cvirag hozzászólásai

c
Nem:
Beállítottság:
heteroszexuális
Születési dátum:
1984. január 3.
Város:
Bejrút
Egyéb:
A fotó Rose Leslie képe ;)
Legtöbbet használt címkéi:
Hozzászólásai:
341 db
cvirag
2024. április 16. 08:38
Általános -> Társalkodó - bármiről
Nekem még nem hozták ágyba a kávét, de ahogy így mondod, lehet, hogy nem bánnám. Mindig tanulunk valamit, köszönöm. 
Próbáld ki ezzel a kávét, hátha nem kell bele más.
https: //www. youtube.com/watch?v=SLLgP5lKgDw
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. április 13. 07:49-kor írt üzenetére.
cvirag
2024. április 16. 08:34
Általános -> Társalkodó - bármiről
Nekem nincs fenntartásom azokkal a pasikkal szívem, akik nem tudnak kifizetni egy hét szállodát. Inkább pénze ne legyen, mint esze, ráadásul sokkal jobban figyelnek rám, mint azok, akik elhiszik, hogy már elértek valamit. Sosem ismernék be, de nem egyedül érik el, ahova eljutnak, hanem áll mögöttük egy erős nő. Rosszabb esetben az anyjuk. De azok gyorsan elhasználódnak nálam. Nem bírom sem a gügyögést, sem a csak a nyereségre koncentráló észérséget, ami mögött ritkán van valódi szellemi tehetség a ravaszkodáson kívül. Ez pedig olyan fodrász mentalitás, nem illik hozzám. Válogatós vagyok, elismerem, de szerintem ezt érted. Sajnálom a kávédat. Remélem a ma reggeli sokkal jobban sikerült. A mikró egyszerű, gyors, kényelmes, de úgy gondolom, tönkreteszi inkább az ételt, italt. Most voltam futni, jöhet az első adag.
2
Ez egy válasz Titti 2024. április 13. 08:45-kor írt üzenetére.
cvirag
2024. április 13. 06:00
Általános -> Társalkodó - bármiről
Kávézni jó. Marlenkával. Az olyan finom, hogy biztosan jókedvében teremtette az Isten és mosolygott is közben. Ezt nem én találtam ki így, de azóta is imádom használni, annyira kifejező. Na nem a reggeli kávéra gondolok, mert az alapszükséglet, hanem a napközben 
fogyasztandóra. Ez voltaképpen mindegy, melyik napszak, csak legyen rá hely, mert az irodában nem szabad. El kell menni valahova, ahol kiszolgálnak és nyugiban leülni. Megjön a felszolgáló és mosolyog. Ha nem, nem kap borravalót. Előbb a kávét rendelem meg, amit aztán lassan kevergetve ráhangolódom a pillanatra. Cukrot nem mindig teszek bele, mert ha olyanom van, akkor tudom, hogy utána édesebb lesz élet is. Valójában az sem lenne mindegy, hol főzik, de sajnos ezzel néha meg kell alkudni. Tehát ahogy kavargatom, érzem és beszívom az illatát és eltölt a bizonyosság, hogy ezért a percért meg kell, hogy érje az élet. Persze van más is, amiért, de az másik idő és pillanat az univerzumban. A belekortyolás is egy olyan mozzanat, amit nem szabad elrontani. Egyszer volt kicsit problémásabb fiúm, aki ekkor hívott fel akadékoskodni. Soha többet nem beszéltünk. 
Szeretem a kávé ízét, szeretem, ahogy szétterül az ízlelőbimbóimon és megérzem benne az aromákat. Néha a szemem is becsukom hozzá. 
Apró kortyokban szabad inni, sohasem sietve. A frász kiráz, amikor látom a rokonságban, hogy gyorsan cigi-kávé és szép az élet. 
Az sem baj, ha van kivel csevegni közben. Bevallom, egyszer volt egy olyan pajzán gondolatom, hogy csak erre felveszek valakit. 
Amikor az utolsó korty is elfogy, az ügyes felszolgáló már hozza is a marlenkát. Onnan pedig nem létezhet probléma a világban. Mindegy, hogy diós, vagy csokis, az maga a mennyország. Utána pedig minden fekete, képzelet és rémálom szülte alakot el tud az ember felejteni.
