A+ A-

Titkos napló

Ott kezdem történetem, hogy viszonylag későn, 35 évesen - és akkor is szűzen - mentem férjhez, mivel sohasem tartoztam a világ legvonzóbb női közé. Csinos vagy jómódú barátnőim mind hamar elkeltek és családot alapítottak. Nekem csak a házasságkötésem után két évvel, és akkor is nehezen sikerült teherbe esnem. Az áldott állapot más asszonyokkal ellentétben nekem maga volt a rémálom, mert a férjem akkoriban szokott rá az italra és rendszeresen rám is emelte a kezét, azzal mit sem törődve, hogy terhes nővel teszi. Az utolsó hónapban megelégeltem mindezt és a szüleimnél találtam menedéket, akik befogadtak - mint egyetlen gyermeküket - és erőt adtak ahhoz, hogy elváljak attól a brutális állattól.
A 38. Születésnapom előtt pont egy héttel született meg a világ számomra legszebb férfija, e történet főszereplője Sanyika. Kisfiam iskolakezdését szüleim egy autóbaleset miatt sajnos nem érhették meg, így ketten maradtunk a házban és egymásnak. Új férfira nem vágytam okulván az egyetlen, félresikerült kapcsoltomból és őszintén megmondva nem is akadt komoly jelentkező. Nem is bánom, mert az élettől megkaptam minden mást, amit lehetett, biztos munkahelyet és egy jól tanuló, jóképű fiatalembert, a fiamat.
Tavaly előtt tavasszal egy szép napsütéses délutánon munkából hazaérvén gondoltam, kitakarítom a lakást. Fiam szobájával kezdtem, aki éppen számítógépes szakkörön volt. Nem szerette, ha takarítok nála, mondván az az ő dolga, de úgyis mindig annyi munkája van a ház körül, hogy gondoltam, meglepem.
Elhúztam az asztalt és az ágyat, hogy kiporszívozhassam mögűlük a porcicákat és ekkor nagy megdöbbenésemre, egy pornóújságra és egy füzetre bukkantam, melyen a Titkos naplóm felirat díszelgett. Hajtott a kíváncsiság ezért leültem, belelapoztam Sanyika kézzel írt füzetébe és földbe gyökerezett a lábam. A következőket olvastam.
„Kedves Naplóm! Még csak 12 éves leszek, de már tudom, milyen az igazi Szerelem! Az esős napokon is fény ragyog be az ablakon, és a fellegekben járok! És ugyanakkor mégis mérhetetlenül szomorú vagyok, mert tudom, hogy Szerelmem soha sem lehet az enyém! Hogyan mondjam el Anyunka, hogy SZERETEM, hogy Szerelmes vagyok Belé, hogy Imádom és, hogy KÍVÁNOM? Ő az Istennő a számomra! Sohasem fogok mást szeretni! És azt szeretném, hogy Ő vegye el a szűzességemet, ölelő karjaiban! Ő az igazi Nő a számomra! Nem olyan, mint a szexújságban a lányok, akik gizdák, kis cicikkel és leborotvált puncival. Az én Anyukám igazi nő! Múltkor meglestem fürdés közben és az óta is csak a szép kerek popsijára, dús fekete szőrű pinájára, formás lábaira és a nagy, barna bimbós melleire bírok gondolni! Legszívesebben egész nap a mellein lógnék, és a punciját nyalogatnám egyszerre! Ó Istenem, miként lehetnék jobb vagy valaki más, hogy megvalósulhasson az álmom és, hogy a feleségem lehessen? Bármit megteszek, amit kérsz!”
Több gondolat keringett bennem egyszerre az olvasás után, orvoshoz küldjem vagy megbeszéljem vele, hogy térjen észhez. Gyorsan visszapakoltam mindent, nehogy fény derüljön a felfedezésemre, mielőtt hazaér. Később sem voltam képes beszélni vele erről, de orvoshoz sem küldtem, gondolva, hogy idővel kinővi a témát és talál egy fiatal lánykát. Ment az életünk tovább ugyanúgy, mint azelőtt legalábbis majdnem.
