OKT
02
2017

Tom, Babszi és a mama 7. rész

családi, nyaralás, szűz, tini, anya-fia, testvérek, anya-lánya, illusztrált

Tom nagyon ki lehetett éhezve Babszira, mert farka már akkor is merevedni kezdett, amikor húga tisztára nyalta.
– Na, akkor gyere, hugi! – szólt oda Babszinak és lesegítette a kanapéról. A lány a szoba közepén letérdelt a fehér matracra – ugyanúgy, ahogy az anyjától látta.
Tom mögéje térdelt, megmarkolta a bránerét, de mielőtt bedöfte volna, azt kérdezte:
– Hátulról akarod?
– Nem, dehogy! – mondta Babszi ijedten,
– Akkor majd én segítek – mondta anyjuk készségesen.
Megmarkolta fia kezét, amelyik a farka köré kulcsolódott, és a fiú makkját Babszi hüvelybemenetéhez illesztette. Tom egyből elkezdte betolni farkát a szűk nyíláson, de az egyáltalán nem ment olyan könnyen.
– Hú de szűk! – nyögte.
– Au! – sikkantott fel Babszi.

*  *  *

Egy asszony élete lánya születésnapja után 4. rész

gruppen, anál, férj-feleség

Miután befejeződött a „nyaralás” Zoli szüleinél, Gyuri volt az, aki hazavitt engem. Jó volt őszintén elmesélni neki, ami történt velem, kendőzetlenül, őszintén. Amikor megkérdezte, hogy megbántam-e, azt válaszoltam, nem. Erre elmosolyodott és közölte velem, hogy ezt ő már régóta tudja, hogy én egy szexmániás, nimfo, szajha vagyok. Kicsit nyers volt a vélemény, de nem szóltam rá semmit, mert valahol egyetértettem vele. Mindenestre ilyen élményt, ami történt velem, régen elképzelni sem tudtam volna.
Otthon a helyzet konszolidált lett. A lányom természetesen mélyen hallgatott a történtekről és barátnője lettem neki. A férjemet nem érdekeltem, csak béke legyen, megkapta. Továbbra is megcsalt engem, olyan nagyon nem is titkolta, csak nem beszéltünk róla. Mikor bejelentette, hogy nemsokára elutazik 10 napra „üzleti útra”, szemrebbenés nélkül bólintottam rá. Tudtam, hogy nem üzleti út és a titkárnőjével megy.

*  *  *
SZEP
29
2017

Anyámmal ketten

családi, anya-fia

Anyámmal ketten éltünk vidéken, apám korán elhagyott minket. Nővérem már kirepült a családi fészekből.
19 éves voltam amikor iszakítottam 2 éves kapcsolatommal. Akkoriban nagyon megviselt a dolog, nem jártam el sehova, többnyire otthon voltam és egész nap gépeztem, vagy filmeket néztem. Anyámnak nem volt partnere, korábban volt egy férfi akivel évekig együtt voltak, de már 2 éve Ő is szingli.
Egyik nap mielőtt munkába indult, megkért hogy nézzem meg a laptopját mert nagyon lassú. Természetesen igent mondtam, nekem ez rutinfeladat volt. Elég jól értettem a számítógépekhez. Biztonság kedvéért csatlakoztattam egy pendrivot hogy a fontos fileokat lementsem mielőtt nekilátok a telepítésnek. Kíváncsiságból belenéztem a böngészési előzményekbe és akkor fedeztem fel hogy anyám rendszeresen pornóvideókat néz, főleg fiatalabb fiúkkal. Gondoltam ez normális, hisz neki is lehet igénye az effajta élvezetekre.

*  *  *

Szex egy prostival

hetero, szűz, tini

Nos, az egész úgy körülbelül pár éve történt. Egyik barátom mesélte, amikor ellátogattam hozzá, hogy nagyon jó élménye volt egy olyan „lánnyal” és mondta, hogy a közhiedelemmel ellentétben, teljesen megéri elmenni egy olyan lányhoz, szerinte csak jobban lett önbizalma, az ő kifejezése szerint „megéreztem a punci illatát”. Ekkor voltam 17 éves, srác, még szűz, komoly kapcsolatom nemigen volt még, alig volt pár barátnőm, de a simizésen, az összebújáson, és a csókok/puszik-on kívül nemigen jutottam eddig semmire, azt hiszem eddig még mindig csak a rosszabb fajta lányokat fogtam ki magamnak… szóval épp ezért már én is bele szerettem volna harapni a gyönyör almájába.
Így a barátomnál tett látogatásom után kezdtem el gondolkodni, hogy.., „a kutyafáját már, én is akarok már végre” persze, tudom, hogy úgy hangzik mintha már tényleg végső elkeseredésemben tettem volna mindezt, de azt hiszem csak szimplán a kíváncsiság,

