DEC
14
2017

Testvérszerelem 2. rész

családi, tini, testvérek, illusztrált

Ettől kezdve rendszeresen pettingeztünk. Nem is gondoltam volna, hogy még fokozódhat a Kerstin utáni vágyam. Mondanom se kell, hogy az érzelmi kapcsolatunk továbbra is remek volt, de azt tudtam, hogy előbb-utóbb (inkább előbb, mint utóbb) le kell feküdnöm vele.
Annál is inkább, mert a bakfis lány közben gyönyörű nővé érett, és érezhetően ő is vágyott a szexre. Gyakorta mászkált a lakásban egy szál bugyiban, és ha elment mellettem- lehet, hogy véletlenül, de az is lehet, hogy bosszantani akart - meztelen mellével többször is hozzám ért. Annyira nem szégyellte magát előttem, hogy többször is bejött fürödni, amikor zuhanyoztam, s egyszer még arra is megkért, hogy kölcsönösen borotváljuk le egymás szeméremszőrzetét. Bár az akció eléggé felizgatott mindkettőnket, ezúttal sem dugtunk, csak pettingeztünk.

*  *  *

Egy szüzesség története

hetero, szűz

Elgondolkozva lépett ki a zuhany alól, észre sem vette, hogy egy ideje szájtátva bámulom a teste idomait az üvegtéglákon keresztül.Mikor fel pillantott arcomat elöntötte a pír, lesütöttem a szemem. Nevetés bukott ki belőle, oda lépett hozzám és felemelte a fejem. Kényszerített, hogy a szemébe nézzek, nem akartam, szégyelltem magam.
Kezemet megfogta és a farkához szorította. Próbáltam szabadulni, de nem engedte se ő, se a lában nem volt képes megmozdulni.Régóta játszadoztam a gondolattal, hogy milyen lehet a meztelen teste, csókjainak az íze és ami még jobban érdekelt, hogy milyen szerető lehet. Ott állt előttem, teljes meztelen valójában, haja vizesen lógott a szemébe,testéről minden vízcsepp legördülni készült. Lélegzet visszafojtva vártam mi fog történni.

DEC
13
2017

A szőke ciklon

gruppen

Egyszerű mozizásnak indult az éjszaka. Haverom jött értem, akkor tette le a jogsiját, úgyhogy ennek örömére elkérte szombat estére a kocsit, hogy elmenjünk moziba és enni utána. Korán jött és volt még egy óra a filmig szóval azon törtük a fejünket, hogy mit is csináljunk. Nyár volt, éjszakára ugyan lehűlt az idő egy kicsit, de még mindig meleg volt.
- Tudom már, - mondtam neki. - Menj a Citadellához, talán szerencsénk lesz. - a citadella egy night club volt a városban. A név onnan jött, hogy valamikor egy katonai épületnek indult a régi időkben, de a rendszerváltással abba maradt, majd 10 évig állt üresen, drogosok számára menedékként, mikor is megvették és szórakozó helyé építették. A város egyetlen ilyen klubja és ilyenkor mindig nagy a buli arra felé. Persze nem igazán voltunk bulizós típusok soha, ezt hűen mutatja az is, hogy még sose mertünk bemenni ide.

*  *  *

Borozás a folyóparton

hetero, diák

A parti sétány deszkázott mólóján ücsörögtek az éjszakában és egyre többet tudtak meg a lányról, aki új volt a főiskolán és így a társaságban is. Az olcsó vörösbor gondoskodott a jó hangulatról és a gátlások lassú lerombolásáról, így a témák is egyre bensőségesebbek lettek, egy idő után egymás személyiségének a megismerése lett a fő téma, miközben nagyokat nevettek magukon és egymáson.
Az este szép lassan elrepült és bár az alkohol fűtötte a testüket (és bizonyosan a lelküket is) fázni kezdtek. Visszaindultak a kollégiumba, ahová erősen spiccesen érkeztek meg, amire a benti meleg csak rátett egy lapáttal. Miután vigyorogva elköszöntek egymástól, ki-ki elindult a maga szobája felé. Feri a földszinten lakott. Miután a konyhába belépett, meglepve tapasztalta, hogy a hálószoba ajtaja zárva van! „A vén kujon!”- gondolta miközben mosolyra húzódott a szája, hiszem pontosan tudta, hogy szobatársa hölgytársaságot kapott az estére.

DEC
12
2017

Hotelszoba

hetero

Hangos volt a zene, mindenki táncolt, csodálatos esküvő volt összességében. Elvált szülők gyerekeként mindkét szülőm második lakodalmát átélhettem, ez most édesapámé volt. Balatonon voltunk, a polgári esküvő után egy hotelba vonultunk, ahol a lagzit tartották, és ahol mindenki szállást kapott. A barátommal Ákossal érkeztem. Egész este vibrált köztünk a levegő, ahogy táncoltunk, és annyira közel volt. Éreztem a szívdobogását, a lélegzését...Mintha látta volna, hogy mit is szeretnék, vagy mintha tudta volna, épp mire gondolok, megragadta a karom, és felkísért az emeletre, ahol már átvettük a szobánkat. Szó nélkül nyitotta ki az ajtót a kártyával, majd határozottan becsapta. Gyönyörű kék szemeivel a szemembe nézett, szinte éreztem, ahogy zuhanok a tekintetében, ahogy elveszek, mint mindig...

