A+ A-

A vetkőzés bűvöletében

A történet főszereplőjét hívjuk mondjuk Szilviának. A hely a Balaton egyik strandja. Hogy melyik, az nem érdekes. Július, nyári tanítási szünet, szabadság, és forróság. Szilviának is, aki nagynénjénél töltött egy napot átutazóban. Ami történt pedig, a következő:
Este érkeztem nénémékhez. A busz -mert muszáj volt neki :)- a Balaton mellett ment el. Megláttam, felcsillant a szemem. Minden évben az emlékezetembe ég a kép: mikor először megpillantom a Balatont. Nem csak egy LÁTVÁNY, amelyben az arcomat is tükröződve látom a busz ablakán keresztül, hanem egy ILLAT is, amely azonnal megcsapja az orromat, és egy teljes, testet átjáró érzés. Persze ez mind csak a képzeletem szülötte, mert sem az illatát nem érezhetem, sem a langyos szellőt nem, de mintha... Mindig megjegyzem ezt a képet. Biztosan ezért.
Nénémék csak 5 percre laknak a megállótól. Örülés, ölelkezés, "te már megint nőttél", és "jajj de szép vagy"! Ez utóbbi persze nem igaz, de a szerető rokonok végtelen dioptriás rózsaszín szemüvegen át néznek... :S
Ez csak egy nap lesz, de utána visszajövök. Előbb haza kell mennem, de egy hét múlva majd elkezdődik az igazi nyaralás. Igaz, akkor már a szülőkkel. Ez az egy nap szabad csak. :/ Barátom nincs, meg még 18 sem vagyok. Nem vagyok benne biztos, hogy elengednének másokkal. De nem engedem, hogy ez most elrontsa a kedvemet. Itt vagyok, és a holnapi napom gyakorlatilag estig szabad. Irány a strand, és ott a 100%-os lazítás! Juhú!
Ilyenkor este a szokásos egy eltelt évről van szó, nagyjából egy órába sűrítve. Aztán fáradtan elmegyek fürdeni, előkeresem a bikinimet, felpróbálom a tükör előtt, és kiértékelem, hogy mennyire előnyös a látvány. Furcsa mód' ez évben valahogy majdnem tetszettem magamnak. :) Fürdés, szárítkozás, és ráérősen, kényelmesen felpróbáltam a bikinit. A tükör egy teljes alakos "látványt" biztosító kiegészítője a fürdőszobának. Álltam szemben, pörögtem-forogtam, és majdnem megnyugodtam: nem is nézek ki olyan rosszul. A hasam sajnos nem valami lapos; van rajt némi felesleg. A combjaim sem csak izomból állnak, és a popsimon is van némi előnytelen plusz. A melleim mérete közepesnek mondható, egészen formás! (Megpróbálom magam külső szemlélőként értékelni, így valamennyire objektíven tudom megítélni magam.) A bikinim lila alapon némi kék mintát hordoz, igen jól áll rajtam. Na nem annyira, hogy megforduljanak utánam a fiúk, de azért tetszik.
Na be a szobámba, és alvás. Ilyenkor elaludni persze nehéz. A holnapi nap izgalma...! Hiába hunyom le a szememet, akkor is a tűző napot látom, ami fentről és a víz felszínéről is csak tűz. Emberek, fürdőruhák, pasik...! A képek kavarognak bennem, de végre elbódulok, aztán alvás.
Másnap reggel valahogy vonzónak érzem magam. Felébredek a vendégágyban a "saját" szobámban, nyújtózom, a popsim a takarón kívül, a combom szabadon, a felsőm valahol a melleim alá érve. Ismét bevillan egy "flash": emberek a strandon, napfürdőzve. Nem is kell több, felkelek. Egy rövidnacit és egy trikót veszek fel, alá melltartót. A bikinit majd felveszem ott. Fürdőszoba, reggeli, némi pénz a belépőre és egy puszi a nénémtől, valamint egy mosoly kíséretében: "Vigyázz magadra és érezd jól magad!"
Mint mikor valaki valahová nagyon siet. Mert ott neki nagyon jó lesz. Bár ez érthető is. :) Az átkelőnél a piros lámpa előtt megállok. Végre egy picit rákényszerülök a pihenésre. Valahogy ez a pillanat is az emlékezetembe vésődik. Hogy miért...? Állok a piros lámpa előtt és arra várok, hogy tovább engedjen. Mellettem mások is, akik hasonlóan jól érezhetik magukat. Lányok, pasik. Két fiú csupasz felsőtesttel. Tetszenek, de nem merem megbámulni őket, hátha baj lesz belőle. :/ Nem ilyen vagyok. Mondjuk ez ilyenkor lehet, hogy baj. Megyünk tovább, és egyre több fiatal, meg egyszerűen vidám ember. Kezdek "feloldódni" ebben a masszában, ami szabad, felszabadult emberekből áll. Megyek el a strand mellett, és a szokásos kép fogad: napozás, fürdőzés, játék. A bejáratnál sajnos igen sokat kell várni, de nem bánom. Legalább szoktatom magam a feeling-hez. Aztán végre bejutok. Magamba szívom azt a jó érzést, aminek -meg vagyok győződve- illata van! Hogy merre induljak, arról fogalmam sincs. De talán balra... Arra hosszabb a part, és amúgy is a végére szoktam telepedni. Lassan sétálok végig, és már most fürdőzöm. Nem, még nem a vízben, de a látványban. Mindjárt én is a NYARALÓ emberek közé csobbanok! :) Bevallom, a látvány nem csak a pihenési, lazulási ösztöneimre van hatással. A sok pasi, és a velük édelgő lányok látványa azért megmozgat bennem valamit...
Mire megtalálom a számomra megfelelő helyet, már majdnem a szakasz végére érek. De nem baj, legalább "tökéletes" a hely! :) Egy öltözőfülke mellé telepszem vagy öt méterre. Leteszem a kevés holmimat, és mivel lábakat látok a fülke falai alatt, szépen kivárom a soromat. Aztán hopp... Valami furcsa érzés. Az, ami aztán azt a bizonyos bélyeget a napomra nyomta.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.38 pont (39 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 zsuzsika 2015. 01. 2. péntek 11:25
Jó.
#7 A57L 2014. 01. 22. szerda 05:02
Egész jó.
#6 Bikmakkocska 2013. 05. 27. hétfő 19:53
Precízen megírt történet.
#5 Bikmakkocska 2013. 02. 7. csütörtök 09:39
Ritka jól sikerült írás,ez aztán folytatandó.10!
#4 genius33 2013. 02. 7. csütörtök 08:14
Fantasztikus írás!
#3 hairy_pussy 2013. 02. 7. csütörtök 07:34
kiváló
#2 Rinaldo 2013. 02. 7. csütörtök 07:26
Remek történet.
#1 Törté-Net 2013. 02. 7. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről?