Szerelmem anyával 4. rész - A Hazatérés Napja 2. fejezet

Szavazás átlaga: 7.99 pont (93 szavazat)
Megjelenés: 2023. augusztus 12.
Hossz: 44 813 karakter
Elolvasva: 4 264 alkalommal
Fordítás
Eredeti történet: MOTHER & SON: A LOVE STORY
Szerző: Ahabscribe     (Literotica; 2008)
 
(Végül a játék véget ért, a csapatunk nyert, és mindenki állva ünnepelt. Az idősebb nő megfordult:
– Remélem, csodás estétek lesz. – majd belerángatta férjét a kijáratok felé tartó tömegbe.
– Hmmm, valakinek itt szerencséje lesz ma este – súgtam anya fülébe.
Hozzám hajolt, ajkával a fülemet érintette és visszasúgott:
– Nem ő az egyetlen, fiam – és ismét a fülembe pöckölte a nyelvét de úgy, hogy a farkam teljesen felállt, mielőtt a folyosóra értünk.
Kart karba öltve kimentünk a stadionból, és átsétáltunk a fákkal borított campuson... )
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
– Szóval, mikor találkozunk a Mollykáddal, kedvesem? – kérdezte anya.
– Kilenckor kell vele találkoznunk a Minelli's-ben. Az órámra pillantottam.
– Egy óránk van. – Finoman megütögettem a csípőjét az enyémmel:
– Van valami ötleted?
Somolygott, és körülnézett. A Campus többnyire kihalt volt: régi téglaépületek, élénk színű fák teljes őszi pompájukban, fű. És többnyire árnyékban.
– Gyerünk, fiam – és a két épület közötti keskeny sétány felé vonszolt.
A sétány felénél, mélyen az árnyékban magához rántottés megcsókolt. A nyelvünk táncolni kezdett, anya a falnak dőlt, magához húzott, és elvette a hátizsákomat. Miközben csókolóztunk kibogozta az övemet. A bal lába felemelkedett és a combom mögé görbült.
– Rajta, John – sziszegte. – Szükségem van a farkadra, és itt akarom! Most azonnal!
Jóval megelőztem őt, a kezeim megteltek a szoknyája anyagával, még akkor is emeltem, amikor a hideg levegőt éreztem, ahogy a nadrágom és a rövidnadrágom a bokám köré zuhant.
Felém lökte szőrös ölét, és a kinyíló síkos ajkaival csapdába ejtette a farkamat.
– Légy csúnya, rossz fiú. Dugd meg a mamát azzal a finom faszoddal.
A hideg éjszakában az orrlyukaim hirtelen megteltek felizgatott puncijának erőteljes aromájával, ami a félmeztelen testének az enyémhez nyomódó édes melegével együtt hirtelen feltüzelte a vágyaimat. Egy vad morgással erősen a téglához nyomtam és a falba passzíroztam. Felfelé toltam a farkamat a nyitott punciba és a számat erősen az övéhez nyomtam.
Anya meglepetésében és örömében felkiáltott az agresszivitásom miatt, és szenvedélyesen visszacsókolt, a nyelve mint egy könyörtelen kígyó, ami a saját nyelvemmel csapott össze. A kezeim lecsúsztak, megfogták a meztelen fenekét, és fel-le emeltem felálló és lüktető farkamra. A szél gonosz hideget fújt végig azon a sikátoron, de nem törődtünk vele. A vágyunk melegen tartott bennünket.
Mint két felhevült állat dühösen dugtunk, eszeveszetten egymáshoz csapva a testünket, élvezve minden pillanatot, amikor a merev péniszem beletemetkezik hívogató puncijába. Amikor megszakítottuk a csókot, lehajoltam a torkára és beleharaptam. Nyaltam és haraptam, miközben újra és újra belemerültem a megolvadt pinájába.
Feleslegesek voltak a szavak. Szemünk, ajkaink és testünk mozdulatai minden vágyunkat kifejezték, amikor ismét csatlakoztunk a szenvedély szent egyesülésében, ami teljessé tett bennünket. Egyenletes ritmusba csúsztunk, a farkamat ki-be hajtottam anya feszes vaginájában. Minden egyes csapás a mennyország íze volt, ahogy édes hüvelyének falai éhesen tapadtak rám.
Anya öklei a hátamat ütötték, amikor tomboló szenvedélyünk úrrá lett rajtunk.
– Ó, édes istenem... Kicsim, te!... Csináld! – kiáltott, de hangja elakadt, a farkam minden éles lökése megszakította. Éreztem, ahogy a lábai felemelkednek, és a hátam köré fonódnak, a bokája keresztbe fonódik, ahogy megpróbálta a rám zárni a testét. Az ágyékomhoz dörzsölődött, és a lehető legmélyebbre akarta temetni a lüktető farkamat. A puncija izmait szorosan a fegyverem köré szorította, és elkezdte kifejni a farkam magját.
– Ó, istenem...! Szeretem a pinááád!
Nyüszítettem, miközben felfelé nyomultam, és egyre mélyebbre akartam jutni a testében. A zsilipek kinyíltak, és felkiáltott amikor elkezdtem permetezni az ondómat, és ezzel anya orgazmusát még magasabb szintre emeltem. Éreztem, ahogy remeg és vonaglik a markomban, és még erősebben belé nyomtam magam a falhoz szorítva, miközben mindketten élveztük az orgazmusunkat.
Sokáig a helyünkön maradtunk, szinte megbénítva a szeretkezés intenzitásától, amit tetézett az egymás testétől érzett nagy örömünk és az, ami számunkra a legtermészetesebb állapot volt: a farkam az ő imádott testébe passzírozva.
Végül sajnálatos módon kicsúsztam, talpra eresztettem és a nadrágom után nyúltam.
– Ne olyan gyorsan, vadember – szólt rám gúnyos, dorgáló hangon. – Soha ne foszd meg édesanyádat az apró örömeitől.
Bár a térde még kissé ingatag volt, leguggolt, és a szájával megtalálta a félig felálló farkam, ami arra késztetett, hogy kinyújtsam a kezemet, és nekidőljek a téglafalnak, miközben letisztította az összekeveredett cuccunktól. Boldogan felnyögtem, amíg a nyelve forgolódott és repkedett érzékeny farkam körül, és megszabadított a sperma és a puncinedv minden nyomától.
Végül lassan felállt, felhúzta magával a nadrágomat is, majd becsatolta az övemet. Lábujjhegyre állt és megcsókolt.
– Kibaszottul szerencsés vagyok, hogy olyan fiam van mint te, John. – suttogta, és átkarolta a nyakam.
– És én vagyok a világ legnagyobb mázlistája, hogy olyan anyám van, mint te – válaszoltam a csókok között. Addig csókolóztunk, amíg a hideg éjszakai levegő végül meggyőzött minket az indulásról. Átkaroltam anya vállát, és továbbsétáltunk az egyetemen keresztül az El állomásra, és mentünk tovább a Mollyval való találkozóra, szinte mindenről megfeledkezve. A világunk valójában csak ránk szűkült: két emberre, férfira és nőre, anyára és őrülten szerelmes fiára.

