A+ A-

Egy fiú babaországban 15. rész

Fordítás
Eredeti történet
Eredeti író: Nemasis Enforcer
Az író megjegyzése: "Ez az utolsó rész, amit írtam az "Egy fiú babaországban" sorozathoz. Remélem mindannyian élveztétek, és köszönet a kommentekért!"
A fordító megjegyzése: "Én is köszönöm a lehetőséget, hogy befejezhettem eme remek sorozat fordítását, és köszönöm a sok-sok pontot és kommentet! :)"
Közeledett karácsony, Lee és April boldogan éltek az új otthonukban, a testvéreik elég gyakran jöttek át, hogy náluk aludjanak és hogy megnézzék, hogy mennek a dolgaik. dolgaik, melyek az egész család szerint jól mentek.
Kim pár hónapos terhes volt, és Stacey is teherbe esett, bár ehhez több kellett, mint az a bizonyos első alkalom, amikor ő és Lee megpróbálták.
- Szóval, mit akarsz karácsonyra? - kérdezte April öccsétől, ahogy az ágyukban feküdtek, verítékkel borítva az elmúlt órányi vad szerelmeskedést követően.
- Akármit, amit csak adni akarsz nekem - mosolygott Lee, ahogy az ajkai nővére mellére csúsztak, gyöngéden szopogatva a jobb mellbimbót, miközben nővére a fejét simogatta és lágyan nyögdécselt.
- Hm, azt hiszem, túl korán adod oda az ajándékodat. - turbékolta April, ahogy öccse kezei nagy melleit markolászta, ajkaival a bal bimbót kényeztetve, fogaival megcibálva és enyhén megharapdálva őket. Lee az összeköltözésük óta igazán kitanulta, hogy hogyan élveztesse el April-t csupán a melleivel való játszadozással.
April-nek a lélegzete is elállt, ahogy öccse ujjaival megszorította és enyhén meghúzta jobb bimbóját. Nagyon szerette, amikor szex után a melleivel játszott, nagyon érzékenyek voltak élvezés után, és így most éppen útban volt egy újabb orgazmus felé.
Lee szopogatta és harapdálta a meredező dudort, miközben keze lecsúszott April hasára, ott pihentette a nedves, gecivel teli puncija fölött, miközben ujjaival lenyúlt és megérintette keményen ágaskodó csiklóját. April felnyögött az élvezettől, ahogy Lee egyszerre harapott rá a mellbimbójára és dörzsölgette csiklóját. Bizsergés indult a hasából, átcsapva mindenfelé a testében, ahogy öccse ujjai nedves ajkai közé csúsztak, és ide-oda tekergőztek a csiklója alatt, ahogy benedvesítette őket az összekeveredett nedveikkel.
April nyögdécselt, ahogy Lee ujjai körbetáncoltak nedves puncijában, miközben ajkai kemény bimbóin dolgoztak, szopogatva őket, miközben nyelve a bimbó udvarán körözgetett.
Lee körbejárta a punciját, alaposan beburkolva őket a ragadós anyaggal, ahogy ki-be mozgatta ujjait April szűk lyukában. April összeszorította belső izmait, ahogy érezte közeledő orgazmusát, miközben Lee pont úgy morzsolgatta fogaival a mellbimbóit, ahogy tanította neki.
Öccse kihúzta ujjait a puncijából, ahogy April kérte, csuklójával végigsimítva csiklóján, és végiglépkedett nővére hasán, kettejük nedveiből álló csíkot hagyva rajta, majd körbetáncolta mellbimbóit, mielőtt az arcához emelte volna és szája elé tartotta volna, mire a nővére kinyújtotta a nyelvét, hogy lenyalja róla kettejük nedveit, ahogy Lee lassan nővére szájába engedte volna ujjait.
***
- Szóval mit vettél Lee-nek karácsonyra? - Szenteste volt és April Stephanie-val beszélgetett, míg Lee éppen nem volt otthon.
- Ötletem sincs, hogy mit adhatnék neki, és már Szenteste van, mit fogok csinálni? - nyöszörögte April, ahogy végiggondolta, hogy mit tehetne.
- Mit szeretne? - kérdezte Steph nővérét, ahogy mindketten valami last-minute ajándékon törték fejüket.
- Valójában nem vagyok benne biztos, azt mondta, hogy bárminek örülne, de én egyszerűen nem láttam semmit - mondta April, ahogy átlapozott egy magazint bármilyen ötlet után kutatva.
. - Biztos vagyok benne, hogy kitalálunk... Hé, eszembe jutott valami! - mondta Steph izgatottan, és szájon csókolta nővérét. April visszacsókolt, nyelvük egymásba fonódott, mielőtt April megtörte a csókot, és megkérdezte, hogy mi lenne a nagy terv.
- Hát, miért nem kapja meg ajándékképp... - tartott szünetet - magadat és engem! - bökte ki mosolyogva.
April nem tudta mit mondjon, ahogy végiggondolta, amit Steph mondott, aztán egy mosolyt öntötte el arcát.
- Steph, zseniális vagy! - kiáltotta April, ahogy megragadta és magára húzta és megcsókolta húgát.
Steph visszacsókolta, kezei végigsimították testét, amíg meg nem pihentek April mellein, megmarkolva a nagy gömböket a felsőjén keresztül, miközben nyelveik egymás száját fedezték fel.
***
Karácsony napja volt, April és Lee izgatottak voltak az első együtt töltött karácsonyuktól, mindketten már reggel 7 óta talpon voltak, ugyanúgy, mint amikor még csak gyerekek voltak és mind hamar felkeltek, hogy meglássák, hogy mit hozott nekik a Télapó.
- Boldog karácsonyt, April! - mondta Lee, ahogy átnyújtott neki egy becsomagolt dobozt. Ő átvette tőle, és gyorsan leszaggatta róla az ezüstös csomagolást, hogy feltáruljon egy hosszú, vastag doboz.
- Gyerünk, nyisd ki - mondta Lee mosolyogva nővérének, aki erre sebesen kinyitotta a dobozt, és meglátta a gyémánt nyakláncot, amit kisöccse vett neki.
- Lee... - kerekedtek el April szemei, ahogy a csillogó gyémántokat bámulta, nem tudván, hogy mondjon, és apró könnycseppek buggyantak ki a szeme sarkából, ahogy mosolygó testvére arcára nézett.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.97 pont (107 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#7 listike 2015. 02. 23. hétfő 08:36
Nem a legjobb.
#6 davee10 2015. 01. 2. péntek 07:56
Nagyon jó sorozat volt!
Gratulálok.
#5 feherfabia 2014. 08. 10. vasárnap 07:33
Nagyon jó!
#4 jutyuk 2012. 01. 17. kedd 11:51
Az egyik legjobb sorozat volt. Köszönöm a fordítást!
#3 sztbali 2012. 01. 16. hétfő 18:07
Jó történet. Tényleg jó, hogy vége van.
#2 genius33 2012. 01. 16. hétfő 07:25
Szép történet, ahogy az eddig összes "Egy fiú babaországan" rész smile
#1 Törté-Net 2012. 01. 16. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?