Hírek

SZEPT.
16.
2023

Váltott pár 2. rész

Amíg mindez ment, a hüvelykujjammal erősen dörzsöltem a kiemelkedést az úszónadrágomon. Rövid időre azon gondolkodtam, hogy kihúzom a farkam, és ott kiverem, de ez volt az első alkalom, amikor láttam egy másik párt szexelni közvetlenül magam előtt, és mivel a feleségem is a pár tagja volt, úgy gondoltam, hogy megdugom Esztert, ha Sanyi végzett vele. Azután eszembe jutott, hogy ott van még Tamara is!
Annyira lekötött, ahogy egy másik fickó megbaszta a feleségemet, hogy rövid időre meg is feledkeztem róla. Megfordultam, és ránéztem a nyugágyon ülő sógornőmre, amelyen a férje hagyta. Úgy tűnt, egészen más a véleménye az egész helyzetről. Döbbent arckifejezéssel nézte, ahogy a férje...


Szexbarátnő 6. rész - Bűnös vágyak

– Szia! Mikor ugrassz át? :) – írt rám Szandra egy augusztusi napon.
– Szia! Amikor jó neked. Mikor érsz rá?
– Csütörtökön jó lesz, és akkor elvileg anyáék is elmennek vásárolni.
– Nagyszerűen hangzik ;)
– Igen : P Viszont arra gondoltam, hogy jól ismerjük már egymást. Kívülről-belülről egyaránt... De nincs valami titkos vágyad? :)
– Mire gondolsz? :)
– Valami perverzióra vagy fétisre.
– Valójában sejtettem, hogy erre gondolsz :) Hát akad : P : D
– Például mi?
– Az egyik ilyen az anál szex.
– Ki gondolta volna... Ez elég klisés : D : D
– Miért? : D
– Mert túl sablonos, minden második pasinak ez az álma. Mi van még?
– A másik...


SZEPT.
15.
2023

Két ajándék

Amikor Ervin lánya azon a péntek reggelen belépett a dolgozószobájába, végre észrevette: Klaudia valóban gyönyörű fiatal nővé nőtte ki magát. Ez volt a születésnapja, és ott állt egy testhezálló kék ruhában, amely alig takarta formás fenekét. Női csípője és női mellei voltak – lehet hogy csak B méretűek, de kétségkívül egy nő, nem pedig egy lány mellei.
– Szia apu! – sugárzott a lány.
Átölelte ott ültében, és puszit adott az arcára.
– Találd ki, ki ma a szülinapos?
Ervin elmosolyodott.
– Csak nem te vagy az?
– De igen! Hol van az ajándékom?
A férfi meglepetten úgy tett, mintha elfelejtette volna, de azután kinyitotta az íróasztal fiókját, és kivette a...


A nővéremmel 5. rész - Szilvi a masszőrnő

Reggel kicsit szomorúan ébredtem, hiszen Edina utolsó napja ez a szállodában és nem tudtam hogy látom-e még valaha. A szomorkás gondolataimban voltam elmerülve mikor mocorgást éreztem az ágyban, Edina ébredt fel, meglátta hogy én már ébren vagyok így szorosan mellém bújt.
– Jó reggelt. Miért vagy ilyen szomorú? Nem aludtál jót?
– Jó reggelt neked is. De jót aludtam, köszönöm. Ma van az utolsó napunk együtt és ez a tudat szomorít el.
– Ne szomorkodj, hiszen tudtuk hogy ez így lesz, majd örömtelivé tesszük, hogy örökre emlékezetes legyen. – és a keze a farkam kezdte simogatni a szája pedig a számra tapadt.
De a szemében nem láttam hogy megviselné az elválás tudata, gondoltam...


SZEPT.
14.
2023

Ábrándból valóság 4. rész - Lezárás

Lola rám parancsolt, hogy dolgozzak, és ha a mai penzummal végeztem, akkor szóba áll velem. Gyorsan haladok, mert vele szeretnék lenni. Ez a nő őrjítő. Annyira szexi, minden alkalommal amikor együtt vagyunk, úgy érzem, hogy kitalál valami váratlan fordulatot. Annyira várom, hogy újra hozzá bújhassak. Lilire már nem gondolok, az az epizód kivételes volt az életemben, a jutalom minden jóságomért. Lola vérpezsdítő. Már nem játszom vele kvízjátékot, mert teljesen reménytelen ellene nyerni. Már akkor is boldog voltam, mikor 13: 7 arányban vesztettem. Be kellett látnom, hogy ő ebben bajnok.

