A+ A-

Családban marad 2. rész

Egy hét szabadság, és ami közben történt
Elérkezett a nagy nap, az esküvő napja. Szokásos (vérmérséklettől függően) izgatott/unott készülődés. Mindenki kirittyentette magát, főleg a hölgyek. Editen és a feleségemen is spagetti-pántos mini ruha volt. Nagyon szépek voltak mindketten, mert a szűk ruhák kihangsúlyozták a gyönyörű melleiket, meg úgy általában az alakjukat.
Házasságkötő terem, elérzékenyülés, stb. De azt meg kell hagyni, hogy szépen sikerült minden, méltó hangulatban. Pálmi és (most már) a férje csinosak voltak. Természetesen én Pálmit mustrálgattam, de a dekoltázsán kívül sok mindent nem mutatott meg a menyasszonyi ruha.
Gratulációk után ők elhúztak fényképezkedni, mi meg átmentünk a lakodalom színhelyére. Nálam volt a család videokamerája, rám bízták, hogy a hivatalos videós mellett én is készítsek felvételeket az érdekesebb dolgokról. Fel is készültem jó néhány 90 perces Digital8-as kazival, meg cuftig töltött aksikkal.
Jó volt a hangulat, ami a vacsora után kezdett a tetőfokára hágni, mert jött a tánc és fogyott az alkohol tisztességesen. Én nem ittam, mert vezettem. Azt mondták a hozzáértők, hogy a tömény, főleg a pálinka nagyon finom fajtából való. Valakinek ez volt az ajándéka. Speckó, Alföld szerte híres pálesz.
Az ajándék hatása nagyon szépen látszott azokon, akik szeretik a töményt. Zilált fejek, félrecsúszott nyakkendők, felcsúszó miniszoknyák, kissé üveges tekintetek. (Persze nem ez volt az általános kép, de engem ez érdekelt, el is mondom mindjárt, hogy miért.)
Addigra már nagyjából levideóztam mindent, a fontosabb eseményeket meg a kinek a kicsodáját is, meg hogy később ki lehessen tárgyalni, hogy ki, hogyan nézett ki, stb. De amikor elkezdték magukat túlzottan jól érezni az emberek, kiváltképp a lányok és asszonyok, akkor betettem egy külön erre a célra szánt kazit a megkapó dekoltázsok, felcsúszó mini ruhák, kivillanó combok és bugyik számára.
Illetve egyre gyakrabban lehetett kamera végre kapni kompromittáló jeleneteket is. Kapatos férjek és barátok leültek idegen hölgyemények mellé, és vica versa. Szépen gyűltek a jelenetek a szalagon. Nekem csak annyi volt a feladatom, hogy ügyesen helyezkedjek, mert a kihajtható lcd kijelzőn jól be tudtam lőni a jeleneteket annak veszélye nélkül, hogy lebuknék, hiszen a kamerát nem a szememhez téve irányítottam a delikvensekre, hanem leengedve fordítottam feléjük és zoomoltam rájuk. Mivel több száz fős lagzi volt, így igazából annyi ember volt, hogy sem én, sem a delikvensek nem tűntek ki. Nem is beszélve arról, hogy a kompromittálóbb dolgok (cickók, fenekek fogdosása, lopott csókok, ilyesmi) a sarkokban és a félhomályban történtek. Na a történet lényege most jön: egyszer csak apósomat és a feleségemet pillantottam meg egy félreeső asztalnál az egyik oszlop mellett. Látszott rajtuk, hogy jócskán kapatosak, össze-össze borultak, sőt apósom keze már a feleségem mellein volt, illetve néhány pillanattal később már az asztal alatt. Hogy mi történt lent azt csak a közelire hozott felvételen, a feleségem elhomályosuló tekintetéből következtethettem ki.
