JAN
13
2017

A bugyivásárlás

homo

Volt az életemnek egy igen vidám, gondtalan szakasza, amikor egy egyetemi városban laktam egyedül, és aránylag független voltam mindentől, és mindenkitől.
Akkoriban abban a szerencsés helyzetben voltam, hogy pénznek, és időnek is bővében voltam, így gyakran elmerülhettem a bulizás, piálás, csajozás világában. Nem hajszoltam különösebben a kalandokat, de ha rám találtak, nem tértem ki előlük. És gyakran rám találtak, mert a lányok szerint jóképű, sportos, vidám természetű srác voltam, aki benne volt minden hülyeségben.
Egy ráérős délután a város sétálóutcáján lődörögtem, nézegettem a csajokat és a kirakatokat.
Épp fűztem egy tanítóképzős lányt, gondoltam, nézek neki valami kis ajándékot, hogy könnyebben a puncijához férkőzhessek. Azonban semmi ötletem nem volt, így az utcán, sorakozó boltoktól vártam ihletet.

*  *  *
JAN
12
2017

Szorult helyzetben 3. rész

családi, anya-lánya

Amikor egy délután Rachel hazatért, azt vette észre, hogy édesanyja kiegyenesítette a haját és egy estélyi ruhában nézegeti magát a tükörben. A vállán egy győzteseknek járó selyemszalag futott át még a szépségversenyes korszakából.
- Mit gondolsz? - kérdezte Emma a lánya felé fordulva.
- Mit csinálsz? - kérdezte Rachel.
Zavarta, hogy az anyja nem tudott elszakadni a régmúlt dicsőségétől. Miért nem tud felnőni, és miért nem tudja elfogadni, hogy már nem szépségkirálynő, a lányát pedig nem érdekli a dolog?
- Már mondtam. Neveztem a Mrs Derby City versenyre. Pár hét múlva lesz és látni akartam, hogy hogyan nézek ki estélyiben.
Ez már tényleg szánalmas - gondolta a lány.
- Anya, te túl ... - kezdte, de jobban megnézte az anyját.

*  *  *

A csoda 2-3. rész

leszbi

2. rész
Én pedig szívből jövően mélyet nevettem a könnyem is kicsordult, a szilaj jókedv hanyatt dobott az ágyon.
- Te aztán tudod, hogy kell egy lányt elcsábítani!
Fölém hajol, sokat mondóan néz rám. Átveti a lábát rajtam és csípőmre ül. Úgy helyezkedik, hogy gondosan nyírt szeméremszőrzete az én csupasz puncimhoz érjen. Kezeimet a magasba tartja, mozdulni sem tudok, habár nem is akarok. Kissé megmozgatja csípőjét, jól tudva milyen élmény lesz ez nekem. Oda testem vélt nyugalma... Elkomolyodik, ahogy rám néz:
- Mondani akarok valamit.
- Most akár mit is mondasz, én buzgón helyeselni fogok. Mivel ki vagyok szolgáltatva neked. - válaszolom, és igyekeztem ajkaim közé csippenteni orrom előtt lévő mellbimbója közül legalább az egyiket.

JAN
11
2017

Hármasban...

gruppen, anál, férj-feleség

A párommal már hét éve vagyunk együtt, szexuális életünk az utóbbi hónapokban eléggé ellaposodott. Hiába dobtuk fel mindenféle játékszerrel, újabbnál újabb pozitúrákkal, vagy esetleg extrém helyekkel, egyszerűen már nem éreztük az igazinak. Gondolom ezzel az érzéssel már sokak találkoztak, akik hosszabb párkapcsolatban élnek. Egyszer felhoztam neki az ötletet hogy mi lenne ha kipróbálnánk az édes hármast, ráadásul én nem a tipikus férfi álommal hozakodtam elő azaz a két nő egy férfi hanem pont az ellenkezőjével. Tetszett neki az ötlet, bár rengeteg kétsége, és félelme támadt az egésszel kapcsolatban. Párnapos gondolkodás és hosszas beszélgetések után végül mindketten eldöntöttük, hogy kipróbáljuk. Ezután jött a neheze, kiválasztani a harmadik félt, barát, ismeretlen, egy ismerős.

*  *  *

Az osztálytalálkozó

hetero

Kicsit félve sétáltam Anna kertes házának fehér ajtajához. Szerencse, hogy ő rendezte meg az osztálytalálkozót és nem más, mert az tuti, hogy nem ismertem volna fel, hiszen 15 év az mégis csak sok idő.
Ránéztem az órámra és nagy meglepődéssel pillantottam meg a mutatókat.
8:34
Úristen! Gondoltam magamban, ennyit időztem a ruha kiválasztásával?
Akkor örülni fognak nekem és remélem valaki legalább, majd megdicséri a vörös egybe ruhámat, ha már az egész szekrényemet felkutattam ezért a göncért. Emellett reméltem, hogy nem fogják kurvásnak nézni, mert a melleim kicsit látszódnak. Bíztam benne, hogy a szőke hajam is úgy áll, ahogyan megcsináltam a tükör előtt, mert, ha nem, akkor nem tudom, mit csinálok.
Alkaromon lógott a kis, fekete retikülöm, miközben azon voltam, hogy nehogy elejtsem a harminc franciakrémest. Ezernyi gondolat futott át a fejemen, hogy mégis ki miként néz ki és mi lett belőle.

