A+ A-

Erika

Előzmény:
Nem vagyok nagy történetíró, de gondoltam leírom a saját kis életem egy részét. Fogadjátok pozitívan. Mindenkinek meg van a lehetősége, hogy eldöntse igaz-e vagy sem.
Tudni kell rólam, hogy a történet idején 35 éves voltam pár hónapja költöztem szét a feleségemmel és folyamatban volt a válás.A válás nem nagyon érintett meg évek óta rossz volt a kapcsolatunk ezért nem igazán kerültem letargikus állapotba, bírtam a terhelést.
Mint minden jó 30-40-es pasi én is oda voltam a szexért így rövid út vezetett a társkereső oldalakra. Igazán nem társat csak szexpartnert kerestem. Több-kevesebb sikerrel.
Egyedül maradtam, ill. maradtunk a négy éves Hektor nevű magyar vizslámmal.
Aztán megismerkedtem egy Erika nevű lány. Egy 31 éves velem egy magas, karcsú, nagyon karcsú kicsi cicikkel, kemény popsival, megáldva. Még agya is volt neki így kb. 5 perc alatt szerelmes lettem. /Ennyit a csak szexpartnerről./ Szimpatikus volt és gondolom én is neki, mert 2 hónap után összeköltözés lett a vége. Jó volt a szex is vele nem nagyon tudtam olyat kérni, amit ne csinált volna meg. Látszott, hogy élvezi, tényleg élvezi szeretett, együttléteinkben nem volt semmi kényszer, beszélni is tudtunk a szexről. Nyugodtan kimondhatom, hogy két szex centrikus ember talált egymásra.
Ugrás a történetben és a kapcsolatunkba kb. 6-7 hónapot.
Tavaszi este volt már túl voltunk pár pohár boron és meztelenül feküdtünk az ágyon, ment a tv beszélgettünk, simogattam a punciját, gondoltam rosszalkodunk egy kicsit. Beszélgettünk jól éreztük magunkat csak kellemetlen volt egy kicsit, hogy a kutyám folyamatosan ugatott kertes ház lévén szabadon volt engedve, birtokolta az egész udvart. Felkeltem, hogy kimegyek, megnézem mi a baja. Megnéztem, persze ahogyan bementem rögtön rákezdett az ugatásra ujjból.
Mondtam is:
- Erika most te menj, ki talán neked megnyugszik
- Talán unatkozik-mondta Ő
- Jó nem fogok vele este tízkor labdázni, vagy te talán szeretnél vele játszani /és persze vigyorogtam/- visszavigyorgott
- Nem tudom, mire gondolsz
- Tudod te szerintem
- Nem nem tudom, mire gondolsz /és felkönyökölve rám nézett/
- Szerintem te meg tudnád nyugtatni
- Hogyan?
- Hát, ha oda dugnád neki a puncidat
- Hm - perverz vagy / mi tagadás láttam már ilyen filmet, de annyira nem foglalkoztatott a téma/
- Félős vagy? mondtam, így fog ugatni egész éjjel
Beszélgettünk tovább simogattam a punciját. Éreztem, hogy kezd beindulni. Egyszer csak felült azt mondta kimegy dohányozni. Jó mondtam kikísérlek kicsit levegőzöm. Magára terítette a köntösét lazán megkötötte, de úgy, hogy azért ne sokat takarjon el. Bevallom a farkam ekkor már csöppet sem volt lankadt. Hátra mentünk a tárolóba /ott volt a dohányzó hely/.
Erika rágyújtott és közben teljesen közömbös témákról beszélgettünk jó idő volt, de azért a mellein láttam, hogy a mell bimbói teljesen bekeményedtek.
