A+ A-

Spermaivók 1. rész

Fordítás
Eredeti történet
Egy nyári reggelen Linda és Kate egy alacsony asztalkánál ültek és a szomszédokról szóló pletykákat, és helyi híreket vitatták meg. Férjeik elmentek golfozni, Kate és Linda pedig összejöttek egy kis csevelyre, vásárlásra. Mindkettojükön rövidnadrág volt, könnyu blúzzal, mivel a nyár meglehetosen meleg volt.
- Mondhatom neked édesem, a férjem néha egy igazi nulla az ágyban. Szexisen öltözök fel neki, szexisen beszélek hozzá, és o csak belémrakja, furészel bennem néhányat, elélvez, lefordul rólam és elalszik. Tudod, nagyon hiányzanak azok a vad idok, amikor még fiatal voltam - mesélte Linda és lassan szürcsölte káváját a kezében lévo csészébol.
- Pontosan. Vagyis, szeretem a drága Rogeremet, és tényleg nem kívánok másik férfit, de az Istenért, azért néha felizgathatna! - válaszolta Kate. És mi volt a legszexibb dolog az életedben, Lin? - kérdezte meglehetosen szégyenlosen.
Linda egy pár percig maga elé nézett, felmérve a másik no érzékenységének mértékét. Nyelt egy kortyot kávéjából és titokzatosan eloredolt. - Mikor foiskolás voltam, egyszer, véletlenül berúgtam egy partin. Mikor már nagyon késo volt, én maradtam az egyetlen lány ott. A fiúk elkezdtek hódításaikról beszélni és mindegyik azt állította, hogy o a világ legnagyobb, legjobb, legérzékibb szeretoje. Megállt egy másodpercre és kortyolt egyet kávéjából. - Én azt mondtam, hogy minden lány, akiben van egy kis kurázsi, kibír akár tíz férfit is. Erre mind nevetni kezdtek! Fogadtam velük, és ok belementek a játékba. Nagyon lassan felálltam, és szexisen levetkoztem, ott, mindegyikojük elott. Néhány fiú behúzott egy matracot a nappaliból, én pedig ráfeküdtem, éppen középre. Elkezdtem simogatni a puncimat és nyelvemmel szexisen nyalogattam ajkaimat. Tudnod kell, hogy 20 vagy 30 férfi volt ott, és akkorra már ok is mind levetköztek. Hátamra feküdtem, és odaintettem az egyik fiút. - Mi lesz, kisfiú? - kérdeztem. Azt mondta, jó alaposan meg akar baszni, így leereszkedett hozzám, húzott néhányat farkán hogy kemény legyen, majd belém helyezte. Hadd mondjam el, hogy a fickók annyira részegek voltak, hogy nem bírták sokáig. Az elso úgy tízet lökött, mielott belelott volna a puncimba. A következo szopatni akart, így hát felültem, belenyomtam farkát a számba, és néhány másodper múlva már o is "készen" volt.
A mesélés közben Linda megállt egy pillanatra, és barátnojére nézett. Kate arca halvány pirosban játszott, szemei csillogtak egy kissé, és Linda úgy gondolta, Kate mellbimbói kezdtek keményedni, és láthatóan kinyomták a blúzt, amit viselt.
- Óh, milyen izgi! És mi volt még? - érdeklodött Kate.
- Hát, úgy a következo két órában az összes fickó a házban megbaszott, leszoptam oket, egészen addig, hogy egy csepp sperma sem maradt bennük. Az összes a puncimban volt, vagy lenyeltem, de a legtöbb a mellemen, az arcomon és hajamban volt. Egyszer csak, hat fickó verte a faszát az arcom fölött, miközben az a fekete focista baszott seggbe és gondolhatod, hogy mindegyik az arcomra és a hajamra élvezett. Leálltam és kerestem egy törölközot, hogy a spermát letöröljem az arcomról. Teljesen el voltam ázva tole, esküszöm! Addig még sohasem láttam ennyi ondót egyszerre. Teljesen tönkretettük a matracot. Végül felálltam. Ahogy a házban a zuhanyzót kerestem, mindenfelé spermanyomokat hagytam magam után. Néhány óra múlva aztán haza is mentem. Nagyszeru volt! De ezután át kellett mennem egy másik foiskolára, mivel mindez kitudódott, és mindenki azt hitte, hogy könnyen kapható lány vagyok. Tehát otthagytam a foiskolát, és átmentem a State Universityre. Ott találkoztam Hankkel, és azóta együtt vagyunk. Nem is láttam másik farkat azóta, csak az övét.
- Tévében, vagy képen sem? - kérdezte kíváncsian Kate.
- Óh, az nem számít. Én a húsvér faszról beszélek. Na de mi van veled, Katie, mi volt a te legvadabb élményed amit átéltél? - kérdezte Linda eloredolve és végignyalva ajkait.
- Hát, nekem nem volt 30 férfi egy éjjel, ha erre gondolsz - válaszolta. Valójában soha nem csináltam egyszerre egynél több férfival. Hmmm, azt hiszem a legvadabb dolog azt volt, amikor megkértem Rogert, hogy élvezzem a számba, mikor szopom.
- Egyszer?! Azt akarod mondani, hogy még sohasem ízlelted meg a sperma koktélt, ifjú hölgy? - kérdezte Linda színlelt sztentori hangon.
- Hogy, mit?
- Még nem nyeltél ondót? Nem hagytad még, hogy a pompás Rogered a szádba lojön? - kérdezte ismét Linda.
- Nos, nem mintha nem szeretném ezt, vagy nem csinálta volna néhányszor. De o inkább a puncimat használja, így nem csináljuk sokszor az orális szexet. Egyáltalán nem is szeret ott lenn kinyalni engem.
- Tudod mit, édesem? Még ma elmegyünk és jól megbaszatunk és megszopatunk téged! - kiáltotta Linda. Áh, de mindegy, majd meséld el azt az elso alkalmat, amikor hagytad, hogy a kicsi Rog a fogadra lojön. Mindent hallani akarok róla.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.78 pont (96 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 cscsu50
2017. 02. 25. szombat 07:23
érdekes sztori Válaszolok rá!
#9 Pavlov
2016. 12. 27. kedd 23:14
Érdekes fétis... Válaszolok rá!
#8 sipospista
2016. 12. 22. csütörtök 23:41
Ez szuper..megy a pont.. Válaszolok rá!
#7 A57L
2013. 10. 22. kedd 04:34
Nagyon jó. Válaszolok rá!
#6 gaborthefirst
2013. 05. 18. szombat 01:00
Ritka eredeti, hihetetlennek tűnő mégis életszerű, nagyon jól megírt történet. smile A fordítás kitűnőre sikerült Barone, a helyesírás viszont pocsék... Ennek ellenére 10 pont! Köszi, üdv! Válaszolok rá!
#5 sikamika
2012. 05. 13. vasárnap 17:56
nagyon ott van smile a kis ribancok .. . Válaszolok rá!
#4 ede
2010. 05. 3. hétfő 13:57
isteni nagyon felállt a faszom a két lotyótól Válaszolok rá!
#3 A
2006. 12. 20. szerda 20:19
nagyon aranyos :)
folytassa fennség:) Válaszolok rá!
#2 iktegyan
2002. 04. 1. hétfő 01:01
Nagyon jó a szopások és a spermázások részletezére, de a nők alakjával mi van? Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2002. 01. 17. csütörtök 18:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!