A+ A-

Villa a Bogár utcában 2. rész

Kitört a nyári szünet és egy kiadós éjszakai vihar. Norbi kiskorától fél a villámlástól és ilyenkor mindig a Elli, a dadus mellé bújt. Most is gyorsan felszaladt a tetőri appartmanban lakó Ellihez, aki félálomban a régi reflexeknek engedve magamelléhúzta a 13 éves fiút. Norbi Ellihez bújva érezte magár biztonságban. Most azonban még egy különleges érzés is elfogta, amikor a fejét ráhajtotta Elli hatalmas melleire.
Kint egyre erősebben villámlott, így a fiú időről időre szemügyre vette egykori dadája gyönyörű melleit. A nő egy picit túl a negyvenen igazán buja aurával bírt. Nem maradt kókadt fasz a közelében.
Norbi is érezte, hogy egyre gyakrabban szeretne Ellihez bújni, de már nem a gyerekkori emlékek miatt, hanem valami egészen furcsa bizsergető érzés vonzotta a nőhöz.
Ahogy a melleinél feküdt, érezte, hogy egyre keményednek Elii mellbimbói és apró remegések futnak végig a nő etstén. Óvatosan megpuszilta a szája előtt a hálóingből kibuggyanó mellbimbót.
Meglepetésére Elli még jobban félrehúzta mellein a hálóinget, és szinte felkínálta a hatalmas cickókat a fiúnak. Norbi be is kapta az egész mellbimbót és úgy kezdte smárolni, mint amikor a lányokkal csinálja a sulibulikon. Szorgalmasan járatta körbe-körbe a nyelvét a bimbó körüli udvaron, néha néha megpöccintve a keménnyé mervedett bimbókat.
Elli testén végig-végig futó remegéseknek is hamarosan a nyomára jutott, mert miközben szorgalmasan smárolt a nő melleivel, addig a dadája egyre hevesebben simogatta a punciját.
Elli testének remegése lassan ritmikus hullámzássá vált. Norbi kezével végég simította a nő kezét egészen a lábaközéig. Majd elállt a lélegzete, mert érezete, hogy Elli teljes csuklóját feldugta a saját puncijába. Forró és nedves volt minden a dada lábaközött, Norbi nem akarta elvenni a kezét, nehogy megzavarja a nőt, de nem is tudta volna, mert Elli, amint megérezte a fiú ujjait a puncijánál, megfogta a másik kezével Norbi kezét és lassan körbe-körbe mozgatni kezdte a csiklójánál.
- Megmutatom a lányok legérzékenyebb pontját. - mondta a fiúnak, aki gyorsan felvette a ritmust és óvatosan simogatta azt a kis pöcköt, ami egyre inkább megkeményedett az ujjai között.
Elli hálásan túrt a fiú hajába és jelezte neki, hogy ügyesen belejött a csiklósimogatásba.
Norbi, amikor már túl volt az első néhány perces megilletődöttségen újra elkezdte Elli mellbimbóit smárolni.
Elli pedig egyre vadabul öklözte a saját pináját, és már szinte beleájult a kéjbe, amit a csiklójánál szorgoskodó fiúkéz okozott neki.
Hatalmas rándulásokkal érte el a csúcsot. A fiú azonban nem hagyta abba a csiklójának simogatását az első orgazmus után, hanem egyre vadabbul dörzsölte Elli punciját. Dákója szinte átlyukasztotta a pizsama nadrágját, oly annyire megkeményedett. Norbi is valami furcsát kezdett érezni a farkánál és hamarosan nedvesség öntötte el a lába közét.
- Azt hiszem bepisiltem. - súgta megszeppenve Ellinek a fiú.
- No, hadd nézem csak! - húzta le érdeklődve a nő Norbi pizsamáját.
- Ez nem pisi, ne félj. Ez csak annak a jele, hogy a tested is élvezte ezt a játékot. Szívesen le is nyalnám rólad, de anyáddal épp a minap beszéltük meg, hogy majd ő vezet be a férfi vállás rejtelmeibe, amikor eljönn az ideje. Gyere töröld bele a cicimbe.
