NOV
27
2017

A nagypapa nagyon gazdag 2. rész

családi, anál, vibrátor, tini

Tompa fejfájásra ébredtem. Ezúttal szerencsére a saját ágyamban. Kibotorkáltam a fürdőszobába és lezuhanyoztam. A langyos víz felfrissített és lassan fejem is kitisztult. Emlékképek villantak, de nehezen tudtam összerakni őket. Megdugott a saját nagyapám! – villámlott belém hirtelen a felismerés. Meredten bámultam a rózsaszín csempét. Mi lesz, ha kiderül? Mi lesz, ha anyám megtudja? Bűnös vagyok. Egy ribanc. Egy… . Élveztem. Nem kell szégyellnem a vágyaimat! A szüleim elmehetnek a francba! Bármikor újra megtenném! – kiabáltam a csobogó víznek.
Ebben a harcias hangulatban törülköztem meg, kaptam magamra a köpenyemet és robogtam le a konyhába reggelizni. Alexa, miniatűr otthonkájában a mosogatógépnél ügyködött. Nagyapám kávéját kortyolgatta. Amint meglátott, felállt, mellém lépett és megcsókolt. Egy szempillantásra meghökkentem, de aztán győzött a bátrabbik/erkölcstelenebbik énem és átdugtam nyelvemet a szájába.

*  *  *

Home video

hetero, iroda

Kiküldetésben voltam az egyik budai irodaházban az egyik munkatársam helyett, és az irodaház folyosóján fel, s alá sétálgatva a pontos feladatokról érdeklődtem a telefon másik végén lévő munkatársamnál. Iroda átalakítások miatt mozgásérzékelőket és kamerákat kellett áthelyezem, mert a rekonstrukciókat követően néhány kamera és mozgásérzékelő nem a megfelelő teret figyelte.
Mivel az ilyen munkákat az iroda nyugalmának megóvása érdekében csak munkaidő után lehet elvégezni, nagyon meglepődtem, amikor egy irodai dolgozó jött velem szembe folyosón. Egy gyönyörű női alkalmazott.
Alacsony termete, barna, hosszú, egyenes haja, a fehér lenge blúz alatt megbújó mellei, és a rövid szoknya által alig takart lábai elkápráztattak, ezért hosszasan bámultam, miközben elhaladt mellettem.

*  *  *
NOV
24
2017

A nővérem, barátnője és én

családi, anál, leskelődés, tini

Balázs vagyok most 25 éves.
Szeretnék elmesélni nektek egy kis történetet, ami 17 éves koromban esett meg velem.
A családom édesanyámból(45), édesapámból(49), a nővéremből(Réka 18) és belőlem(17) áll, szűk keretek között.
A történet egy tűzforró júliusi napon játszódik, kertes házban lakunk vidéken egy kissé puccosabb környéken. A nappaliban ültem nővéremmel mikor a szüleink elénk jönnek és közlik velünk hogy elmennek nyaralni Spanyolországba 3 hétre.
Amit érdemes tudni a nővéremről hogy minden fiú rávolt állva a suliban és vagy 9 ezer követője volt facebook - on, meg hasonló közösségi oldalakon. Minden nap edzett fenékre, járt futni és olyan teste volt hogy azt mindenki meghajtotta volna, arcra is gyönyörű volt, de ami különösen kitűnt az formás feszes feneke volt. Főképp cicanadrágban és picsagatyában járt.

*  *  *

Hattyúdal

hetero

Muszáj újra látnom. Muszáj eggyé válnom vele. Újra. Általa vagyok nő. Ő formált. Ő mutatta meg, mi a szerelem. nem a lelki síkú, hanem a véres, az állati. A testi. Az érzéki. Soha nem fog megváltozni az érzés. Szerelem, vágy = D. Kísértem a sorsot, kísértem őt, és ő engem. Vágyom rá. Mindig. Örökké. Ő a férfi-képem, ami örökre belém égett. Érezni akarom a csókját. Az ajkait. Amint a nyelve erőszakosan utat tör a számban. Amint vadul harapja az ajkaim. Amint levetkőztet és kóstol. Amint két kezébe fogja a melleimet és sóvárogva falja őket. Amint reszket a teste a vágytól. Amint feszül a nadrágja a hatalmas erekciójától. Látni, érezni akarom, mennyire kíván. Kioldom a nadrágját, elétérdelek. Nem tud megszólalni a meglepettségtől, nem ilyennek ismert. Nem tudja, hogy ez a nő már nem az a lány, akit ő évekkel ezelőtt ismert meg és avatott fel. Ez a nő már nagyon is tudja, mit akar.

