A+ A-

Belevertük a nejembe

A galéria üvegajtajában Nikoletta még egy gyors pillantással végigméri tükörképét. Láthatóan elégedett az eredménnyel: frizura rendben, smink a tökéletesnél alig egy árnyalattal feltűnőbb, decens kosztüme az illendőnél csak két centivel enged többet látni a cicikből, a szoknya feszül a fenekén és a harisnya csipkéje kivillan, mikor lép. Egy cinkos mosoly rám, és belépünk
Már elég sokan téblábolnak a képek előtt, vagy csevegnek kis csoportokba verődve. A fotók alapján azonnal felismerem Csabiet: egy oszlopnak támaszkodva, pohárral a kezében egyedül álldogál, és a bejáratot figyeli. Széles mosollyal örül Nikolettának. A barátinál alig bizalmasabb öleléssel és puszival üdvözlik egymást de akinek van hozzá szeme, érezhet valami szokatlant a szokványos jelenetben
Nikoletta tavaly egy madridi fesztiválon barátkozott össze Csabipel, és a záróbuli után a szobájában kötött ki. Azóta, ha itt járt 3-4 havonta hozták ide ügyei a feleségem elkéredzkedett egy éjszakára vagy legalább egy délutánra. A jóképű negyvenest Nikoletta ideális alkalmazásfrissítésnek találta: derűs, könnyed, figyelmes barát, férfiasan határozott szerető, távol él, de nem is akar semmi többet, mint néhány izgalmas órát. Csabi sem győzött örvendezni: végre egy nő, akivel nem kell játszmázni, akivel a kaland örömét sem árnyékolja be egy házassági dráma fenyegetése.
Mindketten sokat tudtunk már egymásról Nikolettától, mikor a következő látogatás előtt felvetettem neki: miért nem ismertet végre össze minket? A világlátott Csabi csak picit lepődött meg a találka ötletén. Izgalomtól meg azért némi szorongástól kissé rekedten ismételte a telefonban Nikoletta után a galéria címét.
Most titokban élvezem egy kicsit, hogy a helyzet kulcsa a kezemben van, de eszem ágában sincs visszaélni vele, elrontani az izgalmasnak ígérkező játékot. Semmi zavar, semmi feszültség mindketten érzékelhető megkönnyebbüléssel nyugtázzák, hogy azonnal könnyed baráti csevegésbe kezdek feleségem szeretőjével. Nikoletta feldobódva hagy kettesben minket, indul megkeresni a barátnőjét, akinek a kiállítása nyílik ma. Te telhetetlen! olvasom ki Dóra cinkos pillantásából az évődést, miközben megpuszilják egymást. Irigykedsz? ezt a visszavágást meg Nikoletta csibészes mosolyából veszem le. Csevegés közben oda-odapislantanak ránk: Nikoletta szemmel láthatóan büszke rá, hogy két olyan férfi falja a szemével, akikkel külön-külön is elégedett lenne ezen az estén
A megnyitóbeszéd után nem sietünk hadd élvezze ki kedvesem az este minden percét Pohárral a kezünkben vonulunk hármasban a képek előtt: látszatra illedelmes csoportkép, de pontosan érzem, hogy triónk rejtély a közönségnek, körülvesz minket valami nyugtalanító titok. Nikoletta frivolan rá is játszik: mintha csak a beszélgetés hevébe tenném, hol Csabiét, hol az én kezemet érinti meg, vagy simul valamelyikünkhöz egy futó pillanatra
Elköszönünk Dórától cinkos hangsúllyal kíván jó éjszakát. Nikoletta az utcán kislányként viháncolva karol a két magas, feltűnően hasonló alkatú pasiba tudom, hogy nem a két pohár pezsgőtől van megrészegülve. Kiérve a körútra leintünk egy taxit. Hátra ülünk mindhárman a védett térben a kis boszorkány egyáltalán nem fogja vissza tovább magát: szenvedélyesen szájon csókolja hónapok óta nem látott szeretőjét.
Érzem, Csabi picit zavarban van a helyzettől, amin Nikoletta a maga módján segíti át: az én számra is rátapad mohó, sötétvörösre rúzsozott ajkaival. Aggódom egy kicsit, mert látom, hogy a sofőr nem igen tud elszakadni a tükörtől, de szerencsére közel lakunk, gyorsan és baj nélkül hazaérünk.
Nikoletta a nappaliba kormányoz minket . Konyakot töltök mindhármunknak, az éjszaka hangulatához illő lounge-zenét teszek be Ő meggyújtja a szobában mindenfelé elhelyezett teamécseseket. Az ital, a zene, az imbolygó meleg fények lassan teljesen eloldják a valóság kötelékeit. Nikoletta feláll és csukott szemmel átadja karcsú testét a zene ringató ütemének. A kér férfi öntudatlanul kényelembe helyezi, magát, élvezi a készülődő privát sztriptízt: Csabi végigdől a kanapén, én elnyújtózom a fotelemben. Nikoletta lassan, a ritmusra ringatózva csúsztatja le kígyószerűen hullámzó testéről a blézert. Testhez tapadó vékony fekete garbója kiemeli karcsúságát és a két kerek almát. Az érzéki ringatózás közben tenyerével fel-felcsúsztatja néhány centiméterrel a szűk mini szélét, harisnyája csipkeszegélye fölött kivillantva a tenyérnyi meztelenséget. Nem siet a vetkőzéssel, lubickol a szinte tapintható férfivágyakban. A zene üteméből pillanatra sem esik ki, miközben kigombolja ingem felső gombjait, tenyerét végigsiklatja mellkasomon, majd útban lefelé a hasamon. A nadrágon keresztül megmarkol, szemérmetlen örömmel nyugtázza tánca hatását. Tudom, hogy még sokáig fogja csigázni a vágyamat: most Csabi előtt ringatja a csípőjét hastáncos mozdulatokkal. A férfi feje a kanapé végén: Nikoletta magassarkúját kecsesen átemeli fölötte és még mindig a zenére hullámozva kínálja fel magát szájának.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.16 pont (55 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#8 joe013
2019. 03. 23. szombat 14:28
gyenge.... Válaszolok rá!
#7 listike
2019. 03. 23. szombat 11:18
A nullánál is kevesebb. Válaszolok rá!
#6 veteran
2019. 03. 22. péntek 08:06
Nem keményített meg. Válaszolok rá!
#5 sunyilo
2019. 03. 21. csütörtök 20:47
Tizenkettő egy tucat. Kicsit igényesebben is meg lehetett volna írni... Válaszolok rá!
#4 Jani47
2019. 03. 21. csütörtök 11:20
Egy kicsit bővebben megérte volna a történetet megírni. Meg finomabb címet adni neki. Nekem úgy jön le, hogy a hölgy finom, érzéki,a szeretkezésre van igénye. Válaszolok rá!
#3 gyuri0926
2019. 03. 21. csütörtök 08:34
Engem nem varázsolt el . Válaszolok rá!
#2 A57L
2019. 03. 21. csütörtök 04:13
Közepes gruppen. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2019. 03. 21. csütörtök 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!