A+ A-

A főnököm felesége 4. rész

Másnap kora délután érkezett meg hozzám. Délelőtt kicsit rendbe kaptam a lakást és közben kétségek gyötörtek. Voltak ötleteim, de tudtam úgysem merném elmondani neki. Ugyanakkor tegnap világosan a tudtomra adta, nemcsak hogy nem tartja megalázónak ezeket a dolgokat, de egyenesen igényli is.
Amikor megláttam minden morális gátlásom feloldódott. Vörös tűsarkú körömcipő, fekete feszülős miniszoknya, vörös top melltartó nélkül. Vastagon kisminkelve - úgy nézett ki mint egy luxuskurva. Csak álltam az ajtóban és mozdulni sem bírtam!
- Uram, maga rendelt szopógépet? - kérdezte kaján mosollyal az arcán, majd azzal a mozdulattal le is térdelt a küszöbre, előbányászta a farkamat és rábukott. Ilyen gyorsan nő még kielégíteni nem tudott, pedig közben azon járt az agyam, nehogy valamelyik szomszédom éppen most jöjjön erre. Kimagyarázhatatlan szituáció amikor egy nő térdel a folyosón az ember ajtajában és oboázik rajta. Amikor élvezni kezdtem a vörös körömcipőről bevillant egy jelenet: hirtelen léptem egyet hátra, így a farkam kicsusszant a szájából a magomat pedig mind az arcára és a melleire irányítottam. Láttam amint átvillan az arcán a meglepetés, de gyorsan reagált: kidomborította a hatalmas melleket és hagyta megöntözni őket. Amikor mozdult volna, hogy belemasszírozza a sok spermát a vörös anyagba rászóltam:
- Ne!
Értetlenül nézett rám, én pedig tudtam most vagy elküld a fenébe, vagy tényleg annyira perverz mint ahogy azt tegnap állította magáról
- Hoznál nekem egy doboz cigit lentről a trafikból?
Egy pillanatra azt hittem most jön a pofon, de elmosolyodott.
- Persze Szívem - azzal sarkon fordult és elindult a lift felé
Kettő perc múlva csörgött a telefonom.
- Szia Baby, milyen cigit vigyek?
- Egy sárga multit, köszönöm - aztán tovább ütöttem a vasat - felajánlok két erős orgazmust, ha odatartod az ikreket a trafikos srácnak!
Vidáman felkacagott és kinyomta a telefont. Szép nyugodtan elszívtam egy cigit és felbontottam egy üveg bort mire megérkezett. A felsőjén újabb spermafoltok díszelegtek! Nevetve dobta oda a cigit
- Ez igen! Bevallom tegnap miután egy szimpla szopást kértél, nem számítottam ilyen mókára! Örülök, hogy mégis kreatívabb vagy mint gondoltam!
Szó nélkül döntöttem rá hassal a pultra és beakasztottam neki hátulról. Soha sem gondoltam volna ennyire fölizgat az tudat, hogy a nőre akit éppek kefélek 5 perce ráverte valaki a farkát. Kíméletlenül megbasztam! A gecis mellei csúszkáltak a pulton miközben döngettem. Megtámaszkodni sem tudott rendesen, mert a kezei folyamatosan megcsúsztak a mellei által hagyott tócsákban.
- Játsz a csiklóddal! - parancsoltam rá, és ő rögtön engedelmeskedett. Sikolyait szerintem még a földszinten is hallhatták! Teste remegéseiből éreztem többször is elélvezett, de egészen addig nem álltam le, amíg teli nem töltöttem az izzó pinát! Utána rádőltem - percekig csak a lihegésünk hallatszott.
- Te állat! - fordult hátra, majd vadul lesmárolt. Ajkaink hosszan tépték egymást.
- Köszönöm! - mondta miután kicsit lehiggadtunk - ez hihetetlenül jó volt!
Úgy ahogy volt ruhástul beállt a zuhany alá, majd a topot és a szoknyát kivitte száradni az erkélyre. Adtam neki egy pólót, abban heveredett le mellém a kanapéra kezében egy pohár finom vörösborral.
- Mesélj, mi volt a trafikban?
- Ok, de előtte tudni akarom honnan jött az ötlet!
- Nemrég egy pornófilmben láttam. Egy szőke német csajra rendesen ráélvezett a faszi, aztán a lány úgy ahogy volt lement a boltba és vett magának egy üveg vizet, majd korzózott még egy kicsit.
- Remélem sok ilyen filmet láttál még! Szóval se a liftben se az előtérben nem találkoztam senkivel. A trafik elöl hívtalak, hogy milyen cigit kérsz. Mikor benyögted az ötleted megoldottad azt is, hogy egy fillér sincs nálam. Bent az üzletben meg eljátszottam a naiv, buta ribancot. Valami szemüveges tudósfejű gyerek ült a pult mögött. Vidáman köszöntem neki és kértem a cigit. A feje alapján óriási merevedése lehetett, csoda, hogy nem döntötte rám a pultot. Le sem vette a melleimről a szemét, úgy adta a bagót oda. Elég durva látvány lehettem, ráadásul annyira fel voltam izgulva, hogy a bimbóim is majd átszúrták a topot. Ez még jobban feldobta az összhatást. De mosolyogva úgy tettem, mintha semmi extra nem lenne rajtam. Gyorsan végigtapogattam a szoknyám derekát.
- Ne haragudj - mondtam a gyereknek - a pasim lezavart cigiért, de elfelejtettem pénzt, hozni magammal. - a srác csak nyelt nagyokat, és megpróbálta kinyögni, hogy nem baj - ajándék. Úgy tettem, mintha ekkor venném észre mit néz rajtam dülledő szemekkel
- Upsz! - mondtam kicsit elpirulva - ezt észre sem vettem. - és próbáltam elmaszatolni a foltot. Ez alatt azt értem, hogy kicsit megcsöcsöztem magamat a gyereknek. Aztán lemondóan legyintettem. - Inkább felszaladok átöltözni és hozok magammal pénzt!
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.82 pont (78 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 Ulysses 2017. 03. 23. csütörtök 18:41
Hm, hm, fordulat az akad benne. Nem rossz.
#15 sikamika 2015. 12. 8. kedd 05:55
egyre jobb..
#14 szekely18 2015. 04. 18. szombat 23:18
Folytasd!
#13 deajk2008 2015. 04. 18. szombat 15:57
nagyon álltam tőle... 10p folytasd
#12 berher 2014. 02. 9. vasárnap 09:20
Remélem lesz folytatás! smile
#11 listike 2014. 02. 9. vasárnap 07:04
Nagyon jó. Folytatsd. 10pont.
#10 sipospista 2014. 01. 28. kedd 12:20
szuper
#9 veteran 2014. 01. 27. hétfő 15:39
Nagyon szuper.
#8 rockycellar 2014. 01. 27. hétfő 09:16
10 pontos
#7 Rinaldo 2014. 01. 27. hétfő 09:11
Szuper.
#6 hairy_pussy 2014. 01. 27. hétfő 07:28
10p
#5 papi 2014. 01. 27. hétfő 06:20
Egész jó.
#4 feherfabia 2014. 01. 27. hétfő 05:54
8p
#3 A57L 2014. 01. 27. hétfő 05:38
Nagyon jó.
#2 utazo 2014. 01. 27. hétfő 01:46
lehet fokozni???
#1 Törté-Net 2014. 01. 27. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről?