A+ A-

Különös játszma 4. rész

Fáradt volt. Mintha teljesen lemerült volna. Az elmúlt éjszaka után szinte árnyéka volt önmagának.
Gregory már hazament, de May még ott feküdt mellette és mire feleszmélt, a nő máris egy kis reggeli meglepetésen dolgozott Cassandra lábai között. Finom, lassú mozdulatokkal nyalogatta Cassandra duzzadt szeméremajkait, amik még az elmúlt éjszaka hatása alatt voltak és azonnal reagáltak May nyelvének játékára. Cassandra, bár az agya nem reagált azonnal, mégis érezte, hogy a May-től szokatlan lassú, óvatos, mégis alapos játék hamarosan megremegteti a testét. Szeretkezéseik eddig hevesek voltak. May a szexben nagyon mohó tudott lenni. Egyszerre akarta a melleket, a puncit, a szájat, és közben máris élvezni szeretett volna. Képes lett volna másodpercek alatt a csúcsig nyalni Cassandrát. Most azonban finoman ízlelgette a már birtokba vett gyönyörforrást. Aztán hirtelen megállt és felkelt.
Cassandra attól tartott, hogy May, látva a mozdulatlanságát, abbahagyta az érzéki nyalást és végképp visszavonult. Ám, mikor kinyitotta a szemét May már ismét ott volt, egy hámmal rögzíthető dildóval felszerelkezve.
- Tedd szét a lábad, édes! – mondta. – Meg akarlak dugni.
Cassandra engedelmesen szétnyitotta a lábait. May még egyszer belenyalt a nedves szeméremajkak közé, megszívogatta a nő csiklóját, majd óvatosan a hüvely bejáratához illesztette a természetes péniszre hasonlító dildót és óvatosan nyomni kezdte. Cassandra teljesen meg is feledkezett arról, hogy May valami ajándékot vagy meglepetést emlegetett és eszébe sem jutott, hogy erről volt szó. Azt mondta, hogy a fiókba is tett egyet. Hát ezért.
- Szeretkezni fogunk – mondta, mikor már teljesen behatolt. – Érzékien, ahogy még soha. Ahogy én szeretném.
Végigfeküdt Cassandrán. Melleik egymásnak nyomódtak, mikor May mozogni kezdett. Óvatosan, lassan húzta és nyomta a műpéniszt, miközben Cassandrát figyelte. Cassandra halkan nyögött minden egyes nyomás alkalmával. Élvezte ezt a kettős játékot, hogy May-jel szeretkezik, de mégis úgy, mintha egy férfival csinálná. Élvezte May melleinek érintését és csókjait, mellyel a mellkasát borította. Egyre jobban rá tudott hangolódni a benne mozgó segédeszköz ritmusára. Amint May rajta mozgott, a nő ágyéka Cassandra csiklójának nyomódott és minden lökésnél ingerelte.
Úgy érezte, mindjárt el fog menni, de ekkor teljesen váratlanul megcsörrent a telefon. Vaktában utána nyúlt és ránézett a kijelzőre. Manfred hívta. Nem akarta felvenni, de May ragaszkodott hozzá.
- Jó híreim vannak – kezdte Manfred. – Felkértek, hogy tarts előadást a könyvtárban. És mit gondolsz ki lesz ott?
- Nem tudom. – lihegte Cassandta.
- A volt irodalomtanárod, Mr. Waslawsky – felelt a férfi. – Egyébként mi ez a háttérzaj?
Mr. Waslawsky említése még éppen eljutott Cassandra agyáig, mielőtt May gyorsabbra vette volna a tempót, érezve, hogy partnerének már csak ennyi kell. Cassandra az éjjeli szekrényre tette a telefont, meg sem szakította a hívást. Megragadta May egyik mellét és hevesen szopni kezdte, míg May tovább dugta. Cassandra érezte ölében a vibráló, remegő érzést, mely a gyönyör előfutára szokott lenni, majd hamarosan egész testét eltöltötte a kielégülés. Hangosan nyögött és May melleit felváltva szopta olyan hevesen, mint ahogyan eddig még soha.
Mikor lecsillapodott, gyorsan lecsatolta May-ről a szilikon pántokat, elővette a saját felcsatolható dildóját és May lábai közé térdelt. A nő már teljesen nedves volt, felesleges lett volna tovább izgatni. Cassandra azonnal a lényegre tért és behatolt May-be. A nő hangosan felhördült, mikor magában érezte a dildót.
- Keményen dugj! – kérte és lábaival átkulcsolta Cassandra derekát, ezzel még jobban magába tolva.
Cassandra szerette volna, ha May legalább annyira élvezi a szeretkezést, amennyire az előbb ő élvezte. Minden felvezetés nélkül gyors tempóban nyomta May pinájába a műpéniszt, miközben körözött a csípőjével. Ráhajolt a hatalmas mellekre és ismét szopni kezdte őket. Közben May egyik kezével lenyúlt kettejük között és simogatni kezdte a csiklóját.
- Mindjárt élvezek, Cassy! – nyögte May. – Csináld!
Cassandra erős lökésekkel mozgott tovább, míg May a csiklóját dörzsölte és hosszan élvezett.
- Bár hamarabb is csináltuk volna! – sóhajtotta May, és hosszan csókolta Cassandra száját. – Tudod, mióta ez a mi kis játékunk kezdetét vette, már nem vagyok a régi önmagam. Régebben… nos, régebben vagy talán nem is annyira régen még előfordult velem, hogy vágyakozva néztem egy-egy fiatalabb férfira vagy nőre. Vagy idősebbekre is, igen. Heti rendszerességgel lefeküdtem a férjemmel és néhányszor még swinger klubokba is elmentünk. Most viszont nem érzem ennek a hiányát. Jobban mondva, már nem tudom elképzelni, hogy elmegyek és mással csinálom.
- May, ezzel ugye nem arra akarsz célozni, hogy valamiféle érzelmeket táplálsz irántam? – kérdezte Cassandra.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.65 pont (51 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#9 zsuzsika
2019. 05. 6. hétfő 16:59
Olvastam már jobbat is. Válaszolok rá!
#8 A57L
2019. 04. 14. vasárnap 04:59
Én is,nem tetszett az egész. Válaszolok rá!
#7 joe013
2019. 03. 23. szombat 14:08
Elolvasva mind a négy történetet összességében közép szerűnek találom... Válaszolok rá!
#6 sunyilo
2019. 03. 22. péntek 21:46
Nem volt rossz... Válaszolok rá!
#5 cscsu50
2019. 03. 22. péntek 21:10
Nem rossz! Válaszolok rá!
#4 veteran
2019. 03. 22. péntek 17:42
Nekem tetszett,ha nem tömény szex akkor is. Válaszolok rá!
#3 Akai Mózes
2019. 03. 22. péntek 09:12
Nem rossz! Érdemtelenül van alápontozva! Válaszolok rá!
#2 feherfabia
2019. 03. 22. péntek 06:21
Egész jól alakult! Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2019. 03. 22. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!