A+ A-

Tanuló tábor helyett 3. rész

Következő reggel hamar megjött a futár az alkatrésszel. Reggeli után Zoli és Karesz nekilátott a beszerelésnek, apám valamivel jobban volt ő is ott téblábolt körülöttük. Anyám megbeszélte Ferivel, hogy a haverjától elkért hajóra elmegyünk. Én szerettem volna kipróbálni, és ez anyáméknak is kapóra jött. Viszont amikor Kati és Kriszta meghallotta, hogy hová készülünk ők is szerettek volna jönni, és bár anyám nem örült nem nagyon volt mit tenni.
Feri próbálta adni a nagy hajóst a nők előtt, de látszott nem igazán ért a dologhoz. Nagy nehezen kihajóztunk és előbb Kati és Kriszti majd anyám is nekivetkőzött. Az utóbbi pár napban már többször volt lehetőségem megcsodálni a testüket, de nem tudtam betelni a látvánnyal. Kati nagy mellei szépek voltak, és bár valamennyire meg volt ereszkedve, azért jó volt ránézni. Kriszta mellei voltak a legkisebbek, viszont teljesen feszes volt, a bőre tökéletes, sehol egy narancsbőr. Bár féltestvérek voltunk de így is teljesen merev voltam, ha rajtafelejtettem a szemem. Anyám volt még most is a legkülönlegesebb a számomra. Egy hete sem gondoltam volna, hogy ennyire szabadon fog előttem viselkedni. Egy teljesen új embert ismertem meg benne, és ez most nagyon tetszett. Többször rajtafelejtettem a szemem a teljesen borotvált punciján. Tudtam, hogy nem jó dolog, de nagyon kívánatos volt. A másik két nő is teljesen csupasz volt, és őket is bámultam, de a legtöbbször anyámat figyeltem.
Miután Feri leállította a hajót ő is nekivetkőzött én meg csobbantam egyet. Kriszti is utánam vágódott, Kati pedig Ferit fűzte. A férfi előbb próbált szabadkozni, de a férfiasságán lehetett látni, nem fog sokáig ellenállni. Anyám csendben figyelte az eseményeket. Én próbáltam úgy tenni, mint aki nem foglalkozik a felnőttekkel, de nagyon is érdekelt mi fog kisülni az egészből. Kati megfogta Feri farkát és elkezdte simogatni. Anyám próbálta leállítani, és arra hivatkozott itt vagyok én is, de Kati csak legyintett és mondta, láttam én már különbet is. Ferin leült farka már teljesen merev volt Kati gondos kezétől, ő elé térdelt és mohón elkezdte szopni. Kriszta is kijött a vízből és ő is odalépett hozzájuk. Kati szólt Krisztának, hogy üljön bele a hatalmas dorongba. Látszott Krisztán, hogy lenne hozzá kedve, de félt, hogy nem férne be. Kati, mosolygott majd felállt, és ő ült a farokra. Anyám újra hasonló szituációban érezte magát, mint tegnap. Nézhette, ahogy Kati élvezkedik azon a farkon, amin ő akart. Kriszta közelebb húzódott Feri elkezdte felváltva nyalni a lehajoló Kriszta apró cickóit és a Kati hatalmas melleit.
Közben az ujjával izgatta a Kriszta punciját. Hamar izgalomba jött és elkezdett nyögdécselni. Kati egyre gyorsabban lovagolta Ferit és ő is hangosan nyögött. Kriszta lesmárolta Katit majd megkérte, álljon fel had próbálja meg ő is. Kriszta háttal ült rá Ferire és először csak egy részét engedte be a puncijába. Anyámon látszott a vágy, hogy most szívesen lenne a Kriszta helyében, de csak ált és nézett. Lassan kezdett el mozogni, látható volt, hogy nehezen boldogul a nagy szerszámmal. Többször meg kellett állnia és leállította a Feri mozgolódását is. Anyám kérdezte, hogy volt-e már hasonlóval dolga, de Kriszta csak a fejét rázta. Kati letérdepelt és elkezdte nyalni a punciját, ami nem igazán tudta jobban magába fogadni a hatalmas farkat. Anyám elkezdte bíztatni, hogy próbáljon egy picit feljebb emelkedni és úgy mozogni. Megpróbálta ő, de úgy sem igazán bírta. Felemelkedett és nagy nehezen kivette a puncijából a szerszámot. Anyám oktató jelleggel odadugta a punciját és próbálta mutatni mit kellene tenni, de Ferin látszott, hogy nem a tanítás miatt ül itt ezért lassan elkezdte bedugni anyám puncijába a farkát.
Látszott, hogy anyámnak sem megy nagyon könnyen, de lassan magába fogadta, előbb kicsiket mozgott és mivel ő is úgy ült rá, ahogy Kriszta, ezért Kati lelkiismeretesen az ő punciját is nyalogatta. Kriszta újra odalépett és most anyám kezdte el a kezével izgatni miközben egyre serényebben mozgott Feri farkán. Látszott, hogy tetszik neki a nagy farok, és elkezdett hangosan nyögni. Kati abbahagyta a nyalogatást felállt, és a táskájából elővette a mobilt. Egy kis idő után anyám ezt észrevette és látszott, hogy nem tetszik neki a dolog. Kiabált, hogy kapcsolja ki, nem szeretné, ha apám meglátná. Kati nem igazán foglalkozott azzal amit hallott csak videózott tovább. Anyám dühbe gurult felállt és elkapta Kati kezéből a mobilt. Mondta neki, hogy törölje ki a videót, vagy bedobja a vízbe. Kati csak nevetett és nem foglalkozott a kéréssel. Anyám még mérgesebb lett és mivel közben a billentyűzár lezárt ezért mérgében eldobta, ami simán a vízbe landolt. Ez nem tetszett Katinak, fogta anyám mobilját és azt is utána dobta. Feri próbált nyugtatni, és csitítani a kedélyeket, szerette volna, ha folytatják, de bizony, erre már nem volt hangulata a két nőnek. Anyám vissza akart menni a házhoz, ezért Feri nagy szomorúan be akarta indítani a hajót. Viszont az nagyon nem akart indulni.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.63 pont (82 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 zsuzsika
2019. 05. 7. kedd 16:12
Tömény porno Válaszolok rá!
#10 A57L
2019. 04. 14. vasárnap 04:55
Szerintem pedig nem rossz.Közepes. Válaszolok rá!
#9 sunyilo
2019. 03. 25. hétfő 21:20
Jobbat vártam... Válaszolok rá!
#8 Jani47
2019. 03. 25. hétfő 10:41
Minek vette fel a kefélést a többiek bele egyzése nélkül. Válaszolok rá!
#7 Jani47
2019. 03. 25. hétfő 10:40
Kiváncsi vagyok, hogy a gátlástalan nő amelyik nem bir magával,ezek után változik e.Vagyis a Kati. Válaszolok rá!
#6 veteran
2019. 03. 25. hétfő 08:10
Előzőek után jobbat reméltem. Válaszolok rá!
#5 listike
2019. 03. 25. hétfő 07:42
Ez csak tömény pornó, undorító. Válaszolok rá!
#4 cscsu50
2019. 03. 25. hétfő 07:29
Nekem sem tetszett! Válaszolok rá!
#3 feherfabia
2019. 03. 25. hétfő 06:59
Nem tetszett! Válaszolok rá!
#2 zoltan611230
2019. 03. 25. hétfő 05:50
Azt hitem jobb lesz. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2019. 03. 25. hétfő 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!