DEC
20
2017

Anna, életem szerelme

hetero, szűz, tini

Egy év se kellett hozzá, beilleszkedtem a családjukba, habár szerepem kicsikét fura volt, egyszerre kezeltek úgy, mint gyereküket, testvérüket és mint Anna barátját. Anna és én fülig szerelmesek voltunk, korunk miatt viszont több mint egy év együttlét után csókolóztunk csak először. Azután viszont egyre többet és elkezdett minket érdekelni a másik teste. Ahhoz, hogy minél többet tölthessük egymással és egymás megismerésével az időt, kihasználtuk, hogy "két lakásunk" van.
A szülei már rég megszokták, hogy sokat vagyunk kettesben külön, így ezek az alkalmak sem váltottak ki semmi reakciót tőlük. Persze, megkérdezték, hogy mit csináltunk ( általában a filmnézés és a semmi különöset volt az alibink ), de a milyen volt és hasonló kérdések értelmetlen voltuk miatt fel se merültek. A szinte napi rendszerességű alkalmaknál nagyon jól megismertük egymás testét, s vágyait. Éppen ezért az első alkalomra már eléggé felkészültünk.

DEC
19
2017

A Little Less Conversation And A Little More Touch My Body

hetero

Szememen a tusvonalat meghúzom, míg a laptopomról hangosan szóló zenét dúdolom. Törökülésben, a hófehér szőnyegen élvezem ki a készülődésem utolsó perceit a tükröm előtt. A farmerom dereka még hanyagul öleli körbe a derekamat, ahogyan a rózsaszín melltartó kecsesen simul a mellkasomra, melyeken flitterek a lámpa fényeire meg-meg csillannak. Kusza tincseim minimális göndörséggel vannak megformázva, ám nem szabályosak, s olykor át is túrom, ahogy éppen esik, és a kedvem tartja. A tus vékony vonala után a szempilláimat emelem ki a fekete festékkel, míg az ajkaimra egy matt hatású, nude szín kerül. Soha nem viszem túlzásba a sminkelést, így mindent a neszesszerem mélyére dobálok, késznek titulálva magam, s felállok. A csípőm lazán kezdi el követni a zene ritmusát, míg a cipzárt felhúzom a nadrágomon és a gombot is a helyére illesztem.

*  *  *

Barátnőm apja 4. rész

homo

Ösztönösen szétnéztem, hogy felkapjak magamra valamit, de a helyiség üres volt, kivéve néhány párnát a matracon és egy kisszéket az ablak közelében. Felugrottam az ágyból, leültem rá és egy párnát vettem az ölembe.
. Mi a fasz, ember?
Dan rám nézett egy pillanatra, aztán nevetni kezdett.
- Mit rejtegetsz? - kérdezte. Nem az első alkalom, hogy Tina megnézett minket!
- Hol van ő?
- A hálószobánkban. Minket várva.
- Mi????
- Ez csak az első kör volt, felelte, miközbe lefordult a matracról. Most következik a második, gyere velem.
Felállt, kiment a szobából, és meztelenül átment az udvaron.
Felkaptam a rövidnadrágomat és követtem. Az udvaron gyorsan körbepillantottam, azt figyelve, vajon a szomszédok néznek-e. Amennyire meg tudtam állapítani a medence mellett elsurranva, senki sem törődött velünk.

DEC
18
2017

Jótestvéri viszony 8. rész

családi, anya-fia

- Nem vagy álmos? - kérdeztem Mónit ahogy megálltam a nappaliban a kanapé előtt, egy puha plüss pléddel takarózva feküdt olyan stabil oldalfekvős formában, amitől a feneke és csípőjének íve csodás domborzati terepasztalt varázsolt elém, amit amatőr túrázóként is szívesen megmásznék. A fejét a karfára hajtva tévézett, onnan nézett fel rám. Csak a képernyő fénye világította be a sötét a helyiséget, A Beverly Hills-i zsaru kezdődött, láttam már vagy tízszer, de nem tudom megunni.
- Korai lenne még tíz órakor! Apád mellett most különben sem lehet aludni, úgy horkol mint egy grizzly. Te is láttad, hogy be volt kapva, túl jól sikerült a meló a haverokkal. De úgy tűnik te sem vagy túl álmos! Az sms után húsz másodpercel nyitottad a szobád ajtaját, pedig csak annyit írtam: Filmet nézek, te mit csinálsz? - mondta szinte egy szuszra az egészet és végül mosolyra húzta a száját.

