FEB
14
2017

Büntetésem 4. rész

s/m

A kamránkban vagyok bepelenkázva és erényövvel a farkamon. Egy hetet töltöttem itt pelenkában úgy, hogy semmit sem tehettem. Napi kétszer tettél tisztába. Az utolsó alkalommal azt mondtad kiviszel és hogy hamarosan vendégségbe megyek. Rettegek attól hogy mit teszel még velem, és hogy mire kényszerítesz de tehetetlen vagyok. Csak várakozom csendben. Nem tartom számon az időt. Az órák csak repülhetnek én pedig szenvedek mikor nyílik az ajtó. Te jelensz meg. Kék spagettipántos top van rajtad és egy kék farmer.
- Szervusz drágám. Remélem jól érzed magad. Vége az édes semmit tevésednek. Ideje hogy rendbe szedjünk téged. Hamarosan vendégségbe mész. Nem engedhetem hogy így indulj el. Na gyerünk kelj fel onnan és irány a fürdőszoba.- rendelkezel én pedig csendben engedelmeskedek. Felkelek, kinyújtom tagjaimat és elindulok ki a kamrából. A fürdőszoba felé indulunk. Meglátom a konyhai órán az időt. Fél 11 van.

FEB
13
2017

Unokahugi 3. rész

unokatestvérek

Éjszaka felébredtem, és kishíján felkiáltottam, ugyanis egy zöld szempárral néztem farkasszemet. Zsófi mosolygott rám, aztán felnevetett.
- Nem tudok aludni, ezért úgy döntöttem, hogy nézlek, ahogyan alszol.
- Ez kedves tőled - mondtam neki mosolyogva, és megcsókoltam.
- Soha nem gondoltam volna, hogy ilyen kapcsolat alakulhat ki kettőnk között.
- Hát én sem, pláne, hogy rokonok vagyunk. Bár, hogy őszinte legyek, én örülök neki.
- Én is örülök neki. Ismét csókban forrtak össze ajkaink, kezeink pedig elindultak felfedező útjukra a másik testén. Ösztönösen simogattuk és csókoltuk egymást, becézgetve a másikat ott, ahol csak értük. Zsófim száját hamarosan nyögések hagyták el, de kényeztetése nyomán az enyémet is. A takaró csakhamar a földre került, mi pedig folytattuk egymás kényeztetését. Pillanatokkal később 69-es pózban találtuk magunkat, szájjal és kézzel izgatva egymás intim erogén zónáit.

*  *  *

Szülinapi ajándék

gruppen

Közeledett a negyvenedik születésnapom, és a párom jó előre megígérte, hogy soha nem fogom elfelejteni az ajándékot amit tőle kapok. Nagyon jól megvoltunk egymással a közel húsz év házasság után is, mondhatni szerettük még a másikat és az évek során összecsiszolódtunk a szexben is. Persze viccesen néha megjegyeztük a másiknak hogy kivel mit is tudnánk csinálni, főleg ha a kívül álló illető olyan dekoratív volt mint a párom néhány edzőtársa a fitnesz teremből! De ez inkább amolyan piszkálódásféle volt, főleg részemről, mert a páromnak még 2 gyerek után is jó alakja volt, nem hagyta el magát, rendszeresen mozgott. A szexben pedig mondhatni, hogy 35 éves kora után érte el a csúcspontot, soha előtte nem élvezte úgy a dolgot, pedig én nem sokat változtattam a struktúrán..:)

*  *  *
FEB
10
2017

Unokahugi 2. rész

családi

Történetem az első részhez hasonlóan kitalált történet, valóságalapja nincs. Jó szórakozást hozzá Mindenkinek!
Első kalandunkat követően sokszor találkoztam össze csinos unokahúgommal, Zsófival. Minden ilyen alkalommal eszünkbe jutottak a történtek, és szóba került az is, hogy ezt jó lenne megismételni egyszer, vagy akár többször is. Kerestük is a kínálkozó alkalmat, de nem adta magát sehogyan sem. A dolgos hétköznapok teltek-múltak, és csak azt vettem észre, hogy már péntek van. A hétvégére nem terveztem semmit, ami nálam korántsem volt végleges, de amint eljött a szombat, megváltozott az események fonala. Épp a szobám takarításával végeztem, mikor megcsörrent a telefonom. Legnagyobb meglepetésemre Zsófi keresett.
- Szia! - vettem fel a telefont. - Mi újság?

