A+ A-

Emlékek az intézetből 3. rész: Változások

Két napig hevertem a kínvallatástól meggyötörten, belázasodva, félig-meddig eszméletlenül a szobámban. Gyakorta jött be hozzám az a nevelőnő, aki előkészített a vallatásra. Mindig megvizsgált, injekciókat adott, amik lassan helyrehoztak. Megtépett mellbimbóimat is rendbe hozta, a sérülés nem bizonyult olyan rettenetesnek, mint azt a kínpadon hittem.
A testemet könnyen meggyógyították, de valahányszor kinyílt az ajtó én akaratlanul is összegömbölyödtem az ágyban, és nem bírtam úrrá lenni a rám törő félelmen.
Enni is alig bírtam. Valahányszor bejött egy lány az étellel, görcsbe rándult a gyomrom.
Éjszakánként rémálmok gyötörtek. Újra és újra John szőrös képét láttam magam előtt, és a kérdés, az átkozott kérdés, ott visszhangozott mindenütt.
És mindez a lány miatt! Volt róla vajon halvány fogalma, hogy miknek vetnek alá engem, olyasmiért, amit el sem követtem? Nem értettem, hogy tehette ezt velem.
Értetlenségem lassacskán haragba, majd gyűlöletbe csapott át. Miért nekem kellett szenvednem, mikor ő a bűnös? Egyre inkább reméltem, hogy elkapják. Bizonyosra vettem, hogy őt feleannyira sem fogják kímélni, mint engem.
Egyik éjjel, miután nagy nehezen álomba merültem, arra ébredtem fel, hogy valaki lágyan simogatja a vállamat. Mint rendesen, most is anyaszült meztelenül aludtam. Eleinte azt hittem, csak álmodom. Elégedetten fordultam a hátamra. A simogatás tovább folytatódott, most a mellkasomat, majd lassan a hasamat kezdte cirógatni valaki.
Kicsit csiklandós vagyok, így amint a hasamhoz ért az ismeretlen kéz, felnyitottam a szemem. Sötét volt, de rögtön felismertem Charlene Dawson nevelőnő sziluettjét az ablakon beömlő holdfényben. Riadtan nyögtem volna fel, de ö finoman az ajkamra tette az ujját.
- Cssst. Nem kell félned. Nem foglak bántani - súgta.
Ördögien szép volt. Vékony, de izmos. Gömbölyű melleinek szédítő íve még a kosztümön keresztül is izgató volt. Már akkor megkívántam, amikor először találkoztam vele. Ott álltam meztelenül és ő csak méricskélt. Furcsa módon, a büntetések alatt, amiket ő szabott ki rám, mindvégig érzetem valamiféle izgalmat. Felpezsdítette a véremet, hogy ki vagyok szolgáltatva egy gyönyörű nő kénye-kedvének. Semmi könyörület nem volt benne, talán ez izgatott fel a legjobban.Míg gondolataim össze-vissza csapongtak, a nevelőnő leheletfinoman megérintette gyógyulófélben lévő mellbimbóimat.
- Hogy megkínoztak! A nyomorultak! Egy szökött kis kurva miatt - nézett a szemembe. - Én tudtam, hogy ártatlan vagy. De nem hallgattak rám. Az aligazgatónő nem hitt nekem. Sajnálom.
Nem tudtam, mit mondjak. Tudtam, hogy nem volt köze a vallatáshoz. Nem haragudtam rá. Nem is érdekelt annyira dolog, hiszen itt ült az ágyamon a legizgatóbb nő, akit életemben láttam, és a hasamat simogatta. Csöppet zavarban voltam, hiszen sosem voltam még nővel. Volt egy-két futó kalandom, de egyik sem volt több egy hevesebb csókolódzásnál, vagy egy könnyebb pettingnél.
- Tudom, hogy önnek nem volt köze hozzá, asszonyom. De nem hittek nekem.
Charlene lágyan beletúrt a hajamba, és közelebb hajolt.
- Sajnálom - suttogta, és ajkai szinte már megérintették a számat.
Szóra nyitottam a számat, mire ő azonnal megcsókolt. Hosszan, egymásba feledkezve játszottunk egymás ajkaival. Nem mertem hozzáérni, pedig iszonyúan vágytam arra, hogy megérinthessem a testét. Ő egy darabig engem simogatott, majd amolyan mellékes mozdulattal megfogta a kezem, és lassan a mellére helyezte. Én mohón kezdtem simogatni, óvatosan markolni keményedő melleit. Mikor levegőért kaptunk egy hosszú csók után, ő egy hirtelen mozdulattal lovagló ülésbe helyezkedett el rajtam, majd egy gyors mozdulattal lekapta magáról a kosztümkabátot és a blúzt. Ismét felém hajolt és újra megcsókolt. Én esetlenül igyekeztem kibontani a melltartó rafinált kapcsát, de végül is sikerrel jártam. Szelíden húztam le a melltartó pántjait a válláról. Erre ő felegyenesedett rajtam és elétárta gyönyörű bájait. Olyan volt, mint egy álom. Apró mellbimbói tüskeként meredtek előre, formás, tenyérnyi melleiből. Mohón ültem fel, és csókkal borítottam be kebleit. Mámorító volt az illatuk is. Még egy ideg játszottunk egymás testével, mígnem nevelőm ledobta az ágyról az agyongyűrt takarót, és kezével gyengéden cirógatni kezdte meredező farkamat. Csodálatos volt az érintése. Fél perc után elmentem volna, de ő tapasztalt szerető módjára még épp idejében megállt. Felállt és gyorsan lehúzta magáról utolsó ruhadarabjait is. Ott állt, a holdfényben, akár egy szőke istennő, és rám mosolygott. Lábaimhoz ült és a farkam fölé hajolt. Lassan érintette meg makkomat az ajkaival, majd a nyelve hegyével kezdte izgatni. Halkan felnyögtem a rám törő kéjtől, és belemarkoltam rövid, erős hajába. Miközben farkam teljes hosszában eltűnt a szájában, kezével a heréimet simogatta. Hörögtem a gyönyörtől. De most sem engedett elélvezni. Könyörögve néztem rá. Ő rám villantotta jól ismert, kegyetlen mosolyát.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 7.39 pont (66 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#16 deajk2008 2016. 10. 23. vasárnap 11:24
szeretem a bilincses szexet... 8p lett
#15 A57L 2014. 03. 20. csütörtök 09:18
Nem tetszett.
#14 papi 2013. 10. 22. kedd 09:54
Egész jó
#13 Machina 2003. 04. 20. vasárnap 02:02
Szerintem jó a story!
Csak az a kár, hogy a főszereplő nem lány!
Több megkínzott lányt!!!
#12 Whytee 2003. 04. 16. szerda 09:27
beteges, ja és persze egy mese, kitaláció!De biztos persze pár perverz kirázta rá, vagy magához nyult miközben olvasta!
Engem az ilyen nem érdekel!A borotvált punci meg a nagy mellek hoznak lázba!