A Minelli's egy régi olasz étterem volt bárral – „remek hangulat, remek ételek és remek szállások” – régi, magas háttámlájú fülkék óvták a magánéletet. Letettük a kabátunkat, és miután foglaltunk egy asztalt mindketten bekukkantunk a bárba, Mollyt keresve.
– Ó, itt van. – mondtam halkan, és Molly felé biccentettem, aki egy magas bárszéken ült piros ruhában. Molly alaposan kiöltözött olyan szexinek nézett ki, mint amilyennek még soha nem láttam. Egy rövid, pulóverruhát viselt – „tűzoltóautó” vöröset – ami szorosan simult az érzéki testéhez, és nem sokat hagyott a képzeletre fiatalos mellei formáját és súlyát illetően. Egyik lábát keresztbe tette a másikon, feljebb húzva a ruha szegélyét, hogy felfedje a combjait, miközben egy tűsarkú lógott az egyik finom lábán.
Odamentem:
– Szia Molly – Félbeszakítottam egy bőrkabátos és nyakkendős srácot, aki fűzögette őt.
Molly megkönnyebbülten vigyorgott, és így szólt:
– Hé, szivi! Itt az ideje. – Együttérzően megveregette a srác kezét: – Jó móka volt, de itt a randim. Lesegítettem a bárszékéről, és egy csókot kaptam a megmentéséért.
Kéz a kézben visszasétáltunk a bár végébe, ahol anya várt, és nagy érdeklődéssel tanulmányozta Mollyt.
– Hm, Carrie... Szeretném, ha megismerkednél Molly Cash-sel. Molly, ő... Ő az én Carrie – m.
Arra számítottam, hogy mindketten kezet fognak egymásnak, vagy csak biccentenek egymásnak, de anya és Molly egy pillanatig mozdulatlanul álltak, egymásra néztek. Nagyon hasonlítottak anyára és lányára, vagy egy személy fiatalabb és idősebb változataira. Megborzongtam, ahogy anya szavai az elmúlt nyárról átfutottak a gondolataimon.
„A babám annyira meg akarta dugni a mamát, hogy mentél, és olyan nőket basztál meg, akik úgy néznek ki, mint én, igaz? ”
Izgalmas bizsergést éreztem a farkamon. Néztem őket, ahogy egymást tanulmányozták. A közelben ülők közül néhányan észlelték is a köztük lévő feszültséget.
Anya mosolyogni kezdett, és Molly felé indult széttárt karokkal, megölelte, és arcon csókolta.
– Annyira vártam már, hogy találkozzunk, Molly! Te jó ég, biztos, hogy rokonok vagyunk valahol a családfánk végén. Rád nézni olyan, mintha tükörben látnám az ifjúkoromat.
Molly kissé döbbentnek tűnt, de rögtön visszaölelte anyát, és viszonozta a csókot, anya szája sarkához közelítve, ami egy vad gondolatot váltott ki a fejemben, amikor rájöttem, hogy nem sokkal azelőtt anya a spermámat nyalogatta le a farkamról, és azon tűnődtem, hogy Molly megkóstolja-e.
– Én is örülök, hogy találkoztunk, Carrie. – rám is vetett egy pillantást – azt hiszem, mindketten tudjuk, hogy John mit szeret a nőkben.
Anya karon fogta Mollyt, és az asztalunkhoz vezetett minket, egy fülkéhez, amelynek három oldalán ülőhelyek voltak. Középen ültem, a hátamat a falnak támasztottam. Mellettem anya a bal oldalamon, Molly pedig a jobbomon. A két nő élénken beszélgetett, miközben italokat és vacsorát rendeltünk. Anya kikérdezte Mollyt a hátteréről és a jövőre vonatkozó terveiről, Molly pedig kérdéseket tett fel anyáról és arról, hogyan jöttünk össze.
Anya nevetett, és azt mondta:
– Nos, Johnt egész életében ismertem, és azt hiszem, a sors alakította úgy, hogy szeretők lettünk. Anya élvezte a játékot és elég homályos volt ahhoz, hogy ne fedje fel családi kapcsolatunkat. Én válaszoltam a kérdésekre, néztem a kölcsönhatást anya és Molly között, és próbáltam nem mondani semmi hülyeséget. Többször is majdnem anyának hívtam Carrie helyett. Kicsit elbizonytalanított, ahogy anya megfogta a kezemet, vagy az asztal alatt focizgatott, végighúzta a csizmáját a lábamon és közben huncutul vigyorgott rám.
A vacsora látványos volt, és éppen lebeszéltük a dolgokat, amikor anya Mollyra nézett, és azt mondta:
– Tudod, aggódtam amiatt, hogy John és én szeretők lettünk, és ez elrontott valamit köztetek.
Molly vállat vont, :
– Nos, megosztottunk valami különlegeset, és azt hiszem, John mindig is az egyik legfontosabb barátom lesz. – Megfordult, és fagyos arckifejezéssel nézett rám.
– Bárcsak őszintébb lenne hozzám. Nagy szerelmét titokban tartja előlem, és azt hiszem, még most is átver.
Hátradőlt, ivott egy korty
b
alf
or
alf
t
, és figyelte a reakciónkat.
Anya elmosolyodott, és a fejét megbillentve megkérdezte:
– Hogy érted ezt, édesem?
– Megígérte nekem, hogy találkozhatok azzal a nővel, aki elrabolta a szívét, és most játszik velem... És te segítesz neki. – Molly hangjában most volt egy kis indulat.
Anya kinyitotta a száját, nem tudta, mit mondjon. Kifakadtam:
– Nem tudom, mire gondolsz, Molly. Mondtam, hogy bemutatlak Carrie – nek, és itt van.
Molly felnevetett, és ingatta az ujját.
– Hallgass, szivi. Ez az anyukád az asztal túloldalán. Soha nem mondod ki, de akár azt is mondhatod, hogy „Anya” valahányszor kinyitod a szád, és kimondod a nevét. Ez nem a te titkos idősebb nőd... Ő a te anyád. Egész este csak mellédumáltál. Egyszerűen nem értem miért hadováltál!
– Molly... Én... Nem, nem... Ő az én anyám... A fenébe is, úgy értem, ez a szeretőm, Carrie.
Molly megrázta a fejét, és azt mondta.
– Ne merészelj hazudni nekem, John Hamilton! Mondd meg az igazat! A szeretőd nem tudott eljönni, vagy nem akartad, hogy találkozzunk, és rábeszélted anyukádat, hogy segítsen átverni.
Elkezdtem tagadni, de ő folytatta.
– Gyerünk, szivi. Ő az anyád... Egy vak is láthatja. Ugyanolyan szemed van, ugyanaz az állad, ugyanolyan édes, szexi a mosolyod.
– Molly? – Anya szólalt meg először a csendben. Hangja tele volt szenvedéllyel és energiával, volt benne valami heves és szeretetteljes. Molly elfordította rólam a tekintetét, hogy találkozzon anyáéval, és szemei elkerekedtek, ahogy jobban érezte anya jelenlétét, mint valaha.
Anya szinte izzott, izgatottan vett egy mély levegőt, és folytatta:
– Molly, nem lehetnék mindkettő? – Idegesen, izgatottan és büszkén kinyújtotta a kezét, és megszorította a kezem, amikor bejelentette:
– John a fiam, és a szeretőm...