*  *  *

A jó szomszéd

homo

Olyan tizenhat éves voltam és év vesztesként a nyolcadikat fejeztem be.
Nagyon drukkos voltam és dolgozatok, vizsgák előtt szorulásaim voltak. Volt, hogy három napig sem tudtam kakilni és utána szinte szülnöm kellett.
Még véres is jött néha és nagyon fájt utána is és viszketett. Motorokról beszélgettem a szomszéd házban lakó Jani bácsival és rám jött a szükség. Mondtam neki, azt mondta itt nála is elvégezhetem, kár ezért haza szaladni.
Jó, mondtam. Erőlködtem, de csak nem jött. Már fél óra is eltelt, de eredmény semmi. Jani bácsi többször beszólt, nincs-e baj? Mondtam, nincs és erőlködtem tovább. Egy óra elteltével felálltam, gondoltam, majd otthon folytatom. Jani bácsi látta rajtam az eredménytelenséget, és mondta, hogy görcsöm van és azt fel kell oldani. Ő tud egy jó módszert. Kenegetéssel és masszírozással oldható a görcs.

DEC
11
2017

Karanténban anyámmal

családi, nyaralás, anya-fia

A jegyek eredetileg anyámnak és egy közeli barátnőjének szóltak.
Egy óceánjáró hajótúrára mentek volna, ahol a nyár közepén különféle egzotikus szigeteket látogatnak meg. Sajnos anya barátnőjének az utolsó pillanatban közbejött egy új ügy, így pár nappal az indulás előtt le kellett mondania a hajókázást, a jegyek pedig nem voltak visszaválthatóak. Anyám megpróbált valaki mást találni maga mellé, de mivel minden más barátnője is ügyvéd volt, egyikük sem tudott ilyen rövid idő alatt ennyi időre felszabadulni.
Így kerültem én a képbe.
Más megoldás nem lévén, anyám vonakodva megkérdezte, lenne-e kedvem elmenni vele a hajótúrára? Ugyan olyan vonakodással fogadtam a meghívását. Az egész szitu kínos volt. Mégis, mennyire lehet szórakoztató egy nyári vakáció egzotikus szigetekre, ha csak anya és fia mennek? Egyértelműen nem így képzelte el az egészet,

*  *  *

A haver csajszija, avagy ádáz harc a lelkiismeretemmel 1. rész

hetero

20 éves lehettem, egyetemista srác és volt barátnőm, akire, bár már nem az enyém, még most sem tudnék semmi rosszat sem mondani. Magamra annál inkább...
A történet a Somogyi dombságban játszódott. Nevet direkt nem említek, így is nagy a lebukás veszély.
Egy téli forralt borozós baráti bolondozás indította el ezt az egészet. Na nem mondom, hogy semmit nem sejtettem vagy éreztem a köztünk lévő vonzalomról, de ez a konkrét esemény volt az, ami aztán megállíthatatlanul indította el azt a folyamatot, aminek a végén szembe tudnám köpni magam, hogy aztán a testemből kilépve keressek egy romlatlan, még emberszámba vehető testet és élhessek tovább abban.
Már erősen szürkült mikor elindultunk. Szánkó, bor, fűszerek és egy is kaja, amit a parázsban sütnek majd meg. Én semmit nem vittem. Álltam ott köztük, és néztem, ahogy összepakolnak mindent, és arra gondoltam, hogy ebből a mindenből én is eszem iszom majd.

*  *  *
DEC
08
2017

Első alkalom a Nagyival

családi, szűz, tini

A 13 évemet épp csak betöltöttem, amikor egy alkalommal kettesben voltam otthon a Nagyimmal. Ö akkor lehetett a 60 - as évei elején, de viszonylag fiatalosan nézett ki .Kissé kreol bőr, kis mellek, szép szemek, szóval még nőies volt. Az én szobám ajtaja szemben volt a fürdőszobával, így ha nálam csukva volt az ajtó, a kulcslyukon keresztül pont beláttam a fürdőbe. Valami oknál fogva a családom nő tagjai előszeretettel fürödtek nyitott ajtónál, így természetesen mint afféle kamasz fiú éltem az alkalmak kínálta lehetőséggel és meglestem az anyámat, nagymamámat és időnként a nagybátyám feleségét is, mivel ők együtt dolgoztak otthon.
Szóval ez alkalommal is délután amikor a nagyim elment lefürödni a nyári hőségben, én a szobámba mentem és egy kis idő elteltével, oda térdeltem a kulcslyukhoz és leselkedni kezdtem. A nagyim már bent állt a kádban és várta,hogy az megteljen vízzel.