Whytee@freemail.hu
#11 Kitti 2003. 04. 15. kedd 21:34
Sziasztok.Szerintem..hát...nekem nem tetszik a történet.főleg az a rész nem,amikor a lányt línozzák,és még a fiú is jól megkínozza....de az első 2 rész nagyon jó.a 3. viszont rosszabb.
#10 mengele 2003. 04. 15. kedd 21:05
Gyengül :)
#9 nacsa 2003. 04. 15. kedd 13:19
Egyre jobb lesz, csak így tovább.
#8 gézu 2003. 04. 15. kedd 09:20
sexi hmm hmm
#7 Arc 2003. 04. 14. hétfő 20:04
Jó a sztori csak hogy a srácnak miért kellett megerőszakolni lányt...bár tényleg jó a sztori de ennek semmi köze a szexhez.Amúgy várom a folytatást remélem elengedik és visszatér egy lángszóróval,kiszabadít mindenkit és az egész csapat halálra kínozza a személyzetet!
#6 Pipó 2003. 04. 14. hétfő 10:53
Hát, az előző két részhez képest szembeötlő a szinvonal javulása. Mindazonáltal még így is, hát hmm, hmm..
#5 TheChronic 2003. 04. 14. hétfő 09:01
Remélem,mostmár kiszabadul és "büntiböl" minden csajt szanaszét kúr.De legelöször is rágyújtja ezt a kastélyt a "személyzet"re.
#4 Moncsi 2003. 04. 13. vasárnap 04:04
Az előző 2 jobb volt :)
De ebben végre meghalt az apja :)
#3 Szanto tanar ur 2003. 04. 13. vasárnap 03:30
Bar nem olvastam az elozmenyeket, megis azt kell hogy mondjam, hogy tortenete egyseges, jol megkomponalt. Erdemjegye: 8as
#2 Asker 2003. 04. 13. vasárnap 01:42
Jééé, ebben már szex is van! :)
#1 Törté-Net 2003. 04. 13. vasárnap 00:00
Mi a véleményed a történetről?