Molly szája tátva maradt. Két éve ismertem és most először nem tudott megszólalni. A két nő izgatottan és ijedten nézte egymást. Szemeimet egyikről a másikra forgattam, és láttam, hogy mindketten erősen lihegnek, melleik emelkednek és süllyednek. Éreztem, ahogy édes vágy ébred bennem anyám és egykori szeretőm iránt is, ahogy megfigyeltem, amint a mellbimbóik megkeményednek és felduzzadnak a pulóverük anyagának feszülve: anyu kiemelkedő, vastag, és Molly kisebb, de hosszabb bimbói.
– Ez nem lehetséges – suttogta Molly, miközben a nyelve kifelé kígyózott, hogy idegesen megnyalja az ajkát. – Nem lehet a fiad...
Tekintetét felém fordította, és rekedten azt mondta: – Nem dughatod meg az anyukádat szivi... Ez... Nem fejezte be a mondatát.
– Molly? – mondta újra anya, és a hangja most tele volt azzal a rekedt vággyal, amit túlságosan is jól ismertem. Kinyújtotta a kezét, megfogta Mollyét, és a sajátjában tartotta őket.
– Molly, soha nem fogok hazudni neked. A fiam John, és én szeretők vagyunk. Karácsony óta szeretők vagyunk, és életünk hátralévő részét anyaként és fiaként kívánjuk leélni. És mint férj és feleség.
Molly lassan megrázta a fejét, miközben megszorította anyám kezét.
– Te és John? Ezt nem hiszem el. Ez túl hihetetlen. Carrie... John megdugott téged? Azannya..., ez annyira... – Gyakorlatilag reszketett. A nyaka kipirosodott, és a pír az arcára terjedt.
Anya édesen mosolygott és bólintott:
– Gyere velem, drágám.
Anélkül, hogy elengedte volna Molly kezét kicsúszott, megkerülte az asztalt és feltápászkodott.
– Fiam, Mollynak és nekem most a mosdóba kell mennünk. Nemsokára visszajövünk.
Néztem, ahogy kéz a kézben elsétált egykori szeretőmmel, és úgy húzta magával, mint egy anyuka, aki a kislányát viszi a mellékhelyiségbe. Nem voltam benne biztos, hogy Molly megérzései és anyám kinyilatkoztatása fényében mit tegyek. Úgy döntöttem, hogy csendben ülök, és rendelek még egy
s
alf
ör
alf
t
.

Körülbelül tizenöt perc telt el, mire visszatértek. Molly anyába karolt. Szinte
k
alf
áb
alf
ul
alf
t
és ostoba vigyor ült az arcán, anyu arca kipirult, és mosolygott is, bár kissé
k
alf
ín
alf
os
alf
an
járt. Mintha a térde meg akarna roggyanni. Rám kacsintott:
– John, rendezd a számlát, ideje indulnunk. Odakint várunk rád.
Jeleztem pincérünknek, és amilyen gyorsan csak tudtam, fizettem. Kint az utcán körülnéztem, merre vannak. Nem volt nagy gyalogos forgalom de többen visszanéztek a Minelli's tégla oldalának vége felé ahol ők ketten szenvedélyesen csókolózva buzgó ölelésbe kapaszkodtak.
Lassan feléjük sétáltam, néhány méterrel hátrébb megálltam, és valami ámulatba ejtő érzéssel néztem, ahogy a lelket is kicsókolják egymásból. Lassan tudatosult bennem a látványuk, és ahogy anya lassan elhúzódott Mollytól, néztem ahogy egykori szeretőm megszívja a nyelvét mielőtt kiengedte volna az ajkai közül. Éreztem, ahogy a farkam megmerevedik a nadrágomban, és azt is ahogy a térdem elgyengül.
– Ideje hazamennünk, fiam – mondta anya rekedten.
Molly bólintott és rám mosolygott. Mindkét nővel karöltve találtam magam, miközben az 'El – hez siettünk. A vonaton egy többnyire elhagyott kocsiban találtuk magunkat, és az egyik végén egyedül ültünk; Anya Molly és köztem. Mindkettőnk felé nyújtotta a kezét, és magához húzott minket. Molly rám nézett az ingadozó kabin durva fényében és elpirult, vigyorgott, és buta, szerelmes arckifejezéssel nézett anyára.
– Fiam, bocsánatot kell kérnem. Elmentem és csináltam valamit anélkül, hogy megkérdeztem volna – kezdte halkan, és megszorította a kezem.
A szívem már-már kiugrott a torkomon. Megráztam a fejem:
– Soha nem kell kérdezned tőlem semmit, anya – amikor kimondtam rájöttem ez az első alkalom, hogy elismertem őt anyámnak mióta felfedte azt Mollynak.
Gonosz mosolyt vetett Mollyra.
– Nos, John... Tudtam, be kell bizonyítanom Mollynak, hogy te és én szeretők vagyunk, ezért bementünk a női mosdóban egy fülkébe, és... – elhallgatott, és vett egy mély levegőt.
– Felemeltem a szoknyámat, és felajánlottam Mollynak a lehetőséget, hogy kinyalja a puncimból a spermádat.
Majdnem beleélveztem a nadrágomba, amikor hallottam, hogy olyan szemérmesen beszél.
Nem tudtam, mit mondjak. Molly is beszállt:
– Szóval, szivi... Bárhol megismerném a dzsemed ízét, John. – Hangja ámulatba ejtő volt és csupa csodálkozás. – Nem hazudtál nekem. Tényleg anyukád szeretője vagy.
Éreztem, hogy az arcom vörös lesz. – Igen – suttogtam.
Molly megborzongott:
– Úristen, ez olyan mocskos... És olyan szexi. Ha csak elképzelem, hogy ti ketten dugtatok, baromira nedves leszek.
Hosszú fekete kabátja nyitva volt, és széttárta a lábát, amitől nagyon rövid szoknyája felhúzódott, felfedve puha combjait és a piros csipkés bikinibugyiját, amelyen nagy nedves folt volt a szeméremajkainál.
Anya leejtette a bal kezét Molly csupasz combjára, majd a jobb kezét az ölembe, megfogva a nadrágom hatalmas dudorát.
– Fiam, tudom, hogy szeretők vagyunk, és örökre megesküdtünk egymásnak, de ma este nem bánnád, ha Molly csatlakozna hozzánk?
Biztos vagyok benne, hogy az arckifejezésem megadta a választ, mielőtt megszólaltam volna.
– A pokolba is, anya! Erről álmodoztam, amióta együtt látlak titeket.
Elmosolyodott, és hozzám hajolt, hogy megcsókoljon. A nyelve táncolt kicsit az enyémmel, mielőtt válaszolt:
– Bevallom, nekem már azelőtt is voltak fantáziáim, mielőtt találkoztam volna a te Mollyddal arról, hogy én és ő együtt..., és láthatom, ahogy a fiam egy másik nővel dug.
Azután szinte szertartásos udvariassággal Mollyhoz fordult:
– Molly, megtisztelnéd a fiamat és engem azzal, hogy ma este megosztjuk az ágyunkat?
Molly úgy vigyorgott, mint egy kisgyerek karácsony reggelén, odahajolt hozzám, és megcsókolt. A farkam lüktetett ahogy megéreztem a spermám és az anyukám puncijának illatát az arcán, miközben beszívtam a nyelvét. Elképzeltem ahogy Molly ott guggolt abban a mellékhelyiségben arcát anyám szőrös puncijába temetve...
Éreztem, ahogy anya ajkai megsimítják az arcomat, és mindketten odafordultunk. Hagytuk, hogy anya megcsókoljon minket, először Mollyt, majd engem. Biztos vagyok benne, hogy néhány utas döbbenten meredt ránk, de túlságosan el voltam ragadtatva ahhoz, hogy törődjek vele. A kezek testet simogattak, pulóveren át simogatták a melleket, simogatták a csupasz combokat és szorították a dudorokat, amelyek lüktettek, és megkeményedtek mint az acél.