*  *  *
NOV
23
2017

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 16. rész

hetero

Hétfő
Szabi az ágyon hasalva, Lorena combjai között mozgatva fejét, nyalta a nő punciját. A srác még vasárnap este ment át partneréhez. Éjjelig szexeltek, aztán a fiú a lánynál maradva töltötte az éjszaka hátralevő részét. Ébredés után Lorena reggelit és kávét készített maguknak, majd fogmosás után visszatértek az ágyba, hogy lenyomjanak egy délelőtti menetet is.
A férfi alulról felfele haladva kényeztette a vaginát, közben párszor a szájába véve szopkodta a nő nedves nagyajkait. Lorena a srác nyelvének ritmusára mozgatta a csípőjét. Már majdnem teljesen ráhangolódott a nyalásra, mikor Szabi megállt, és felemelte a fejét.
– Próbáltad már a 69-et? – kérdezte.
– Nem, még nem – felelte a lány.
– Akkor gyere rám! – szólította fel a partnerét Szabi, majd háttal Lorena helyére feküdt. A nő átvetette bal lábát a fiú mellkasa felett, és négykézláb helyezkedett el fölötte.

*  *  *

Anyu 1. rész

bizarr

Újabb szombat este és ismét ébren. Fenemód hosszú hete volt. Fáradt. Hajnali 4 óra van. Most ismét ébren van a ribanc anyja miatt, aki hálója rendkívül hangos, ahogy ismét valami random fickóval van, akit a héten szedett össze. Az apja forogna a sírjában.
Be kellett látnia, hogy az anyjának meg van a vonzereje. Puritán szépség volt. Az a tény, hogy mellei egyesével nagyobbak voltak az ő fejénél, nem igazán rontott az összképen. Meg tudta érteni, anyja miért kapott annyi figyelmet még akkor is ha teljesen fel volt öltözve. A normál mindennapjaikban minden arra utalt, hogy az ő édesanyja éppenséggel már abnormális mértékben visszafogott és konzervatív. Kivéve szombat esténként.
Sohasem látott senkit sem jönni vagy távozni. Ezt egyáltalán nem értette. Fogalma sem volt róla, hogy ez mindig ugyanaz a fickó volt, vagy mindig más. De édesanyja sohasem említette a szombat estéket és soha nem mutatott be senkit sem.

NOV
22
2017

Ne légy közönséges

hetero

- Most meg hová mész? – néztem rá döbbenten.
Bobby az imént kipattant az ágyból és már a nadrágját rángatta magára. A mozdulatai kapkodók, ügyetlenek voltak.
- Hova mész? – kiáltottam rá élesebb hangon és nem is az ijesztett meg igazán, hogy esetleg itt hagy, hanem hogy mennyire nem szeretném ezt.
- A benzinkútra – mosolygott rám csibészesen, miközben belebújt a pólójába.
- Dehát most mondtam, hogy nem…
- Tudom – fojtotta belém a mondatot egy futó csókkal. – Épp azért, mert ezt mondtad.
Horkantva, korántsem nőiesen kibukott belőlem a nevetés, de ő már ott sem volt. Én is feltápászkodtam az ágyból, magamra tekertem a takarót, aztán visszaültem a szélére. Zokniba bújtatott lábaim – az egyetlen ruhadarab, ami rajtam maradt – komikusan festettek. Bezzeg Bobbyn nem volt zokni, idéztem fel a nagyon is friss emlékképeket.

*  *  *

A punci is finom

leszbi

Huszonnégy éves koromig úgy éltem, mint egy átlagos heteró lány. Tizennyolc évesen vesztettem el a szüzességem, az egyetem alatt is volt néhány kapcsolatom, a fiúkkal a szexet élveztem, eszembe nem jutott volna, hogy lányok iránt érdeklődjek. Aztán úgy alakult, hogy az egyetem befejezésekor nem volt állandó partnerem: bár az évfolyamtársaim nagy része akkor már a későbbi férjével járt, az aktuális szingliség egyáltalán nem zavart. A munkahelyem tetszett, a kollégák közül is sok jó ismerőst szereztem, de a régi barátaim nagy része is megmaradt. Hétközben a munkára koncentráltam, hétvégén igyekeztem sokat kikapcsolódni és úgy voltam vele, hogy majd csak jön egy új fiú az életembe.
Ami mindent megváltoztatott, hogy a neten belefutottam egy leszbikus történetbe, szinte véletlenül akadtam rá. Először csak egyféle kíváncsiságból kezdtem olvasni, de nagyon megragadott.