Hírek

ÁPR.
9.
2015

Először punciban

Soha nem voltam jó a lányok körében, lelki okok miatt nem tudtam sehová eljárni, ismerkedni, s a témához szervesen kapcsolódó fizikai rendellenességem is volt, így végső menedékembe, az online világ szövevényes útvesztőjébe vonultam. Sajnos őszinteségem miatt viszonylag hosszú idő telt el, míg először szimpatizált velem egy lány. Meglepő módon igen csinos, vékony, sötét hajú volt, s kedvességével egészen megbabonázott. Teltek múltak a napok, nagyjából 50 km-re laktunk egymástól, így azért meg kellett találni a megfelelő alkalmat, amely csak nem akart eljönni. Bő egy héttel megismerkedésünk után úgy alakult, hogy a házunk kiürült. Ritka pillanat, azonnal tájékoztattam Őt, s némi habozás után bele is ment. Izgatottam vártam az eljövendő napot, éjszakát.


Szöszenet

Amint beléptek a lakásba, a lány szeme körbe pásztázott. Tipikus férfi odú, kicsi kaotikus, de tiszta.
Kicsit megnyugodott első találkozásuk, bár úgy érezte mindent tud a férfiról volt benne egy adag félelem. Megnyugodott. Tudta miért jött szeme kérdőn nézett a férfire. Ő pedig szó nélkül a szoba felé intett a szemével.
A férfi lesegítette a kabátját, és egy vállfára tette. Aztán szembe fordult vele, a szemébe nézett majd határozottan megcsókolta. Erőteljes de érzéki csók volt.
Aztán keze megindult arca felé, kicsit beletúrt a hajába, megfeszítette és már a következő csók vad és követelőző volt. Szinte fulladoztak mindketten a csóktól.
Nyaka megfeszült ahogy a férfi húzta a haját és érezete nyakán forró lehelletét.
...


ÁPR.
8.
2015

Masszázs extrákkal

A mai nap is ugyanolyannak indult, mint a többi. Szokásos "szürke hétköznap". A megszokottól talán annyiban tért el, hogy később kellett bemennem gyakorlatra a helyi gyógyfürdőre. Gyógymasszőrnek tanulok. Ez volt az első nap, hogy délutános műszakot vállaltam. Minden a szokásos ütemben zajlott, bár nem sok vendég jelentkezett masszázsra. Délután öt órára már csak én maradtam és Paul, a fiatal gyógymasszőr srác. Kicsit kényelmetlenül éreztem magam amiatt, hogy vele kell kettesben itt maradnom, hiszen a kezdetektől fogva tetszett nekem. Mindig is feszültté váltam a közelében...
Besegítettem neki az utolsó páciensénél, hogy ne unatkozzam. Le sem tudtam venni a szemem a finom kezeiről, az erős karjairól. Ez a pasi egy főnyeremény. Hátközépig érő barna, hullámos haja lazán összefogva omlott izmos hátára. A tekintetét jegeskék színű szemei varázsolták hideggé. Szép ívű, telt ajkait szorosan összezárta. Gyönyörű felkarján megfeszültek az...


Szex az öcsémmel 1. rész - Igaz homo történet

Én 18 éves múltam májusban, az öcsém 1,5 évvel fiatalabb. Tavaly június közepén egy 2 hetes iskolai táborban voltam. A hazaérkezésem reggelén az öcsém elment az erre az időszakra ”szokványosnak” mondható idényzáró ill. idénynyitó sport táborba. A tábor 5 hetes volt. Öcsém és én eddig még 1 hónapnál többet soha nem töltöttünk egymástól távol. Szóval nagyon hiányzott már.
Hazaérkezésemtől az ő hazaérkezéséig nagyon magányos voltam, szóval már nagyon vártam, hogy hazajöjjön így nagyon megörültem amikor hazaérkezett.
Néhány nappal később amikor hazaérkezett panaszkodott, hogy ütközött az egyik csapattársával és fáj az egész jobb keze. Megkért, hogy maszirozzam meg neki. Én természetesen belementem és már el is kezdtem a karjának/kezének a maszirozását. Nagyon élveztem. Pár perccel később megkért, hogy maszirozzam meg a karjának a másik (elülső) felét is, és rögtön meg is fordult. Én neki álltam maszirozni a karjának az elülső...