*  *  *
SZEP
28
2017

Hullámzó Balaton tetején...

hetero

Lágyan símogatott az ajka. Kószált a szemöldökömön, az ajkaimon és bizseregtette minden porcikámat. Ujjaival a hajamba túrt.
- Nincs meleged?
- De... — nem tudta tovább folytatni a mondatot. Befogtam a száját, a szó legszorosabb érrtelmében... a sajátommal. Aztán lágyabbá vált a csók. Ajkaink alig érintve, lágyan símogatták egymást. Körbekószáltak egymás szemöldökén, szemein, elidőztek a másik fülcimpáin... egészen addig, amíg nyelveink meg nem találták füleink belsejét. Forró lehellet kíséretében kalandoztuk be őket. A kalandozás eredménye az egyre mélyebb sóhajok, amiket az ajkak újabb találkozása követett.
Megint csak simizték egymást, aztán felnyíltak, a fogak összekoccantak... Nyelvem is megtalálta párját. Érezhető örömmel köszöntötték egymást. Elindultak "szomszédolni". Az ajkak hívogatóan nyíltak szét, utat engedve a kutatóknak. Körbesímogatták a szomszéd fogsorát, megtapasztalták — immár sokadszor — egymást.

*  *  *

Az a bizonyos nap

s/m, bilincs

Az egész akkor kezdődött mikor a legjobb barátnőmmel Vivivel egy csendes délutáni napon kávézás közepette vágyainkról beszélgettünk. És én elmondtam neki, hogy bár megelégszem a sima szexel is, de amire igazán vágyom az az, hogy valakinek a szolgája lehessek, kipróbálhassam, hogy milyen az ha ostorral vernek el… Vivi pedig csak hallgatott, mondhatni meg is értett engem. Ami érdekes volt, hogy nem lepődött meg, talán még az arca se rezzent, mikor hallgatta pajkos gondolataim. Na de mikor reagált megértettem, hogy miért tudott ilyen higgadt maradni ez ügyben. Ugyanis Vivi azt mondta, hogy tudna segíteni rajtam ez ügyben, mivel ő maga is érdeklődik a dolog iránt, persze leszögezném, hogy neki ekkor volt barátja. Elárulta, hogy a barátjával nagyon sokszor merülnek bele a BDSM világába, és ami azt illeti jobban is érzik magukat benne mint egy sima szex után. Na én viszont ezen nagyot néztem. Igazából azt se tudtam mit mondjak erre.

SZEP
27
2017

Az angyal aki elvesztette szárnyait

hetero, leskelődés, szűz, bébiszitter

Esteledett. Angyal készülődött. Szokásos módon átgondolta a teendőit, mielőtt új szolgálati helyére indult, de a szokottal ellentétben, most erősen izgult. Hiába őrzött már sok csacsogó-totyogó, folyton potyogó apróságot, azért az mégis merőben más feladat volt, mint a mostani.
Egészen más csetlő-botló gyermekek hóna alá nyúlni, elkapni, vagy más irányba terelni a magukra rántott vázát, virágcserepet, forró levest, mint egy 30 év körüli független, jóképű, sportos fiatalembert megóvni a maga gerjesztette veszedelmektől. Mert Ernő. mindig is vonzotta a bajt! Nem mintha rossz lett volna... egyszerűen csak fiatal volt, néha kissé féktelen, túlságosan is élettel teli. Sehogy sem akaródzott megkomolyodnia! Például hajlamos volt arra, hogy örült tempóban száguldozzon az utakon új, tűzpiros Ferrarijával, kacagva a láttára elsápadó autósokat, riadtan szétspriccelő, sűrűn keresztet vető gyalogosokat.

*  *  *

Játék a szavakkal

gruppen

Unatkozva keresgéltem elfoglaltságot magamnak. Más nem jutott eszembe csak a mozi. Eltökéltem, hogy az első moziban megnézem az első filmet függetlenül attól, mit is és kinek játszák.
Tíz perc és egy hambi után egy félreeső mozit találtam a Pillangó utcában. A jegyvásárlás gyorsan ment, mivel a sor csak 2 ember rövid volt.
A film címe? Lényegtelennek tűnt, mivel amúgy is csak kószáltam és mozizni akartam. Leülni, bámulni valamit értelmetlenül, hogy ne is kelljen gondolkoznom rajta. Beültem az utolsó sorba, hogy a kényelmemet ne zavarhassa meg senki és hallhassam, ahogy a vetítő zümmög a fejem fölött.
Fények kialszanak. Visszaszámlálás megkezdődik és minden reklám nélkül elindul a film. A film menetére nem összpontosítok. Szemem nyitva, gondolataim