Alig emlékszem, hogy szálltam le az El – ről, és hogy jutottunk fel a lakásomba. Hirtelen a meleg stúdiólakásban voltunk, ahol az érintésekhez és a csókolózáshoz most csatlakozott az egymás levetkőztetésére irányuló eszeveszett erőfeszítés.
Mollyt magunk közé szorítottuk – anya elöl, én hátul-, és együtt vetkőztettük le a fiatal nőt. Levettem Molly piros bugyiját, anya lassan felhúzta a pulóver-ruháját, és először felfedte combjait, a fekete hajú bozótban szépen vágott V betűvel végződő, és telt párnáit. Molly felsóhajtott, amikor csókokkal halmoztuk el. Felhúztuk a ruháját kiszabadítottuk feszes, fiatal melleit, felálló mellbimbóit, amelyek több mint fél hüvelyk hosszúak és kerekek. Anya odahajolt, és mindegyiket ajkai közé vette, míg én megemeltem neki Molly melleit. Végül a fejére húzta a ruhát. Egy pillanatra elakadt megvakítva Mollyt, aztán a földre hullott. Én a nyakát simogattam, anya pedig megcsókolta az ajkát, és mindketten megcsíptük és meghúztuk kemény mellbimbóit, amitől felnyögött és elernyedt a karunkban.
Aztán anyun volt a sor, amikor Molly és én mellé álltunk. Molly lebontotta a szoknyáját, és lehúzta róla. Megvalósította a róluk alkotott korábbi látomásomat azzal, hogy leguggolt, és jobb kezével átsimította anya sűrű szőrzetét, mielőtt ágyékába nyomta az arcát, végighúzta a nyelvét a szeméremajkakon. Felhúztam a pulóverét, kiszabadítva hatalmas melleit. Enyhén megereszkedett, és vadítóan dőlt le a mellkasán, vastag, izgatott mellbimbói felálltak, és úgy néztek ki, mintha azonnal szétrepednének. Molly vontatott csókokat nyomott a testére, és csatlakozott hozzám, hogy szophassa anya melleit.
Végül én kerültem sorra. Anya lehúzta rólam az ingemet, Molly segített levenni a cipőt, a zoknit, majd a nadrágot. Áthajította őket a szobán, leguggolt, és a kezébe vett. Anya megnyalta és megharapta kemény, kavicsos mellbimbómat, majd pillangós puszikat adott, miközben lassan leereszkedett, hogy Molly mellé guggoljon. Úgy éreztem, mindjárt elájulok, boldogan néztem le a két nőre, akik rajtam tartották a tekintetüket, és felváltva szopták a farkam. Mindkettőnek megvolt a maga technikája, és mindketten bőven elnyerték a rajongásomat. Egyaránt tehetséges a nyelvük, de más-más stílusú a szopásuk. Felnyögtem a puszta örömömben, ahogy néztem, a sajgó péniszem kényeztetését.
Molly erőteljesen szívta a farkamat, a nyelve őrülten csapkodott a hasítékomon, majd hagyta, hogy kicsússzak a szájából, és anyára nézett:
– Carrie, látni akarom, ahogy a fiad megdug... Most... Azonnal!

– Hát persze, édesem – mindketten lassan felálltak és megcsókoltak. Az ágy felé botorkáltunk, anya rázuhant, és tovább helyezkedett, amíg a feje a párnákra nem került, és sasként terült el, a lábak tárva-nyitva és hívogatóan, vastag bozontjából szélesen világított rózsaszín, nedves puncija. Belecsillant a szoba fénye. Anya hatalmas keblei megemelkedtek és remegtek. Mélyen lélegzett várva, hogy felmásszak hozzá.
Molly odatelepedett mellé, nem egészen az egyik oldalán feküdt a lábai ritmikusan kinyíltak és összecsukódtak, és ez felfedte a nedvességét is. Éreztem, hogy eláll a lélegzetem, amikor meztelenül és izgatottan először együtt láthattam anyát és Mollyt.
E
alf
sz
alf
alf
le
alf
tlen
vágyaim tisztán látszottak, ahogy néztem felizgatott meztelen testüket. Anya és Molly. A fekete hajuk a párnákra ömlött, mindkettő nagy mellű (Molly mellei egy kicsit kisebb területen nagyobbnak tűntek), mindkettő telt alkatú, formás lábakkal, de különböző puncikkal.
Anya egy bozontban él, hosszú, telt ajkaival, míg Molly pinája rövidebb, punci ajkai vastagabbak és teltebbek. Két déli szépség feküdt az ágyamban, és mindketten mohón bámulnak fel rám. Éreztem, ahogy a farkam lüktet, és a mennyezetre mutat.
– Gyere anyuhoz, fiam – sóhajtott anya, és felém nyújtotta a karját. – Gyere anyához, John!
Azt tettem, amit csak egy jó fiú tehet: engedelmeskedtem anyámnak. Felmásztam az ágyba, és letérdeltem a széttárt lábai közé. Miközben Molly áhítattal figyelte, ráereszkedtem, megforgattam a csípőmet, hogy találkozzak a saját medenceemelésével, és éreztem, hogy a farkam feje belesimul a szivacsos, selymesen nedves nyílásába.
– Szeretlek, anya – leheltem, és beléje nyomultam.
Boldogan felkiáltott amikor egy mozdulattal belemerítettem magam a forró puncijába, a faszom megduzzadt, és súrolta édes pinája falait, ő pedig megfeszítette körülöttem az izmait, és megragadott. Éreztem, hogy a farkam a méhszájáig nyomódik. Lábai felemelkedtek és hátrahúzódtak, a hátamon keresztezve egymást, és még mélyebben magába húzva.
Egyesülésünk édes örömét fokozta a tudat, hogy közönségnek dugunk; lehetővé téve számunkra, hogy anyaként és fiaként nyíltan és büszkén szeretkezzünk, miközben valaki gyönyörködve nézi.
Csókolóztunk, amikor elkezdtünk tökéletesen összehangolódni, ahogy csak két szerelmes ember képes. Anya mellei a mellkasomhoz nyomódtak remegtek, ahogy újra és újra egymáshoz lendültünk. A csókok között Mollyra pillantottunk, aki hitetlenkedve és csodálattal nézett minket.
– Ez... Ti ketten... Olyan szépek vagytok – suttogta. – Olyan boldognak tűntök együtt, mintha... Maga a szerelem kelne életre.
Molly kinyújtotta a kezét, és megsimogatta az arcom, majd megsimogatta anya arcát is.
Anya a szájához emelte Molly kezét, és megszopta a mutatóujját.
Lassan engedte, hogy a lány ujja kicsússzon az ajkai közül, és így szólt:
– Meg akarlak kóstolni, kedves.
Molly megborzongott, és néztük, ahogy lecsúsztatja a kezét a lábai közé, és az ujját a saját puncijába mártja, körbekavarja, majd felemeli úgy, hogy csillog az ujja. Nedves ujját anyám ajkához emelte, és ő engedelmesen leszopta.
– Édes mint a méz Molly, de úgy értem..., meg akarlak kóstolni... Most.
Molly kuncogott, amikor hirtelen rájött, mit kér tőle. Őszintén szólva, engem mulattatott, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki lelassult egy kicsit a mai napon. Molly gyorsan a térdére ereszkedett, majd elém helyezkedett a fal felé fordulva, és anya arcára telepedett. Madártávlatból láttam, ahogy anya várakozó szájához eresztette a pináját. A szeméremajkak szétterültek, és remegtek, csöpögött, ahogy anya arcára ült. Anya tompa hangot hallatott, az ajka és a nyelve pontosan fogadta Molly nedves punciját, és elkezdte nyalni a barátnőmet.
Éreztem, a teste alattam hogyan reagál arra, hogy a nővére után most megnyalja az első punciját, miközben a szerető fia megbassza. Hüvelye kicsit erősebben szorított és hihetetlenül lüktetett ahogy ki-be csúsztattam a farkamat. Felváltva gyömöszöltem anya puha melleit, aztán apró nyalásokat és puszikat zúdítottam Molly húsos fenekére. Felsikoltott, amikor a nyelvemmel végigsimítottam a háta alsó részén és a feneke völgyén.
Hallottam és láttam, ahogy anya szája éhesen falja Molly fiatal punciját, a nyelve ide-oda villog ahogy Molly az arcán ringatózik. Az ajkát és állát vastagon bevonta Molly bőven ömlő punci-dzsúza, és éreztem a lány izgalmának illatát, hallottam boldog nyögését és szipogását. Az egyik karomon megtámaszkodva köré nyúltam, megtaláltam a jobb mellét, és megszorítottam a puha emlőt, megpöccintgetve felálló és megnyúlt mellbimbóját.
Kiegyensúlyozott tempót vettem fel, és addig dugattyúztam anyát, amíg elkezdte elveszíteni az irányítást. Lábai megfeszültek a hátam körül, majd
t
alf
eh
alf
et
alf
et
alf
lenül
a csípőmre zuhantak, amikor a puncija lüktetni kezdett az orgazmustól, megfürdetve az erekciómat a nedveiben. Elkezdtem fokozni a mozgásomat, és egyre erősebben csapódtam anya puha, szirupos pinájába. Elengedtem Molly mellét, és visszahúztam a kezem. Rajzoltam egy vonalat a hátán, a seggének gömbjein és alatta, ujjamat a remegő nagyajkaihoz csúsztatva, amíg meg nem éreztem anya száját, ahogy Molly punciját harapdálta. Éreztem ahogy Molly csiklóján dolgozik a nyelvével, becsúsztatta az ujját a fiatal nő nedves puncijába, és begörbítette, hogy megdörzsölje a belső falát.
Felsikított, én simogattam, anya a nyelvét nyomta neki, a feneke most már egyre vadabbul vonaglott anya arcán.
– Ó, istenem! – Molly dadogott. – Élvezni... Fogok... Szivi...! Anyukádnak... ÓÓÓÓÓÓ!... Csodás nyelve van!
Már majdnem egy év telt el, de felismertem Molly fejhangját, amely most apró sikításokkal telt meg, ami annak a jele volt, hogy elélvez. Anya eszeveszett vonaglásba kezdett alattam, ahogy újra és újra mélyen belecsaptam a farkam.
Az egész teste hirtelen görcsbe rándult, majdnem ledobta Mollyt az arcáról, és hallottam a sikoltozását. A hangot kissé elfojtotta Molly édes puncija. Hüvelye keményen rászorult a faszomra, én pedig diadalmasan üvöltöttem, miközben egy újabb rakomány forró spermát engedtem el, és a magommal fürdettem meg anya mélységeit. Molly kis üvöltései olyan hangos sikolyokká váltak, hogy azt hittem, anya véletlenül megharapta, de a sikoly zokogássá enyhült:
– IGEN! IGEN! IGEN! – Molly anya arcához dörzsölte a punciját.