2
Ez egy válasz Lolamacko 2024. április 12. 13:01-kor írt üzenetére.
cvirag
2024. március 24. 08:37
Általános -> Társalkodó - bármiről
Azért lehetett, gondolom én, mert ha fáj valami, sokka inkább felhívja a figyelmet magára, mintha nem fájna. 
A nevelés részeként pedig korlátoz. Én egyszer kaptam pofont otthon, onnan eldöntöttem, hogy inkább megteszem, amit kell. 
Ha fáj valami, azt nem szeretjük tartósítani, tehát kerüljük. Belegondolva így, a fájdalomnak korlátozó szerepe van életünkben. Félelmet is generál. Ezért lehet általa uralkodni másokon. Ezért volt a társadalom számára nevelő szerepe is. Meg most is az lenne, de a manapság divatos álhumanista szempontok alapján mindent megteszünk, hogy a testi fájdalmat elkerülhessük. Ez egy bizonyos szinten túl a társadalom gyengüléséhez vezet. A fájdalom elviselése ugyanis erő és erőt is jelképez. 
Abban a komplex esetben, amikor valaki lelki és fizikai élvezetet lel abban, hogy bántják, hasonló dolog nyilvánulhat meg. 
Olyanra gondolok, mint amikor elhúzzuk a gyönyört. A késleltetés okozza, hogy fokozódik az orgazmus kiváltódás iránti vágy és így nagyobbnak érezzük a gyönyört. 
Most belegondolva ez a kontraszt jelenik meg az s/m kedvelőinek életében is. Egyszerű: így logikus. Gondolom a tűrés egyfajta késleltetés-kivárás, ami jutalommal jár a Pavlov elmélet alapján. 
A pszichében pedig megfordul a dolog, hiszen az erős fajdalom tisztító hatású is lehet. Ez meg a Stockholm-szindróma leképezése. 
Ismerek olyan magas beosztású személyt, aki él-hal a dominákért. Ő nagyon nagyon sok dolgot megtehet, nincs aki ellentmondjon neki és ennek a kontrasztja, ha egy dögös lakkcsizma elveri és nyüszíthet és kuncsorog neki azért, hogy nyalhassa a lábát. Fejben értem, hogy kikapcsol. Csak isten mentsen attól, hogy átéljem.
1
Ez egy válasz Waderlaci 2024. március 22. 19:01-kor írt üzenetére.
cvirag
2024. március 24. 08:10
Általános -> Társalkodó - bármiről
Nincs az az isten. Én nem szeretek egy férfi hülyesége miatt szenvedni. 🙂  
Szenvedjen ő, ha élete tragédiája az, hogy nem nyelem gyomorig. 
Azért kedves vagy, köszönöm.
1
Ez egy válasz Éva596 2024. március 23. 11:50-kor írt üzenetére.
cvirag
2024. március 23. 08:21
Általános -> Társalkodó - bármiről
A mélytorok nekem is fáj néha, ezért nem is csinálom. A sima popsi, vagy punci paskolás jöhet, de ettől nem érzem magam én sem szubnak. Fájdalmat okozni pedig csak nagyon indokolt esetben szeretek, vagy inkább szeretnék. Akkor persze nagyon. Csak az sem ez.
2
Ez egy válasz Titti 2024. március 22. 16:07-kor írt üzenetére.
cvirag
2024. március 22. 08:25
Általános -> Társalkodó - bármiről
Erre válaszolhatok? 😅
1
Ez egy válasz doriangrey 2024. március 22. 00:27-kor írt üzenetére.
cvirag
2024. március 22. 08:24
Általános -> Társalkodó - bármiről
Az erőszak tényét nem teszi meg nem történtté a beleegyezés nélküli, de utólag az áldozat által elfogadott cselekmény. 
