A+ A-

Júlia 7. fejezet

Az ismeretlen nő Sylvia társaságában kilépett a teraszra. Barátnője amint meglátta Juliát, menten zavarba jött. Kipirult arccal fordult felé. Boldogságtól csillogó szemei arról árulkodtak, hogy rendkívül jól érzi magát. Julia már nagyon régen nem látta ilyen önfeledtnek a lányt.
Juliának annyira ismerős volt ez a nő valahonnan, de ebben a környezetben nem ismerte fel, ugyanis sosem gondolta volna, hogy Sylvia lakásán fog vele találkozni. A nőnek gyönyörű kreol bőre volt és fényes, göndör barna haja, mely rakoncátlanul, kócosan várta, hogy valaki rendbe rakja. Sylvia egyik hálóingjében volt, Julia jól ismerte azt. Kicsit pici volt rá, a nő ugyanis kerekdedebb volt Sylviánál, így bizonyos helyeken fedetlenül hagyta amúgy bomba testét.
Sylvia bemutatta újdonsült barátnőjét. Johanna volt az, az esti sztárvendég, aki a buli záró számaként koncertet adott a partin. Julia igencsak meglepődött ezen a fejleményen, de a frissen szerzett magabiztossága nem hagyta kizökkenteni. Teljesen természetesen állt a dologhoz, megkínálta őket a már híresnek nevezhető kávéjával. Amíg együtt kortyolgatták a finomságot Julia mégis teret engedett kíváncsiságának és finoman rákérdezett az előző estére Sylviánál. Hátha van kedve mesélni. Így legalább fény derülhetett arra is, hogyan kerül Johanna, napjaink egyik legnépszerűbb énekesnője Sylvia otthonába.
Sylvia pedig megindulva a rajta elhatalmasodni látszó érzések miatt, lelkesen mesélni kezdett. Elmondta, hogy amikor Julia lelépett John még sokáig vele maradt. Pár dolgot kérdezett még vele kapcsolatban, valószínűleg pusztán illendőségből, de szemmel láthatóan arra volt kíváncsi, hogy mi történt Juliával, miért szaladt el oly hirtelen.
Sylvia pedig, látván a valódi aggodalmat John arcán, elmondta neki, hogy Karl hogyan bánt el vele és hogy azon túlmenően, amilyen borzasztóan viselkedett, kihasználta és megtévesztette őt. Julia már meg is szakította vele a kapcsolatot, amint úgy érezte, hogy az tovább tarthatatlan, pedig még nem is tudta, hogy házas.
De ez a dolog a partin különösen bánthatta, mert Julia sosem ment volna bele szerelmi viszonyba egy házas emberrel, ha tudja, hogy az. Ez távol állt az ő értékrendjétől és elítélendőnek tartotta. Ő párkapcsolatra vágyott egy tisztességes, jólelkű emberrel, de úgy látszik Karl több fronton sem felelt meg ennek a követelménynek.
Mivel Julia jóhiszemű, így még inkább rosszul érintette őt az, ahogy Karlt táncolni és összeborulni látta egy másik nővel, mint kiderült a feleségével. Ezért szaladt el a partiról. John teljesen fel volt háborodva. Bár Karlt nem ismerte, de a feleségét igen. Ő is magasabb üzleti körökben mozgott, azért is lett meghívva a partira, amit ennek tükrében már mélységesen megbánt.
Azután hogy Sylvia befejezte a történetet John csak meredten bámulta Karlt és a feleségét, majd hallgatásba burkolózott. Nem lehetett további beszélgetésre bírni, így Sylvia elnézését kérte és magára hagyta, hogy belevethesse magát a buliba.
Julia még hallgatta volna Johnnal való beszélgetésük részleteit. A férfi felkeltette az érdeklődését azzal, hogy ő is így elutasította a történteket és melléállt. Azt hitte ennél sokkal rosszabb természete van, olyan, aki nem nagyon törődik másokkal. Valahogy ezt a korábbi előítéletét nem tudta levetkőzni a férfivel szemben.
De következett Sylvia története és mivel rendkívül kíváncsi volt, hogy mit is keres Johanna Sylviánál, érdeklődve hallgatta. Sylvia elmesélte, hogy többen meghívták egy-egy italra, sok új ismeretséget szerzett és pár régivel is felvette újra a kapcsolatot további üzletszerzés reményében. Majd újra összefutott Johnnal, aki mintha kereste volna a társaságát, de neki úgy tűnt, hogy inkább csak Julia miatt.
Sylvia a záró koncert előtt elmondta neki, hogy Johanna a legnagyobb kedvence és bármit megtenne, hogy kicsit találkozhasson vele, de az ilyen sztár énekesek mindig olyan megközelíthetetlenek. Még sosem volt szerencséje egy személyes találkozásra. John pedig, aki jól ismerte az énekesnőt, kapott az alkalmon és Sylviát bevezette a VIP részlegbe, ahol az énekesnő is tartózkodott. Pár barátjával beszélgetett éppen, amikor John bemutatta neki, mint igen kedves ismerősét. A szimpatikus fogadtatás után Sylviát magára hagyta az ismeretlen társasággal. Hamar befogadták, és egy kis idő múlva már együtt buliztak tovább. A koncert után Johanna feljött hozzá, ez a magyarázat arra, hogy mit keresett ő Sylviánál.
Másnap reggel Julia és szomszédnője megint összefutottak a teraszon. Akkor Sylvia egyedül volt, így a történet további részleteiről is beszámolhatott. Nagy vonalakban elmesélte mi is történt vele, ám nem részleteiben, annál sokkal érzékenyebb volt a téma és diszkréciót is fogadott. A teljes történet megtartotta magának, csupán magában idézte fel olykor.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.66 pont (29 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#6 zsuzsika
2019. 05. 6. hétfő 17:27
Elmegy... Válaszolok rá!
#5 A57L
2019. 04. 14. vasárnap 04:58
Nem rossz,de nem kötött le. Válaszolok rá!
#4 BalGa
2019. 04. 10. szerda 07:33
Csalódtam kissé a végében. A sorozat címe Júlia, és nem Sylvia... Válaszolok rá!
#3 veteran
2019. 03. 25. hétfő 08:35
Végre egy szép, erotikus történet. Válaszolok rá!
#2 cscsu50
2019. 03. 25. hétfő 08:08
remek írás Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2019. 03. 25. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!