Minden éjjel visszatért egy álom, amelyben Sanyikával egymást simogatjuk és csókolózunk. Lehet, hogy azért, mert eddig még egyetlen férfi sem volt az életemben, akinek ennyire tetszettem volna és lehet, hogy azért mert nem szeretkeztem lassan 13 éve. Eddig nem is maszturbáltam, nem hiányzott, de az álmok hatására újra elkezdtem örömöt okozni saját magamnak. Egyre sűrűbben és egyre többet a kicsi fiamra gondolva. Egy idő után odáig fajult a dolog, hogy naponta ötször - hatszor nyúltam a combajaim közé és nem lett elég az ujjam, jobb híján - vibrátor hiányában - már a pénisz méretű dezodoros flakonnal basztam saját magam.
Nap, mint nap kíváncsibb lettem, milyen is lehet Sanyka kukija, nődögél - e már. Már egy jó pár éve láttam utoljára, akkor még nagyon kisfiús mérete volt. Egyik nap nem bírtam tovább és benyitottam hozzá a fürdőbe azzal az ürüggel, hogy benthagytam a hajsütővasat. Mikor beléptem zavartan hátatfordított.
- Mitől félsz, hogy leharapom a fütykösödet? - kérdeztem és azzal a lendülettel megfordítottam a vállánál fogva.
Majd szívinfarktust kaptam, mikor megláttam az égnek meredő szerszámát!
Szegény pont maszturbálhatot előtte. Egy pár pillanatig szóhoz sem jutottam, csak dermedten csodáltam a még szőrtelen testéből kiágaskodó nem túl nagy, úgy 14 centis kéjbotját. Nem volt sem túl nagy, sem túl vastag, egy bunkósbothoz hasonlított, jó nagy makkal és kidudorodó erekkel. Legszívesebben letérdeltem volna elé és szoptam, volna a faszát az örökkévalóságig, de e helyett kifutottam és szégyelltem magam, hogy milyen Anya is az, aki a fia forró gecijét szeretné érezni a szájában?
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.17 pont (169 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#55 Andreas6 2017. 09. 10. vasárnap 08:06
Ez nekem sok volt, de megértem, hogy sokaknak ez a csúcs.
#54 veteran 2017. 01. 13. péntek 14:52
Remek.
#53 vakon53 2016. 02. 7. vasárnap 16:41
Nemrossz.
#52 Mr.tommas 2014. 10. 13. hétfő 14:02
nagy barna bimbós cicik istenem mint az én anyucikám smile éjenek a nagy cicis bögyös csöcsös anyucikák smile ) nagyon jó ez a történet gratula neked!halára vertem a farkam!!
#51 zoltan611230 2014. 09. 20. szombat 05:06
Jo
#50 listike 2014. 08. 31. vasárnap 14:30
Nagyon jó.
#49 tortenet94 2014. 01. 17. péntek 11:16
Anikó írj! smile chelsea_balu@citromail.hu
#48 A57L 2013. 09. 24. kedd 05:13
Nem rossz.
#47 krisz 2008. 10. 6. hétfő 11:29
anya,és fia klasszikus kapcsolata nem elitélendő,haszeretik egymást szeressék leszboszi szerelem bravo.
#46 sihupapa 2008. 10. 4. szombat 03:14
pölöske álmodik a nyomor. nemtudsz már meg komolyodni?
#45 Katalin62 2008. 01. 9. szerda 21:00
12 évesen azért ez még nem igy van,de attól még jó,hogy kitalált.Igen,ilyen egy szerető anya,én is ilyen voltam anno a fiammal,és cseppet sem bántam meg.Persze mostmár könnyű erről beszélni.Az biztos,hogy mennyeibb orgazmust éltem át a fiammal,mint előtte,vagy utána bármikor bárkivel.Amikor pedig a seggemet baszta, hát az egyenesen ájulás volt...