Így hát kicsit sémiztem neki és rögön láttam rajta, hogy tetszik neki. Persze Hektor ott ténfergett körülöttünk, de neki elég volt, hogy kinn voltunk vele igazán nem foglalkozott velünk. Erika háta mögé kerültem és két kézzel simogattam a kis melleit, majd egyik kezemmel benyúltam a köntöshöz és kicsit félrehúztam, dörzsölgettem a csiklóját, ami legalább olyan kemény volt, mint a melle, és ahogyan szereti lassan megujjaztam. Persze cseppet sem lepődtem meg, hogy tiszta nedves. Egyik lábát feltette egy ládára és háttal nekem dőlt, hogy jobban hozzáférjek. A cigijét már régen elfelejtette és kiejtette a kezéből. Én simogattam a mellét punciját csókoltam a nyakát. Aztán ujjamat kihúztam a puncijából és a köntösét teljesen félre húztam a kopasz pinája elől.
Szóltam a kutyának.
- Hektor gyere ide!
Odajött orrát neki dugta a puncinak /tudtommal még sosem látott szagolt ilyet/.
Megszagolta majd gondolom belenyalt, mert Erika egy halkat sikkantott, és a teste megrándult.
Halottam az ütemes lefetyelést, ahogy rendesen nyalta a pináját gondolom az abból kifolyt nedvek ízlettek neki és őt is beindították. Próbáltam a köntöst mimnél jobban félrehúzni. Erika ekkor egyik kezével a köntös övét bontottaki, a másikkal az én farkamat verte, ami már a boxer sliccén keresztül teljes terjedelmében kibujt. Nem beszéltünk semmit csak az ösztöneinkre hallgattunk. Ledobta a köntöst hatalmas terpeszbe állt térdét kissé berogyasztotta. Így a kis puncija kissé szétnyílt és teljes hozzáférést biztosított a kutya, nyelvének és az én ujjamnak. Megkért, hogy támasszam meg, mert úgy stabilabban áll. Farkamat a hátának nyomva magam felé húztam. Hektornak nem kellet semmit mondani eszeveszett módon nyalta. Ismertem a barátnőmet tudtam mikor jön az orgazmus nála, talán 2-3 percet nyalta a kutya intenzíven mikor hirtelen a lábai összerogytak /alig tudtam elkapni/ Erika a körmeit a karomba mélyesztette rángatózni kezdett és hatalmasat élvezett.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.96 pont (52 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 joe013
2019. 03. 23. szombat 14:42
Egész jó volt.. Válaszolok rá!
#11 genius33
2019. 03. 23. szombat 12:02
Sok benne a helyesírási hiba, deee azért élvezhető. Válaszolok rá!
#10 listike
2019. 03. 23. szombat 11:40
Egynek elmegy. Válaszolok rá!
#9 cscsu50
2019. 03. 22. péntek 15:44
Nem lett rossz Válaszolok rá!
#8 veteran
2019. 03. 22. péntek 08:27
JÓ. Bizse42 ha úgy érzed csináld ne csak álmodj róla. Válaszolok rá!
#7 hairy_pussy
2019. 03. 22. péntek 08:00
maximális pont nyes Válaszolok rá!
#6 sunyilo
2019. 03. 21. csütörtök 20:43
Nem rossz, de a hejesíráselennörrző sokat segített volna... Válaszolok rá!
#5 fiesta14
2019. 03. 21. csütörtök 10:40
Jó lett ,csak sok az irás hiba benne. Válaszolok rá!
#4 A57L
2019. 03. 21. csütörtök 04:15
Nem lett rossz.6P Válaszolok rá!
#3 zoltan611230
2019. 03. 21. csütörtök 02:10
Akárki bármit mond ,nagyon jó. Válaszolok rá!
#2 Bizse42
2019. 03. 21. csütörtök 00:52
Női érzelmekkel, leírhatatlanul szexi és irtóra IZGI! Lehetséges, hogy Zsuzsikával közösen betegek vagyunk, de én óriásit élveztem.. HÁROMUSZOR "FENN" JÁRTAM A CSÚCSON!!

/ SOKAN ELITÉLNEK, NEM ÉRDEKEL. Amig csak olvasom és nem csinálom és a perverz álmaimat élem ki, s azokon élvezkedem, az kizárólag az én magán ügyem! / Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2019. 03. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!