DEC
19
2017

Barátnőm apja 4. rész

homo

Ösztönösen szétnéztem, hogy felkapjak magamra valamit, de a helyiség üres volt, kivéve néhány párnát a matracon és egy kisszéket az ablak közelében. Felugrottam az ágyból, leültem rá és egy párnát vettem az ölembe.
. Mi a fasz, ember?
Dan rám nézett egy pillanatra, aztán nevetni kezdett.
- Mit rejtegetsz? - kérdezte. Nem az első alkalom, hogy Tina megnézett minket!
- Hol van ő?
- A hálószobánkban. Minket várva.
- Mi????
- Ez csak az első kör volt, felelte, miközbe lefordult a matracról. Most következik a második, gyere velem.
Felállt, kiment a szobából, és meztelenül átment az udvaron.
Felkaptam a rövidnadrágomat és követtem. Az udvaron gyorsan körbepillantottam, azt figyelve, vajon a szomszédok néznek-e. Amennyire meg tudtam állapítani a medence mellett elsurranva, senki sem törődött velünk.

DEC
18
2017

Jótestvéri viszony 8. rész

családi, anya-fia

- Nem vagy álmos? - kérdeztem Mónit ahogy megálltam a nappaliban a kanapé előtt, egy puha plüss pléddel takarózva feküdt olyan stabil oldalfekvős formában, amitől a feneke és csípőjének íve csodás domborzati terepasztalt varázsolt elém, amit amatőr túrázóként is szívesen megmásznék. A fejét a karfára hajtva tévézett, onnan nézett fel rám. Csak a képernyő fénye világította be a sötét a helyiséget, A Beverly Hills-i zsaru kezdődött, láttam már vagy tízszer, de nem tudom megunni.
- Korai lenne még tíz órakor! Apád mellett most különben sem lehet aludni, úgy horkol mint egy grizzly. Te is láttad, hogy be volt kapva, túl jól sikerült a meló a haverokkal. De úgy tűnik te sem vagy túl álmos! Az sms után húsz másodpercel nyitottad a szobád ajtaját, pedig csak annyit írtam: Filmet nézek, te mit csinálsz? - mondta szinte egy szuszra az egészet és végül mosolyra húzta a száját.

*  *  *

Matek korrepetálás

hetero, anál, szűz, tini, diák

Társasházban lakunk, legfölül, a harmadikon. A lépcsőház fölött üvegtető, így a nyári nap heve trópusi forróságot ad. Ép ésszel és ép fizikummal alig – alig lehet kibírni azt a pár percet is, amíg az ember fia vagy lánya bejut a lakásba. Egy ilyen forró napon a szomszédom megkért, álljunk meg pár percre, mert beszélni szeretne velem! Megálltunk az alig elviselhető hőségben.
- Ne itt beszélgessünk, inkább menjünk be valamelyik lakásba. Ott talán elviselhetőbb a hőség! – mondtam.
- Gyerünk be hozzánk. Igaz, itthon van a lányom és róla szeretnék veled szót váltani. – mondta a szemben lakó srác.
- Rendben! – mondtam, és beléptünk a lakásukba.
Bent viszonylag elviselhető hőség fogadott bennünket. Barátom kislánya a forróságban, nem számítva idegenre, egy mikro bikiniben fogadott bennünket. Éretlen alma méretű mellecskéit alig takarta a melltartó rész, amit szinte zsinór méretűre össze volt húzva.

*  *  *
DEC
15
2017

Orchid - Így kérj bocsánatot

hetero

A szobában sötétség honolt, csak az utcai lámpák fénye szűrődött be. A lakásban már mindenki aludt Orchid kivételével. Csend... és mégis hatalmas zsibongás töltötte be a teret. Kint eleredt az eső. A hűvös cseppek halkan kopogtak a párkányon. Az autók és buszok hangosan búgtak az úton, és ez egészen jól kivehetően felhallatszott a harmadik emeleti kis szobába. A szél feltámadt és erősen hozzácsapta a fa ágait az ablakhoz. Orchid összerezzent csendes magányában. Pedig nincs egyedül a szobában, barátja, Alex ott fekszik mellette és dühös rá. Az is lehet, hogy már alszik, hangosan szuszog és teljesen mozdulatlan.
Orchid arca tisztán kivehető volt a beszűrődő fényben, Alex, ha ébren van, biztosan jól látja a lány szomorú kétségbe esett vonásait, könny áztatta szemét. Próbált hangtalanul lélegezni, sírni... Valami forró, éles fájdalmat érzett mellkasában, mely hirtelen rohanta meg.

