A+ A-

Bor, mámor, panoptikum

Az én történetem a Balaton nyugati végén játszódik, Keszthelyen. Kikapcsolódni utaztam le egypár napra ebbe a kellemes kis városkába. Az, hogy mennyire kellemes lesz csak a pihenésem végén derült ki.
Egy magán apartman házban foglaltam szállást. Keszthelyre a kora délutáni órákban érkeztem. A város elején egy benzinkútnál megálltam tankolni, ahol egy autó nekikoccant az autóm hátuljának. Kiszálltam, és odasétáltam a vétkes autóhoz. Egy sötétkék, lesötétített üvegű Audi volt. Két roma férfi ült az autóban, de ezt akkor még nem tudtam.
Mikor kinyitották az ajtót és kiszálltak erre is fény derült. Megkérdeztem tőlük, hogy mi is történt. Udvariasan elnézést kértek a figyelmetlenségükért.
A beszélgetés közben kezdtem magam kényelmetlenül érezni. Vizslató szemekkel mértek fel, nem tolakodóan, de éreztem bennük valami furcsát. A vezető ülésből kiszálló férfi nézése zavart. Mintha a belsőmben "turkált" volna, mászott volna belém.
Sokszor észrevettem, hogy megnéznek a férfiak a 35 évem ellenére. (A korom ellenére igyekszem vigyázni magamra, és jóleső érzés, hogy fiatal lányok mellett az (állítólag) szép formás fenekemet, lábaimat is megnézik. ) De ez a nézés, ez nemcsak a külsőmet pásztázta végig, hanem végigjárt az egész belsőmben is. Ez megzavart, és gyorsan le akartam tudni a dolgot, elfelejteni az egészet, főleg a tekintetét. Megtankoltam, és elmentem.
A kocsi is elindult, és csodák csodája arra amerre én.
Mikor a szálláshoz értem ők tovább hajtottak. Megkönnyebbültem, vagy mégsem?. Valamit elindított bennem. Átvettem a szobát, és egy frissítő zuhanyt vettem.
Útikönyvem alapján már megterveztem, hogy mi az, amit szeretnék megnézni. Mindennapra terveztem valami programot, meglátogatni egy-egy érdekességet, nevezetességet.
Természetesen az első sétám a Festetics kastélyba vezetett.
A Festetics kastélyt Berzsenyi a "kis magyar Weimarnak" nevezi. A kastély 34 termét végignézve gyönyörködtem ebben az építészeti remekműben. A kastély pincetermeiben borászati tárlatnézésre indultam az összegyűlt vendégekkel. A borsétára induló közt megpillantottam a roma férfit. Gyorsan elkaptam a fejem, de már késő volt. Észrevett, és rám nézett ugyanazzal a tekintettel. Sóvárgó, de nem követelődző nézéssel. Belebizsergett a bőröm a pillantásától. Gyorsan elfordultam, és csak a több mint 500 éves pincerendszerben tárolt borokra koncentráltam. Az igényes tárlatvezetésnek köszönhetően sikerült is kivernem a fejemből egy időre kiverni a férfit.
Tárlatvezetés közben kóstolót kaptunk a balatoni borok közül. Mivel én nem nagyon iszom, ezért egy pohár után már éreztem jótékony hatását ennek a finom italnak.
Kissé lemaradtam, hogy összeszedjem magam. Nem voltam egyedül. Közvetlenül mellettem megállt, és rám nézett. Valószínű a bor adott bátorságot, hogy megszólaljak és kissé rekedt hangon, megkérdeztem, mit akar tőlem.
Elmosolyodott (piszok) érezte, hogy nyert ügye van. Közelebb jött. Az arcomon éreztem a száját, a leheletét. Gyöngéden megérintette szájával, és éreztem, hogy megremegek, ezt ő is érezte. Még közelebb jött, és egy kissé elhagyottabb helyre húzott. Nem akartam, kértem, hogy ne, mert lemaradunk, bezárnak bennünket. Szája továbbra is az arcomon, és halkan súgta, hogy nem, mert ismeri a vezetőt és kapott kulcsot.
Mindeközben továbbhúzott és a keze is megindult a testem felé. Elkezdte simogatni a karom, a hátam, gyengéden a pólón keresztül a mellem. Éreztem, ahogy a mellbimbóin kilyukasztják a vékony felsőt és kívánják, hogy a bőrömet is megérintse.
A simogatástól a levegőt egyre nehezebben vettem, és megkeményednek a melleim, mellbimbóm, pedig ágaskodik ki a póló alól. Nagyon izgatott, amit tett, ahogyan a szája, a nyelve mozog a nyakamon. A keze egyre erősebben simogatja a mellem, becsúszik a póló alá, kiveszi a melltartóból az egyik mellem, és ujjai közt morzsolgatja a bimbókat.
Érzem, hogy a testem megfeszül, belülről valami forróság áramlik szét bennem, nem tudom visszatartani az orgazmust. Halkan felnyögök, és elélveztem. A másik keze ekkor becsúszik a combom közé, simogatva a belső részét és kíváncsian, kutakodva indul a puncim felé.
Belenyomja a fejét a nyakamba és felnyög, mikor megérzi azt a lucskos nedvességet, amit az előbb Ő okozott.
Csak annyit hallottam, hogy:- Tudtam. Elkezdi simogatni a csiklómat. Először lassan, puhán. Aztán egyre keményebben, és két ujját belém tolva még erősebben simogatja.
Ott rángatózom az ujjain, és legszívesebben már sikítozva tekeregtem volna. De attól a helyzetbe, amiben voltunk, még izgatóbbá vált a dolog, hiszen nem kiabálhattam, nem mozoghattam úgy, mint ahogy más helyzetbe - egy külön szobában - megtehettem volna.
Csak mozogtam az ujján és a másik kezét harapdáltam kínomban.
Úgy éreztem, hogy szétrobbanok, csak élveztem halkan nyögdécseltem. Az ujjai egyre hevesebben mozogtak, szinte megkefélt velük. Nem bírtam tovább. Teljesen elöntött a kéj és csak folyt ki belőlem a vágyam.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.07 pont (57 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 papi 2014. 01. 17. péntek 09:10
Nem rossz
#6 A57L 2013. 10. 6. vasárnap 03:35
Jó történet.
#5 Remete D. László 2010. 11. 27. szombat 08:50
Végre egy olyan írás, ahol nem ütközöm minduntalan nyelvtani és fogalmazási problémákba. A leírás nem megy át valószínűtlenbe, nem érzem azt, hogy ez csak sztorizgatás reggel a buszon. Akár meg is történhetett. A vége felé kicsit összecsapottak a mondatok, a férfiak száma egyből váratlanul kettő lesz, az egyes szám nem mindig illeszkedik a többes számhoz, de bárcsak a többi történetnek is csak ennyi hibája lenne.
#4 Pavlov 2010. 11. 26. péntek 21:36
Érdekes, hogy ebből a finoman induló történetből milyen gangbang lett a végére. Tetszik.
#3 imy36 2010. 11. 21. vasárnap 06:17
Max- 10 pont!
#2 tiborg 2010. 11. 19. péntek 05:41
Kituno kepzelges masztihoz.Tettszett 10.
#1 Törté-Net 2010. 11. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?