Dorian szerintem érteni akarja a cselekvés motivációit, hogy írni tudjon róla. Azért kekeckedik, mert akiket kérdez, maguk ugyan művelik, de nem tudják átadni azt. Ilyen lehet, amikor sikeresek vagyunk valamiben, de tanítani már nem tudjuk. Aranyosan erőlködik, remélem még lesz ebből olyan aranyköpése, mint az egybites unatkozó. Hozok is popcornt.
2
Ez egy válasz Titti 2024. március 22. 00:50-kor írt üzenetére.
cvirag
2024. február 28. 17:58
Általános -> Társalkodó - bármiről
Szerintem a házasság szerelemmel kezdődik. De az sem ritka, hogy a szülői házból ez a menekülés lehetősége. Vagy a szánalom. Én néha nagyon meg tudok szánni egy-egy pasit, annyira hogy elgondolkodom, vajon jót tennék vele, ha hozzámennék? Sajnos volt már rá igenlő válaszom. Persze csak fejben. Meg jóképű is volt. 😇
1
Ez egy válasz Lolamacko 2024. február 28. 10:36-kor írt üzenetére.
cvirag
2024. február 28. 17:48
Általános -> Társalkodó - bármiről
Ezt köszönöm is, meg nem is. Különösen látod a dolgokat, de a szex mennyisége egy házasságban egyáltalán nem konstans érték. Az elvárás az lehet az, csak az nem a valóságot tükrözi.
1
Ez egy válasz Titti 2024. február 28. 16:08-kor írt üzenetére.
cvirag
2024. február 28. 17:44
Általános -> Társalkodó - bármiről
Frászt. Tapasztalatom szerint a legtöbb férfi még orgazmussal sem tud hálás lenni.
3
Ez egy válasz Lolamacko 2024. február 28. 14:32-kor írt üzenetére.
cvirag
2024. február 28. 10:15
Általános -> Társalkodó - bármiről
Mosolyogtam, amíg olvastam. Kiemelsz egy részletet és a tárgytól eltávolítva, de a tárgyra fókuszálva érvelsz nem tárgyi alapon. Jó politikus lennél, mert végtelen hosszan lehet így vitatkozni és mégsem jutunk vele sehova. 
A szex csak eszköz. Eladják vele, amit el akarnak adni, lehet vele biztosítani az utódlást, ki lehet vele tölteni egy üres napot, de az emberek többsége nem a szex céljából veszi a levegőt. Bár kétségtelenül igazat kell adnom neked abban, hogy a szex nélkül egyikünk sem lenne itt. 
Mindezt úgy mondom, hogy imádom a szexet, nem is tudom nélküle elképzelni az életem. De hogy azért keljek fel, hogy szexeljek… én üresnek érezném így az életem, valódi célok hiányában. 
Szeretek győzni. Ilyen a munkám is. De ez sem életcél, mert ha mindenkit eltapostam, akkor senki sem marad meg körülöttem. Szeretek birtokolni. A vagyongyarapítás lehet cél, de magányos dolog. Jobb ha van hozzá család. Ebben már látok célt. Ugyanis rajtam túl is megmarad, nem csak rólam szól, mint az amúgy öncélú szexualitás.
Ha a szexet veszem célnak és mondjuk ebből akarok gyarapodni, akkor kiégek, mert az eszközt emeltem fel célnak. Nem fogom tudni értékelni, amit nyertem általa. Ha a pénz lenne önmagában a cél, ugyanúgy kiégek, mert csak a számlám és az ingóságok értékét látom meg. Persze mondjuk, hogy nem, dehogy! Csak valahogy nem ezt látom. 
Részemről ennyi volt a téma. Ha reagálsz, elolvasom, de nem foglak győzködni.