*  *  *

A szanatórium 6. rész - Búcsú éjszaka Juanitával

leszbi

Reggel fáradtan, de jókedvűen ébredtem. De amikor a tűkörbe néztem megijedtem magamtól. Szemeim körül sötét karikák emlékeztettek az éjjel történtekre. Elég korán volt még így kényelmesen megfürödtem, de fürdés közben újra és újra a Trudy-val történt szeretkezésünk képei ötlöttek agyamba. Mikor kiléptem a zuhany alól és megtörülköztem a tükör elé léptem. A kényelmes élet bizony pár kilót felcsempészett a csípőmre és a melleimre. Ennek ellenére tetszettem magamnak. A doki jutott eszembe. Alig vártam, hogy így láthasson. De eddig nem sok érdeklődést mutatott irántam. Valahogy el kell csábítanom! Bár nagyon izgalmas volt az éjjel, nem akartam leszbikus lenni. Legalább is nem egészem. Mert izgatottan vártam a reggeli találkozást Juanitával.

*  *  *
FEB
09
2017

Szerető

hetero

Estére beszéltük meg a találkozót. Siettem, hogy minél több időt együtt tudjunk tölteni. Nem gondoltam semmire, hogy mi fog történni, csak látni akartam, beszélgetni vele.
A villamoson ellenőriztem a sminkemet, a ruhámat, és egy megállóval a vége előtt felhívtam, hogy mindjárt ott vagyok, jöjjön ki elém. Megérkeztem, leszálltam a villamosról. Megláttam őt. Izgalom lett rajtam úrrá, éreztem, hogy valami jó dolog vár rám. Két puszi és egymás mellett mentünk tovább úgy, hogy nem értünk egymáshoz.
- Jól meggondoltad? - kérdezte.
- Ha meggondoltam volna, itt lennék? És te?
- Itt lennék, ha nem? - volt a válasz.
Aztán beléptünk a kapun az előtérbe. Ismerős volt a hely, de azóta alaposan átrendezték, sok minden megváltozott. Körbejártuk a helyiséget, végül kikötöttünk az ő asztalánál. Magához húzott, megcsókolt. A szívem gyorsabban vert, melegem lett.

*  *  *

Estéd

maszturbáció

Barátnőd küldött egy történetet. Egy barátja írta. Kellemes kis erotikus történet. Úton voltál, mikor kaptad, csak átfutottad, de berögzült a fejedben. Kicsit már útközben érezted, hogy felcsigáz, de teendőid elnyomták a felébredő vágyat.
Este még úszni is elmentél. Mikor átöltöztél, észrevetted bugyidon az email nyomait. Ismét bizsergető érzés kerített hatalmába, de újra túl kellett tenned magad a helyzeten. A dresszt magadra vetted és épp csak annyi fért bele, hogy mikor elszaladtál mosdóba, mielőtt a medencébe mártottad volna magad, pisilés után ahogy tisztára törölted magad, a forróságnak hódolva egy-két játszi kört írtál le ujjaiddal csiklódon. Beleremegtél, de már mentél is a vízbe. A magadnak előírt hosszok felénél pihenésképp lábaid közé véve a bójákat, nekidőltél a medence szélének.

FEB
08
2017

Különóra

hetero

Pár hete kezdődött a nyári szünet. Végre kiszabadultam a gimnázium nyomasztó termeiből. Ez volt az utolsó nyári szünetem, mielőtt szeptembertől kezdődött volna az utolsó év iskolai nyomor, az érettségivel tetézve az egészet. Bár ez a katasztrófa folyton ott lebegett a fejem fölött, mégis jobban izgatott, hogy ezek után mi lesz. Szerettem volna valami egyetemféleségre bekerülni, mert hát mégis... Nehogy már otthon balhé legyen - egyrészt. Másrészt meg... azért nekem is tetszett volna a dolog. Mégis csak több értelmét láttam, mint az eddigi tanulmányaimnak. Szóval, hát érthető, asszem. Csak nem olyan nagy égés, hogy ezt gondoltam.
Nem mondanám, hogy hülye voltam. Csak kurv... akarom mondani rohadtul... vagyis na... egyáltalán nem érdekelt a tanulás. Legalábbis addig, míg nem szembesültem azzal a szomorú ténnyel, hogy már az érettségiről is lazán kivágtak volna, ha nem szedtem volna kicsit össze magam.