Megsem várva a fiú válaszát elkezdte letörölni a maszatot Norbi farkáról és combjáról. A fiú farka még érzékeny volt, és néhány simogatás után újabb cseppek jelentek meg Norbi gyerekes faszának a végén.
- Jaj, Elli! Most tényleg bepisilek. Nagyon kell pisilnem. - Térdelt fel ijedten az ágyon.
- Nem baj, enged el magad. - símitotta végig Elli a cicjeivel a fiú félmerev faszát és ezzel a mozdulattal rögtön hanyatt fekve a szája fölé emelete Norbi fütykösét.
A fiú nem bírta tovább, és vékony rövid sugárban elkezdett pisilni. Elli igyekezett a szájába irányítatni az aranyszínű sugarat, de azért a cicijére is jutott belőle.
- Mindig tudtam, hogy az én kis hercegemnek nagyon finom íze van. - lendítette át a fiút a meglepetés okozta első másodperceken.
A vihar közben elült, és a hajnali napfény lassan kezdett áttörni a vékonyodó felhőkön. Norbi kissé rmegő lábakkal osont vissza a szobájába és szinte azonnal elaludt, kezét jól esően a pizsamáján lévő folton pihentetve.
Elli korán kelő volt, különösen a hajnali szeretkezések után szeretett időben fel kelni, mert ilyenkor mindig úgy érezte, hogy feltöltődött és tele van energiával.
A nyári szünetben csak Gábornak, a csládfőnek kellett reggel időben elindulni, a többiek nyugodtan lustálkodhattak.
Gábor már a konyhában találta Ellit, aki egy mozdulattal jelezte is neki, hogy azonnal kész a kávéja.
Gábor szeretett reggel kényelmesen készülődni, így ő is korán kelő volt.A teraszon már felszárította a reggeli nap az éjszakai eső nyomait, de a nyugágy még hűvös lett volna, ezért Gábor egy vastag törölközőt terített rá, mielőtt kiült volna újságot olvasni.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.76 pont (123 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#13 A57L 2014. 02. 11. kedd 06:09
Egész jó.
#12 genius33 2012. 10. 7. vasárnap 06:21
Kiráááály! smile
#11 tiborg 2010. 03. 31. szerda 07:28
Kituno mfolytatas.Csak 9,mert a vege elnagyolt !
#10 srb4fncm 2008. 07. 20. vasárnap 16:41
nekem ez túl durva.
#9 Bratyó 2003. 04. 14. hétfő 18:27
Nem semmi a sztory,kiváncsi leszek a folytatásra.
#8 Süni 2003. 04. 9. szerda 07:37
Szuper volt a folytatás, várom a következő részt.
#7 Ildica 2003. 03. 20. csütörtök 22:04
TheCronik,éhesen várok a sztorydra...:)))
#6 TheChronic 2003. 03. 20. csütörtök 15:40
Ildica! Na végre,hogy életjelet adtál magadról! Már kezdtem aggódni! :D

A történet fantasztikus,de nekem is mindig csak az irigykedés jut...azért könyékig a seggébe,az kicsit túlzás...
#5 bercibácsi 2003. 03. 19. szerda 19:05
Király a sztori!!!
#4 kac 2003. 03. 19. szerda 18:43
tényleg nagyon jó! remélem hamar kész lesz a folytatás!
#3 Teknősbika 2003. 03. 19. szerda 09:29
qrva jó!
miért nem volt ilyen nevelőnőm?
a gondnoki állás meg érdekel!
sok-sok ilyen folytatást!
#2 Ildica 2003. 03. 19. szerda 05:04
Remélem is,hogy lesz folyt köv. :)))
Kössz a reggeli frissitőt,a három, hm gyatrának sem nevezhető történet után még üditőbbnek hatott a Tied...:))
#1 Törté-Net 2003. 03. 19. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?