#44 pölös 2007. 11. 19. hétfő 10:48
Ami történt, megtörtént! De a lényeg az, hogy neked kellemes volt! Ne keseregj ezen kedves Coolface!
#43 coolface 2007. 11. 7. szerda 12:06
Összinte legyek én nem azért vagyok depressziós mert megtörtént. ha nem mert kiderült és anyám részben
miattam szakitotta meg minden kapcsolatát egy életre a hugával és mivel már egyikük sem él, még bocsánatot sem tudok kérni tölük. Ezért mardos a büntudat .Ha nem történt volna semmi köztem és a nagynéném között akkor nincs miért megutálni anyámnak a hugát remélem most már érted?egyszerüen én is hibásnak tartom magam a történtek miatt és nem olyan könnyü megbocsátani mint hinnéd. én eléggé érzelgös embernek tartom magam sajna.ebböl a lelkiválságból nem olyan könnyü kilábbalni mint hinnéd a mostani problémák meg még fokozzák ezt az érzelmi állapotom :(
#42 pölös 2007. 11. 7. szerda 09:47
Kedves Coolface!

Nem kell neked depressziósnak lenned azért, mert anyád huga, tehát a nagynénéd vette el a szüzességedet, mert ha nektek jól esett, akkor ezt az örömöt nem kell megtagadnod magadtól!
Elítélni ezért nem kell embereket, a bűntudatnak nem kell egész életedben végigkísérnie! Anyámmal való szexuális kapcsolatomat egyébként csak mi ketten tudjuk: anyám és én!
Nekem anyám mellett mindig van egy nő, akit kefélek, tehát így nem jönnek rá anyámmal való szerelmi viszonyomra!
#41 coolface 2007. 11. 6. kedd 23:21
miután ez kiderült depressziósá váltam és mindmáig nem tudom tulteni magam ezen az egészen,máig gyötör a büntudat mi lett volna ha nem történik semmi köztünk talán ez az oka annak is hogy nem volt egy komoly kapcsolatom se miotta ez meg történt .történet izgató volt de éppen a velem történtek miatt elitélem az ilyen dolgokkat:(
#40 coolface 2007. 11. 6. kedd 23:05
Én nekem ilyen sose fordult meg a fejemben hogy anyámmal szexeljek.Öszinte legyek nekem anyu húga vette el szüzességem kiderült és iszonyatos balhé volt belöle megértem anyámmat mégis a huga volt. Utánna nem jöttek ki egymással.remélem odafent megbékéltek
egymással sosem bocsátom meg magamnak hogy miattam vesztek össze egy életre.A büntudat végig kisér egy életen át :((((
#39 coolface 2007. 11. 6. kedd 22:43
Én nekem ilyen sose fordult meg a fejemben hogy anyámmal szexeljek.Öszinte legyek nekem anyu húga vette el szüzességem kiderült és iszonyatos balhé volt belöle megértem anyámmat mégis a huga volt. Utánna nem jöttek ki egymással.remélem odafent megbékéltek
egymással sosem bocsátom meg magamnak hogy miattam vesztek össze egy életre.A büntudat végig kisér egy életen át :((((
#38 pölös 2007. 11. 6. kedd 10:14
Egy szülő gyerek szexuális viszonynál nincs kellemesebb! Én már 16 éve kefélem anyámat és egyre jobban kívánjuk egymást! Anikónak üzenem, hogy nem vagyok ellene a szexlevelezésnek, címem: p_peter@freemail.hu
#37 Craig 2007. 04. 25. szerda 02:42
Én is a klasszikus kapcsolat híve vagyok, de bele-bele olvasok egybe-egybe, ezen kategória sztorijai közé. Láttam jól megírtat is és rosszat is. Ezt erőssen túlzónak érzem (a végét). Valakinek ez a műfaj jön be, valakinek amaz. Embere vállogatja.
#36 DVD 2007. 02. 18. vasárnap 17:57
Anikó! Én is szivesen leveleznék veled! tza18@freemail.hu