*  *  *

Dr. Szöszi rendel

gruppen

Mai napom mondhatnám nem igazán mozgalmas, de még van mára két páciensem, bevallom vártam őket, hisz két potens és eléggé jóképű kandúr.. Gondoltam csinosan, s kicsit kihívóan öltözöm, felvettem hát a rövidebb köpenyem, s mivel kit is elég tikkasztó meleg van, hát bevallom nem sok minden van alatta, csupán fehérnemű..S hogy milyen, hát az legyen a fantázia szüleménye, de ígérhetem nem okozom vele csalódást betegeim számára. Abban a percben kopogtatnak, sietve tipegek a magas sarkú cipőmben s pici köpenyemben, hogy minél hamarabb nyissak ajtót, bár előtte megállok, hogy nem vegyék észre mennyire vártam már őket.. smink rendben, punci is eléggé izgatott már, hát nem várathatom tovább a kedves urakat..Mikor ajtót nyitok szinte szólni sem tudnak a meglepettségtől, hisz előttük áll egy szőke hajú csaj, dekoltázst villantó szerelésben, combfixben.. magas sarkú cipőben..

*  *  *
DEC
14
2017

Kedves Látogatóink!

Egy előrehozott karácsonyi ajándék esett be a fa alá a Törté-Net-en. Szép kerek, meggyőző számhoz érkeztünk, a történetek száma elérte a 9000-et az idén már 16 éves Törté-Net-en! :)
Hogy ezt még többet mondó számokkal is kifejezzük, ez több, mint 132 millió karaktert, azaz kb. 33 ezer A4-es oldalnyi történetet jelent.

Köszönjük minden írónknak és fordítónknak ezt a szép számot, és természetesen továbbra is szivesen látjuk a történeteiteket, képregényeiteket, legyen az akár saját, akár fordítás!
És természetesen köszönjük összes olvasónknak is a folyamatos bizalmat, igyekszünk továbbra is méltónak lenni rá, és fenntartani a színvonalat!

További jó írást, olvasást kíván a Törté-Net Szerkesztősége!

*  *  *

Testvérszerelem 2. rész

családi, tini, testvérek, illusztrált

Ettől kezdve rendszeresen pettingeztünk. Nem is gondoltam volna, hogy még fokozódhat a Kerstin utáni vágyam. Mondanom se kell, hogy az érzelmi kapcsolatunk továbbra is remek volt, de azt tudtam, hogy előbb-utóbb (inkább előbb, mint utóbb) le kell feküdnöm vele.
Annál is inkább, mert a bakfis lány közben gyönyörű nővé érett, és érezhetően ő is vágyott a szexre. Gyakorta mászkált a lakásban egy szál bugyiban, és ha elment mellettem- lehet, hogy véletlenül, de az is lehet, hogy bosszantani akart - meztelen mellével többször is hozzám ért. Annyira nem szégyellte magát előttem, hogy többször is bejött fürödni, amikor zuhanyoztam, s egyszer még arra is megkért, hogy kölcsönösen borotváljuk le egymás szeméremszőrzetét. Bár az akció eléggé felizgatott mindkettőnket, ezúttal sem dugtunk, csak pettingeztünk.

*  *  *

Egy szüzesség története

hetero, szűz

Elgondolkozva lépett ki a zuhany alól, észre sem vette, hogy egy ideje szájtátva bámulom a teste idomait az üvegtéglákon keresztül.Mikor fel pillantott arcomat elöntötte a pír, lesütöttem a szemem. Nevetés bukott ki belőle, oda lépett hozzám és felemelte a fejem. Kényszerített, hogy a szemébe nézzek, nem akartam, szégyelltem magam.
Kezemet megfogta és a farkához szorította. Próbáltam szabadulni, de nem engedte se ő, se a lában nem volt képes megmozdulni.Régóta játszadoztam a gondolattal, hogy milyen lehet a meztelen teste, csókjainak az íze és ami még jobban érdekelt, hogy milyen szerető lehet. Ott állt előttem, teljes meztelen valójában, haja vizesen lógott a szemébe,testéről minden vízcsepp legördülni készült. Lélegzet visszafojtva vártam mi fog történni.