A+ A-

Különös séta

Egy régi emlékem szeretném elmesélni. 1 vagy 2 éves házasok voltunk a férjemmel, mikor Pestre utaztunk férjemmel. 25 éves voltam, nem voltam bombázó, de nem is rossz nő, már akkor is nagy melleim voltak, úgy 110-es méret. Meglátogattuk férjem egyik barátját, aztán úgy döntöttünk bevetjük magunkat a városba hármasban. Nyár volt, meleg, rajtam egy rövid térdközépig érő szoknya, bugyi és póló volt. Nem volt kocsink, a férjem barátjának Péternek a kocsijával mentünk. Útközben Péter felvette feleségét Évát is, aki 30 körüli vékony, jó alakú nő volt.
Mi hátul ültünk és férjem, Tomi valamilyen oknál fogva nagyon rám mászott. Csókolóztunk és közben simogatott. Persze nem esett rosszul, de azért zavart, hogy előttünk Péterék állandóan a tükörbe néznek minket. Tomi folyamatosan a melleimet fogdosta, sőt még szoknyámat is felhúzta, simogatva puncim a bugyin keresztül. Aztán elő akarta venni mellem a póló alól, de ekkor már rászóltam.
Éva szólt hátra: ne zavartassátok magatokat, csak nyugodtan.
Tomi erre rögtön felhúzta pólóm a nyakamba és csupasz nagy melleim kezdte fogdosni.
Éva ekkor hátrafordult: irtó klassz melleid vannak, irigyellek, én is örülnék, ha az enyémek nagyobbak lennének. Péter is oda van a nagy cicikért, igaz?
Péter vigyorogva szólt hátra: Hát szeretem az biztos. De azért a tiedet se rossz markolászni, de szívesen megpróbálnák egy olyan cicit mint Veráé.
Teljesen elpirultam, egyrészt mert Tomi a beszélgetés közben teljesen szabadon levő melleim markolászta, amit Éva nyíltan bámult és Péter is odanézett, másrészt hogy ilyen nyíltan beszélnek a melleimről. Tomit nem zavarta a dolog, csak markolászta és nyalta melleim, amitől persze bimbóim igencsak nagyra nőttek és megduzzadtak.
Ezt Péter is észrevette: ez igen ezek aztán bimbók, lehet szívni őket rendesen igaz Tomi?
Tomi válasza: az biztos, nekem is kedvencem a melle.
Éva: jobban szereted Tomi mint az enyémeket ugye?
Tomi: Azért az sem volt rossz. Bár alig emlékszem már rá.
Éva erre felhúzta ingét és megmutatta melleit. Szép melle volt, bár kicsi de kemény kis körték.
Tomi és Péter az egyetemen barátkoztak össze és mint kiderült Éva régebben, előttem Tomi barátnője volt. Ez zavart persze, hisz egyértelmű volt hogy a férjem és Éva régebben lefeküdtek egymással és erről zavartalanul beszéltek Péter és énelőttem.
Legnagyobb megdöbbenésemre Tomi odanyúlt Évához és megmarkolta az egyik mellét.
Ugyanolyan klasszak mint voltak, mondta.
Pétert nem zavarta a dolog, néha a vezetés mellett odanyúlt Éva combjaihoz és megsimogatta combjait vagy feljebb puniját.
Megérkeztünk, leparkoltunk. Visszarendeztük ruháinkat és bementünk az áruházba. Éva akart venni magának valami szexis ruhát. Kiválasztott párat és engem is behívott a próbafülkébe, ahol átöltözött. Puncija teljesen borotvált volt. A ruha tényleg szexis volt, alul a fenekénél csak egy pánt, a puncijánál áttetsző és teljesen simuló, felül mellei szinte teljesen kivoltak.
Mondtam is neki, hogy ha ilyen ruhába megjelenik valaki előtt, az rögtön letámadja. Éva nevetve mondta: az a lényege az egésznek. Aztán behívta a fiúkat. Mind a kettőt. A két fiú élvezettel gusztálta Évát, Péter simogatni is kezdte melleit.
Aztán Péter felajánlotta vesz nekem is egyet. Választ sem várt kiment és hozott egyet. Próbáld fel és kimentek.
Levetkőztem, Éva megkérdezte: nem szoktad borotválni a punid? Péter nem szereti ha szőrös, mert mikor nyalja a szájába marad néha. Nem válaszoltam, a punim teljesen bozontos volt. Felvettem a ruhának nevezett kis valamit. Fenekem teljesen szabad volt benne, és mivel átlátszó volt a punciszőrzetem teljesen átlátszott. Felül teljesen testhez simuló volt, melleimre teljesen rásimultak ezzel teljes alakja látható volt. A két fiú bejött és most engem gusztáltak. Ez is dögös mondták. Péter elkérte a ruhát, hogy megveszi nekem. Aztán megjegyezte: lányok annyira felizgattatok, mi lenne ha bugyi nélkül jönnétek tovább?
Éva nevetett: mi van kandúr, neked is felizgattuk a fantáziádat?
Kiment a két fiú, mi meg öltözni kezdtünk. Én teljesen felöltöztem, látom Éva nem veszi fel a bugyiját. Kérdően nézek rá, mire ő:
" Hadd legyen egy kis örömük a fiuknak, Péter szeret matatni a szoknyám alatt.
" De megláthatják puncidat, rövid szoknyába vagy!
" És akkor mi van, csak jobban izgat a dolog. Te is vedd le inkább. Na ne szégyenlősködj, jó tested van, mit szégyelled.
Engedtem az unszolásnak és lehúztam bugyim. Beraktuk táskánkba és kimentünk, Péter kifizette a két ruhát. Beültünk egy kávézóba, Péter kávét és sütit rendelt. Láttam, hogy Péter keze odatéved Éva szoknyája alá.
" Ezt szeretem, látom hallgatsz a férjedre. Tényleg levette a bugyit. És te Vera, te is levetted?
Éva válaszolt helyettem: Levette ő is, képzeld neki teljesen szőrös a punija.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.27 pont (148 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#11 Bizse42
2019. 06. 5. szerda 15:40
Én azért tértem ide vissza újból, mert a nagyon kedves "feherfabia" orrom elé hozta. Így emlékeimet nem csalva újból átéltem az "ízletesen" leírt "SZENDVICSBE HELYEZÉST"! Attól,teljesen eláztam lenn, s feljutottam újból a "MENYORSZÁGBA"!


