JÚN
14
2017

Rita - 1990

hetero, szűz, tini

Nem bírtam mit kezdeni magammal, fiatal testemen a kamaszkorra jellemző robbanásszerû változás ment végbe. Természetesen ez farkamra is hatással volt, mely az elmúl hónapokban jelentős méretnövekedésen ment keresztül. Éjszaka folyton gyönyörû lányokról álmodtam, akiket csak csak egy furcsa ködön keresztül láttam mintha gőzfürdőben lettünk volna, de ez egy gazdag ház szobájában történt és rendszerint egy olyan franciaágyon, melynek lábai aranyozottak voltak. A lányok arca gyakorlatilag nem volt kivehető, csak testük kontúrja. Buja össze gabajodásban voltunk, én simogattam lábukat, feneküket, hátuk mögé állva onnan fogtam meg mellüket. Ilyenkor mindig nagyon keményre duzzadt fiatal férfiasságom és hatalmasat élveztem álmomban. Ilyenkor mindig felébredtem.

*  *  *

Kozmetikai kaland

gruppen

Engem és barátnőmet is vonzanak a változatos, enyhén extrém dolgok a szexben. Sok mindent kipróbáltunk már, ezekből szemezgetek néhány történetet. Kezdjük talán az elsők egyikével, mikor a kozmetikában dugtuk meg haverommal. Rékával mindig megbeszéltük egymással szexuális vágyainkat, és ebből az egyik, amit mindketten szívesen kipróbáltunk volna, az a hármas felállás. Féltem, hogy ha első alkalommal direktbe hozom fel, nem fog belemenni, ezért haverommal kitaláltuk a tutit: Robi bejelentkezik Rékához a kozmetikába, amikor én épp „vidéken” vagyok. Kezelés közben kér egy intimrész szőrtelenítést és kikezd Rékával… aztán, mikor már „meleg” a helyzet, megjelenek. A kivitelezés könnyen ment, mivel párom sokszor vállalt nyitvatartási időn kívül is vendéget. Olyankor bezárta a szalon bejárati ajtaját, hogy senki se zavarja a munkában, és mivel a kozmetikai rész az emeleten volt, az utcáról senki sem látott be.

JÚN
13
2017

Izgalmakkal teli nyaralás

hetero, nyaralás

A szobába érve egyből elővettem szexi fekete kis bikinimet, lekentem magam a szokásos extra illatú testápolóval, és goooo, kalandra fel alapon a szállodai köntöst magamra csavarva elindultam felfedezni a wellness részleget. Mindenki megtalálta, amit szeretett volna, finn és infra szauna, jacuzzi, napozóágyak a kertben, minden, ami kell, mindez a világ végén.
Elégedett vagyok magammal, formás melleim, hosszú hajam, feszes popsim van, mindenhol kiskorúnak néznek, arcomat anyától örököltem, egy csobbanás után a hajamat igazítva éreztem a tekintetet a hátamon, de nem igazán törődtem vele, mert hátra fordulva egy nálamnál sokkal idősebb tekintetbe futottam.
Kifeküdtem napozni, sosem használtam napozó szereket, inkább testápolót, és így az egész kert ettől illatozott. Imádok napozni, csak akkor mentem be, mikor készülődni kellett vacsorához.

*  *  *

Büntetésem 5. rész

bizarr

Egy szál bugyiban vagyok. Hátsómban egy tampon, farkamon erényöv. Betti szobájában vagyok, és velem szemben a húga Noémi és a barátnője Viki állnak. Most jöttek rá hogy ki vagyok szolgáltatva nekik és a szemükön látom hogy ki is fogják használni.
- Na Peti! Mivel engedelmeskedned kell nekünk, ezért most újra felteszem a kérdést.
Mit tettek még veled a lányok? Azt gondolom jobban jársz ha válaszolsz szépen. - mondja Viki. Tudom hogy válaszolnom kell, de nincsen elég bátorságom hozzá. Valahogy mégis megszólalok.
- Rákényszerítettek hogy női ruhákat és fehérneműt vegyek fel majd le is fényképeztek benne. Kikötöttek az ágyhoz és bugyit tömtek a számba.- itt elhallgatok.
A lányok közben szakadnak a nevetéstől.
- Ez a bugyi is így került rád? -kérdezi Noncsi. Bólogatok.

