DEC
08
2017

Rózsafüzér

hetero, szűz

Ailith rendkívül vallásos családból származott. Apja korán meghalt, anyja szigorú nevelésben részesítette őt és két lánytestvérét, akik közül ő volt a középső. A legkisebb szembeszállt az anyai szigorral, korán férjhez ment, gimnázium után nem tanult tovább, míg a legidősebb már a második diplomáját tervezi megszerezni.
Ailith volt anyjuk kedvence. Látszólag ő is mélyen vallásos lánnyá érett, s fejet hajtott anyja akaratának – zárdába vonul. Húsz éves volt, s még pár hét felkészítés vár rá, amíg a zárda teljes jogú tagjává válik. Már letette szüzességi fogadalmát, s amint hivatalosan is apáca lesz, férfiakkal nemhogy érintkezni, de beszélnie sem lesz szabad. Ailith nem ellenkezett, úgy tűnt, nem bánkódik, engedelmes, és beletörődik örömtelen, tiszta életébe.

*  *  *
DEC
07
2017

Mr. Ego

hetero

- Helló Rob, gyere be. Már vártunk.
- Helló. Köszönöm
Klaus bevezette a régi barátot a házba.
- Szia Rob - üdvözölte Julie is, egy kedves öleléssel és két puszival - de rég láttalak.
- Szia Julie. Bizony nagyon rég volt az utolsó találkozás... Viszont te egyre szebb vagy, nem is értem Klaus, hogy bírt megtartani ennyi ideig - bókolt mosolyogva a férfi és átkarolta barátját.
- És te sem változtál semmit, még mindig egy nőcsábász vagy. Jól sejtem?
- Mondjuk inkább úgy, hogy nehezen tudok ellenállni a gyönyörű nőknek. – mondta mosolyogva.
- Aminek most meg is lett az eredménye. Sajnálom, hogy így alakult Maryvel. Bár te sosem voltál igazán monogám típus. Nem is értettem, hogy adhattad nősülésre a fejed.

*  *  *

Anyám perverz főnöknője

bizarr, anál

Pár éve történt 19 éves voltam egész jól nézek ki mindig tudtam csajozni de valahogy nem volt kerek a dolog izgatott a perverz szex izgatott hogy milyen lehet mikor egy nő megaláz, néztem ilyen filmeket és arra vertem ki a farkam. Így lassan nem élveztem a sima szexet nem volt élvezetes. Anyám rendezett egy kerti partit és meghívta a barátait köztük a főnök asszonyát nagyon különleges nő fekete hosszú haja van nagyon szúrós tekintet 180 cm magas és kicsit molett nekem rendesen bombázó. A buli rendesen alakult már mindenki felszabadultan beszélt és táncoltak anyám szólt, hogy hozzak két pohár pezsgőt neki és a főnökének mikor oda vittem anyám bemutatott neki: - Szia, Éva vagyok. - mondta.
Majd én is bemutatkoztam.
- Milyen helyes fiad van mondta anyámnak.

DEC
06
2017

Fuvallat

hetero

Szeretek ismerkedni. Mindig is szerettem és kifejezett csalódásként élném meg, ha kilencven évesen nem azon járna az eszem, hogyan kössek új barátságokat itt vagy egy másik világban. Az ismerkedni vágyás és a szexuális szabadosság nem szinonima nálam, mint ez az alábbi kis történetbõl is kitetszik majd.
Ha olyan kedvem van, hogy új ismeretségre vágyom, akkor elmegyek valahova egyedül és ismerkedek. Nem bújok el a barátaim mögé. Az utóbbi idõben leginkább az Oscar és a Jam volt a favorit, rendszerint úgy, hogy elõbb egy kis iszogatás az Oscarban, majd rövid séta után ereszd el a hajam a Jamben. Ezen a február végi éjszakán azonban az elsõ helyszíné volt a fõszerep.
23.30 körül érkeztem, majd a szokásos italommal a kezemben elindultam bemérni a helyszínt. A középsõ részen, a pulttal szemközti falnál találtam egy szabad asztalt, mellettem öttagú társaság szórakozott. Valakinek a születésnapját celebrálták vedernyi pezsgõvel.

*  *  *

Leszbi lányok

leszbi

Még egész fiatal lány voltam akkoriban, és épp több hónapja munkanélküli, mikor végül sikerült elhelyezkednem egy ügyvédi irodában titkárnoként. Bár munkaköröm szerint az ügyvédurak és - asszonyok mindegyike hozhatott nekem gépelnivalót, ha épp sürgos volt, és más nem ért rá, de azért alapvetoen csak egy ügyvédno beosztottja voltam. O volt Judit. Judit rendkívüli no volt, már az elso pillanattól kezdve nagyon szimpatikusnak találtam, sot csodáltam ot. Kedves volt, türelmes, barátságos és elozékeny. Engem is olyan közvetlenül fogadott, hogy rögtön feloldódott a bemutatkozás közbeni zavarom. Úgy beszélt és viselkedett, mintha már évek óta ismernénk egymást, és természetesnek vette, hogy jól ki fogunk jönni egymással. És ez - mint egy önbeteljesíto kívánság - így is lett. Nagyon hamar összebarátkoztunk, holott azt hittem, hogy ez lehetetlen egy olyan kapcsolatban, amikor az egyik fél a másik fonöke.

DEC
05
2017

Hófehér

híresség

Hol volt, hol nem volt… Így kezdődik a mese, volt egy tündérszép királyné. Szépségét csak szíve jósága haladta meg. De a királyné szomorú volt, mert nem teljesült leghőbb vágya, nem születhetett gyermeke. Önmagát hibáztatta, napokat sírt át a kertjében megbúvó magányos padon. Gyermektelenségük a férjét is aggasztotta, végül oly annyira, hogy habfehér bőrű, gömbölyű keblű felesége helyett friss, fiatal ágyasokat válogatott magának a vár hajadonjai közül. Férfiasságát rajtuk bizonyította. Aztán egy nap, amikor a királyné a frissen hullott hóban sétált, rátalált egy szál rózsára, mely a hideggel dacolva még mindig virágzott. Kínozta nehéz bánata, de a virág szépsége és kitartása ámulatba ejtette. Kinyújtotta kezét, hogy megsimítsa. A rózsa tövise megszúrta zsenge húsát, vére csöppent a szűz hóra. A királyné fájdalmas kiáltására hollók ijedtek fel az egyik fáról, a nemes nő csodálta őket és sóhajtva mondta:

*  *  *

A felismerésem és az első kapcsolatom

homo

Bevezető: Ez egy furimányos történet, ami egy iskolai szerelemről szól, ami a „jellege” miatt egyáltalán nem volt egyszerű.
A történetet az egyik legjobb haverom öccsétől (akivel szintén jóban vagyok) kaptam meg.
Előre jelezném, hogy a neveket megváltoztattam. Matyi vagyok és 18 éves múltam. A történetem teljes megértéséhez egy kicsit vissza kell, hogy menjek az időbe. Azaz kb. olyan 2. osztályos lehettem, amikor új fiú jött az osztályomba. Jocónak hívták. Mindenkivel jól eltudtam játszani, viccelődni, de az új fiúval mindenkinél jobban összhangba kerültem és ezáltal nagyon gyorsan, nagyon jó haverok lettünk. Ekkor még volt egy nagyobb baráti társaság, akikkel szünetekben elhülyéskedtünk. A társaság tagjai rajtunk kívül még 3 lány (Meli valamint Juli, Kriszti) és 5 fiú (Ábel és Zoli valamint Karcsi és Nándi továbbá Istike) volt.

DEC
04
2017

Szombaton mostunk

családi, anya-fia

Átlagos szombat délután van, ez az a nap, amikor a fiam cuccait ki szoktam mosni mivel ilyenkor szokta haza hozni főiskoláról a heti szennyesét is. Általában ilyenkor szoktam én is kimosni a ruháimat, mivel ilyen korra időzítem a mosást. Itthon elég lengén vagyunk öltőzve az ilyen napokon. Általában fehérneműben és egy régebbi póló van rajtunk.
Alexen a fiammal élünk ketten, az apja már nagyon régen elhagyott minket és a kapcsolatunk is megszakadt, nem tudjuk, hogy mi van vele.
Focizástól és a birkózástól elég izmos testet tudott magáénak a fiam. Nem utolsó sorban csinos is volt.
Nagyon kényelmesen éltünk egymás mellett. Egyikünket sem zavart, ha a másik meztelenül járt kelt a házban. Sokszor találkoztunk a fürdő vagy a hűtő felé menet meztelenül.

*  *  *

Győzelemért bármit

hetero, tini

Kislányként mindig arról álmodoztam, hogy szépségkirálynő leszek, ha már nem lehettem valódi királynő. A gyönyörű húszéves nőket nézve a tévében megfogadtam magamnak, hogy meg fogok nyerni egy ilyenfajta versenyt. Kezdetben tini-kategóriában indultam, de ezúttal először felnőtt nőnek számítottam, hiszen már elmúltam tizennyolc éves. Minden vágyam az volt, hogy nyerjek. Még a kellő szépségem is meg volt hozzá; hosszú combjaim voltak, formás fenekem és karcsú derekam, amit a hullámzó vörösesbarna hajam csapdosott. Más igazán nem is kellett csak egy profi fodrász és egy sminkes és pár igen szexi öltözék.
Amilyen magabiztosan érkeztem a versenyre, olyan hamar kétségbe is estem, hiszen ezek a tizennyolc-húsz éves lányok egytől egyig gyönyörűek és kívánatosak voltak. Erős mezőny volt.