Molly diadalmas orgazmus-kiáltásai tetőztek és lassan alábbhagytak. Lerogyott és a hátára zuhant, felfedve anya ziháló arcát, átitatva „Molly”-puncilével. A saját orgazmusa elhalványult, ahogy mindketten lelassultunk, én pedig hálásan a testére dőltem, a farkam még mindig kemény volt és lüktetett, ahogy átéltem az előttem lezajlott jelenetet.
Habozás nélkül ráhajoltam és élveztem Molly nedveinek ismert ízét, miközben csókoltam és nyalogattam anya ajkát és arcát. Anya diadalmasan vigyorgott, visszacsókolt, Molly arcomra kenődött mézéből is nyalva.
– Ez valami csodás volt, fiam! – A farkamra szorított az izmaival, amitől megborzongtam. – Még mindig kemény vagy, kicsim? – zihálta.
Mollyra pillantott, aki mellettünk kapkodta a levegőt, és még egy szeretetteljes szorítást adott a farkamnak:
– Baszd meg Mollyt, John! Mutasd meg anyunak, milyen csődör vagy!

Felsóhajtottam és anyára mosolyogtam. Lassan kihúztam a felálló farkam a puncijából. Elengedtem, és kinyújtottam a kezem, hogy megsimogassam Molly lábát. Keresztbe dőlt az ágyra, és felemelte a lábát, emlékeztetve arra, hogy jobban szerette, ha megemeltem őket, és hagytam, hogy a mellkasomon feküdjenek, miközben dugunk, szó szerint felhúzva egy szexi húsgömbbé.
Megfogtam a bokájánál, felemeltem kissé szétterítve, hogy jobban hozzáférjek a szépen nyírt pinájához, amely most vörösen csillogott anya szerető szolgálatától.
– Jézusom, szivi, mióta várom... – sziszegte Molly.
Aztán hátravetette a fejét, és felnyögött, amint a félig már elpusztított péniszemet a szűk puncijába nyomtam. Lábai megmerevedtek és remegett, ahogy a pinája satujába süllyedtem a lábujjai begörbültek az édes gyönyörtől.
Mollynak is édes a puncija, de nagyon fura volt anyán kívül bárkit megbaszni. Izgalom járt át ahogy éreztem, hogy anya mellém térdel, és felém suttogja:
– Amikor dugtok, mindig arra gondolj, hogy velem baszol...
Molly zokogni kezdett, amikor anya szavai arra sarkalltak, hogy gyorsan és elszántan dugjam a barátnőmet. Megmarkolta a lepedőt, én pedig mélyen belevertem a farkam.
Anya ujjai gyorsan megtalálták az utat, megragadták a lány pattogó melleit, sodorták és megnyújtották Molly amúgy is hosszú és keményre duzzadt mellbimbóit.
– Ohhhh yessss!... Ohhhhh myyy looorddd!
Molly sírt, anya pedig ráhajolt, és szopni kezdte a mellbimbóit, harapta és húzta őket a fogaival, rátekerte a nyelvét, és hajlítgatta mellei hosszú hegyét.
Aztán továbbment, hagyta, hogy a kezei kicsit meggyötörjék Molly melleit, ahogy felemelkedett és csókolni kezdte. Nyelveik párbajoztak és táncoltak, az arcuk nedves lett a nyáltól, az izzadságtól és a Molly élvezetének maradványaitól anya arcán. A meleg szoba teljesen felforrósodott. Mindannyian izzadtunk, mintha gőzfürdőben lennénk. A szoba megtelt anya és Molly felizgatott puncijának illatával és elkeveredett a frissen ejakulált geci szagával. Úgy tűnt, hogy ez az aroma átjárja sikamlós, izzadt testünket, és még jobban fokozza lelkesedésünket.
Molly pinája a farkam körül feszült és újabb orgazmusnak engedett, tüzes ágyéka követelte a magomat.
– Ó Istenem!
Felnyögtem, és éreztem, hogy szükségem van a kielégülésre, különben megőrülök. Normális esetben sokáig ki kellett volna bírnom, de anya és Molly testi ölelkező látványa elég volt ahhoz, hogy minden férfit megsemmisítsen. – Itt jövök!
– Yessss, Ide belém! – nyüszített Molly, és megpróbált magába erőltetni, hogy mélyebbre vigyen, de alig tudott uralkodni görcsölő testén.
Anya felállt és megcsókolt, nyelvével a számba kúszott, és sürgetve, szopta a nyelvemet:
– Baszd meg fiam! Mutasd meg neki, milyen jól érezte magát anyád azzal a nagy fasszal!
Baszd meg, mint anyucit! Élvezz a pinájába, John!
Anya szájába nyögtem, amikor még utoljára mélyre merítettem, és amikor a farkam Molly testébe temetkezett, elárasztottam. Egyik fehér, forró sugarat lőttem bele a másik után a spermámmal megfürdetve a fiatal punci falait a forró magommal.
Molly teste görcsbe rándult. A teste mélyébe csapódó spermám új magasságokba lendítette az orgazmusát mielőtt elernyedt. Könnyek gördültek végig az arcán és egyetlen látható mozdulata a hullámzó keblei voltak ahogy lélegezni próbált. A puncija továbbra is szorongatott, minden cseppemet követelte, hüvelye falai pedig még mindig masszíroztak akkor is, amikor abbahagytam az ejakulációt.
Végül kicsúsztam Molly puncijának szorításából, és az oldalához estem, és épp annyi erőt gyűjtöttem még össze, hogy odahajoljak, és egy szerető csókot adjak neki. Anya fölénk térdelt. Olyan szeretettel és vággyal nézett ránk, hogy a szívem megolvadt és kitárult. A csodálatos punci ellenére, amit az imént élveztem egy pillantást vetettem anyára, és tudtam kié a szívem és a farkam valójában.
– Ez gyönyörű volt – szólalt meg anya halkan, mintha a templomban lenne. – Olyan volt, mintha tinédzserként láttam volna magam megbaszva egy férfitól aki a jövőben a fiam lesz.
Lecsúszott a hasára, és széttárta a lábaimat.
– Egy kis ízelítőt kérek a fiamból és belőled, Molly. Fogadok, hogy isteni ízetek van.
A szájába vette a gyorsan zsugorodó farkam, amitől felnyögtem, miközben a nyelvét a még mindig érzékeny faszomon forgatta és lenyalta a Mollyval közös keverékünket.
Molly csodálattal nézte, ahogy a szájával megtisztítja a farkamat. Megrázta a fejét:
– Baszod az anyádat. Szerelmes vagy az anyádba, és ti ketten szeretők vagytok. Ó, Istenem! Ez óriási!
Molly megfogta a kezem, és az ajkához emelte.
– John Hamilton, ez életem legmocskosabb, legszexisebb és legvadabb pillanata. Köszönöm, szivi.
Csak nehezen tudott felülni, majd kissé elfordult, és odahajolt, hogy megcsókolja anyámat is.
– Köszönöm, Carrie. Köszönöm, hogy tanúja lehettem életem legerotikusabb szeretkezésének.
Anya lelkesen viszonozta a csókját, nyelve Mollyéval táncolt, kezei a testét simogatták.
– Édesem, te még nem láttál semmit – mondta anya rekedten, amikor befejezték a csókjukat. Rám pillantott, és sokatmondóan egymásra mosolyogtunk.
– Azt hiszem, Johnnak szüksége van egy kis lábadozásra, és tudom, hogy mi az amivel tökéletesen inspirálhatom.