JÚN
12
2017

Párcsere egy hétre 2. rész

hetero, nyaralás, vibrátor, férj-feleség

Mint arról az előző részben beszámoltam, unatkozó feleségem extrém nyaralási módot talált ki magunknak… Görög és Török földön nyaralás egy párcserével egybekötve 1 hétre.
Az előző napi komoly kis szexcsatánk az ismeretlen ismerős lánnyal, Kleopátrával igencsak megviselt. De hajnalban valamiért mégis felébredtem. A telefonomra tekintve láttam, hogy villog az üzenet jelző ikonom. Megnyitottam, és láttam, hogy feleségem küldött egy üzenetet, mégpedig egy videót.
Na erre nem gondoltam. Az első napi anyagot amit rögzített, átküldte nekem. Ő egy komplett videó üzenetet forgatott. Ahol elmondta, hogy megérkeztek és minden rendben velük.
Nem tehettem mást, felébresztettem Kleót is, a cserélt asszonyomat, biztosan kíváncsi arra mi történik a férjével. Azonnal kinyílt a kis szeme és érdeklődve nézte a videót.

*  *  *

A bűvész ládája

gruppen, vibrátor

A színpadi mágia túlhajszolt világában Scarlet a tűz közelében dolgozott. A fellépésekért vívott hatalmas verseny miatt a bűvészek féltékenyen őrizték titkaikat, és irigykedtek minden olyan versenytársra, akinek a száma csak egy kicsivel sikeresebb volt, mint a sajátjuk.
Senki sem volt féltékenyebb és irigyebb, mint A Hatalmas Francisco. Minden igyekezetével titkolta, hogy ő valójában Frank Potts, régi palabányászcsalád sarja. Hivatásának csúcsára kemény munka és az állítólagos természetfeletti tulajdonjogok rugalmas megközelítésével jutott. Ő volt Scarlet főnöke.
És ezért volt most Scarlet a Palladium színpada mögött. Megjelent ugyanis egy új vetélytárs, aki szemtelenül Harry Pottsnak nevezte magát. Nem is igazán a híres varázslótanoncra utalt ezzel az álnévvel, inkább Francisco valódi vezetéknevére. Ráadásul pont Francisco szülővárosában vetette meg a lábát.

*  *  *
JÚN
09
2017

Alkalmi szerető 1. rész

hetero

Alkalmi szeretőmmel távoli városokban élünk, neki családja van... De megszerzett egy éjszakára, pedig utálom a csalást...
Barátainknál volt főzőparti, oda érkezett, én negyedórányi beszélgetés és pálinkázás után felmentem a szobámban, ahol ketten aludtunk egyik barátnőmmel. Épp arról beszéltem csalódottan, hogy mostanában nem próbál meg elcsábítani senki, hiányzik az izgalom, amikor elaludtunk.
Arra ébredtem, hogy valaki belepuszil a nyakamba, a testemhez simul, maga felé húzza a fejemet és szenvedélyesen szájon csókol.
Ekkor már félig éber állapotban az futott át az agyamon, hogy istenem, de jó, de ki lehet ez? Ő is épp erre kérdezett rá:
- Tudod, ki vagyok?
- Igen, - már mosolyogtam- A hangodból rájöttem. Te vagy az Én Rögtönzött Királyfim.

*  *  *

Vonaton

leszbi

Kicsit furcsa volt a kocsi üressége. A vonat ilyenkor rendszerint tele volt a Sanderson bentlakásos iskola diáklányaival, akik élénk csevegésükkel zavarták a többi utazó nyugalmát. Ma viszont az egész vonat kihaltnak tűnt, csak itt - ott bámult ki egy arc kifejezéstelenül az ablakon.
Madeleine végigsétált a peronon az utolsó kocsi nyitott ajtajához. A magas sarkú cipője kopogott a betonon, a haját pedig a kis vidéki állomáson átsüvítő szél borzolta. Ő volt az egyedüli várakozó utas a peronon. Az állomásfőnök türelmetlenül várta hogy felszálljon végre és indíthassa a vonatot.
Az utolsó kocsi is üresnek tűnt. Madeleine becsukta maga mögött az ajtót és helyet foglalt az egyik első ülésen, majd telefonját elővéve az üzeneteit kezdte olvasni. A mozdony hidraulikus zajok és dízelfüst kíséretében életre kelt. A vonat erősen megrándult és mozgásba lendült.

*  *  *