A+ A-

Anyósmasszázs

Aznap anyósom hátfájásra panaszkodott, mire én felajánlottam neki, hogy megmasszírozom. Mondtam neki, menjünk be a szobába, doljön le az ágyra és meglátja jót fog tenni. Persze ruhán keresztül nem lehet masszírozni, ezért feltoltam a hátán a pulcsiját, a nadrágját pedig picil lehúztam a derekáról. Így kezdodött az egész. Soha nem gondoltam rá addig úgy mint nore, mert o sohasem csípte ki magát, általában otthon volt, fozött, mosott, az ilyesmihez meg ugye nem kell se smink, se manikur. A haját sem festette, mely már eléggé oszült. Viszont, ahogy elkezdtem masszírozni, magam is meglepodtem, milyen sima, puha a bore, és egy-egy véletlennek feltuntetett mozdulattal még lejjebb toltam a nadrágját, amíg már kilátszott a popója dombjai közti vágás. nem ellenkezett, nem szólt semmit, én meg már szinte reszkettem az izgalomtól, amit a teste látványa és tapintása okozott. Késobb visszagondolva, nem szexuális izgalomnak látom, egyszeruen csak az újdonság izgalma, és a tiltitt dolgok izgalma volt. Akkor nem történt semmi. megmasszíroztam, o pedig megköszönte, és én hazamentem. Attól kezdve viszont folyamatosan azt álmodtam, hogy anyósomat dugom, és akárhányszor találkoztunk, mindig az járt a fejemben, hogy de szétbasznám.
Késo nyár volt, amikor ismét rákerült a sor, hogy megmasszírozzam, akkorára már túl voltunk három alkalmon, és már teljesen természetesen feküdt hasra elottem az ágyon, kikapcsolta a melltartóját és kissé letolta a naciját. Ott feküdt elottem, orjítoen nagy kerek seggével, a bore pedig olyan sima, makulátlan, mint egy pornósztáré. Rajtunk kívül senki nem volt otthon, az ajtó pedig zárva mint mindig. Senki sem zavarhat, legalábbis elméletileg. Féloldalt ülve az ágyon, hozzákeztem, lassú, hosszú mozdulatokkal a vállától egészen a derekáig, minden mozdulatnál picit beleakadva a nadrágjába, mely így milliméterenként egyre lejjebb csúszott. Már jól látszott a popsija fele. Egyre nehezebben vettem a levegot az izgalomtól, meg attól is, hogy nem mertem lihegni, pedig hátmasszázst nem lehet simogatással csinálni, és éreztem hogy légszomjam van. Mély levegot vettem, és folytattam. EGyszer csak anyósom megszólal: Húzd lejjebb ha zavar. - Azzal hátranyúl és lehúzza a nadrágját egészen a feneke alljáig. Egy pillanatra elállt a lélegzetem, nem bírtam levenni a szemem a nagy kerek formás seggérol, és az alul kikandikáló néhány szorszálról. Úristen ez már a puncijához tartozik -gondoltam magamban. A farkam már kokeményen állt a nadrágban, amely nem sokat takart belole, hiszen meleg volt és ilyenkor csak egy rövid laza sportgatyó van rajtam, alsó nélkül.
Gondoltam, lesz ami lesz, megpróbálok lépni valamit. Megroppantottam a hátam mintha fájna: - Au de kényelmetlen így, felülök ide jó? -és meg se várva a választ, anyósomat meglovagolva a combjára ültem, egészen fent, nagyon közel a fenekéhez. - Nem vagyok nehéz? -kérdeztem, és kissé felljebb csúsztam, közben egy laza mozdulattal igazítottam egyet a merev farkamon, hogy lefelé nézve kicsit kikandikáljon a rövidnadrág egyik szárán. Az volt a tervem, hogy lassan közelebb kerülök a popsijához, egészen addig amíg a farkam hozzáér, aztán meglátjuk hogyan reagál.
O persze semmit sem látott ebbol hiszen hason feküdt, a feje másik oldalra fordítva. Masszírozni kezdtem a csípojét, aztán felfelé haladtam, úgy, hogy kicsit nyújtózni kelljen. A farkam hozzáért egy pillanatra a popsijához. Éreznie kellett, mert a farkam tuzforró volt, a feneke pedig jóval huvösebb. Mégesem mutatta jelét, hogy észrevette volna. Folytattam hát. Addig izegtem, mozogtam, míg a farkam egyenesen a popsija felé nem nézett. Szerencsére jó bo volt a nacim, szinte semmiben sem gátolt. Megint rohamra indultam, egyre feljebb messzírozva a hátát. Ahogy kissé hozzáért a farkam a farpofái közti völgyhöz, kicsit megrándult. Hú gondoltam, most jól leszid, aztán hazaküld. De nem így történt. Sot. - Ez az, itt a vállamat masszírozd, itt fáj legjobban - mondta. Nekem se kellett kétszer mondani. Egy leheletnyivel feljebb ultem, így már folyamatosan érintette a farkam anyósom popsiját, és ahogy a vállát masszíroztam, egyre határozottabban nyomtam oda a farkam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.3 pont (149 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#14 zoltan611230 2018. 07. 8. vasárnap 11:47
Röviden ....
#13 veteran 2016. 11. 10. csütörtök 17:23
Rövid, de jó.
#12 vakon53 2016. 02. 28. vasárnap 12:29
Folytazsd az anyóstörténeteket tovább.
#11 feherfabia 2014. 12. 13. szombat 06:18
8P
#10 papi 2013. 12. 13. péntek 05:49
Nagyon jó
#9 genius33 2013. 02. 28. csütörtök 08:11
Rövid de tömör smile
#8 tiborg 2010. 07. 27. kedd 04:42
rovid, de velos!! folytasd lendulettel!
#7 imi36 2009. 04. 19. vasárnap 06:49
Kirájy!
#6 Kínai 2009. 04. 15. szerda 00:20
Az 5 000 karakterrel hosszab, meg van benne anál is.
Ez biztosan másik anyósról szól.
Tudod annyi anyós van aki még nem porhanyós. :-)

K I N A I
#5 Teknősbika 2009. 04. 14. kedd 23:59
http://www.torte-net.hu/tortenet/1722-Draga-anyosom

ennek a gyengített verziója...
#4 Kínai 2009. 04. 14. kedd 23:48
Kedves Teknősbika!
Dátum, esetleg ha más a címe akkor azt is írd meg és Törté-Net hagy törölje.
Üdv:
Kis Kínai, aki mindent ferde szemmel néz. :-)
#3 Teknősbika 2009. 04. 14. kedd 10:44
ez a történet jobban megírva már szerepel itt...
#2 janibá 2009. 04. 14. kedd 07:51
Azért , ha már angol klavin nem találod az ékzeteket , reszkírozz meg egy ezrest HU klavira.
Engem kimondottan zavar , ha egyszer ö , máskor o .
#1 Törté-Net 2009. 04. 14. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről?