Hírek

JÚN.
25.
2023

Családi kemping 1. rész

A gyerekek nem érttették, hogy hogy kerültek ide. Ide jöttek? Miért?

Miután a sokk leülepedett, Piper a hátsó ülésen arról panaszkodott, hogy milyen szörnyű ez az egész, és olyan önsajnálatba kezdett, amit senki sem hallgatott szívesen.

A mellette ülő Tyler láthatóan szintén nem volt elragadtatva, de csendben volt. Dan és Sue igyekeztek elrejteni a mosolyukat, nem akarták még jobban felzaklatni a lányt, de azért váltottak néhány tudakozó pillantást egymással, miközben Dan lassú tempóban hajtott tovább, hogy megtalálja a házukat.

Bár már elég késő este volt, az autó fényei egy tábortűz melletti csoportot világítottak meg, amely egy többgenerációs családnak tűnt,...


A lovagiasság tesztje

– Ugyan már! A legkevésbé sem vagy kíváncsi? Pár hónapja jársz vele és úgy gondolod, hogy nagyszerű partner. Így viszont biztosan tudni fogod!
Janka Tünde kezébe kényszerítette a zacskót. Az vonakodva elvette a tablettákat tartalmazó tasakot és a vállltáskájába csúsztatta.
– Szóval igyak pár pohárral és vegyek be egyet? Hogyan lássam hogyan bánik velem, amikor részeg vagyok?
Tündének nem tetszett az ötlet, de látta a torz logikáját. Jankának voltak ezek a tablettái, amelyek hatékonyan mozdulatlanná tették. Mindent érez, de egy szempillát sem tud megrebbenteni. Bevesz egyet, azután megnézi, hogyan bánik vele Ervin. A kapcsolatukban idáig abszolút úriember volt, így biztos volt...


Karácsonyi kívánság

A fiam szobája mellett sétáltam, amikor hallottam hogy azt mondja:
– Nem mondhatom ezt neki!
Ez felkeltette a figyelmemet, ezért megálltam és az ajtóban hallgatóztam. Valakivel telefonon beszélt.
– Ja... Hogyne... Te hogyan mondanád el apádnak, hogy a legnagyobb karácsonyi kívánságod az, hogy megbasszon?
Éreztem, hogy kifolyik a vér az arcomból.
– ”Ó de szép a dákód apa! Mit szólnál, ha a seggembe dugnád? ”... Tiszta hülye vagy! – szólt tovább a hangja.
Amikor a beszélgetés témát váltott, továbbmentem a folyosón. Egy kis tömény mellett döntöttem az eredetileg megkívánt sör helyett. Nem volt meglepetés számomra, hogy a gyerekem vonzódik a férfiakhoz. Már régóta...


JÚN.
24.
2023

 Keveredés 2. rész

... Órákon át egymást ölelve, csókolva, fogdosva beszélgettünk számomra teljesen más világról, a nemiségről. Kinek mik voltak az elvárásai, ki miként képzeli és nagyon furcsállottam, hogy még erről az elsőről is sokat lehetett beszélgetni. Ezen beszélgetés után kíváncsi lettem a folytatás kimenetelére egy olyan emberrel, aki személypótlónak indult...

Anyukám egy újhullámos, nyitott a világra és fiatalosan él, gondolkodik. A mai internetes világban a szülők, az iskola szerepe úgymint nemi felvilágosítás megszűnt. Nincs olyan, amit a net ne oldana meg. Vagyis egy van, amiben anyukám jó fej volt. A tolerancia és a segítő készség. A padlásszoba, külön feljárattal a magán birodalmam...


Albérlet 6. rész

A következő két hétben akkor baszhattam, amikor csak akartam, de megegyeztünk, hogy hétvégén nem megyek haza, hogy a kamera elött tudjam megbaszni, ha nem Jön haza Laci.

Gyógyszer nélkül basztam meg mindkét szombaton.

Harmadik hét elején megbeszéltük, hogy nem szexelük a hét második felében, és ha nem jön haza, akkor gyógyszert bevéve ugyanúgy szétbaszhatom. Péntek este hazajött Laci, mintha mi sem történt volna, nem szólt semmit.

Amikor kettesben voltunk mondtam Editnek, hogy sajnos már nincs buszom, nem tudok hazamenni, és még dugni sem tudok, lehúzta a válláról a felsőt, és mondta, hogy harapjam meg a vállát annyira, hogy látszódjon a harapás nyoma. Megharaptam....


Angéla irodája 2. rész

Lizi teljesen össze volt zavarodva. Mint valami törékeny öregasszonyt, úgy kísérte őt Emese és Alíz a karjainál fogva Angéla irodájából a kávésarokba.
– Látom, eseménydús volt a bent töltött idő. Egy kapucsínó jól fog esni – állapította meg Emese és már vette is elő a csészét, hogy az automata hangos darálás, rotyogás és szörcsögés közepette a kívánt italt varázsolja bele.
Mindeközben Lizi megpróbált helyet foglalni a nagy, négyszögletes bőrfotel egyikében, ami sehogy sem akart sikerülni. Mivel már csak a ruha volt rajta (bugyi nem), megpróbálta az illem szerint a feneke alá hajtani és úgy lehuppanni. Csakhogy az túl rövidnek bizonyult, és egyszerűen nem ért el a szeméreméig, amikor...


JÚN.
23.
2023

Bűnös lelkek

– Álljatok fel és énekeljük el a kétszázharminckettes himnuszt! – mondta a kántor a gyülekezetnek.

A közel ötszáz tagú gyülekezet felállt, néhányan fellapozták énekeskönyvüket. Egy pillanattal később a kántor felemelte a karját, majd örömteli hang töltötte be a termet.

Sandra felnézett apjára, Jerryre, miközben az mély hangon énekelt. A hangja olyan volt, amit soha nem unt meg. A himnuszok éneklése volt a kedvenc része az istentiszteleteken. Imádattal figyelte az apját és melegséget érzett a jelenlétében. Tekintetét a daloskönyvre fordította amit apja felé tartott és ő is kiengedte a hangját.

A második versszaknál észrevette, hogy az apja már nem énekel. Ujját a...


A tűzoltó

Samantha kacagva rohant be a vízbe. Az azúrkék tenger, tarajos hullámokkal ostromolta a homokos partot. A lány élvezte, ahogy a habzó ár testének csapódik, minden egyes újabb hullámot apró sikkantással fogadott. Élvezte a nyarat, élvezte a szabadságot, élvezte az életet.

Kreol bőrén szikraként csillogtak a vízcseppek, feszes hófehér bikinije szinte világított a szikrázó napsütésben. Megfordult és hívogatóan intett a parton ücsörgő fiúnak.

– Gyere, isteni a víz. -

Ha válaszolt is a fiú, nem hallotta, mindent elnyomott a hullámzó tenger locsogása. A fiú felállt és elindult ő is vízbe. A lány alig várta, hogy az izmos srác karjaiba fogja. Kinyújtotta felé ölelő...


Vendégségben 10. rész

Reggeli után összeszedelőzködtünk, és búcsúzáskor Évi titkon egy cetlit nyomott a kezembe.

Csak itthon néztem meg, ez állt rajta:

„Hívj fel! ” és egy telefonszám.

Azt hiszem, pár nap múlva felhívom, amikor már büntetlenül hátra tudom húzni a makkomról a fitymámat, mert ez jelenleg elég fájdalmas művelet.

Szerda este gondoltam egyet, az asztalról felvettem a cetlit. Sms-t írtam, mivel nem voltam vele tisztában, Sárival mennyire nyitott kapcsolatban élnek. „Feri vagyok a hétvégéről, tudunk beszélni? ” Szinte azonnal csörgött a telefon.
– Drágám, már vártam hívásod. Mizu? – Pár mondatos tiszteletkör után belevágtam, miért hívtam.
– Holnap munka után...


JÚN.
22.
2023

Ismeretlenek 3. rész - Vége a titkoknak

A férfi már teljesen kétségbe esett, mert a lánytól napok óta nem kapott hírt. Nem írt, és ha hívta, akkor nem vette föl, ki volt kapcsolva a telefonja. A küldött üzeneteit sem nézte meg. A napirendjét úgy alakította, hogy éjfél után feküdt le, amikor még elküldött egy üzenetet, aztán reggel már hatkor talpon volt, ment futni, de előtte már a telefonját nézte, és mikor megjött, akkor is az volt az első. Félt, nagyon félt, hogy történt valami a lánnyal. Rémes gondolatai voltak, rettegett attól, hogy többet nem láthatja. A barátnőjétől elköszönt, aki nem vette jó néven a búcsúzást. Elég nehéz is volt neki megmagyarázni, hogy vége. El kell költöznie. A férfi segített neki lakást keresni, és a...