(Hogy érthető legyen a dolog itt pár infót el kell mondani. Aposóm csak mostohaapja volt a feleségemnek, nem a vér szerinti. Kislány kora óta voltak együtt, láthatta felnőni és fejlődni a fruskát asszonnyá. Tizegynéhány évesként feleségem szabadon játszott, hülyéskedett vele, mígnem anyósom egy napon rászólt a lányára, hogy most már azért kezd ciki lenni a játék, hiszen a nőies vonásai erősen megjelentek már. Nehéz lehetett átállni, de persze mindketten sikerrel vették az akadályt. A mostani felvétel viszont arról tanúskodott, hogy valami többről is lehetett szó a szívük legmélyén, ami most felszínre tört, hogy már nem tudtak úgy kontrollálni a sok ital miatt.)
Lehet, hogy furcsán fogtok rám nézni, de egy nagyon aljas gondolatom támadt ott és akkor. Elképzeltem a feleségemet az apósommal, aki nem egy löttyedt muki volt, hanem egy aránylag sportos ötvenes fickó.
Szívesen megnéztem volna őket együtt.
Gyorsan kombináltam egyet, hogyan lehetne segíteni nekik, meg magamon is, hogy ez összejöjjön. Éjfél egyébként jóval elmúlt már. Fogtam egy teli üveg pálinkát, és mintha csak véletlenül tenném, odaültem hozzájuk és megkérdeztem:
- Jól érzitek magatokat? Bírjátok még? Nem vagytok álmosak?
Szerintem mindkettőjük agyában elindult a vezérhangya, mert nem vágták rá kapcsiból, hogy "Ó persze nagyon jól és bírjuk ám.", hanem néhány másodpercnyi hezitálás után apósom felelt:
- Őszintén szólva én elég fáradt vagyok. Nem tudom a párod, hogy van ezzel, de én lassan elmegyek haza. Elvinnél?
A nejem is adta a hullát, szóval az lett a vége, hogy megkértek vigyem őket haza. Bejött! Csak nekem még kellett kb. negyed óra. A pálinkát "véletlenül" ott felejtettem előttük, hogy addig is szinten tartsák az oldottságukat, amíg visszaérek. Mondtam, hogy negyed óra múlva jövök, mert van egy kis dolgom, és akkor hazaviszem őket.(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.79 pont (117 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 A57L 2016. 09. 23. péntek 05:48
Nem rossz történet.
#11 listike 2014. 09. 13. szombat 16:35
Jól indul.
#10 tiborg 2013. 11. 28. csütörtök 07:32
Egyszeru, de nagyszeru!Kalandozz messzebb Manokam......
#9 sipospista 2013. 06. 6. csütörtök 16:36
szuper
#8 Bikmakkocska 2013. 01. 11. péntek 08:28
Elég beteg, de ebben a műfajban átlagos.
#7 genius33 2013. 01. 7. hétfő 12:15
Jaja, mégjobb! nyes
#6 sihupapa 2008. 11. 9. vasárnap 21:02
még mindig király
#5 Manóka Land 2003. 07. 10. csütörtök 15:21
:-)
Jó, rendben.
Több hozzászólásban láttam, hogy ez a "következő történet" szöveg többeket zavar. Mondjuk részemről csak annyit jelez, hogy lesz folytatás, de legközelebb elhagyom. Ill. ami sorban áll, azon még ott lesz:-(
#4 Kefe 2003. 07. 10. csütörtök 14:53
Lehet, hogy "undorító"(b), de legalább nem az a szokványos papírforma, hanem valami új! Csak nem kellene az utolsó mondat!.. .
Amúgy jó, remélem valami "érdekes" módon használja fel az asszony ellen a videófelvételt!
9.
#3 b 2003. 07. 10. csütörtök 00:15
szerintem undorító
#2 jani 2003. 07. 9. szerda 22:01
Ez meg nem eléggé részletes.
#1 Törté-Net 2003. 07. 9. szerda 00:00
Mi a véleményed a történetről?