SZEP
06
2017

Erotikus vágyálom bosszúval

hetero

- első részlet -
Gyertyafény leplezi csupán vágytól égő testünk egymáshoz közeledtét... Az olajpárologtatóból ópiumos illat tompítja elménket, fokozva az ősi, mámorító ösztöneinket, mellyel minden egyes szőrszálrezdüléstől forróság, bizsergés járja át porcikáinkat...
Nagy sóhajtás, heves szívdobogás... előttem áll, szemeibe nézve elveszek tekintetében... egy megmagyarázhatatlan vibráló meleg érzés futkározik a tarkómtól... a hátamon... a derekamon át a fenekemig, ahol felerősödik... - megborzongok, de továbbhalad talpamig, majd hirtelen vissza...
szinte a földre kényszerít, mintha nem bírnám el... de nem is akarom.
A karjai azok, amik nem engednek leroskadni. Tüzes kardokként érnek hozzám, szinte égetnek. Megégek! Ugyanakkor mégis olyan, mintha hideg fémként lágyan simogatnának... egyszerre vonzó és veszélyes. Tenyereimmel megszorítom a vállát, kapaszkodom, lehúz a bizsergő érzés a csípőmtől egészen lefele.

*  *  *

Munkahelyi (t)erotika

hetero, iroda, anál, munkatárs

22 éves, budapesti lány vagyok, afféle igazi lokálpatrióta.
Itt születtem, itt jártam oviba, általánosba, gimibe, és ide járok estin fősulira is, jelenleg is.
Nehezen tudnám elképzelni magam jelenleg, hogy egy aranyos, kedves kis faluban éljek, és reggelente tehénbőgésre ébredjek, bár szeretem a vidéki életformát, max 1 hétig.
A nevem Erika, barna kleopátra hajam van, nem vagyok egy nagy szám, de az a típusú nő vagyok, aki merőben szokatlanul elégedett magával, ami a testiséget illeti. Formás, férfimarokba való melleim vannak, hetyke, szinte mindig előremeredő bimbókkal, a sporttól erős, feszes, kerek, kissé körte popsim, és mivel 15 éves korom óta nem tudom a bozontot elviselni ott lenn, ezért a puncim teljesen csupasz, kislányos. Először borotvával estem neki, később, mikor nagyobb és főképp bátrabb lettem, kozmetikussal csináltattam meg magam, gyanta igénybevételével.

SZEP
05
2017

Narancs vidék

hetero

Az öltözőben kezdődött minden, kijöttem, mert az osztálytársaim idióták de nem ez fájt a legjobban hanem az hogy Ő nem állt ki mellettem mikor a kurva had letámadott. Leültem a pad mellé a földre és kirángattam a táskámból egy narancsot. Elkezdtem megbontani a narancsot mikor ajtó csapódást hallottam, majd közeledő léptek hangját. Ő jött be az öltözőbe és kacéran elvigyorodott mikor elém ért.
- Most komolyan ? Itt duzzogsz és narancsot eszel ? Tudod elég gyorsan felkapod ám a vizet!- lehuppant elém a földre törökülésben.
- Ha nem vetted volna észre még csak bontom a narancsot nem pedig eszem. – ebben a pillanatba szedtem le a narancs utolsó darab héját és a leve a szemembe fröccsent.
Ösztönösen hátra hőköltem és bevertem a fejem a falba erre ő éktelen nevetésbe kezdett, egy ideig megállt bennem az ütő, de csak addig, amíg meg fogalmazódott bennem a terv, hogy hogyan is öljem meg őt.

*  *  *

Történetem Jenny-vel 5. rész

bizarr, anál, hermafrodita

Ott tartottam hogy elkezdődhetett végre a közös életünk. Azt gondolom ecsetelnem sem kell hogy egy költözés mekkora meló, főleg több száz km-re. De úgy gondoltam hogyha valakiért, akkor Ő érte megéri.
Sokat beszélgettem a szüleimmel és veszekedtünk is jónéhányat mig ment a költözés. De aztán amire odacuccoltam Jennyhez, belátták hogy ez nem poén a részemről hanem teljesen komoly döntés. Szerettem volna hogy jóban legyenek hisz mégiscsak egy család leszünk valamilyen szinten. Ezért mikor berendezkedtem meghívtuk őket immár a közös lakásunkba. Vonakodva ugyan de végül igent mondtak és jöttek is kocsival.
Mikor megérkeztek már lent vártuk őket a parkolóban. Gyors üdvözlés és kissé erőltetett mosolygás után irány a lakás. Felérve egyből az előszobába mentünk leülni és kicsit beszélgetni, már volt kikészitve nasi és üditő is.