A hátára lökte Mollyt, felemelte a lábát, és Molly fenekét feszegette.
– Azt hiszem, van valami, amit élvezel, és tudom, hogy imádni fogom azt, amit a lábad között találok. – mormolta miközben Molly szétnyitott és spermával teli puncijához hajtotta a száját. Molly várakozó szájához és nyelvéhez eresztette a saját ölét, majd végighúzta Molly résén a nyelvét, felkanalazva a kiszivárgó spermát és a puncinedveket.
Molly fojtott kiáltást hallatott, anya nyelve ingerelte érzékeny testét, sírása zajos nyalásokká halványult, ahogy rátapadt anyám puncijára. Csak áhítattal tudtam nézni, amint a két gyönyörű, szexi nő szenvedélyes hatvankilencben gyönyörködnek egymásban, és éhesen lefetyelik ki a nedvükkel kevert zselémet. Szemeim izzadtságtól csúszós testükön vándoroltak, melleik egymás gyomrára lapultak, combjaik a sötét hajú fejek körül feszültek, amelyek billegtek és bólogattak, miközben zabálták egymást. Ujjaim a seggüket simogatták közelebb húzva ízletes kincseiket az elfoglalt ajkakhoz és szondázó nyelvekhez.
A puncinyalás izgató hangjai sóhajokkal és az öröm nyögésével keveredtek, ahogy anya és Molly is nyaltak, csókoltak, haraptak és szoptak. A testük a kimondatlan öröm erotikus ritmusában kezdett hullámozni, én pedig kéjjel és elragadtatással figyeltem, vajon melyikük éri el előbb az orgazmust. Körbejártam a régi ágyam, különböző szögekből néztem anyámat és Mollyt. Láttam a gyönyört az arcukon, ahogy a nyelvek mélyen a pinák belsejébe vájnak, egymás barlangjából bányászva a magomat.
Molly adta meg magát először. Nem tudta folytatni, és kizokogta örömét, mert a beszédképessége cserbenhagyta. Néztem, ahogy könnycseppek csorognak elkenődött arcáról, és a szája „O” betűt formál, ahogy vonaglott örömében, miközben anya továbbra is táncoltatta a nyelvét Molly duzzadt csiklóján.
Aztán Molly összeszedte magát, és ádáz erőfeszítéssel megtámadta anya punciját, ajkait a duzzanatára szorítva, és ekkor anyám volt az, aki engedett az orgazmusának. A háta ívbe feszült, és felemelte a fejét Molly combjai közül:
– Yesssssss!
Arca a vágytól telt élvezettől eltorzult, ami a spermámmal és az arcán lévő maszatos
k
alf
ok
alf
alf
ll
alf
al
kombinálva a testi gyönyör ikonjává változtatta.
Végül az oldalára zuhant és remegve küzdött, hogy megforduljon, és újra megcsókolja Mollyt.
– Minden, amiről álmodtam!
Felsóhajtott, az arcát simogatta, és lecsókolta Molly könnyeit. Hagytam őket összebújni és sütkérezni leszbikus szeretkezésük fényében amíg eszükbe nem jutott, hogy ott vagyok, és intettek, hogy csatlakozzak hozzájuk.

Anya közéjük húzott, és csodálatos perceket töltöttünk együtt egyszerűen csak simogatva. Erotikus izgalom robogott át rajtam, ahogy megcsókoltam anyámat és Mollyt, és minden nedves, ragacsos csókkal megízleltem magamat is, de főleg őket. Néha csókolóztam anyával, azután Mollyval, máskor pedig úgy tűnt, mintha mindhárman csókolóznánk, a három együtt táncoló nyelv szokatlan és izgalmas érzés volt amitől libabőrös lettem. Örömmel simogathattam orgazmussal feltöltött testüket, amitől én is utórengésektől borzongtam, megcsíptem a még mindig duzzadt mellbimbókat és simogattam remegő puncijukat.
Mindketten fokozatosan visszanyerték önuralmukat, a légzésük lelassult, és ott feküdtünk a karok és lábak összevisszaságában. Néhány percig némán pihentünk, de kis idő múlva Molly felkuncogott, és végigsimította az ujjait a mellkasomon.
– Carrie, azt hiszem, beindítottunk valakit.
Anya nevetett, és addig simogattam a mellkasomat, amíg az ujjai össze nem értek Mollyéval. Kezeik azonnal összekulcsolódtak. Anya lenézett rám:
– Imádom egy fiatal férfi regeneráló erejét. – Felemelte a fejét és megcsókolt, majd újra lebámult a lábaim közé, ahol a farkam büszkén állta a figyelmet, amit anya és Molly erotikus szeretkezése keltett életre.
Molly ujjai dél felé sétáltak, csiklandozva a hasamat.
– Imádom egy fiatal férfi kemény farkát – jelentette ki. – Ezúttal melyikünk kapja meg?
Anya visszadorombolt:
– Azt hiszem, ezúttal meg kellene osztoznunk rajta.
Mollyra pillantott, és kimondatlan döntés született közöttük. Boldogan felsóhajtottam, miközben a két gyönyörű meztelen nő csókolni kezdte a testem. Anya a már lüktető farkam köré fonta az ujjait, és kezdett lehajolni, hogy megcsókolja a farkam hegyét, de megállt, és Mollyra nézett.
– Bocsáss meg a modoromért. A vendégek először – mondta és rákacsintott.
– Mmmm, nem bánod, ha megteszem? – kérdezte Molly aranyos déli akcentusával.
A szájába vett, nyelve végigvándorolt a péniszem puha duzzadt fején. Körbefordult mielőtt lecsúszott volna, finom érzést keltve ahogy a nyelve a makkhoz simult. Eljött az én időm, hogy megragadjam az ágyneműt, mert ő és anya elkezdtek igazán szopni és nyalni.
Anya és Molly szinte versenyként tekintettek a farkam szopására, és megmutatták, hogy képesek mélytorokba húzni. Anya egyértelműen győzött, mivel sokkal ügyesebben és jobban érezte a hosszomat, és megmutatták a különböző technikáikat. Mindketten keményen dolgoztak azon, hogy ne hagyjanak túl korán ejakulálni. Lassítottak, szüneteket tartottak, és hagytak megnyugodni, amikor nyilvánvaló volt, hogy közeledek a véghez.

