MÁR
13
2018

A megváltozott életem 1. rész - Nyári sporttáborban: A kezdetek

homo

Focitáborban
Kedves olvasók/olvasóim! Én egy 45 éves pasi vagyok, és Ákosnak (ismerőseim Ákinak) hívnak. Az egykori felfedezésem és az első élményemről számolnák be ebben a történetemben, ami egy többrészes sorozat 1. része lesz, ami
Egy 5 gyermekes család 4. gyermekeként láttam meg a napvilágot. A bátyáim 2-11 évvel idősebbek, míg az öcsém 3 évvel fiatalabb nálam. Mára már így vagy úgy, de mindannyiuknak családjuk van. (Nekem is van valakim, de ez egy külön történet, és még nem ide tartozik.)
A 3 bátyám (és az öcsém) által szinte csak fiúkkal voltam körülvéve otthon. Sanyival (legidősebbik bátyám) mindig távolságtartó volt a kapcsolatunk mindannak ellenére, hogy sokszor ő vigyázott ránk, kisebbekre, amikor a szüleink dolgoztak. Laci, a másodszülött fiú a családban. Vele mindenről eltudtam beszélgetni és valójában ő segített a legtöbbet nekem. Gabi (legkisebbik bátyám) és Robi (öcsém) teljesen más tészták voltak.

MÁR
12
2018

Annika és Liza 2. rész

családi, tini, anya-lánya, unokatestvérek, nagynéni/nagybácsi, illusztrált

Liza szobájában leültek a fehér vászon rekamiéra, és a rekamié háttámlájának támaszkodtak.
Annikának sejtelme sem volt róla, hogy mi következik, de követte Liza példáját, aki jobb kezével a mellbimbóját kezdte simogatni. Annyit persze Annika is tudott, hogy egy nő ezzel tudja a legjobban izgalomba hozni magát.
Így aztán nem is csodálkozott, amikor unokanővére az ujjait megnyálazva a csiklóját kezdte el dörzsölgetni, s közben két ujját újra meg újra bedugta a hüvelyébe.
Annika ebben is követte Liza példáját. Bal kezét annak combjára támasztotta, a jobbal pedig - mint már oly sokszor - megkereste és összeszorított combjai között dörzsölgetni kezdte klitoriszát. Ettől már akkor kéjeseket sóhajtott, mielőtt két ujját bedugta volna a szűk szeméremrésbe.

*  *  *

Ismeretlen románc

hetero, közlekedés, szűz

Felkaptam a táskámat, és kifelé vettem az irányt. Ott leültem a klub egyik kinti asztalához. Már majd egy órája üldögéltem kint, annak reményében h feltűnik valamelyik barátnak, de reménytelen volt a fáradság.
Sétára adtam a fejem. Egy mini fekete, pántnélküli passzos ruha volt rajtam, fekete tűsarkúval, felkontyolt hajjal. Nem volt túl sok részem takarásban. Tökéletes célpont az obszcén szavakkal dobálózó nyáladzó pasiknak akik szembe jöttek, a sötét utcán. Nem volt jó ötlet, egyedül sétálgatni, de épp akkor nem érdekelt. A harag és a szomorúság keveredett bennem.
Az egyik utcarésznél, épp megálltam rágyújtani egy cigire, mikor mellettem a járda szélénél, megállt egy autó. Egy férfi szállt ki belőle. Úgy láttam mint ha a park felé ment volna. De mire eltettem a gyújtót, és felnéztem, ott állt előttem. Kicsit meglepett, ahogy méregetni kezdett, de kifújtam a cigi füstöt és elindultam.

*  *  *
MÁR
09
2018

Apuci kicsi hercegnője

hetero, tini

Az elején szögezzük le, hogy nincs komplexusom. Egyszerűen az idősebb pasik jönnek be, így történt az is, hogy végre megkaptam azt, amire vágytam.
A mostohaapám jóval fiatalabb volt, mint anya. Mindössze huszonhét volt, anya pedig a harmincnyolcat taposta, én pedig tizenhat vagyok.
Egy éve lépett be az életünkbe és egy éve sóvargok utána. Göndör barna fürtök, zöld szemek, amik olyanok, mint a smaragd, nem túl kidolgozott izmok, de mégis pont jó helyeken "kemény". És a gyenge pontjaim az ajkai és a tetkók. Mikor először találkoztunk, már akkor tudtam, hogy ő az, akivel elveszítem a szüzességem.
A fiúk nem igazán érdeklődnek irántam, mert van rajtam egy kis felesleg, de szerintem pont jó helyeken domborodok és nem vagyok rossz nő. Barna, hátközépig érő hajam van, barna szemem és kreol bőrőm. Mit is mondhatnék, ha már húsz fok van, a nap már megfog. De legalább nem kell szoliznom.