SZEP
04
2017

Chat~en szerzett történetek 8. rész

családi, tini, anya-lánya

Ezt a sztorit egy 26 éves nő osztotta meg velem, félig a chat - en, félig telefonbeszélgetésben. Mint a többi, ez sem túl egyszerű történet, van benne egy - két durva dolog, így nem ajánlom az álszent, prűd, szépelgő lelkű olvasóknak.
11 éves voltam amikor a szüleim elváltak. Onnantól kezdve hol anyámnál, hol apámnál, hol meg a nagyszüleimnél laktam. Baromira szarul érintett, hogy mire megszoktam volna az egyik helyet már mennem kellett a másikra. Pár hónap alatt cuki kislányból kezelhetetlen serdülő gyerekké váltam. A jegyeim leromlottak, 13 évesen már túl voltam három iskolán (mindenhonnan kirúgtak), négy rendőrségi kihallgatáson, két pszichológuson és a szüzességem elvesztésén. Rászoktam a cigire, az alkoholra és később jött a fű, meg pár durvább cucc is. Végül az egyik pszichomókus azt javasolta, rakjanak be egy kollégiumba és ha anyu együttműködik a tanárokkal, akkor elméletileg vissza lehet fordítani a lezüllésemet.

*  *  *

Adrienn története

hetero

Ahogy írtam is, 29 éves vagyok. Modern, érett gondolkodású embernek tartom magam, és tartanak engem annak az ismerőseim is. Jelen vagyok nagyon sok ismerőssel a Facebook-on, követek embereket, csoportokat a Twitteren, sok ismerősöm van iwiw-en is, bár azt kissé már hanyagolom.
Nagyok sok ügyemet az interneten keresztül intézek: banki dolgok, közüzem, levelezések.. stb. Otthon egy laptoppal vagyok jelen az információs szupersztrádán, munkahelyemen is van lehetőségem internetet magáncélra használni, viszont kissé korlátozott módon, ez talán érthető is.
Férjem, Józsi, egy elég nagy külföldi tulajdonú cég jó beosztású alkalmazottja,sok extrával : céges autó, mobil,laptop,juttatások, külföldi utak,sorolhatnám. Egy Budapesthez közeli agglomerációs kisvárosban élünk, a körülményeink minden tekintetben rendezettnek mondhatók.

*  *  *
SZEP
01
2017

Tej

családi, anya-fia

Jason azon kapta magát hogy megint rá gondol. Úgy tűnt hogy ez egyre gyakrabban fordul elő. Tudta hogy ez helytelen és nem szabadna így gondolkodnia a saját édesanyjáról, de nem tudott semmit tenni. Minél inkább küzdött ellene, annál inkább felizgult. Az ágyára feküdt és bekapcsolta a TV - jét hogy elterelje a gondolatait.
Pár perccel később úgy látszott hogy beválik a dolog. Az egyik kedvenc műsorát nézve megszűntek piszkos gondolatai. Legalábbis addig, amíg meg nem hallotta a zuhanyzás hangját. Tovább nézte a TV - t, de már nem segített. Minden barátja ugratta amiért ilyen csinos édesanyja van és mindenfélét mondtak hogy mit tennének vele. Azt viszont valószínűleg egyikük sem gondolta volna, hogy Jason maga is megtenné azokat a dolgokat.

*  *  *

Egy forró délután

hetero, tini

16 éves vagyok, amikor a történetbe foglaltak történtek, még 15 voltam. 175cm - s magasságom, barna hajam, kék szemem, átlagos tini fiú testalkatom van. A tavalyi nyár nagy részét vízparton töltöttem, felnőttek társaságában. Koromnál fogva gyakran gondoltam erotikus dolgokra, A dögösebb osztálytáraim és a strandon látott bombázók jártak a fejemben.
El voltam szomorodva, hogy itt nem masztizhatok egy kiadósat, mikor úgy ki vagyok éhezve(nem volt külön szobám). Maradt tehát a WCahol egyáltalán nem tudtam ellazulni és élvezetesen kiverni.Teltek a napok, a strandon minden nap elsétálgattam a korombeli napozó csajszik mellet akiket jól megnéztem. Legtöbbjük csodás fenékkel és mellekkel rendelkezett, nagyon izgatóak voltak. Persze ők is megbámultak engem, vigyorogtak rám a napszemüveg mögül és hallottam, hogy miután elmegyek nagyon sutyorognak valamiről. Ettől csak még jobban felizgultam.

AUG
31
2017

A masszírozás

hetero, anál

Ez a kis történet az egyik barátom barátnőjéről (Erika) és rólam szól. Az egész egy kérdés felvetésével kezdődött, amely így szólt eljönnél hozzám megnézni az új szobámat? Erika először ellenkezett majd olyan feltétellel eljött, hogy megmasszírozom őt! A megbeszélt időpontra összepakoltam a szobámba és vártam a hívását, hogy mikor jön. Este 8-ra megérkezett és elkezdtünk beszélgetni a közös ismerősökről, és fényképeket nézegettünk. A képnézegetés közbe mondta, hogy mennyire elaludta a nyakát és milyen jól esne neki egy kis masszírozás. Én elkezdtem masszírozni a tarkóját erre ő halk sóhajt engedett ki a száján, majd hozzátette, hogy milyen jól esik neki és nem is gondolta rólam, hogy ilyen jól masszírozok.
Felajánlottam neki, hogy máshol is megmasszíroznám, ha ő is beleegyezik. Első reakciója az volt, hogy nem lehet, mert van barátja, és ha megtudná biztos, elhagyná és velem is, összeveszne és ő, ezt nem akarja.