*  *  *

Matek korrepetálás

hetero, anál, szűz, tini, diák

Társasházban lakunk, legfölül, a harmadikon. A lépcsőház fölött üvegtető, így a nyári nap heve trópusi forróságot ad. Ép ésszel és ép fizikummal alig – alig lehet kibírni azt a pár percet is, amíg az ember fia vagy lánya bejut a lakásba. Egy ilyen forró napon a szomszédom megkért, álljunk meg pár percre, mert beszélni szeretne velem! Megálltunk az alig elviselhető hőségben.
- Ne itt beszélgessünk, inkább menjünk be valamelyik lakásba. Ott talán elviselhetőbb a hőség! – mondtam.
- Gyerünk be hozzánk. Igaz, itthon van a lányom és róla szeretnék veled szót váltani. – mondta a szemben lakó srác.
- Rendben! – mondtam, és beléptünk a lakásukba.
Bent viszonylag elviselhető hőség fogadott bennünket. Barátom kislánya a forróságban, nem számítva idegenre, egy mikro bikiniben fogadott bennünket. Éretlen alma méretű mellecskéit alig takarta a melltartó rész, amit szinte zsinór méretűre össze volt húzva.

*  *  *
DEC
15
2017

Orchid - Így kérj bocsánatot

hetero

A szobában sötétség honolt, csak az utcai lámpák fénye szűrődött be. A lakásban már mindenki aludt Orchid kivételével. Csend... és mégis hatalmas zsibongás töltötte be a teret. Kint eleredt az eső. A hűvös cseppek halkan kopogtak a párkányon. Az autók és buszok hangosan búgtak az úton, és ez egészen jól kivehetően felhallatszott a harmadik emeleti kis szobába. A szél feltámadt és erősen hozzácsapta a fa ágait az ablakhoz. Orchid összerezzent csendes magányában. Pedig nincs egyedül a szobában, barátja, Alex ott fekszik mellette és dühös rá. Az is lehet, hogy már alszik, hangosan szuszog és teljesen mozdulatlan.
Orchid arca tisztán kivehető volt a beszűrődő fényben, Alex, ha ébren van, biztosan jól látja a lány szomorú kétségbe esett vonásait, könny áztatta szemét. Próbált hangtalanul lélegezni, sírni... Valami forró, éles fájdalmat érzett mellkasában, mely hirtelen rohanta meg.

*  *  *

Dr. Szöszi rendel

gruppen

Mai napom mondhatnám nem igazán mozgalmas, de még van mára két páciensem, bevallom vártam őket, hisz két potens és eléggé jóképű kandúr.. Gondoltam csinosan, s kicsit kihívóan öltözöm, felvettem hát a rövidebb köpenyem, s mivel kit is elég tikkasztó meleg van, hát bevallom nem sok minden van alatta, csupán fehérnemű..S hogy milyen, hát az legyen a fantázia szüleménye, de ígérhetem nem okozom vele csalódást betegeim számára. Abban a percben kopogtatnak, sietve tipegek a magas sarkú cipőmben s pici köpenyemben, hogy minél hamarabb nyissak ajtót, bár előtte megállok, hogy nem vegyék észre mennyire vártam már őket.. smink rendben, punci is eléggé izgatott már, hát nem várathatom tovább a kedves urakat..Mikor ajtót nyitok szinte szólni sem tudnak a meglepettségtől, hisz előttük áll egy szőke hajú csaj, dekoltázst villantó szerelésben, combfixben.. magas sarkú cipőben..

*  *  *
DEC
14
2017

Kedves Látogatóink!

Egy előrehozott karácsonyi ajándék esett be a fa alá a Törté-Net-en. Szép kerek, meggyőző számhoz érkeztünk, a történetek száma elérte a 9000-et az idén már 16 éves Törté-Net-en! :)
Hogy ezt még többet mondó számokkal is kifejezzük, ez több, mint 132 millió karaktert, azaz kb. 33 ezer A4-es oldalnyi történetet jelent.

Köszönjük minden írónknak és fordítónknak ezt a szép számot, és természetesen továbbra is szivesen látjuk a történeteiteket, képregényeiteket, legyen az akár saját, akár fordítás!
És természetesen köszönjük összes olvasónknak is a folyamatos bizalmat, igyekszünk továbbra is méltónak lenni rá, és fenntartani a színvonalat!

További jó írást, olvasást kíván a Törté-Net Szerkesztősége!