1
Ez egy válasz Titti 2024. február 28. 07:10-kor írt üzenetére.
cvirag
2024. február 28. 06:04
Általános -> Társalkodó - bármiről
"a házasság oka mindig is a szex volt" Ezt cáfolnom kell. Mi van azokkal a házasságokkal, ahol sosem kellett szexelni, elég volt a formális együttélés és jogi aktus, amivel Isten és ember előtt törvényes felekké nyilvánították a párost? Az érdekházasságokkal, amik egy vagyon széthullását voltak hivatottak akadályozni? De vegyük csak a társadalom alacsonyabb szintjén élőket, akik jobb esetben ösztönből, érzelem mellett keltek egybe, de nem azért, hogy egy jót dughassanak, hanem azért, mert maga a fennmaradásuk ez által volt biztosítva? Így maradhattak hasznos tagjai egy közösségnek, ami mondjuk a falu volt. Aztán megnézném, hogy az elmúlt évezredben hány családban volt tényleg jó a szex. Mert ez nem igazán jellemző, inkább az, hogy a férfiaknak jó volt, a nő meg meg tudott ebből foganni. Ez lenne az, hogy a házasság oka a szex? Maximum a férfi oldaláról, de mert neki is be kellett idomulni a közösségbe, így inkább az érdekelte, hogy apa lehessen, hiszen ez biztosította a közösségbeli egyenlő voltát. Ha szexelni akart, akkor mehetett a csárdákba, ahol nyilván voltak erre kapható nők, de mehetett a bordélyba is, ami valahogy része volt talán már a perzsák előtt is a társadalomnak. 
Dorian azt mondja, hogy a párokat a szex, esetleg szerelem hozza össze, a házasság pedig ennek a társulásnak a tartós biztosítása. De nem a szex a házasság célja, főleg nem visszamenőleg a múltban. A házasság jogi aktus, ami során a felek esküt, fogadalmat tesznek, hogy együtt maradnak halálig. Céljuk, hogy csoportot, családot hozzanak létre, ami egy érdekközösség, mivel a védelmet, fennmaradást, túlélést célozza. Nem azt, hogy kielégítsék az emberek a vágyaikat.
1
Ez egy válasz Titti 2024. február 27. 13:52-kor írt üzenetére.
cvirag
2024. február 26. 07:15
Általános -> Társalkodó - bármiről
Lenne az a végtelenül bölcs mondat, hogy: igen, drágám.
1
Ez egy válasz doriangrey 2024. február 25. 18:11-kor írt üzenetére.
cvirag
2024. február 2. 08:46
Általános -> Társalkodó - bármiről
A jó erkölcsű nő semmivel sem elégedetlen. Kivéve veled, mivelhogy csak a témákat dobálod, de nem veszel részt párbeszédben. Aztán jön a nagyhalál, mint egy igazi primadonna. Mondták már neked, hogy enyhe nárcisztikus vonásokkal rendelkezel? Sokat bántottak gyerekkorodban?
3
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2024. február 1. 18:29-kor írt üzenetére.
cvirag
2024. február 2. 08:40
Általános -> Társalkodó - bármiről
Vicces vagy.🙃 
 Már csak egy jó pozíció kell egy edzőteremben, ahonnan mozgás közben kiváló a panoráma. Lesz motivációd, elhiheted.
1
Ez egy válasz Arya 2024. február 1. 11:32-kor írt üzenetére.
cvirag
2024. február 1. 08:05
Általános -> Társalkodó - bármiről
A süti legalább olyan veszélyes sport. Csak sokkal alattomosabb, ha az ember lánya nem védekezik. Tapasztalat.
1
Ez egy válasz Arya 2024. január 31. 17:30-kor írt üzenetére.
cvirag
2024. január 31. 09:38
Általános -> Társalkodó - bármiről
Ha szavazol magadra, akkor láthatod. Ezen túl jogosnak érzem az észrevételt.
2
Ez egy válasz salsa 2024. január 30. 07:50-kor írt üzenetére.
cvirag
2024. január 31. 09:33
Általános -> Mi kéne még az oldalra?
🤗😘
Nekem tökéletes. Dorian meg nem érti a nőket. Bár legalább igyekszik, a többséggel ellentétben. Ezt mindenképpen pozitívumnak tudom be.
2
Ez egy válasz Arya 2024. január 29. 10:12-kor írt üzenetére.
cvirag
2024. január 28. 08:04
Általános -> Társalkodó - bármiről
😍 köszönöm
1
Ez egy válasz Arya 2024. január 27. 14:52-kor írt üzenetére.
cvirag
2024. január 25. 08:12
Általános -> Írók/fordítók
Jaj, ne aggódj már. A probléma mindig a vevővel van. Jelen esetben Doriannal. 😎
Mégsem várhatjuk el, hogy bárki tudjon olvasni.
