OKT
27
2017

Egy biztosítási ügy

gruppen, anál, munkatárs, férj-feleség

Pár éve, mint kárszakértő dolgoztam, amikor kaptam egy érdekes feladatot. Villámcsapás ért egy okos házat, ami még teljesen új dolognak számított Magyarországon. Felkerestem a helyszínt, ahol a házigazda fogadott.
- Jó napot kívánok uram. A bejelentésére érkeztem a biztosítótól, hogy felülvizsgáljam a kárt, amit a villámcsapás okozott!
- Jó napot! – köszönt a házigazda. –Fáradjon bentebb és nézze meg miket csinált ez a fránya villámcsapás.
Bentebb mentünk a lakásba és csodálkozva néztem a gazdag, de nagyon ízléses berendezést. Minden olyan háziasszonyra vallott, aki ért a lakberendezéshez, nem fukarkodik, ha vásárolni kell valamit, de ugyanakkor megfelelő szépérzéke is van. Egymással harmonizáló bútorok, azokhoz illő lakástextil, modern, hangulatos képek a falakon. Látszott a jólét, de mindenek előtt az, hogy jó ízlésük van az itt élőknek.

*  *  *
OKT
26
2017

Házasélet 3.rész

gruppen, anál, férj-feleség

Délután egy számomra fontos találkozóm volt. Gyerekkori barátommal, Jánossal volt találkozóm.
Jánosról annyit kell tudni, hogy egymás melletti házban laktunk, egy osztályba jártunk általános iskolába, és gimnáziumba is. Szinte elválaszthatatlanok voltunk, de már a főiskolán elváltak útjaink, és sokáig nem is találkoztunk. Váratlanul ért telefonja, hogy találkozzunk, de nagy örömmel és várakozással tekintettem a találkozó elé.
Én kicsivel korábban végeztem, így beültem a presszóba. Kértem egy kávét és türelmesen várakoztam. Pontosan érkezett.
Öltöny volt rajta, amely látszott, hogy rá van szabva. Elegáns volt.
Megöleltük egymást. Egy kisüveg sört kért. Én maradtam a kávénál. Gyorsan elmesélte, hogy egy vállalatnál dolgozik, mint vezető. Megnősült, van egy gyerekük.

*  *  *

Gyors menet a kirakatban

hetero

Elhatároztam, hogy ma elintézem minden függőben lévő ügyemet. Hát az istennek se ment semmi. Na jó! Akkor nem csinálok semmit! Elkezdtem őgyelegni a városban. Egy cipőüzlet előtt eszembe jutott, hogy elkelne egy jó téli cipő. Bementem. Nos ami első feltűnő dolog volt az egy csinos, de molett eladó átható mosolygós, igéző tekintete.
- Parancsol?
- Nem, nem csak nézelődöm - mondtam kissé zavartan.
- Csak nyugodtan, mondta és mosolygott tovább, de valahogy úgy, hogy a hátamon is áthatolt és valahol a farkam környékén landolt. No ne, mondom magamban, nem szerettem a molett nőket, így hát inkább elköszöntem és már mentem is volna. Ám utánam szólt:
- ha mégis meggondolná, csak jöjjön nyugodtan vissza . Szemébe néztem és éreztem ahogy sugárzik belőle az erotika.

OKT
25
2017

Kerékpártúra után

hetero, nyaralás

Kata nagyon elpilledt. A délelőtti biciklitúra kiszívta az erejét, majd a délutáni termálvíz és sörözés lelassította, eltompította érzékeit. Ráadásul a nemrég elfogyasztott kiadós és ízletes vacsora élménye kielégítette kulináris vágyait, de elnehezítette hasát.
Így amikor belépett férjével a szűk motelszobába, ledobta magáról egyrészes nyári ruháját, és végigterült az ágyon.
- Én lehet, hogy most aludni fogok! – mondta.
- Jól vagy? – Kérdezte Feri, és bezárta maguk mögött az ajtót.
- Nagyszerűen, csak nagyon fáradt vagyok. - Kata tudta, hogy férje szeretkezni szeretne, de semmi kedve nem volt hozzá.
- Megmasszírozzam a hátad? – Feri érezte, hogy meg kell nyugtatnia az asszonyt, hogy nincsenek elvárásai, ezért hozzátette: - Nem baj, ha elalszol közben!