Megnyugodni? Ilyenkor? Amikor lenéztem, és láttam (és éreztem is), ahogy két nő ajkai csókolják a péniszemet, két nyelv táncolt a farkamon és körülötte, gyakran együtt dolgozva, hogy megosszon egy csókot. A szájuk összeforrt a sajgó erekciómon, és mindketten szerelmes szemekkel meredtek rám.
Végül Molly a farkam fejét szívta, anya a szárát nyalta, és amikor Molly anya ajkához emelte az ujját előzékenyen megszopta. Molly ott hagyta, amíg csúszós nem lett a nyálától. Aztán ahogy anya csatlakozott hozzá, hogy megnyalta a faszom végét, Molly lecsúsztatta az ujját a golyóim alá, amíg meg nem találta a seggemet. Molly lassan a fenekembe süllyesztette nyállal bekent ujját, és addig tapogatózott, amíg meg nem találta a prosztatámat.
– JÉZUSOM!
Kiabáltam, és minden figyelmeztetés nélkül spriccelni kezdtem, hatalmas ondófröccsöket lövellve anya és Molly szájába. Sperma-szalagokat fröcsköltem az ajkukra, az arcukra és az orrukra. Molly felkuncogott, amikor a nyelvén csobbant a fehér, forró ondó, miközben tovább dolgozott a fenekemben. Megdöbbentett, hogy még mennyi spermium maradt a golyóimban, de úgy tűnt, Molly kis trükkje ismeretlen tartalékokat csapolt meg, és addig ömlöttem, amíg anya és Molly arcáról nem csöpögött. A farkam megrándult, egy utolsó löketre, ami ráfröccsent anya felső ajkára. Molly hirtelen visszahúzta a tapogatózó ujját. Elernyedtem, megsemmisített az orgazmusom intenzitása. Még anya is elkerekedett szemmel reagált.
– Azt hiszem, ez tetszett neked – mormolta Molly elégedett hangon.
Anya bólintott, és jövőbeli örömöket ígérően megjegyezte:
– Igen, emlékeznem kell majd erre a kis trükkre!
Sikerült válaszolnom:
– Rendben... Én... – Hátradőltem, és néztem, ahogy anya és Molly megcsókolják és tisztára nyalják egymást. Szavakkal nem lehet igazán leírni annak a látomásnak az erotikáját. Lenyalták és lecsókolták a gecimet egymás arcáról, hogy megoszthassák kincsüket egy szenvedélyes csókban.
Végül újra összebújtunk,
Molly tágra nyílt szemekkel meséltette el anyával, hogyan kezdődött a szerelmünk, és bevallottuk jövőbeli terveinket. Késő éjszakáig beszélgettünk majd elaludtunk. A testünkkel – karok és lábak kuszaságában ölelkezve – melegítettük egymást a hűvös őszi éjszakában.

A kora reggeli szürkületnem arra ébredtem, hogy anya és Molly ismét szenvedélyesen bezárkóztak Sappho ölelésébe, boldogan sóhajtoztak, és egymást nyalták az orgazmus felé. Álmosan néztem a két, nekem oly kedves nőt a félhomályban. Anya mintha megérezte volna az ébredésemet lassan felém nyújtotta a kezét.
Nem csatlakoztam hozzájuk, valahogy megértettem, hogy ez egy különleges pillanat anya és Molly számára. Kiváltságosnak éreztem magam, amiért tanúja lehettem ennek, és egy kis szerepet kaphattam, ahogy anya kezét fogtam, miközben ő és Molly szeretkeztek. Utána mindketten megcsókoltak és
m
alf
eg
alf
alf
alf
ltak
egymás édes ízével mielőtt ismét elégedett álomba merültek,
Amikor újra felébredtem, suttogások zajára ébredtem, és a késő reggeli nap besütött az ablakon. Odafordultam, hogy lássam Mollyt aki most ismét a szorosan testhezálló pulóverruhájába öltözött félig az ágyon térdelve. Megcsókolta a mamát, aki hihetetlenül erotikusan nézett ki az ágyban a kócos hajával, derékig húzott takarójával, és a szabaddá vált puha melleivel.
Molly odajött és hozzám hajolva megcsókolt.
– Késő van, szivi. Indulnom kell.
– Biztos vagy benne, Molly? Szeretnénk, ha maradnál. – tettem hozzá, és anyára pillantottam, aki egyetértően bólintott.
Molly rám villantotta szerelmes mosolyát, és még egyszer megcsókolt.
– Ez édes tőled, John, és szeretném megköszönni neked és anyukádnak eddigi életem legszebb éjszakáját. De mennem kell, ráadásul ez a te és az anyukád együtt töltött ideje. Kincset ér minden pillanata mielőtt haza kell mennie.
Újra megcsókolt, majd felállt, és rám és anyára nézett és hozzám bújt.
– Köszönöm mindkettőtöknek, hogy megosztottátok velem a szerelmeteket. Büszke vagyok arra, hogy megtapasztalhattam ezt a csodát, amelyben anyaként és fiaként és szeretőként osztoztok.
Anya megérintette a vállamat:
– Szívesen várunk John ágyában... A mi ágyunkban... Bármikor – Anya szexin felnevetett, és így folytatta: – A mai naptól kezdve úgy fogok gondolni rád, mint a lányomra, Molly.
Molly egy kicsit megborzongott, és mindkettőnkre vetett egy pillantást, amely a szerelem és a vágy ígéretét rejtette magában.
– Köszönöm anya. – kuncogott, és kinyújtotta felénk a nyelvét. – Uram Jézusom elázok attól, hogy anyának hívhatlak.
Megbillentette felénk az ujjait:
– Szeretlek titeket, vigyázzatok magatokra.
Aztán elment, egyedül hagyva a nővel, akit jobban szerettem, mint magát a világot.
Anyával egy darabig csendesen összebújtunk – ízlelgetve azt az édes fáradtságot, ami a szeretkezés kéjes rohamát kíséri. Végül megtörte a csendet:
– Fiam, amit Mollyval csináltunk... Mit gondolsz róla?
Szorosan magamhoz húztam és a szemébe néztem:
– Ez volt az egyik legcsodálatosabb amit valaha láttam. Az hogy együtt látlak benneteket.
– És ha újra meg akarjuk tenni?
Megcsókoltam:
– Bármit, ami boldoggá tesz. Ennyit fogok valaha is kívánni neked. Szeretlek.
Az egyik felemelő, szerelmes pillantásával válaszolt, és megcsókolt, nyelvével az enyémet keresve egy hosszú, szerető csók kezdete után. Éreztem, ahogy a keze lefelé halad a takaró alatt kutatva és felfedezte, hogy több óra alvás valóban visszaadta az erőnlétemet. Addig simogatott, amíg teljesen fel nem álltam, majd felmászott rám, és lassan leereszkedett a már mereven lüktető farkamra.
– Mmm, én is szeretlek, fiam – sóhajtott miközben a puncija magába fogadta a péniszemet, és beburkolt puha, nedves és meleg redőibe. Térde a derekamhoz nyomódott, ahogy rajtam pihent. Nagy húsos mellei melegítették a mellkasom ahogy hozzám hajolt és újra megcsókolt.
Szeretkeztünk. Lassan együtt ringatóztunk, kiélveztük a puncijának minden egyes mozdulatát, ahogy felemelkedik és a farkamra siklik, mélyizmai pedig a rám tapadnak. Anya és fia közösült, és együtt lettünk az az erotikus lény, amely annyira egyedivé és különlegessé tette a szövetségünket.
– Megbaszod az anyádat? – súgta nekem, ajkai alig egy hüvelyknyire az enyémtől. Izzadságcseppek gyűltek az arcán, végül az enyémre hullottak.
– Anyád szereti, ha a fia megdugja. – Újra megcsókolt, kezei közrefogták az arcomat. Ajkai és nyelve érintésével fejezte ki irántam érzett szerelmét és szenvedélyét, még akkor is, amikor a puncija a farkamat szorította.
– Azt akarom, hogy bármikor megbaszhass, fiam – lihegte. – Akkor is, ha nem vagyok itt.
Hozzám görnyedt, és meghajlította a medencéjét, hogy még egy kis helyet engedjen benne a farkamnak.
– Anya?
A szíve hevesen dobogott, éreztem izgatottságát a szeretkezésünk laza tempója ellenére.
– Amikor akarsz, szeretkezz Mollyval édesem. Baszd meg a kedves kis barátnődet és ne feledd: amikor megdugod őt, akkor valójában engem dugsz meg... Az anyádat fiatal korában.
Áradt a nedve, áztatva a farkam a forró, sima levében, ahogy közeledett az orgazmushoz. Csókjai egyre sürgetőbbek lettek, de nem volt hajlandó fokozni a tempót, az édes és finom gyötrelmeink mozdulatait.
Felnyögött, és lenézett rám:
– Szeretkezz Mollyval, amikor csak akarsz... Mmmaaagghhh. – Megnyalta az ajkát. – Csak ne ess túlzásokba, fiam. Tarts meg anyunak ebből az édes faszodból. Hamarosan itt a karácsony, és anyunak sokszor lesz rá szüksége.
Hüvelye összeszorult, és önkéntelenül fejni kezdte a farkam, miközben orgazmusa hullámai lágyan ringatták. Felnyögtem az elragadtatástól, és én is élvezni kezdtem. A spermám elárasztotta lágyan pulzáló pináját. Közös sóhajaink és nyögéseink között kiáltottuk ki egymás iránti szerelmünket, és elvesztettük magunkat a pillanatban és a jövőbeli szeretkezésünk gondolatában.