1
Ez egy válasz salsa 2024. január 24. 14:33-kor írt üzenetére.
cvirag
2024. január 14. 09:35
Általános -> Mi kéne még az oldalra?
Csak érzelemből lehetne szexelni? Én kívántam már meg úgy valakit, hogy semmit sem akartam, csak lefeküdni vele.
3
Ez egy válasz Arya 2024. január 13. 02:32-kor írt üzenetére.
cvirag
2023. december 20. 07:30
Általános -> Írók/fordítók
Seggnyaló vagy, szívem. 😘
Pont autentikus a Hibák az oldalon topichoz.
0
Ez egy válasz doriangrey 2023. december 19. 19:29-kor írt üzenetére.
cvirag
2023. december 20. 07:29
Általános -> Írók/fordítók
Eskü jobb vagy, mint a Korán. Ott Dorian szerint úgy van, hogy mindent arra fognak: mert Allah így akarta. 
Tegnap hallgattam Puzsért ahogy Tate-et ekézi, de nem tudtam eldönteni, hogy melyik a nagyobb rizsagép. Nem te vagy véletlenül valamelyik?
1
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2023. december 19. 12:07-kor írt üzenetére.
cvirag
2023. december 20. 07:24
Általános -> Írók/fordítók
Hú, ez nagyon ciki lehetett. Egyszer én is levágattam, de nagyon és másnaptól két hónapig öngyilkos akartam lenni. Utána is még egy kicsit, de addigra már majdnem megszoktam.
1
Ez egy válasz Lolamacko 2023. december 19. 11:45-kor írt üzenetére.
cvirag
2023. december 18. 23:59
Általános -> Írók/fordítók
Nem lehetsz szakmailag ennyire dilettáns, hogy leszólsz egy kifejezetten jól fordítót azért, mert nem tanulta a nyelvet, hanem kiválóan beszéli az anyanyelvét. Te pedig aki tanulta, még nem produkált egy fordítást sem. 
Nem vagyok irodalmár, de fordítottam már ide is. Úgy ahogy Salsa, és azt gondolom, hogy semmi köze az idegen nyelv ismeretének ahhoz, hogy egy lemagyarított szöveget át lehessen fordítani érthető és élvezhető magyarra. Ehhez magyarul kell tudni elsősorban, ami sajnos hiányzik a legtöbb fordítás gazdájából itt. Az, hogy Salsa veszi a fáradtságot ahhoz, hogy élvezhetővé tegyen egy művet, az sokkal inkább tisztelhető, mint mondjuk a sok stream-csatorna összetákolt felirata. A tisztan Google fordítóval dolgozókról nem is beszélve. Az maga a gyász.
3
cvirag
2023. október 24. 05:06
Általános -> Társalkodó - bármiről

Sima párbeszéd, oda-vissza nem megy? Nem lehetsz mindig te a központ, főleg ha egy nővel beszélsz. Minden nő szereti, ha körbeugrálják, van aki jobban. Ha téged kell körbeugrálni, akkor feleslegesnek érezzük magunkat. Együttélés esetén pedig ezt már máshogy hívják. Ha ezt megfejted, nem lesz számodra kedvező, de kapsz vele egy esélyt, hogy elvihess vacsorázni. 

1
Ez egy válasz ikkjejzjiuiiii 2023. október 23. 19:46-kor írt üzenetére.
cvirag
2023. október 24. 04:52
Általános -> Társalkodó - bármiről

Majdnem jó. Semmi vallásos nem volt benne. Nagyobb léptékben gondolkodj, ne a hétköznapi szinten. Ha nincsenek ösztönös döntéseink akkor érdekből döntünk és azzal megöljük a természetességet. Ezt hozta a tűz. De ezen a vonalon azt is, hogy a legtöbben már nem magunknak termelünk, hanem a városban élve elvárjuk, hogy legyen. Vidéki emberként ezt biztosan érted. 

1
Ez egy válasz kaliban 2023. október 23. 15:03-kor írt üzenetére.