Befejeztem a munkát és odalépek mögé, a nyakába csókolok. Kacarászik, mert tudom, hogy hol vannak a...


Próbafülke

Tavaly október elején egy délután nadrágot vásárolni mentem a Mammutba, amikor olyan élményben volt részem, amiről általában csak álmodik az ember. Ahogy bementem az egyik boltba, észrevettem egy igazán szemrevaló fiatal nőt. Kék blúzt és egy szűk fekete nadrágot viselt, ami egészen szépen mutatta karcsú alakját. Csinos, de jellegzetes arca volt, nagy barna szemekkel, széles szájjal és magas arccsonttal.
Felvettük a szemkontaktust, és egy barátságos, bár rövid mosollyal nyugtáztuk egymást. “Na jó.. Egy újabb aranyos csaj, aki jött és ment. ” – gondoltam. Néhány perccel később egy másik, csendesebb boltban válogattam. Az üzlet hátulja felé egy alacsony polcon böngésztem a...


A szívesség

– Gyere ide! Egy szívességre van szükségem! – követelte hangosan Vivien, a nővérem.

Így hát abbahagytam, amit csináltam, és átmentem hozzá. Nem akartam feldühíteni, mivel igazi zsarnok tudott lenni, amikor dühös volt. Az ágyán feküdt, meztelenül, egyik térdét felemelve és rám mosolygott. Pislogtam rá, mint a miskolci kocsonya és vártam. Éreztem, hogy remeg a farkam. A nővérem nagyon dögös volt. Észvesztő testű remek sportoló és emellett igazi agy. Rám mosolygott és megnyalta az ajkát. Punciajkai kidudorodtak és remegtek. Nem tudtam abbahagyni a bámulását. Egyszer régebben véletlenül megláttam a göndör, szőke háromszögét, de mostanra sajnos eltűnt. Az ágyékát teljesen szőrtelenre...


SZEPT.
13.
2023

Ho, ho, ho! 2. rész

Matt megragadta a csuklóját, és eltartotta a kezét. Körülnézett, hogy megbizonyosodjon róla, nem vették észre, és Karen szemébe nézett. Spicces volt és barna szemei enyhén csillogtak, de korántsem volt esztelenül részeg. Akár nehézségei vannak a házastársával, akár nem, még mindig csak a barátja volt, a férje pedig még mindig ugyanabban a szobában tartózkodott. Miközben Karen vigyorogva felugrott az öléből, úgy döntött, hogy mindent megtesz azért, hogy elkerülje őt az éjszaka hátralévő részében. Majd beszél vele az ünnepek után, amikor kijózanodik, és lesz ideje kidolgozni valamilyen megoldást a problémájukra a barátjával.
Matt felnyögött, amikor Karen ötödször is közeledett. De...


Távol mindentől

Az ingatlanos azt mondta, hogy a régi parasztház a pár hektáros telken pontosan az, amit keresek. A nagy, elhanyagolt kertje tökéletesen nyugalmas hely, hogy az írásomra összpontosíthassak. A legközelebbi tanya jó fél kilométerre volt tőle. Nem volt más szomszéd további két kilométeren belül. Az elszámolás gyorsan ment.
Egy héttel a beköltözésem után, kint irtottam a gazt a kertben, amikor láttam, hogy egy autó elhajt a szomszédom háza felé. Egy idősebb nőt és egy fiatal lányt láttam futtában a kocsiban. Másnap reggel almás rétes volt a verandámon a következő felirattal: "Üdvözöljük, szomszéd! Reméljük, hogy ízlik a rétes! Ha kedve van, bármikor átjöhet kávézni és beszélgetni! Márta és...


Mostohák

Huszonhárom évesen a Vízműveknél dolgoztam lakatos, nehézgépkezelő és teherautó sofőrként. Munka előtt egy órával jött apukámtól a telefon.

– Anyukád bevittem a kórházba vakbélgyulladással. Most tolják be a műtőbe.

Több se kellett nekem, szóltam a főnöknek lelépek. Igazándiból jó munkaerőnek számítottam, még a vasútra is kivitetett. A kórházban jó hírrel fogadtak. A műtét sikerült anya kába volt, megviselt, de már ébren. Két nap gyors gyógyulás, majd a semmiből a negyvenegy fokos láz. Minden hirtelen történt. Két nap múlva már a halotti zárójelentést vártuk. Vérmérgezés volt feltüntetve a halál okaként. Sajnos a valós igazság örök homályba szenderedet anyukámmal.

...