Hírek

JÚN.
19.
2023

Kíváncsi lányok 1. rész

Milán éppen zuhanyozott amikor meghallotta, hogy nyílik a fürdőszoba ajtaja. Megpróbált átnézni a zuhanyajtó matt üvegén, de a sampon végigfolyt az arcán és a szemébe került. Szorosan összeszorította a szemét miközben folyamatosan öblítette az arcát, hogy megpróbálja kimosni a szappant a szeméből.

– De rohadtul csíp... – mondta hangosan.

Elzárta a vizet, kinyitotta a zuhanyajtót és vakon a törülközőtartóhoz nyúlva a törülközőjét kereste. Keze a fal mentén tapogatózott de nem talált semmit.

– A padlóra esett. Tőled jobbra van.

Felismerte a húga hangját. Mit csinált a fürdőben, miközben ő zuhanyozott?

A fiú lehajolt és a jelzett helyen megtalálta...


Latin szenvedély 1. rész

Latin szenvedély 1. rész Latin szenvedély 1. rész Latin szenvedély 1. rész

JÚN.
18.
2023

Debbie kicsinálja Apucit 3. rész

Sietve felhúzta a nadrágját és visszaült a kanapéra. Úgy tűnt magán kívül van. Valószínűleg a bűntudat és a boldog izgalom keveréke hatott rá. Én viszont még odavoltam a bizsergő gyönyörtől.

Micsoda pajzánság volt a szexi mostohaapámmal! Anyu nagyon dühös lenne, ha megtudná, gondoltam, miközben egy törülközővel letöröltem az arcomról az ondót.

– Ez volt az első és az utolsó. Soha nem fordulhat elő többé – kezdte. Azt hiszem, a bűntudat próbált győzni. – Amit tettünk, az nem jó. Anyád soha nem tudhatja meg.

Újra mellébújtam a kanapéra és a mellkasához simultam. A tévé képernyője teljesen elsötétült, mivel a film már egy ideje befejeződött. Esküdni mernék rá, hogy...


Főnyeremény 3. rész

... A hálószobák folyosóján fura hangok voltak hallgatók, Marika szobája ajtajának ezen időszakba nyitva kéne lenni, hiszen ő bridzsezni van az egy utcával arrébb a barátnőjénél. Csendben lopódzom az ajtóhoz. Bekukucskálva a látottakon már nem is döbbenek meg.

Marika meztelenül térdel Sanyika felett, vállain támaszkodva. Sanyika alulról dögönyöszöli a vén kéjenc, álszent nőt. Mi az, hogy Károlyt nem engedi magához, közben egy szinte fia korú pasi kúrja alulról a pináját. Most tűnt fel mellei ringásából, hogy bár láttam, látom őket pucéran, de testére fekvő mellei, – így csüngve – nem is olyan kicsik. Feneke is elég nagy, farpofáért a hentes, – mint sonkákért – jó pénzt adna. Nem...


JÚN.
17.
2023

Harminc százalék

1985 tavasza

A Táncsics gimnáziumban kicsengettek. A IV/d osztály befejezte a témazáró magyar dolgozatot. Van, aki mosolyogva, van, aki komor ábrázattal szedelőzködött.

– A dolgozatokat tegyétek le az asztalomra, holnapra ki javítom őket – mondta Kudomrák tanárnő, miközben ő is elkezdte összeszedni a cuccait.

Kifelé menet, Attila is letette a papírjait az asztalra és bús fejjel elindult a folyosó felé. Nem valami jól sikerült a mai dolgozata. Ha hármasnál rosszabb lesz, akkor rezeg az év végi négyes. Már az ajtónál jár, mikor utána kiáltott a tanárnő.

– Koczpek fiam jöjjön vissza egy pillanatra!

– Parancsoljon Éva néni – lépett vissza a fiú....


Angéla irodája

Félénken lépett be Lizi az üvegajtón. Igazából csak egy átlagos budapesti multicég, átlagosan óriási, válaszfalak nélküli irodájáról volt szó. Azonban számára semmi sem volt itt átlagos...
Ez az volt az első munkahelye, megannyi próbálkozás és interjú után. Csupán egy érettségivel és némi középszintű angol, illetve némettudással nem volt könnyű találni olyan állást, amiből meg is lehet élni. Az egyetemet pökhendi módon a második félév után otthagyta, mivel azt hitte, hogy fotómodell lehet. Végül is jól nézett ki. 165 cm magas volt, enyhén sportos, karcsú derék, kerek fenék, kicsi, de formás cicik. A vállig érő barna haja, ha nem fogta össze, néha beleesett az arcába és el-eltakarta a kék...


JÚN.
16.
2023

Nagymama ágya 10. rész

A következő szombaton a reggelinél bejelentettem, hogy hosszú sétát szeretnék tenni. A magas nyomású ciklon még mindig a Midlands fölött lógott, ez intenzív kék égboltot és nulla fok alatti hőmérsékletet jelentett. Reméltem, Grace felajánlja, hogy velem jön. Tíz óra után nem sokkal elhagytuk a házat, és elindultunk a szekérút felé, amely az ingatlan mögött húzódott. Beszélgettünk erről – arról, miközben a ház eltűnt a ködben mögöttünk, és végül felhoztam a témát, ami azóta járt a fejemben, mióta Grace és én utoljára ezen az úton jártunk.
– Azt mondtad, hogy Tony volt az első és egyetlen férfi szeretőd. Ez arra utal, hogy volt női szeretőd is.
Kézen fogva ballagtunk, de most Grace...


Keveredés 3. rész

... Éjjel és reggel is szeretkeztünk. Én még nem éreztem rá, nem éreztem, nem tudtam, hogyan érheti testem olyan érintés, stimulálás, ami ebben a bensőséges, szó szerinti Ádám bent levőjével kielégítsen. Következő hetekben ezen dolgoztunk. Sokat kérdezett, sokat beszéltünk a mikéntekről, de az átbillenésem nem akart megtörténnem. Két és fél hónap, kilencvenhárom nap kellett, míg bekövetkezett az áttörés nálam is.

Egy pénteki edzőmérkőzés után Ádám haza kísért, hiába, hogy holnap nála lennék. Lehuppantam a nappaliban a birkaszőrökre, amin fáradtan szoktunk kuporogva semmit tenni. Ádám is oda ült, így kihasználva, hátam neki döntöttem. Naná, hogy már nyúlt is pulóverem, pólóm alá,...


Ismeretlenek 2. rész - A következő lépés

A lány nagyon sietett, hogy a férfi ne érje utol. Szerencsére rögtön kapott taxit, mikor kilépett a reptér érkezési csarnokából. Már otthon volt, a szobájában, mikor az első üzenet hangját meghallotta. Még elő sem vette a telefonját, már tudta, hogy kitől jött az üzenet. Nézte a számot, de nem akarta megjegyezni, inkább elmentette, és azt írta be a névjegyzékbe: Ő. Ez után nézte meg, hogy mit is írt.
– Hazaértél? Jól vagy? – a pulzusa meglódult, az egyszerű betűk láttán. Ugyanazok a betűk, mint amit más is küld, ez mégis annyira más volt. Mintha ragyogott volna. Emojikat küldött csak válaszul, bár ő utálta, mikor csak azt kapott, de most úgy gondolta, hogy nem hagyhatja a férfit válasz...