ÁPR.
7.
2015

Családi riportok 4. rész

A negyedik sztori a szomszédomé, aki egy 40-es csini hölgy és kb. 5-6 éve lakunk egymás mellett, de csak tavaly kerültünk félig meddig baráti viszonyba, a történetét viszont csak idén nyáron osztotta meg velem, amikor egy beszélgetésünk alatt megkérdeztem tőle volt-e valami átlagostól eltérő szexuális élménye.
-Nos nem hinném, hogy ilyen bárkivel megesik, mert baromi nyitottnak kell ahhoz lenni, hogy hagyd magad sodortatni az eseményekkel, de közben figyelj arra is, hogy nehogy nagyon elsodorjon. Ez most lehet, hogy elég bonyolultan hangzik, de azt hiszem érted mit akarok mondani.
35 éves voltam, a lányom 16. A férjemmel minden oké volt, jól éltünk, nem veszekedtünk, de a szex valahogy kezdett ellaposodni és egyre ritkábbak lettek az együttlétek. Először azt hittem van valakije, elkezdtem nyomozgatni utána, de rájöttem semmi ilyesmi, csak egyszerűen nem kívánja a szexet. A munkája meg a hobbija /horgászás és foci a haverokkal/...


Osztálytalálkozó 1. rész

- Ugye mondtam, hogy ne ott fordulj le! Most tessék: eltévedtünk!
- Az istenért Szilvi, hidd már el, hogy jó felé megyünk! Nóri azt mondta...
- Pff, Nóri! - fújt barátnőm, mint a dühös macska. Egész álló nap ezt hallgattam, és most itt a folytatás.
- A drágalátos Nórikád igazán küldhetett volna egy GPS - t, ha már ilyen kőgazdag - nézett rám gúnyosan.


ÁPR.
4.
2015

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 14 éves Törté-Net Szerkesztősége :)


ÁPR.
3.
2015

A takarítónő 5. rész

Márta heti jelenése rendszerré vált. Minden alkalommal pontosan érkezett, gyors átöltözést követően munkához látott és szinte észrevétlenül ragyogó tisztaságot teremtett a lakásban. Mint Hófehérke a törpék tanyáját, úgy tette Márta az én lakásomat ismét élhetővé. Hosszú elhanyagolt hónapok és évek nyomait tüntette el, felpezsdítette a lakást és a szexuális életemet. Nem utolsó sorban a sajátját is. Egyre szabadabban élvezte az együtt töltött órákat és a végletekig elment az örömszerzésben. A tapasztalatlan és kielégületlen feleségből egy lepedő akrobata vadmacskává fejlődött. Ahogy az idő halad előre úgy lettek az együttléteink egyre intenzívebbek és sokszor szinte kicsavart mint egy mosogató rongyot. Az egyre fokozódó fizikai igénybevétel mellett észrevettem egy másik annál sokkal veszélyesebb folyamat kialakulását, ami megrémített. Egyre szomorúbban ment el és többször tett célzást, hogy legszívesebben nálam maradna. Kétségtelen lett...


Kaland a sógornőmmel

Ez a történet rólam és a sógornőmről írtam. A feleségem húga Suzy mindig nagyon tetszett nekem. Sokat fantáziáltam róla és ilyenkor rendre mindig nagy merevedésem lett, amelyet egy jó önkielégítéssel mindig orvosolni kellett. Mindig nagyon jó alakja volt, de mióta szült az óta tetszik a legjobban, nagyon jó kerek feneke lett, gyönyörűen domborodó vénuszdombja van, amely édes kis tevepatákban végződik, és nem utolsó sorban a kívánatos mellei, amelyek a szoptatás alatt duplájára nőttek és most sem lettek sokkal kisebbek, egyszóval kívánatos harmincas.
A történet előzményéhez hozzá tartozik, hogy a feleségem néha szokta mondani”kuki”, amit nem szeretek ezért mindig mondom Neki, hogy büntetésből csengetek a dupla csengő gombokon (a mellbimbói) és akkor abba hagyja.