*  *  *

Engem akar?

hetero, munkatárs

Szeretnéd tudni, hogy ki vagyok? Egy fiatal nő a húszas évei elején. átlagos kinézetűnek jellemezném magam, barna haj, barna szem. Szerencsére formás idomokkal áldott meg az ég. Kiemelve a kerek és kemény popsimat, de mellesleg:) sem panaszkodhatom. Ennyit rólam, ismerd meg a történetem:
Életem második állásinterjúján voltam mivel éppen váltani szerettem volna. Bent ültem a négy interjúztató előtt, bár nem is értettem mi szükség ennyi emberre. Feltűnt, hogy a négyből egy férfi folyamatosan néz és csak ritkábban kérdez, mint a többiek. Nagyon visszafogottnak tűnt és komolynak. Helyes, de férfias, határozott vonásai nagyon megfogtak. Még most is jól emlékszem, hogy zavarba jöttem ahogy éreztem magamon a tekintetét. Nézte egy ideig a szám, majd a mellem. Szinte robot üzmódban válaszoltam a kérdésekre, miközben arra gondoltam, hogy nagyon is tetszik nekem ez a pasi, bár gondolom ő minden jelentkezőt ìgy megnéz.

*  *  *
MÁR
08
2018

Kaland a kolléganőmmel 1. rész

hetero, iroda, munkatárs

A kolléganők csinosak, egyiküket nevezzük Katinak, szőke, kleopátra frizura, kis keblek sportos lábak és elképesztően gömbölyű fenék. Kati többnyire testhezálló nadrágot hord, ami jól kiemeli formás popsiját és nyakig gombolt blúzt, inget hozzá. Másikukat most Zsuzsinak keresztelem, átlagos alkat, vállig érő szőke haj amit többnyire összefogva hord, méretes, tenyérbe illő mellek. Zsuzsi általában szoknyát hord dekoltált blúzzal de nyári napokon egyrészes ruhában is szokott jönni ami szintén dekoltált, anyaga pedig sokszor vékony, már - már áttetsző.
Kifejezetten nagy a szexuális étvágyam és mivel monogám vagyok feleséggel és három gyerekkel, gyakran szerzek magamnak örömet. Ciki nem ciki a munkahelyen is. Vagy valami friss élményre gerjedek amit a kolléganőknek köszönhetek - pl.

*  *  *

Zsák a foltját

hetero

Nehéz gyerekkorom volt a nyolcvanas években, már ami a lelki állapotomat illeti. Tizenhárom évesen át kellett élnem, hogy kisebb- nagyobb vitákkal elváltak a szüleim. Anyám elköltözött, egy másik pasival bútorozott össze, én meg a felé irányuló pillanatnyi haragom okán az apámat választottam, vele akartam lakni a továbbiakban, a drága nőre, aki addig nevelt, akkor, abban a szomorú időszakban tévesen megvetéssel gondoltam.
Apám nem volt az a kimondottan házias típus, viszont nagyon igyekezett, hogy nekem, az egyetlen gyerekének az erejéhez mérten mindent megadjon. A maga suta, érzelmeket elfojtó zárkózottságában tanulásra hajtott, néha szidott, ritkán megszeretgetett. Hosszú évekig nem volt még barátnője sem, vagy ha mégis, azt kiválóan titkolta.

MÁR
07
2018

Anna és a swinger lét 1. rész - Ahogy kezdődött

hetero

Az első év, miután megérkeztünk Angliába szinte eseménytelenül telt. Próbáltuk minél hamarabb megszokni a kinti életet, új ismerősökkel ismerkedtünk meg, persze ezek többsége csak afféle felületes munkabarátság volt, és persze rengeteget dolgoztunk. Aztán az első év elrepült, majd a második már kicsit könnyebb volt, és végül a harmadik évre éreztük úgy, hogy egészen jól beilleszkedtünk.
A szexuális életünk is ennek megfelelően változott. Az első évben örültünk, ha néha találkoztunk, és inkább az alvásra, pihenésre gondoltunk, mint bármilyen szexre. Aztán ahogy enyhült a nyomás és egyre jobban éltünk, ez is változott. A harmadik év végére viszont azt vettük észre, hogy valahogy mintha meguntuk volna egymást. Nem a szeretet tűnt el... csak a szex valahogy kicsit ellaposodott.