Hírek

ÁPR.
18.
2015

Kedves jelenlegi és jövendőbeli Íróink, Fordítóink!

Van érzéked az íráshoz? Kipróbálnád magad? Vagy nyelvet akarsz tanulni? Elismerésre vágysz? Írj, fordíts erotikus történeteket vagy képregényeket! :)
Továbbra is szivesen látjuk a saját magad által írt vagy fordított történetedet, képregényedet.
Minden egyes egyes beküldött történetért vagy szöveges képregényért (legyen az saját mű vagy fordítás) 30 napos Törté-Net VIP tagságit és mellé 30 napos Goldengate.hu VIP tagságit is adunk! :)
Várjuk régi és új íróink történeteit a Tölts fel Te is! menüpontban vagy e-mail-ben.

További jó írást, olvasást: A 14 éves Törté-Net Szerkesztősége :)


ÁPR.
17.
2015

Egy igaz történet rólam 1. fejezet

1. Rész - Váratlan fordulat
16 éves koromban kezdődött minden, mégpedig azzal hogy egy tavaszi este meghallottam, amint anyukám ordibál az akkor nálunk vengékeskedő nagymammámmal. A házunk kétemeletes (egy földszint és egy amolyan padlás, de az is szép nagy), én a szobámban aludtam, a hangok pedig a konyhából jöttek, ami egyébként egybe van nyitva a nappalival.
Nagyon nem értettem a dolgot, mert anyukám általában nagyon nyugodt nő és mindig helyén kezeli az ilyen szituációkat. Bár nagyon szerettem volna visszaalduni és megszabadulni a rémes kiabálásnak még az emlékétől is, de nem ment. Végül kíváncsiságtól fűtve kikeltem az ágyamból és odalopództam a konyha ajtajához. Szerencsére a húgom, Heni (Henrietta) nem ébredt fel, mert különben ő alighanem óvatlanabb lett volna.


Férfi szemszögből 2. rész

2011.
Az egész héten banzáj volt az iskolában, nem csak a kollégistáknak. Rendhagyó, rövidített órák és hosszú szünetek voltak, ahol a lényeg abban volt, hogy a végzősök szívatják a kezdősöket. Panni tanárnő is ott volt a tanárok soraiban; mivel ez még csak az első éve volt, nem kapott osztályt, de azért mosolygott a kölykökön. Én meg alig bírtam levenni róla a szemem.
Nem változott olyan sokat, nem lett belőle bombázó, vagy feltűnő szépség, de azok az emlékek, amik hozzá fűztek... lényegében nem győztem rejtegetni kemény erekciómat mindenki elől. Október volt, az idő napos, de nem olyan dög meleg; Panni egy vékony, barackszínű selyemblúzt viselt, hozzá illő, térdig érő szoknyával, fekete harisnyával. Lapockáig érő haját egy elegáns hajpánttal fogta hátra, de néhány rövidebb tincs így is homlokába lógott. Valamennyire megszépült a korral, főleg a szebb bőre, na és persze az tűnt fel, hogy mellei kereken rejlettek a blúz alatt;...


ÁPR.
16.
2015

Laura és Ádám története

Hangosan felnyögtem, ahogy hercegem egyetlen határozott mozdulattal tövig belém hatolt. Kőkemény farka teljesen kitöltött. Annyira régen vártam már erre a pillanatra, annyit ábrándoztam róla, és most végre tényleg megtörténik! Immár tudtam azt is, hogy álmodozásaim meg se közelítették a valóságot. Nagyon, de nagyon rágerjedtem erre a félisten pasira; éreztem, néhány erőteljes lökés, és máris elélvezek.
Opsz, kicsit előreszaladtam... Bár legszívesebben mindjárt ezzel a csodás résszel indítanám a történetemet - egyszerűen mert ez az abszolút kedvencem -, de azt hiszem, ez így azért túlságosan in medias res. Szóval, kezdjük mégiscsak inkább az elején, amihez bő három évet kell visszább ugornunk az időben a fentiekhez képest. Velem tartasz? Nagy örömömre szolgál, ha megoszthatom Veled e csodálatos élményemet, de előrebocsátom: bár számomra ez életem egyik legszebb pillanata, Neked talán csak egy történet lesz a sok közül. Jaj, jut...


Alexandra vágyakozásai 3. részlet

Csütörtök este sokáig áztattam magam a fürdőkádban, végtagjaim úgy lebegtek a vízen, mintha nem is hozzám tartoztak volna. A megnyugvás pillanatai voltak ezek, mentesek az aggodalom feszültségétől, olyan pillanatok, amikor belegondolhattam abba a furcsa és rejtélyes játékba, melyben önszántamból vettem részt. Csak abban voltam biztos, hogy vágyom Reggie után! Minden más zavaros volt körülöttem. Megdöbbentett, ahogy saját testem reagált mind az anális, mind a nőkkel való szeretkezés során. Még a gondolatától is elborzadtam annak, amit tettem. Örültem, hogy fizikai munkát végezhettem, mert így legalább nem gondolkodtam túl sokat. Mégsem tudtam legyőzni a kíváncsiságot, hogy mi vár még rám?
– Alexandra – Reggie hangja kizökkentett a gondolataimból –. törülközz meg. – Nagy, sárga törülközőt nyújtott felém.