Közelgett a karácsony. Nagy változások közeledtek. Néhány olyan változás, amelyet elterveztünk, és néhány, amiről fogalmunk sem volt. Pillanatnyilag ez nem számított. Anya és fia voltunk, összezárva a testi ölelésben, amely a férfi és egy nő egységének végső pillanata volt. Ez volt a tökéletes pillanat, az időbe fagyasztva – olyan egyszerű, de egyben olyan összetett – amikor a fiú és az anyja szeretkezik.

Folytatjuk...
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 7.99 pont (93 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
gyuri0926
2023. augusztus 24. 09:31
#19
De most az voltál 
0
Ez egy válasz cvirag 2023. augusztus 23. 17:40-kor írt üzenetére.
Ulysses
2023. augusztus 23. 20:34
#17
Beneveztelek a hét hozzászólása virtuális díjra. 😀
1
Ez egy válasz cvirag 2023. augusztus 23. 17:40-kor írt üzenetére.
cvirag
2023. augusztus 23. 17:40
#16
Világos. Fiatal vagyok és szemtelen. 
Van egy kis fogalomzavar a buksidban, de sebaj. Te legalább nem vagy média- és közszereplő. Segítek, nem beléd kötöttem, hanem felhívtam a figyelmed arra, hogy hol van hiányosság benned. Csak nem ment át. De pont ezért gyakoroltam a felebaráti szeretetet a magam zagyva módján. Sajnálom ha ezért szemtelennek gondolsz, ritkán vagyok az valóban. 
3
Ez egy válasz gyuri0926 2023. augusztus 19. 19:04-kor írt üzenetére.
gyuri0926
2023. augusztus 19. 19:04
#15
Tisztázzuk Te kötöttél belém , és megráncosodik még a Te pinád is . azaz leszel öreg , én is voltam fiatal , de szemtelen nem , megértettem miről , de azért mert fiatal vagy , én pedig egy öreg faszverő még nem kell , hogy egyetértsek a zagyva gondolataiddal .
0
Ez egy válasz cvirag 2023. augusztus 19. 00:26-kor írt üzenetére.
cvirag
2023. augusztus 19. 00:26
#14
Ahhoz nem volt vér a pucádban, hogy közvetlenül válaszolj, de okoskodni és fölényeskedni tudsz. Kedvesem. 
Akármilyen öreg faszrángató is vagy, remélem, egyszer megérted még ebben az életben, hogy miről is beszélek. Őszintén kívánom. 

Virág 
3
Ez egy válasz gyuri0926 2023. augusztus 18. 19:02-kor írt üzenetére.
gyuri0926
2023. augusztus 18. 19:02
#13
Kedvesem, attól , hogy horror történeteket is írnak még nem dőlt össze a világ, ahogyan a minap védte meg egy hölgy az s/m történeteket.

A vérfertőzés történet a legtöbbet olvasott mégis ennyi diletáns van rajtad kívül . meg is könnyeztem ezt a szörnyűséget. 
 
0
feherkalman1
2023. augusztus 16. 20:55
#12
A sírások nélkül valósághűbb lett volna.
1
cvirag
2023. augusztus 16. 15:02
#10
Akkor ezzel szentesítettük is, hogyha az apám megerőszakolt? Vagy azt, ha egy szülő zaklatja a gyerekét? Jaj, kislányom, tudod, Lót is megcsinálta a lányait, te is ki fogod heverni! Csak kérdezem, mert a dilettantizmusnak elég komoly következményei vannak. 
2
Ez egy válasz gyuri0926 2023. augusztus 14. 16:27-kor írt üzenetére.
veteran
2023. augusztus 16. 14:41
#9
Remek hármas szex.
1
kivancsifancsi
2023. augusztus 16. 11:50
#8
Gratulálok dicséretes fordítás. A vitatkozókat hagyd vitatkozni. 
2
gyuri0926
2023. augusztus 14. 16:27
#7
Nem humor, nem lenne károdra az Ószövetség olvasgatása sem ( Noé és családja , más nem élte túl , ők viszont rokonok voltak)  
0
D
Dollyka82
2023. augusztus 12. 23:48
#4
Várom a folytatást
1
Andreas6
2023. augusztus 12. 06:56
#3
Fergeteges hármas szex leírása. Ennél jobban csak akkor tetszett volna, ha nem lettek volna rokonok.
1
didide
2023. augusztus 12. 06:43
#2
Valahogy nem olyan jó mint az rlőző részek. Mintha sablonosá válna..
1
T
Törté-Net
2023. augusztus 12. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1