Hírek


MÁRC.
26.
2015

A takarítónő 4. rész

Egy hét múlva Márta percnyi pontossággal érkezett. Átöltözött és azonnal munkához látott. Nyoma sem volt az előző alkalomkori csábító viselkedésnek, teljes ruházatban dolgozott és szó nélkül haladt egyik helyiségből a másikba. Délre el is készült az egész lakással és láthatóan zavarban volt, hogyan legyen a továbbiakban. Tudtam, hogy nekem kell feloldanom a feszültséget ezért rákérdeztem “valami baj van?” és mélyen a szemébe néztem. “Nincs semmi, csak szerettem volna megszakítás nélkül befejezni a takarítást,” majd rövid szünet után folytatta “a múlt heti élményt még nem tudtam feldolgozni, mindig arra gondolok, és minden porcikám várja a folytatást” mondta majdhogynem szégyenkezve. Leguggolt elém és vágyakozással teli várakozással nézett rám. A kinyújtott kezeimet megfogta és hagyta hogy magamhoz húzzam. Rövid csókolózás után felálltam és elindultunk a hálószoba felé. Remegett a keze ahogy behúztam az ágyba. Átölelt és teljesen...


Vonatozás

Bejáró voltam olyan ötven kilométer körül laktam Pesttől. Jó meló volt, csak semmire sem volt időm. Hajnali kelés, késő esti érkezés. Próbálgattam udvarolgatni, de nem találtam olyan csajt, aki megelégedett volna a csak hétvégi randival. Így aztán maradt a meredezőre a marok- marcsa. Emma ez meg holnap – jobb – bal kéz. Beszélgettünk a melóba erről – arról. Pista is hallotta a sűrű panaszaimat. Hívott pénteken menjek vele a fürdőbe, mert ott jó. Kérdeztem kell-e fecske, mert nem volt fürdő gatyám. Azt mondta, hogy nem kell, mert adnak kötényt és úgy is csak férfiak lesznek, mert ma férfi nap van a gőzfürdőben. Kérdezte nincs-e bennem egy kis bi hajlam? Az meg mi, kérdeztem? Hát, hogy nem félsz-e másik férfitól ha hozzád nyúl. Röhögve mondtam, hogy ha a faszom hoz nyúl az csak jó lehet mert én is hozzá szoktam nyúlni, keményen.


MÁRC.
25.
2015

Vera unokahúgom

Egészen kicsi koromtól kezdve ismertem Verát, ugyanis együtt nőttem fel vele Angliában. Annak ellenére hogy jó pár száz kilóméter választott minket el egymástól még az országon belül is, gyakran találkoztunk és ezeket a látogatásokat mindig rendkívül vártam és élveztem. Vera mindig gyönyörá volt, kedves, kissé félénk, de ennek ellenére is nagyon erős, így hát igencsak mély benyomást tett rám. Mikor kiderült, hogy a családommal Kanadába költözünk, izgatott voltam az új lehetőségektől, de ugyanakkor nagyon lesúlytott, hogy búcsút kell mondanom a legkedvesebb és legszebb unokahúgom társaságáról is. Akkor voltam 14 éves, ő pedig 13.
Remélem, el tudjátok képzelni a meglepepetésemet és az örömömet, amikor öt évvel később anyukám elmondta, hogy Vera hozzánk fog költözni, mert itt szeretne elhelyezkedni majd Kanadában. Ő már 18 volt akkor, és bár egy szép kislányként élt az emlékeimben, az semmi sem volt ahhoz képest amikor valójában...


André kalandjai Onániában 5. rész - Szvingelés a tengerparton

André, Natalie és a másik pár – Yvonne és Marc – némi keresgélés után letelepedett a „szabad szex öböl” tengerhez közeli részén.
Tőlük balra, a tenger felé eső részen egy pár kefélt lovagló pozícióban, jobbra pedig egy fiatal nő maszturbált a földre terített fürdőlepedőn.
A látvány és a két oldalról jövő kéjes lihegés pillanatok alatt begerjesztette Andrét.
Ez alól Natalie sem tudta kivonni magát, mert alighogy letelepedtek, André elé térdelt, megmarkolta és szopni kezdte a fiú felálló farkát.