ÁPR.
15.
2015

A meglepetés vendég

Vera épp kitöltötte a pohárba az előző este gondosan behűtött likőrt, amikor csengettek. Istire nézett, aki meglepetten kérdezte:
- Vártál valakit?
– Nem igazán, megnézem ki lehet.
Odalépett az ajtóhoz, kinyitotta és Áron állt ott kezében egy üveg borral és egy üveg pezsgővel. Jól nézett ki, mintha izmosabb lenne mint valaha.
– Meglepetés! Remélem nem zavarok, tudom, hogy nem szóltam, de erre jártam és gondoltam felugrom hozzád.
– Nem zavarsz, de vannak nálam. Gyere csak be.
Áron levetette a kabátját, és követte Verát a konyhába.
– Bemutatlak bennetek egymásnak: Isti, Áron; Áron, Isti.
– Helló, örvendek! – nyújtotta kezét Áron.
– Helló, azt hiszem hallottam már rólad- mosolyodott el Isti.
- Remélem jót is.


Öregasszony nem vén asszony

Nem siettem el a nősülést, ötven éves voltam, amikor összeházasodtunk negyvennégy éves barátnőmmel. Két évig voltunk élettársak, de addig nem mutatott be az anyjának, aki nem fogadta el viszonyunkat. Csak a házasságkötés után mehetem el bemutatkozni az anyóshoz, aki akkor hetven éves volt. Tudtam a lányától, meg ő is elmondta, hogy tíz éve él özvegyen, s életében csak egy férfi volt, a férje. Igaz, hogy azzal sohasem élvezett el, de nagyon szerette, s jól megértették egymást.
Mindenesetre nem sikeredett rosszul a bemutatkozásom,de nem kivántam sűrűbben találkozni az öreglánnyal. Vagy egy év múlva ott voltunk nála, feleségem elutazott a rokonaihoz, azzal, hogy másnap jön vissza. Ketten maradtunk az anyóssal egy kétszobás lakótelepi lakásban. Este bort iszogattunk, tévét néztünk, s megeredt anyósom nyelve.


ÁPR.
14.
2015

Isten hozott itthon!

Forró nyári éjszaka volt, a kocsimban ülök, taposom a gázt sietek haza. Angliában voltam kiküldetésen 6 hétig. 6 héten keresztül csak Skyp-on keresztül tudtam vele érintkezni. Nem érezhettem az illatát, nem simogattam selymes bőrét, nem csókoltam mézédes ajkait. Már teljesen kész vagyok a hiányától, nem nekem való ez a hosszú távollét. Egész úton azon gondolkodom, hogy mi mindent kell bepótolnunk.
Befordulok az utcába, már látom a házat. Ekkor egy furcsa nyugalomérzet kerít hatalmába. Itthon vagyok. Leparkolok, kiveszem a cuccaimat az autóból és cipekedek befelé. Hirtelen felvillan az ajtó előtt a lámpa, már figyelte, hogy mikor érek haza, várt rám. Kinyitja az ajtót és meglátom őt. A lélegzetem is eláll, olyan dögösen néz ki, egy fekete rövid kis kimonó van rajta, fekete harisnya és a kimonó alól kikandikál egy csipke harisnyatartó és melltartó szélei. Ebből már sejthető, hogy nem alvással fog telni az éjszaka hátralévő része....


Szex az öcsémmel 2. rész - Új fiú(k) - új kapcsolat(ok)

Az öcsém Ricsi 16 éves, míg én 18 éves vagyok. Először is a történetünket nagyon röviden összefoglalnám. A különböző táborozásokból való hazaérkezésünket követően végképp rá kellett döbbennünk, hogy köztünk nem kizárólag testvéri szeretet van, hanem úgy is vonzódunk egymáshoz, mint fiú a fiúhoz. Ennek következménye egymást követő 2 éjszaka is szexuális együttlét lett. (Ennek ugyan valahol örültünk, valahol viszont nem, hiszen így/úgy de tudtuk, hogy ennek hosszú távon jó vége egyikünk számára sem lesz.)
Azután eltelt megközelítőleg 2 hónap. Az eltelt időbe amennyire lehetett megpróbáltuk kerülni egymást. Ez eleinte, többé-kevésbé de látszólag sikerült. Ezt követően október elején jött egy nem várt telefonhívás egy tragikus hírrel. Édesanyánknak a nagymamája elhunyt. De hát a dédnagymamánk nem itt a szomszédságunkban élt. Így nagyon mérlegelni kellett, hogy az öcsém és én elmenjünk-e a temetésre vagy sem. Mi nagyon szívesen mentünk...