JAN
10
2017

Szaunában szerelmeskedni

hetero

Már az első pillanatban kiszúrtuk egymást az uszodában. Ő éppen néhány nyújtó gyakorlatot végzett úszás után én pedig az úszószemüvegemet kerestem elő a sporttáskámból, hogy szokásos délutáni úszásomhoz hozzákezdjek. Fent ült a lelátó legtetején, bal lába kinyújtva, ő pedig ráhajolva nyújtotta izmait. Fekete, vizes haja félig eltakarta az arcát, de láttam, hogy engem néz, és miközben elfordul el is mosolyodik. Még sosem láttam itt, pedig szinte minden nap átjárok úszni és szaunázni… Csini lány – gondoltam és már meg is lódult volna a fantáziám, ha egy sporttársam jópofa módon bele nem lök a vízbe. Úszás közben ki-kitekintgettem a part felé, hogy vajon itt van-e még. Egy darabig láttam, hogy beszélgetett még valakivel, aztán eltûnt. Leúsztam a távot és egy kicsit én is pihentem, lazítottam, aztán a szauna felé vettem az irányt. Elég késő volt, ilyenkor szinte már nincs is vendég, csak azok úsznak még, akik az esti edzésekre járnak.

*  *  *

Hasfájás

bizarr

Jeff lassan ébredt fel. Félig-meddig hallotta anyja hangját a másik szobából. Ahogy az álom köde kitisztult, rájött, hogy a nő telefonon beszél valakivel.
- Ez a második nap, hogy nem engedem iskolába. Azon gondolkodom, hogy orvoshoz kellene-e vinnem.
“Nem. Nem kellene. Nem vagyok olyan beteg.” - gondolta Jeff a beszélgetés szünetében.
- Azt mondja, hogy fáj a hasa.
Újabb szünet.
- Nem, nincs láza. ...És nem is hányt. Csak fáj a hasa. .. Micsoda?...Nem. Tudom. Várj egy pillanatot!
- Jeff! volt ma reggel székleted? -kérdezte a fiú anyja ezúttal hangosabban.
- Nem, anya!
“Jézusom, micsoda kérdés! Egyébként is kivel beszélget a bélmozgásomról?” - töprengett Jeff.
- Nem volt neki. Adjak neki hashajtót? Azt hiszem van néhány szem Correctol-om.

JAN
09
2017

Egy hihetetlen történet 7. rész - Befejezés

családi, leskelődés, anya-fia, testvérek

Férfiasságom kezdett összemenni és lassan kicsúszott Erzsi csodálatos réséből. Éreztem, hogy gumival együtt. Odanyúltam, nehogy gond legyen vele. Erzsi lassan legurult rólam Anya felé. Még kicsit feküdtem, majd felkeltem, lehúzva a gumit, ügyelve, hogy ne folyjék ki belőle semmi. Kicsit kótyagos voltam az előző élménytől, de nagyon jól éreztem magam.
Gyorsan elsiettünk a fürdőbe Palival, kicsit lezuhanyozni. Visszatérve Anyáék még mindig a földön feküdtek és simogatták egymást. Mi az asztalhoz mentünk, töltöttünk minden pohárba. A miénket gyorsan ki is ittuk, az övékét odavittük. Mind a ketten a fejüket rázták, így letettük egy kis asztalra a közelben. Két oldalról leültünk törökülésben, arccal feléjük. Ők nem törődtek velünk, csak egymással. Néha lágyan csókolóztak, és arcukat, hajukat simogatták. Mi kíváncsian néztük őket.

*  *  *

A koszorúslány 2. rész

hetero, szűz, tini

“Ah... punci..” - gondolta magában Brian Thorston, miközben a hímtagját szeretője lágy, nedves nőiességébe csúsztatta. Brian véleménye szerint a punci volt a legnagyszerűbb dolog a Földön és az, amelyiket éppen pumpálta, kétségkívül a legcsodálatosabbak egyike volt a sok közül. Az nem zavarta, hogy akihez tartozott egy másik férfi felesége és egy leánygyermek anyja volt. Liz Barlow házassága mélypontra jutott az iszákos férjével és ha egyszer a nő úgy gondolta, hogy szerelmi életének csalódásából egy másik férfi farka fogja kihúzni, akkor kicsoda ő, hogy ezt a döntést kritizálja? Ha pedig ez a farok véletlenül az övé, akkor még jobb, nem? Dehogynem!
A nő csinossága mellett más téren is remek partner volt. Okos, éles nyelvű és kedves. Brian el sem tudta képzelni, hogy ugyan ki választaná e helyett a nő helyett az italt.