AUG
28
2017

A félvér 1. rész

hetero

-Szeretnék egy gyerkőcöt, Amy... - Szólalt meg anyám még jóval előttem. Pontosan nagyjából 9 hónappal, és 2 nappal előttem.
- Valóban, Christine? - Kérdezte a megszólított szépség. Szőke, hullámos haj, égkék szemek, telt ajkak, mellek, formás segg és figyelemfelkeltő combok. Azok mögött vörös gyíkfarok tekeredik fel a hasonló színű denevérszárnyakra, félénkségéről árulkodva. - És mégis hogyan? Mindketten AT-k vagyunk, Alkalmatlanok Tenyésztésre. Egyébként én is benne lennénk, de így nem találsz olyan szukki hapsit, aki felcsinál. - Feleli az az angyali, kissé mély hang melegen, együttérzőn, szánakozón.
- Van más megoldás. - Lelkesedik be párja vörös tincseivel. Arcszíne felveszi hajkoronája árnyalatát, és szégyellősen bújik el a zöld, aprócska félszárny mögött, hiszen a bal szárnya hiányzik. - Az én anyám is AT volt.

*  *  *
AUG
25
2017

És én mit kapok?

családi, anyós

Már 4 éve, hogy megházasodtam. A feleségem igazán csinos, szőke, filigrán alkat. Az a mindig rohan valahova típus. Megismerkedésünk után közel másfél évvel házasodtunk össze. Még ma is szeretem.
Amikor megismertem a családját, sajnos idegességemben hoztam a szokásos formám. Öltönyben voltam, hogy jó benyomást tegyek, minden szépen is alakult eleinte. Aztán az ebédnél nem tudom, mit bénáztam, de leülés közben valahogy belekönyököltem a már kitálalt levesbe. Nagyon ciki volt, rögtön fülig vörös lettem, próbáltam menteni a helyzetet, de épp csak elkerültem, hogy az ingemre/nadrágomra is kerüljön a húslevesből. Anyósom (akkor még leendő) rögtön felpattant szólt, hogy vegyem le gyorsan a zakót, és elszaladt vele a mosdóba. Beáztatta, meg amit kell... Persze, mindenki rajtam nevetett, még én is. Végül valahogy úgy alakultak a dolgok, hogy úgy éreztem, talán kicsit velem nevetnek, nem rajtam.

*  *  *

Éjszaka a cigánylányokkal

hetero, tini

- Leszopjalak? – kérdezte a cigány lány – egy ezresért leszoplak, ha akarod.
Éppen csak leértem az aluljáró lépcsőjének aljára mikor megpillantottam a két fiatal cigány lányt. Mindketten alacsonyabbak voltak nálam, hosszú fekete hajú, barna bőrű és nem különösebben lehengerlő, de azért jó alakú csajok. Egyikük lófarokban viselte haját, szoknyában sétált és ridikült tartott magánál, mikor pedig meglátott engem cigányul mondott valamit társnőjének. Az röviden válaszolt, majd finoman megigazította a rajtalévő szűk farmernadrágot és farmerdzsekit. Éppen arra tartottak amerről én jöttem így találkozásunk elkerülhetetlen volt.
A farmeros cigány lány odalépett elém és feltette a fentebb említett kérdést. Fekete szemeivel kíváncsian nézett rám, ajkait szelíd mosolyra húzta. Akkor hirtelen megtetszett nekem, amint ott kurvaként felkínálta magát.

*  *  *
AUG
24
2017

Szabadban

gruppen, anál, leskelődés

Nóri és Jácint találkozásaik során törekedtek a változatosságra, és a lehetőségeikhez képest ezt a helyszínekben is igyekeztek megvalósítani. Már kipróbálták, milyen a szabad ég alatt szeretkezni, és mindkettejüknek nagy élményt jelentett. Nyilván plusz izgalommal is szolgált, bár a kényelem (rendes ágy, fürdőszoba) azért hiányzott. De azért többször is szóba került, milyen jó volt, és Jácint motoros kirándulásai során kereste is azokat a helyeket, ahol esetleg el lehet bújni. Egy újabb találkájukra készülve Jácint nem is próbált a szokásos panzióban szobát foglalni, határozottan szabadtéri szexre készült. Nóri legnagyobb csodálkozására ehhez még akkor is ragaszkodott, amikor az időjárás-jelentés szerint akár vihar is előfordulhat. Sőt, annyira készült rá, hogy a takarót már napokkal a randi előtt becsempészte a kocsiba.