*  *  *

A játék tétje

leszbi

Kim és én barátnők vagyunk néhány éve. Nem elválaszthatatlan barátnők, de eléggé közel állunk. Nyaranta 4 - 5 alkalommal teniszmeccset szoktunk játszani. Mindig baráti keretek közt tartottuk. Idővel elkezdtünk kisebb téteket feltenni a mérkőzések elején, hogy izgalmasabbá tegyük az összecsapást. Általában a klubban elköltött ebédünk számlája volt a tét.
Múlt csütörtökön azonban kicsit megváltoztak a dolgok. A megbeszélt időben érkeztünk a pályára. Rajtam egy új rózsaszín ing és fehér tenisz szoknya volt. Igaz hogy már elmúltam 35, de még így is jó néhány felmérő pillantást kaptam amikor besétáltam a klubba. Kim nyolc évvel fiatalabb nálam és nagyon jól néz ki. Pontosan az a kék szemű szőke, akiről a férfiak álmodoznak. Gyönyörű alak és formás keblek, amiket néha én is elismerően néztem a játékaink alatt a blúza alatt mozogni. Nem gondoltam hogy észrevette ezeket a nézelődéseimet, de mint kiderült tévedtem.

OKT
24
2017

Úszkálás utáni szórakozás

családi, nagynéni/nagybácsi

Egy forró nyári nap délutánján úszkáltam a medencénkben. Az úszás közben nem gondoltam semmire, csak úsztam. A múlt héten vége lett az érettséginek és az ősszel fogom elkezdeni a egyetemet, így hát nem kellett semmire sem gondolnom csak arra, hogy le hűtsem magam ezen a forró napon.
- Ethan! Nem baj, hogy csatlakozok hozzád? – hallottam a kérdést a medence széléről.
A hang felé fordulok és ott látom Daniella nénikémet egy tűzpiros bikiniben. A tűzpiros bikini elégé kiemelte a hatalmas mellét és a szép kerek fenekét. Daniel nénikém mindig egy könnyűvérű nőcske volt, mindig szerzet magának férfit annyit amennyit csak akart. Éppen ezért az anyámmal majdnem minden nap veszekedtek az ilyen események miatt. Mivel az anyám még mindig az első férjével volt (aki az apám) és Daniella nénikém már megint elvált és kitudja már hányadszor.

*  *  *

A tanárnő és a mariska 1. rész

gruppen, tini, diák, testvérek

Ne féljen tanárnő, senki nem tudja meg – suttogta Erni miközben pajkos lángocskák lobogtak fekete szemében. Majdnem egy fejjel volt magasabb, mint én, atlétatrikója inkább kiemelte, mint elrejtette izmos, barna felsőtestét, és ahogy hanyagul a padhoz dűlt fehér vászonnadrágja sem tudta elrejteni nem mindennapi nemi szervének körvonalait. Az ajtónál testvére Imi támasztotta a falat. Rám mosolygott, majd nagyot húzva a kezében tartott sörös dobozból, mellém lépett. Bár nem voltak ikrek nagyon hasonlítottak egymásra: két csodálatos férfijelölt, gazdagok, szépek és persze a velejükig romlottak. Ez utóbbi persze manapság nem feltétlenül jelent hátrányt.
Persze én voltam a hülye, hogy fogadtam velük: ha mindkettőjüknek ötös lesz a matek dogája elszívok előttük egy füves cigit. Elsőre jó ötletnek tűnt.

*  *  *
OKT
20
2017

Autózás

családi, közlekedés, tini, testvérek

- Anya! Suzy nem engedi hogy a szájába élvezzek!
- Suzy, hagyd hogy az öcséd a szádba élvezzen!- mondta az anya lustán, fel sem emelve tekintetét a könyvéből.
- És mondd neki hogy nyelje is le!
- Suzy, nyeld le a testvéred spermáját! - jött az újabb lusta felelet.
A lány küzdött a fejét leszorító kéz ellen és kiköpte a fiú péniszét. Az felnyögött és az ülésben megemelkedve megpróbálta visszanyomni a farkát a lány szájába, akinek egyik keze a hímtagot markolta, a másik keze pedig a punciján volt.
- De anya! Tudod hogy utálom lenyelni! - tiltakozott a lány.
A nő jobban kezdett figyelni és hátrafordulva enyhe szemrehányással azt mondta az engedetlen lánynak:
- Akkor nem kellett volna elkezdened szopni. Nem szeretnék spermát a kárpiton, úgyhogy most már nyelj!