A+ A-

Nancy történetei - Donald bekebelezése: Ericen át vezet az út

- Nem hagyott nyugodni a gondolat. Vajon nem voltam elég vonzó, más lányokra bukik, buzi? – tettem fel a kérdéseket magamban Donaldról. Szinte le sem esett neki, hogy aznap este, mikor áthívtam magamhoz, én esetleg szexelni akarok vele, mintha mi sem történt, engedelmesen lelépett, mikor megkértem rá (bár az estére nem panaszkodhatom így sem). Kérdezősködtem az iskolában róla. Sokszor beszélgettem a húgával, puhatolóztam, mit tudnak róla, szokások, barátnők. Igazából nem kaptam hasznos információt. A húga tud 2 barátnőről, de ők sem olyanok voltak, akiket hazavitt, hanem csak megemlítette otthon, hogy most vele megyek el moziba, most vele. Na meg a társaságban sem lehetett sokszor tudni, hogy ki kivel van, milyen viszony van az egyes párok között, barátság, csak alkalmi kapcsolat, szerelem. Magam kellene utánajárni ennek a srácnak, ha akarok tőle valamit. Már pedig akartam, kihívásnak véltem, amit teljesítenem kell. Cél: lefeküdni vele. Nem akartam én komoly kapcsolatot, csak néha összebújni, rendszertelenül vagy rendszeresen, majd elválik, feltéve, ha elérek addig.
Volt egy nagyon jó barátja, Eric, megkörnyékeztem. Egyik nap odamentem hozzá.
- Szia Eric! Nancy vagyok, és ha jól tudom, Donald az egyik legjobb barátod, ugye?
- Igen, jól tudod – felelt.
- Na, elég érdekes lesz a kérésem feléd. Szóval meg akarom környékezni, de elég zárkózott, tudnál némi infóval szolgálni, hogy milyen vonalon induljak el vele? Ha találnék esetleg egy közös érdeklődési pontot, vagy bármit, amivel közelebb férkőzhetnék hozzá, jó lenne.
- Esetleg igen, beszélhetek róla – felelt. – De mit kapok cserébe?
Hirtelen nem tudtam mit felelni neki, azt hittem, ez 5 perces beszélgetés lesz, aztán továbbáll mindenki. De nem. Mivel nem tudtam, mit mondjak neki, ezért visszakérdeztem:
- Mert mit szeretnél? – kérdeztem tőle.
- Igazából, mivel gyönyörű lány vagy, ezért szexelni akarok veled. Mivel neked Donald kell, ha összejöttök, gondolom már nem jöhetek szóba, így megpróbálhatnánk előtte. Egy közös este, aztán megkapod az információt, amire szükséged van ahhoz, hogy megkaparintsd a srácot.
Ledöbbentem, nem tudtam mit mondani neki. Megéri-e nekem mindez, hogy összejöjjek Donalddal, na persze ha sikerül egyáltalán? Nem tudtam, gondolkoznom kellett, de ugyanakkor bennem bujkált a rossz kislány, hogy kik azok, akik információért dugnak? Hopsz, kurva lennék? Nem, ők pénzért teszik ezt. De én nem kapok. De, csak kapok ellenszolgáltatást, azaz információt, pénz helyett azt kapom. Szóval mégis hajaz arra, hogy ugyanaz ez. De mire kigondoltam, már fel is izgatott a dolog, hogy lefekszem valakivel azért, hogy lefeküdhessek valakivel. Ebben a pillanatban végigmértem Ericet, mert nem mindegy ám az alkat, az ápoltság, jobb elejét venni a hibás dolgoknak. Szóval végignéztem őt. 180 cm magas, nem volt sportos alkatú, volt hasa is, arcra nem volt rossz, bár kicsit hülye frizura tornyosult a fején, szeplős is volt. Kíváncsi voltam a higiéniára is, ezért odaléptem hozzá. Rossz kimondani is, kíváncsi voltam az illatára. De kellemes percek következtek. Hozzá lépve kellemes illator éreztem, megfogtam a kezét, odahúztam egy fa tövébe és megcsókoltam. Az sem volt rossz, sőt. Nyelvével már át is nyúlt számba, ami összeakadt az enyémmel. Annyira közel voltam, hogy szinte azonnal éreztem, hogy meredezik a farka. El is döntöttem.
- Hol és mikor történjen meg a dolog? – kérdeztem tőle.
- Mivel a szüleim állandóan otthon vannak mostanában, legyen az egyik barátomnál. A szülei nem itt dolgoznak, csak hétvégén jönnek haza, vele meg meg tudom beszélni, hogy adja kölcsön a kecóját – válaszolta.
- Nekem jó. Majd hívj fel, hogy mikor és hol legyen akkor.
Fogtam egy cetlit a táskámból és felírtam rá a számom.
Eltelt vagy 2 nap, szerda délután csörgött a telefonom. Eric volt az.
- A ma este megfelel neked?
- Persze – feleltem. – És hová menjek?
- Találkozzunk majd a suli előtt 7-kor, nem messze lakik onnan a srác és oda mehetünk együtt. Bob majd hajnalban érkezik meg.
- Rendben – majd letettem a telefont.
Hazamentem. Összeszedtem magam, lefürödtem. Felvettem egy piros bugyit, egy fekete harisnyát. Tűnjek egy kicsit dögösnek. Hátha értékeli majd.
Melltatót nem is vettem fel, elég feszesen állnak a cickóim. Egy top került a felső testemre, amin egyértelműen látszódott, hogy izgalmas lehet majd az éjszaka. Szinte átlyukasztotta a textilt. És erre vettem fel egy kis blézert. Valamint egy szoknya került még rám, ami épphogy takarta a kis popómat. Elindultam a sulihoz, nem néztem ki amúgy egy kurvának. Kicsit lehet túltoltam. De már mindegy. Eric már ott várt.
- Szia, hú de dögös valaki – adta tudtomra tetszését.
- Köszi, te sem panaszkodhatsz - dicsértem őt is. Oh, pedig az a gatya, ahogy rajta állt, a póló is gyűrött. Nem volt nagyon előnyös, de ugyanaz a parfümillat megnyugtatott.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.27 pont (30 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#10 Pavlov
2019. 04. 22. hétfő 21:18
A pózváltáso eléggé robotikusra, uncsira sikerültek. Válaszolok rá!
#9 joe013
2019. 03. 23. szombat 15:00
nagyon jó folytasd...... Válaszolok rá!
#8 Lord-S
2019. 03. 20. szerda 22:32
Fojtatást !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Válaszolok rá!
#7 cscsu50
2019. 03. 20. szerda 21:59
jól becserkészték a csajt Válaszolok rá!
#6 sunyilo
2019. 03. 20. szerda 20:41
Ez tetszett! Válaszolok rá!
#5 Bizse42
2019. 03. 20. szerda 15:19
Tetszett nekem is! Élveztem azt a változást, hogy "hármas" lett a beigért találka megléte után. Jó volt az alap ötlet! Válaszolok rá!
#4 veteran
2019. 03. 20. szerda 08:56
Belevaló kis csaj. Válaszolok rá!
#3 feherfabia
2019. 03. 20. szerda 06:57
Nem fogott meg!4P Válaszolok rá!
#2 A57L
2019. 03. 20. szerda 05:17
Jól megrakták a kis csajt. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2019. 03. 20. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!