*  *  *

Egy lépéssel előttem

hetero

Hogy mikor is kezdődik az ember intenzív érzelmi élete, ami a másik nemet célozza meg, az szerintem egyénileg változó, és már gyerekkorban is megvan, csak pulyaként még nem érjük fel megfelelő ésszel. Emlékszem a nővéremmel, meg a szomszéd gyerekekkel a felnőtteket utánzó, szexet mímelő idétlenkedésekre, a disznóbbnál disznóbb viccekre, a kíváncsiságra, ami a másik nem lábai közé vezérelte az érdeklődésemet. Az igazi érzelem engem csak később ért utol, amikor a kertszomszédunkba egy új házaspár költözött, akkor voltam alig tizenegy.
Anyámék esténkénti beszélgetéseiből kihámoztam, hogy furcsának találják a kapcsolatot, ami a huszonöt éves nő és az ötvenes hapsi között zajlik, de akkor még nem fogtam fel a dolog lényegi részét, számomra csupán felnőttek voltak, mint annyian mások. Az ifjú pár elég gyakran átjött látogatóba, vagy még gyakrabban megálltak diskurálni anyámékkal a kertünket elválasztó drótkerítés más- más oldalán.

AUG
23
2017

Egy újabb élmény a zuhany alatt

maszturbáció

A zuhanyrózsából érkező víz hangosan csobogott le a fülke aljára. Lehunyt szemekkel néztem a vízpermet felé, hosszú barna hajam a hátamhoz simult. Nagy méretű kerek melleimet simogatni kezdtem, és nekidőltem a falnak. Jobb kezemet lassan csúsztattam le a hasamon, majd elértem csupasz szeméremdombomat. Miközben simogattam azt, arra gondoltam, gondosan borotválom a férjem kedvéért, ő mégsem lehet itt velem ma este. Miközben a bal kezem két ujjával a jobb mellem bimbóját kezdtem morzsolgatni, jobb kezem tovább haladt lefele vezető útján, és hozzáért a csiklómhoz. Elrántottam a kezemet, és levertem egy flakont. Ez kicsit kizökkentett a kezdeti mámorból, és arra gondoltam, hogy most nincs időm erre. Gyorsan lezuhanyzok, és már itt sem vagyok. Azonban visszagondolva beleborzogntam a pár másodpere tapasztalt pillanatyni érzésbe. Nem bírtam magammal. Ismét hozzáértem a csiklómhoz. Beleremegtem. Akarom.

*  *  *

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 13. rész

hetero

Lorena a kemény szexnek és az orgazmusoknak köszönhetően feldobottnak, illetve merészebbnek érezte magát, ezért csörgette meg olyan lazán a srácot. Mikor Csaba felvette a telefont, akkor a lány egyik lábát felhúzva, a másikat kinyújtva feküdt az hátán. Kielégülten, búgó hangon beszélgetett, és sokat nevetve viccelődött a fiúval. A mellette fekvő és cigiző Szabi hamar rájött, hogy az ágyában lévő meztelen, szétdugott nő, egy másik pasival tervezgeti a randiját. A srác benyálazta ujjait, majd Lorena lábai közé nyúlt velük. A lány összezárta a combjait, de elkésett, mert a fiú könnyedén tudta izgatni a szeméremajkakat meg a csiklót. Lorena bármennyire koncentrált, nem bírta sóhajtozás nélkül hallgatni Csaba mondandóját. Szabi ujjai kellően erősen, és gyorsan dörzsölték a csiklóját, így újra közel került a csúcshoz. A vonal túlsó végén lévő srácnak gyanúsak lettek a hangok, ezért megkérdezte a lánytól, hogy mit csinál.

AUG
22
2017

Tőlem - Neked

hetero

Éreztem, a „tigris prédára vadászik – ugrás előtti pillanatának megfeszített csendjét”. Kívántál. Engem. A lényem egészét. Kezdett sötétedni körülöttem minden. Szédülök? Azután már csak a szemed volt előttem. Tényleg megszűnt a külvilág. Küzdöttem, hogy ne aléljak el. Mozdultál. Elléptél az ablaktól, ahova az imént „menekültél” hogy távolabb kerülj tőlem, mert a beszélgetésünk közben már én is éreztem, immáron sokadszor, mekkora önuralomra van szükséged, hogy ellenállj a vonzásnak. Muszáj volt még néhány mondatot váltanunk. Már ez sincs. A nagymacskák puha léptével elléptél az ablaktól. Megtört a varázs - abban a pillanatban ezt hittem, és a földre tévedt a tekintetem, ahogy igyekeztem fókuszálni a padlóra, és összeszedni magam, hogy fel tudjak állni a székről. Sikerült, hurrá! Már nem remegett a lábam. Elmosolyodtam, és ezzel a frissen nyert békével emeltem föl a fejem, de ekkor már előttem álltál.