A+ A-

Idegenkéjedző

Én mindig is elmaradott voltam a szexuális életemben. Illetve nem ez a legjobb megfogalmazás, hanem az, hogy konzervatív vagyok. Ezzel nem csak én vagyok így, hanem a férjem is akivel 32 éve vagyok együtt és ebből 29 éve házas. A 32 év alatt soha nem adta jelét annak hogy többet szeretne és én ennek örültem is. Úgy gondoltam, hogy az életben a szexnél vannak sokkal hasznosabb dolgok is.
Van három gyerekünk, szóval azt azért nem mondanám, hogy nem lennénk szaporák. Még így 55 éves fejjel is elég gyakran csináljuk. Jó-jó a fiatalok bizonyára nem szeretik hallani, hogy egy ilyen vén nő mint én, hogyan szexel. Ezt teljesen megértem magam sem voltam másképpen. Ennek ellenére úgy vélem le kell írjak egy történetet ami alapjába változtatta meg a szexuális hozzáállásomat.
Ott kezdeném, hogy én egy idegenvezető vagyok, Budapesten. Mióta eszemet tudom én idegenvezető vagyok, ujjamban van minden emlékmű, szobor, templom. Általában németeket, angolokat szoktam kalauzolni gyönyörű városunkban. Ritkán az is megesik, hogy magyarokat vezetek. Ez egy év alatt alig 3-4 alkalom jó esetben. Idén is volt egy kisebb csapat akit én kalauzoltam el. Tudni kell, hogy én autós városnézést csinálok. Autóm elég nagy, így akár 7 fős csoportot is eltudok vezetni, most csak hárman voltak, így nem kellett a nagy, elég volt a kis autó is. Na de sok a rizsa. A három fős csapat az három fiú volt. Három nagyon jó képű és macsó fiú. Egyik 24, másik 22 és a harmadig 19 éves. Testvérek, apjuk az egyik magyar utazásiroda vezetője. Megkértek, hogy miután ők nem Budapesten élnek, mutassam be a város nekik.
Reggel kilenckor, kezdtünk a városnézést. A megszokott útvonalat követtem. Első nekem mindig a Vár, mert innen jól lehet látni hova is megyünk később, távolról megmutogattam nekik. Innen a Hősök tere a következő állomás és innen indulok el a további helyekre. Hétköznap volt és valamiért dugó azon az úton ahol nem szokott és mindent elmondtam ami csak eszembe jutott
még pár szentet is elmondtam nekik. Látszott már eléggé unják a dolgot (pedig még sehol sem tartottunk) és elhallgattam ők magukban elkezdtek beszélgetni. Eleinte csak semleges témáról, de mint fiatal kanoknál szokás, végül a lányoknál és a szexnél lyukadtak ki. Én zavarban voltam, hogy idős fejjel rólam tudomást sem véve beszélnek ilyen témákról.
Szóba került az első szexuális élmény. Elsőnek a legidősebb Olivér szólalt meg, de rám nézett és így szólt.
- Önnek mi volt az első élménye? -Ez szíven ütött, mindenre csak erre nem számítottam. Én meg csak azt válaszoltam erre, hogy ha ők elmondják akkor én is. Bele mentek a játékba. Mielőtt még elkezdhettünk volna oda értünk a Hősök terére. Kiszálltunk
elmondtam amit el kell, és vissza a kocsiba. Ekkor Olivér (aki mellettem ült az anyósülésen) azt mondta, hogy unják ezt a dolgot, inkább beszélgessünk. Igazából, a téma nagyon izgatott, szóval belementem.
- Nekem 16 évesen egy osztályteremmel esett meg a dolog a WC-ben. Tesióra alatt. Fel voltunk mentve, unatkoztunk és még kedveltük is egymást. - Mondta Olivér, de nem elégedtek meg ennyivel, a többiek kérdezgették - Hát úgy volt, hogy ott ültünk a tesiteremben és rajta egy feszülős top volt. Az a lány mindig is nagyon tetszett. Nem egyszer álmodoztam róla. Beszélgettem
vele és észre vette hogy a mellét bámulom. Ő tettetett sértődöttséggel azt mondta, hogy ha ennyire érdekelnek a mellei...akkor ne csak nézzem őket. Majd felállt és elindult a női WC felé én nem kérdeztem utána mentem. Ott vadul csókolózunk. Majd leguggolt kigombolta a farmeromat és elkezdett szopni. Nagyon jól esett, majd én ráültem a WCre és úgy dugtunk. Nem volt nagy
szám a csaj, de akkor nagyon jó volt- Neked Tomi hogy volt?
-Kérdezte a legkisebb testvért- Nekem alig 2 hete volt, tudjátok azzal a Henivel, a Farkas Henivel. Már járunk vagy hét hónapja és két hete mikor szülei elmentek otthonról áthívott. Megkérdezte, hogy mikor szexeltem utoljára. Mondtam neki hogy még szűz vagyok, ekkor felcsillant a szeme és rálökött az ágyra. Zenét tett fel és lassan levette minden ruháját. Én is hamar megszabadultam mindtől. A farkam már majd szét durrant annyira vártam a dolgot. Ő meg csak húzott, és húzott. Az mondta hogy nála a belépő a nyalás... Annyira akartam már azt a csaj, hogy nem érdekelt bele kezdtem ahogy tudtam. Erre mondta, hogy ne olyan hevesen és megmutatta hogy csináljam. Leakarsz szopni, de már annyira akartam baszni, hogy nem tudtam várni rámásztam és nagyon nagyon jó volt...
-Elhallgat majd kérés nélkül folytatja Gábor a középső. Ekkor már rég a kocsiban ültünk és a Népligetben egy eldugott helyen parkoltunk.- Hmmm, nem is tudom már. Az első azt hiszem 17 évesen lehetett Klárival. Igen ő volt. Nem nagyon kedveltem őt, de sokáig még utáltam is meg kis picsának tartottam...mondjuk most is annak tartom. Ez úgy volt, hogy volt egy házi buli és
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.81 pont (54 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika 2015. 01. 15. csütörtök 09:54
Nem lenne rossz,de nagyon sok pontatlanság van benne.
#5 A57L 2013. 11. 28. csütörtök 06:13
Egész jó.
#4 Remete D. László 2010. 11. 27. szombat 08:52
Értem én, hogy ez nem irodalomóra – ha valami, akkor mondjuk nyelvóra, - de azért ez mégis egy pályázat. A következő mondat ebből az élvonalba szavazott írásból való: „A számba és a kezemben tartottam azt a dolgot amitől ő férfi, amitől ő maga, a férfiasságát.” Megpróbálta az író megérteni a saját mondatát?
Itt félbehagytam az olvasást. Ha csak nyelvtani hibák lettek volna benne, tovább olvasom, de az író fantáziája annyira elrugaszkodott a józanésztől, hogy felesleges követni.
Kedves pontozók! Nyolc pont fölé jutni ilyen slampos mondatokkal!!! A pontjai majdnem elérik az Aggtelekét. Nem figyeltek arra, amit olvastok és pontoztok?
#3 tiborg 2010. 11. 23. kedd 02:44
Kedves, szomorkas tortenet minimalis szexel.
#2 Kicsit bob 2010. 11. 10. szerda 21:02
"- Nekem 16 évesen egy osztályteremmel esett meg a dolog a WC-ben. Tesióra alatt." - nekem meg a Felsőházi teremmel a mosdóban - "jó nagy barlangok ezek" csak elég vastag vessző kell hozzájuk!
#1 Törté-Net 2010. 11. 10. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?