A+ A-

Néma randi

Chat-en ismerkedtem meg vele. Kölcsönösen szimpatikusnak találtuk egymást. Megbeszéltük, hogy ki mit szeretne, hogyan képzeli el a találkozást. Leginkább az ő igényeire voltam kiváncsi, végül letisztáztuk és ezután már csak rám várt, hogy beteljesítsem a vágyait.
Szombat délután volt, rendbeszedtem magam és bementem érte a városba. A megbeszélt helyen várt egy formás huszonéves kis fruska, hosszú enyhén göndör világosbarna hajjal. Fehér ingben, fekete szoknyában volt, amolyan iskoláslány összeállítás - ezt én kértem, mert nagyon tetszik, olyan ártatlannak tűnnek benne a lányok. Fehér melltartója alig, de átlátszódott a ruháján, kirajzolva melle formáját, mely számomra ideálisnak tűnt - a nem kis tenyeremben pont elfért. Csípője, feneke kicsi, formás, pont amilyet egy sportos lánytól elvár az ember. Szoknyája hosszú,kidolgozott lábakban folytatódott, alig vártam, hogy megsimogassam azokat a combokat.
A kezében egy szatyorral várt - örültem ennek, mert tudtam mi van benne.
Amint megálltam mellette, észrevett, kicsit hezitált, majd kinyitotta az ajtót és beült.
Rámosolyogtam, zenét hangosabbra vettem és elindultam hazafelé egy szinte vadidegen lánnyal.
Útközben, nem bírtam megállni, jobb kezemet a combjára tettem, simogattam. Nagyon jó érzés volt a teste forróságát érezni - bár egy kis feszültség is volt benne, de hisz ez természetes, egy vadidegennel autózik.
Egy erdős részen át vezetett az utunk, egyszer csak lekanyarodtam egy földúton, ő kérdőn nézett rám, talán kis ijjedtség is volt benne. Ránéztem és pajkosan kacsintottam egyet. Amint megálltunk, én kiszálltam és kinyitottam neki az ajtót, ki akart szállni, de nem engedtem, csak hagytam, kifelé fordulni, hogy velem szembe legyen. Elé guggoltam és mélyen a szemébe néztem, majd a szememet elkezdtem lejjebb vezetni. A melleken kicsit elidőzve tovább a szoknya alá. A formás combok össze voltak zárva nem engedve belátást közéjük. A térdeit megfogtam és ismét a szemébe néztem - gyönyörű őzike szemek voltak - és szétnyitottam a lábát. Nem kellett lenéznem, tudtam, hogy nincs rajta bugyi - ez is az én kívánságom volt. Megfogtam a bal kezét és lassan lehúztam a lába közé. Megértette mit szeretnék és az ujjaival azonnal elkezdett játszani magával.
Nagyon nehéz volt megállnom, de nem engedtem a csábításnak és csak a szemeit néztem. Ő elmosolyodott és látszott rajta, hogy élvezi a helyzetet. Lassan felálltam, de a szemeink még mindig egymásra szegeződtek, a kezemmel kicsit lejjebb húztam a rövidnadrágom, csak annyira, hogy a félkemény farkam szépen kilátszódjon pont az arca előtt.
A szemével azonnal odakapott, az arcán először a csodálat, majd a vágy jelei mutatkoztak. Rámnézett és a jobb kezét felemelve rászorított. Elkezdte masszírozni, hogy még keményebb legyen, nem sok kellett hozzá. Szájával lassan megközelítette, megnyalta, ízlelgette. Közben ütemesen járt a keze: az egyik a farkamon a másik a puncijával játszott.
Ekkor egyik kezemmel jobb kezét lefogtam, a másikkal a hajába markolva húztam magamhoz közelebb, közben a csípőmmel elkezdtem mozogni. A szája egyre nagyobbra nyílt, hogy minél mélyebbre tudjak behatolni.Finom volt, simán csúszott ki-be a szájába, a fogait alig éreztem. Néha rám nézett, de többnyire csukva volt a szeme, átadta magát az élvezetnek.
Így telt el pár perc, de mivel nem akartam így befejezni, ezért elhúzódtam tőle. Rám nézett és csak kapkodott a levegő után, de látszott, hogy élvezi a helyzetet.
A karjánál fogva gyengéden felállítottam az ülésből és nekem háttal fordítva beállítottam. Ő "vette" a lapot a szoknyát felhajatotta és bepucsított, két kezével hátranyúlt és széthúzta a szeméremajkakat, hogy könnyebben beléhatolhassak.
De én inkább a szatyor felé nyúltam, amit ő hozott, ekkor kicsit kérdőn, kicsit kétségbeesve nézett rám. Ránéztem és ezzel tudtára adtam, hogy az én játékszabályaim szerint fogunk játszani. Az arckifejezéseiből azt szűrtem le, hogy beleegyezik és megadja magát.
Belenéztem a szatyorba és igen, azok voltak benne, amikre számítottam: egy bugyi, pár dildó, vibrátor, sikosító, és amit kerestem egy piros anál plug(anál dugó) bontatlan csomagolásban. Kivettem, ő is látta, nagyot nyelt, láttam a kétségbeesést a szemében, valószínüleg nem így képzelte el az első használatot. Gyorsan kibontottam, majd neki is megmutattam közelebbről. Nem kis darab, de azért tőlem kisebb méret, a célnak pont megfelelő, nagyon jól választott. Odaadtam neki, hogy játszadozzon vele, amíg én a sikosítóval bemelegítem. Letérdeltem mögé, ekkor láttam először közelebbről a punciját. Eszméletlen jó volt, a nagy szeméremajkai csak arra vártak, hogy megízleljem őket.Két újjal széthúztam őket, már teljesen nedves volt, nem csodálom, hogy csalódott volt, amikor rájött, hogy most nem azt a lyukat dugom meg. Kicsit meglepődött, amikor hozzáértem, mert a másik bejáratra számított, de hát mit tehetek, nagyon megigézett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.23 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 zsuzsika
2019. 05. 7. kedd 16:18
Egyszer el lehet olvasni Válaszolok rá!
#10 Pavlov
2019. 04. 22. hétfő 21:16
Frappáns, tetszett. Válaszolok rá!
#9 A57L
2019. 04. 13. szombat 05:44
Jól sikerült,tetszik. Válaszolok rá!
#8 genius33
2019. 03. 30. szombat 07:59
Ilyet még itt nem olvastam, újszerű és tetszetős. Válaszolok rá!
#7 joe013
2019. 03. 27. szerda 20:45
tetszik, de csak ennyi???? Válaszolok rá!
#6 sunyilo
2019. 03. 26. kedd 21:30
Egészen jó lett, nekem is tetszik. Válaszolok rá!
#5 sztbali
2019. 03. 26. kedd 19:57
Nekem is tetszett. Válaszolok rá!
#4 hairy_pussy
2019. 03. 26. kedd 12:21
Nekem tetszik! 10p nyes Válaszolok rá!
#3 cscsu50
2019. 03. 26. kedd 07:56
egészen jól sikerült Válaszolok rá!
#2 veteran
2019. 03. 26. kedd 02:27
Tetszett,remek írás. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2019. 03. 26. kedd 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!