MÁRC.
24.
2015

Van fontosabb a controllingnál

Megint egy őszi reggel. Attól függetlenül hogy már csak a szakdolgozat bírálata és az államvizsga van hátra még mindig nehéz szívvel szedem a lábaim a parkban ilyenkor. Kicsit sem érzem hogy egyre kevesebb súly van a hátamon, pedig nincs több vizsga, nincs több ZH sőt, még csak konzultációra sincs szükség a szakdolival kapcsolatban. Az elmúlt több mint 3 év egyetemi tanulmányai alatt lényegében minden reggelemet egy minimum 3 km-es futással kezdem, talán megszokásból érzem nehéznek az évkezdetet. Pedig élveznem kellene hogy semmi dolgom... Igyekszem elterelni a gondolataimat a suliról és nyomok egy gombot a lejátszómon.
Ez túl lassú. Ez túl gyors. Ennek semmi mondanivalója. Ennek túl mélyenszántó a mondanivalója. Ezzz ... Ezt nem is szeretem. Azt hiszem új számokat kellene feltöltenem. Állj, megvan, Irie Maffia. Ha már az ő koncertjük lesz este azt hiszem ildomos meghallgatnom őket futás közben. Persze mire megtaláltam pont elfogy...


Zoé

Zoé vagyok. 21 éves, sub - mazo beállítottságú kezdő lány. Egészen fiatal korom óta vágyom arra, hogy erős kezek között lévő kislány legyek, akit egy határozott férfi irányít. Nem vagyok tapasztalt, mert egy éve találtam rá a szerelemre, és még rengeteget kell tanulnom. Azaz uramra találtam rá, akinek rengeteget kellett még tanítania. Sokat olvastam a bdsm - mel kapcsolatos írásokat, és minden egyes történet beindította a fantáziám. Minden egyes...


MÁRC.
23.
2015

Mike családja 4. rész

Szombat délután volt. Molly, a legidősebb lányunk a helyi fitnesz-clubban dolgozott, Mike a haverjaival focizott éppen valahol, viszont Missy, a tüzes kislányunk, a barátnőjével, Shellyvel éppen áztatni készültek magukat a pezsgőfürdőben. Egy, vagy két hét telt el azóta, hogy Maggie egy csodás délutánt töltött Shelly anyjával és öccsével, Bettyyvel és a kis Tommyval.
A lányok kiléptek a fürdőszobából, mi pedig Maggievel figyeltük, hogyan szökdécselnek át a nappalin a pezsgőfürdő felé az apró bikinijükben. A testük épphogy kezdett felnőttesedni, de még bőven megvolt az a kislányos báj mindkettőjükben. Shelly haja ébenfekete volt, az arca meg olyan, akár egy angyalé. Missy becsukta maga mögött a terasz ajtaját, a szőke fürtjei pattogtak fel és alá, ahogyan közeledett a pezsgőfürdő felé.


A feleségem szeretője

Ülök a nappaliban, ahogy évek óta mindig. Ugyanazok a bútorok, ugyanaz a kilátás a Várhegyre, ugyanazok a poharak az asztalon, és mégis, minden más. Minden idegen, szinte ellenséges, közönyös. Az óra ketyegését csak a poharakban csilingelő jégkockák zaja töri meg. Csend van, kicsit kínos, kicsit feszült, kicsit izgatott. Valamit mondani kéne, mindhárman ezt érezzük, de valahogy elfogytak a szavak. Az elején még könnyen ment minden. A vendégváró rutin átsegített a kezdeti sutaságokon. Kézfogás, puszi az asszonynak, bemutatkozás, foglalj helyet, mit iszol? - ez megy. De ami ez után jön, az nekünk új. Nekem már az is furcsa, hogy megpuszilja a feleségemet. Nem mintha tíz év házasság alatt nem lett volna rá példa, hogy más férfi üdvözlésképpen megpuszilja. De ez, most meg akarja dugni a nejemet, s még puszilgatja is, mit képzel magáról? Mi a frásznak...