Névtelen Levél Dr. Kovács Alfréd Szexuálpszichológusnak

Szavazás átlaga: 6.16 pont (50 szavazat)
Megjelenés: 2010. november 10.
Hossz: 19 816 karakter
Elolvasva: 878 alkalommal
Ez a történet a "1. Törté-Net verseny - Segítsük a magyar turizmust!" verseny résztvevője!
Tisztelt doktor úr!

Egy magazinban olvastam a felhívását, amiben arra kéri a női olvasókat, hogy segítsenek. Küldjenek levelet önnek, amiben elmesélik életük legjobb szexuális élményét, mivel új könyvet ír. Több könyvét olvastam már, és nagyon tetszettek, ezért úgy döntöttem, én is hozzájárulok a következőhöz. Bízom benne, hogy érdekesnek találja a levelemet.

A történetem leírása előtt pár mondatban bemutatkoznék. 30 éves vagyok, 7 éve házas. A szexuális életem teljes mértékben kielégítő. A férjem az egyedüli férfi az életemben. Mindent megkapok tőle. Maximálisan kielégíti minden vágyam. Nem is kívánhatnék jobbat. Teljesen átlagos boldog nő vagyok. De mégis, néha belém bújik a . Nem tudom, hogy ez mindenkivel így van-e? Ön erről biztos többet tud, hisz ez a szakmája. Szóval időről időre, általában két havonta rám tör valami, és különböző vadabbnál vadabb ötleteim támadnak. Már jó pár éve tart ez a dolog. Nem is zavar különösebben, és most már szinte várom, mit találok ki legközelebb. Egyszer például arra éreztem leküzdhetetlen vágyat, hogy vezetés közben elégítsem ki a férjemet orálisan, de volt már, hogy rábeszéltem, menjünk el egy swinger klubba.
Ez a történet is egy ilyen alkalomról szól. Sokat gondolkodtam, mert nem tudom melyik a legjobb szexuális élményem. Nekem nagyon sok legjobb van, úgyhogy azok közül választottam egyet.
Hét éve történt. A nászutunkon. Egerben voltunk. Két hetet töltöttünk ott. Már nagyon készültünk rá, alig vártuk az indulást. Kocsival mentünk. Elég hosszú volt az út, de minden percét élveztem. Szeretek kocsikázni. Vezetni nem tudok, így marad az anyósülés, de nem bánom. Hétfőn kora reggel indultunk, és dél körül értünk oda. Szerencsére sima utunk volt.
A szálloda gyönyörű volt. Voltunk már többször is nyaralni, de mindig apartmanokban, vagy kempingben szálltunk meg. Még sosem voltunk együtt szállodában. Ezért is döntöttünk úgy, hogy a nászutunkat így fogjuk eltölteni. Azt is előre megbeszéltük, hogy az első héten odamegyünk ahova a férjem szeretne, és azt csináljuk amit ő mond, a második héten pedig én leszek a "főnök". Az első napunk pihenéssel, és prospektusok böngészésével telt. Dávid (a férjem) mindent elolvasott, amit a szobában talált, és még az interneten is keresgélt.
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 10 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 6.16 pont (50 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Andreas6
2019. december 24. 10:46
#5
Remete véleményét osztom.
1
a
A57L
2019. augusztus 11. 04:38
#4
Érdekes levél és nem rossz.
1
Remete D. László
2010. november 27. 08:49
#3
A kerettörténet, (levél a szexológusnak) csak kevéssé érdekes. A folytatásban sem kaptál el nagyon, a bemutatkozás errefelé minden második történetben így hangzik: x éves, szép, kerek mellek, kerek, formás, feszes fenék…stb. Ezeket a sablonokat el kellene hagyni.
Aztán persze kapunk egy eredeti leírást, az valóban érdem. Elég kevés nő írja le bátran és őszintén, amit érez szerelem közben, ez valóban pontokat ér.
A hömpölygő Fátyol Vízesés általad festett vízióját szívesen elfelejteném. Hömpölyögni láttam már a Dunát, a Tiszát; emlékszem rá, amikor a Mississippi hömpölygött, magával vitte az óceánba fél New Orleanst. Legutóbb a vörös iszapról hallottam, hömpölyög. Nem volt benne kecs és báj. A Szalajka hömpölygésétől az ég óvjon, az továbbra is csacsogjon, csiviteljen, csobogjon, csordogáljon, cserfeskedjen, csalogasson a hűs habokba, csapdossa a partot, csapongjon a kövek között, csillogjon a nap/holdfényben, csatangoljon a réten, csábítson a habokba, bukdácsoljon, bugyogjon, lássa el csupa jóval a pisztrángokat… stb. (Ez csak a kezdet).
1
t
tiborg
2010. november 19. 02:25
#2
Kellemes naszut volt,gratulalok...de nem foldrengeto....
1
T
Törté-Net
2010. november 10. 00:00
#1
Mi a véleményed a történetről?
1