JAN
02
2018

Egy kiéhezett anya története 3. rész

családi, vibrátor, leskelődés, férj-feleség, anya-fia

Előző történetem ott ért véget, hogy anyámmal a fürdőben élveztük ki egymás testét, és a közös örömöket. Az éjszaka során hazajött apám, nem tudtam meddig lesz itthon és ezáltal meddig kell nélkülöznünk egymást anyámmal. Az első nap, visszatért a régi kerékvágásba. Felkeltem összeszedtem magam elmentem munkába. Vacsoránál kezdődtek, vagyis inkább folytatódtak a dolgok anyámmal. Leültünk enni, apám és anyám egymás mellett, én szembe velük. Anyám folyamatosan nézett és amikor apám épp nem nézett fel az evésből akkor a kanalat nyalogatta, és rám vigyorgott kihívóan. A másodikhoz savanyúság is volt, és az uborkát szándékosan úgy ette, hogy marokra fogta, és rászorította az ajkát, mintha egy férfi farkát szopná. Nekem sem kellett több, a farkam már állt az asztal alatt, ekkor megböktem a lábammal anyámat. Vette a lapot és elkezdte simogatni a lábaival az enyémet.

*  *  *

Extázis

hetero

Cavazos ingerülten vágta be maga mögött a rendőrség kemény, acél lemezes ajtóját. Súlyos testi sértés vádjával vitték be ma reggel. Alapvetően jó ember volt, már amennyire, de volt egy nagy hibája. Nehezen tudta … Vagyis nem. Inkább, nem tudta kontrollálni a benne felgyülemlett feszültséget, legyen az bármilyen eredetű. A reggeli incidens is csak egy csepp volt a pohárba, az eddigiek mellé, mondván, nem ez volt az első ilyen alkalom. Kihozták a sodrából, ő pedig előbb ütött mint kérdezett volna – így gazdagítva provokálóját kettő törött bordával. Pedig nem is volt agresszív ember, csak egyszerűen ha „bekattant”, azaz átesett a holtponton, amin túl már csak a nyers tettek vitték előre és nem az esze, akkor kijött belőle a rosszabbik énje.

*  *  *
DEC
31
2017

Boldog Új Évet Kívánunk Minden Kedves Írónknak, Fordítónknak és Olvasónknak!


És hagyj kedveskedjünk - szokás szerint - pár statisztikával nektek: 2017-ben 495 új történet (7,4 millió karakter, azaz több, mint 1800 A4-es oldalnyi) és 101 új képregény (több, mint 3600 oldalnyi) került fel a Törté-Net-re.
Köszönjük az Íróinknak, Fordítóinknak, reméljük, hogy az elkövetkező évben is sok-sok remek művet olvashatunk a tolliatokból!
És köszönjük az Olvasóinknak is, igyekszünk továbbra is méltóak maradni a figyelmetekre! :)

Köszönettel: Törté-Net Szerkesztőség
DEC
29
2017

Álmaim éjszakája 1. rész

hetero

Fáradtan bandukoltam hazafelé tekintetemet a földre szegezve. Egyedül a buszmegálló és a lakásom közötti távolság rövidsége tudott némiképp felvillanyozni. Bepötyögtem a kódot, besuhantam a főbejáraton... Már csak pár lépcsőfok és otthon vagyok. Ez valahogy nem az én napom volt, gondoltam miközben már a bejárati ajtó kulcsáért babráltam a zsebemben. Kelletlenül löktem be az ajtót magam után. Éppen, hogy levettem a kabátomat megcsörrent a telefonom. Lia volt az. Korábban főiskolán szaktársam volt és azóta is jóban vagyunk és tartjuk a kapcsolatot.
- Szia Lia!
- Sziamia! (Nálunk ez már rég bevett üdvözlésformává nőtte ki magát. )Lehet egy nagy kérésem?
- Mond!
- Van egy kis gáz itthon. Alhatnék ma este nálad?
- Persze megoldjuk. Vágtam rá rögtön. - Gondoltam az okát később is ráérek firtatni.

