cvirag hozzászólásai

c
Nem:
Beállítottság:
heteroszexuális
Születési dátum:
1984. január 3.
Város:
Bejrút
Egyéb:
A fotó Rose Leslie képe ;)
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
341 db
cvirag
2019. január 31. 09:47
Történetek: Intézeti rutin
Nem szeretem a popsiszexet, de technikailag érdekel, hogy a fiúk ilyenkor kimossák, vagy a la nature megy a dolog?
Az írás amúgy jó.
1
cvirag
2017. augusztus 3. 09:59
Történetek: Idegesítő pasas
Jó, de maradtak szálak, amik az egység rovására mennek. Mi lesz anyukával? Hogy dolgozza fel a lány a cserét? Oké, hogy megbeszélhették, hogy a pasinak voltaképpen a kislány kell, de ez nincs jelezve, csak a mi képzeletünkre van bízva. Emiatt sem érzem teljesnek az írást. Legközelebb a kevésbé élvezetes részeket is dolgozd ki, lécci.
1
cvirag
2017. július 12. 08:35
Történetek: Fitnessterem
Nekem kicsit vontatottnak hat. Magyarázom: a történet szempontjából lényegtelen részletek lelassítják az agyat. Ilyen mondjuk az, hogy milyen zene szól a teremből, vagy milyen koktélt isznak. Ilyen az erőltetett mondatszerkezet: "Felizgatott éreznem melleit a hátamnak nyomódni", "Elhúzódtam tőle puncimmal,
amikor túlérzékennyé vált a csiklóm, de már rántottam is magamra, picit behajlítva a térdem, hogy mindenestül hozzám simulhasson, miközben a combomhoz dörzsöli punciját", stb...
Nincs kedvem végigmenni tételesen. 🙂 Ettől függetlenül látszik, hogy dolgoztál vele, de túl férfias a nézőpontod, amiből írtál. A ráhangolódást hiányolom, ami más történeteidben érezhető.
1
cvirag
2017. március 20. 00:52
Történetek: Meztelen kórterem
Igazából igen. Az elsőt azért írtam, mert tetszett a forrás képregény, érdekelt, hogy életre tudom-e kelteni a szereplőket. Ez itt adta magát, hogy a baleset miatt legyen tovább, valami extrémebb szituációval, a harmadik meg kifejezetten egyéb kommentekben látott felvetésekre épült.
Nem is jött be 😀
1
cvirag
2017. március 16. 20:28
Történetek: Ó, azok a mellek...! 8. rész
Nos, "egyszerű" volt. Pocsék az angolom, de sokat segített a meglévő hét rész. Azokat olvasgattam és ráhangolódtam, aztán beraktam a fordítóba és hozzátettem ami átjött a többiből.
Bevallom, iszonyú érzés volt, mikor leesett, hogy tényleges tudás nélkül a fordítás nagyobb munka, mintha írnék egy újat.
Ha meg jól beszélem a nyelvet, akkor sem sokkal kevesebb, mert követni kellene a történet ritmusát. Azóta sem nagyon mertem nekiállni másnak, bár lenne, amit szívesen megpróbálnék.
Őszintén meglepett, hogy ennyire is összejött.
1
cvirag
2017. február 21. 09:18
Történetek: Törzskommentelők
Az ötlet nagyon jónak indult, csak elfogyott a kifinomult rész és maradt a kivitelezés. Kár, adhattál volna neki még pár hetet, hogy kiforrjon.
1