Jó volt az angyalkákkal beszélgetni. Kaptam egy frissítő fürdőt, majd érkezést követően visszatérhettem... Válaszolok rá!
#10 feherfabia
2019. 06. 5. szerda 06:44
Nagyon jó lehet! Válaszolok rá!
#9 Bizse42
2019. 04. 17. szerda 18:37
Ahogyan nagyon szimpatikus Zsuzsika mondja lenn: JÓ és még überezlem: NAGYON IZGISEN JÓ!!! Válaszolok rá!
#8 zsuzsika
2014. 10. 10. péntek 07:59
Jó. Válaszolok rá!
#7 A57L
2013. 12. 12. csütörtök 06:09
Jó írás. Válaszolok rá!
#6 papi
2013. 06. 25. kedd 09:25
Nagyon jó Válaszolok rá!
#5 sikamika
2012. 05. 18. péntek 02:22
nagyon jooo smile Válaszolok rá!
#4 banurr
2008. 07. 22. kedd 12:48
Mivel Vera írta...:)
Válaszolok rá!
#3 jozsi
2007. 09. 23. vasárnap 10:17
jo Válaszolok rá!
#2 Chris
2004. 10. 21. csütörtök 13:12
teljesen olyan mint az "Egy asszony a..." sorozatok. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2004. 10. 15. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!