*  *  *

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 18. rész

hetero

Csütörtök
– Hogy hívják a srácot? – kérdezte Lorena Timi szobájában, a szőnyegen ülve.
– Tomi – felelte Vivi.
– És mikorra jön értünk? – kérdezte Timi.
– Elvileg 10-15 perc múlva itt van – mondta Vivi a telefonjára pillantva.
– Ő is olyan haverod, akivel kavarni szoktál? – érdeklődött Timi.
– Nem. Ő csak simán haver, de meg van őrülve értem, és ide-oda furikázni akar.
– Értem. Akkor kihasználod.
– Nem. Már régen megmondtam neki, hogy mi csak haverok lehetünk, semmi több. Erre azt mondta, hogy elfogadja, de ennek ellenére néha ugyanúgy nyomul tovább, és ajánlgatja, hogy elvisz bulizni, akár veletek együtt is. Akkor már miért ne? Én csak élek a lehetőséggel.
Pár perc múlva megszólalt Vivi telefonja. Tomi hívta és elmondta, hogy a ház előtt várja őket. Kiérve beszálltak az ezüst színű autóba, amelyben Lorena hátul helyezkedett el Timi mellett.

*  *  *
DEC
28
2017

Az alagsorban

hetero, bilincs

Meredten nézem a plafont, mint mindig. Iszonyatosan unatkozom. Ahogy bámultam kifelé az ablakon, hirtelen eszembe jutott a férjem legfrissebb "zsákmánya". Gyorsan ki is pattantam az ágyból és magamra kaptam a selyemköntösömet, majd elindultam az alagsor felé.
A drágám elég hirtelen haragú, ha a megélhetésünkről van szó…olyan befolyásos emberek gyerekeit ejti rabul, akik nem hajlandóak betartani bizonyos általa felállított üzleti szabályokat. Legutóbbi „áldozata” is egy helyes 17 éves fiú volt… aki minden kívánságomat teljesítette, ahányszor meglátogattam titokban éjszakánként... remélem a mostani sem okoz csalódást.
Óvatosan, halkan lépdeltem le a lépcsőn, nagyon kíváncsi voltam. Aztán megláttam Őt... tizennyolcnál nem lehetett több. Elgyötörten, félmeztelenül, csuklójánál fogva egy vascsőhöz bilincselve ült a földön. Ahogy meghallotta lépteimet, kissé ijedten nézett felém.

*  *  *

Kanári kaland 1. rész

homo

Lógás a suliból, szikrázó tavaszi napsütés, puha homokos strand, és az Atlanti óceán kissé hűvös vize. Mi kell még egy átlagos tininek? Talán az, hogy a nagyija barátnője elrontsa a gyomrát a bezabált paellától is így ő végre egyedül császkálhasson. Az egyetlen problémám az volt, hogy mivel még nem kezdődött el az igazi turistaszezon, dögös csajok helyett öreg nyuggerekkel meg pasikkal volt tele a part.
A kirakatokat nézegetem, amikor éles fékcsikorgás közepette megáll mellettem egy autó.
- Hello – szólít meg angolul, az ablakon kihajoló kopasz férfi – nem tudod, merre van az Oasis Park?
- De – kezdem – lefordulnak a következős sarkon balra majd …
- Figyelj, - szakít félbe - nincs kedved elkalauzolni bennünket odáig? Fizetjük a belépődet, és vissza is hozzunk.

DEC
27
2017

Chat-en szerzett történetek 11. rész

családi, anya-fia

23 éves koromra minden oké összejött az életemben. Jó állás, szuper barátnő, szerető család, kocsi, lakás a fővárosban... stb. Apám egy közepes vállalkozás igazgatója volt, anyám egy kórház főorvosa. A hugom külföldi egyetemen tanult én meg a melóm mellett építettem a saját vállalkozásomat hogy pár év múlva a magam ura legyek. Persze voltak hullámvölgyek, de azért sokkal jobb életem volt, mint a korombeli ismerőseimnek.
Ha amolyan spirituális beállítottságú, lila ködben tévelygő barom lennék, azt mondanám tettem valamit előző életemben vagy megsértettem az univerzumot, vagy valami ilyesmi, ugyanis három hónap alatt - áprilistól júniusig - szétesett az életem.
A melóhelyemen egy átbulizott hétvége után figyelmetlenségből akkora kárt okoztam a cégnek, hogy a főnök azt mondta, örüljek, hogy csak kirúg és nem viszi bíróság elé az ügyet. A barátnőm három év után elhagyott egy 45 fölötti pénzeszsákért..