ÁPR
06
2018

Angyali történet 13. rész - Judy története 7. fejezet - Még egy angyal

gruppen

Volt egy nagyon fontos epizód az életünkben.
Az egyik Hazatérés ünnep után Miu napokig szótlan és gondterhelt volt. Ez főleg nekem tűnt fel, mert sokat voltunk együtt és érzékenyebben reagáltam a hangulata változásaira. Néhány nap után félrehívott, hogy fontos mondanivalója van, de hosszú lesz. Elképzelni nem tudtam, mi baja lehet, de persze megbeszéltünk egy alkalmas időpontot és elvonultunk a tengerpart egy nagyon eldugott szakaszára.
- Emlékszel, meséltem neked az időhurokról. Most is volt egy egészen különleges. Egy OtthonVilágból való barátnőm ugyanúgy járt, mint én: beleszeretett valakibe és nem törölte az emlékeket, őt is választás elé állították, hogy itt marad, vagy végleg hazamegy. Azt kérte, hogy nézzem meg a fiút és segítsek dönteni. Ketten együtt csináltunk egy időhurkot a Hazatérés ünnep napjára és idehozta a fiút is.

*  *  *
ÁPR
05
2018

Másfajta erotika

hetero

Néha a sors, amit sok néven szoktak emlegetni, különös meglepetéseket tartogat. Egy ilyen meglepetés volt Márk is. Gina barátnőm egy unalmas reneszánsz estre cipelt magával csak hogy ne menjen egyedül. Nyugodt melankóliával pengették a lantokat, én meg éreztem, hogy lassan a falra mászom. Intettem Ginának, hogy „bocsi, dolgom van”, és igyekeztem diszkréten elsomfordálni.
Az ajtóban viszont szinte szó szerint belebotlottam egy magas, sötét öltönyös pasiba.
- Hová ilyen sietve, hölgyem? - kérdezte egy sármos mosollyal.
Felvettem a magabiztos üzletasszony álarcomat és szemrebbenés nélkül feleltem:
- Sajnos mennem kell, bár lenyűgöző az előadás. A cd-t viszont már meg is vettem. - hazudtam.
Felsegítette a kabátomat és talán véletlenül vagy talán akarattal a keze végigsiklott a meztelen vállamon. Beleborzongtam, és ezt nem tudtam az üzletasszony álarcommal leplezni.

*  *  *

Segítő kéz

leszbi, tini, diák

Amy a padjában ült és az előtte levő két ábrát bámulta. A tankönyvben levő kép jóval bonyolultabb volt mint a tanárnő által adott feladatlapon levő. A lány az ajkába harapott és körbesandított az osztályban jeleket keresve arra, hogy a többiek is hozzá hasonlóan küszködnek, de mindenki keményen dolgozott. A lány ezután Miss Wilson-ra, a helyettesítő tanárra nézett. Mr Chapman, az állandó tanár beteg lett. Miss Wilson késő húszas éveiben járható csinos nő volt és éppen valamilyen előző óra dolgozatait javította. Megérezhette hogy Amy figyeli, mert felnézett és tekintete találkozott a lányéval. Gyorsan végignézett az osztályon, majd letette a piros tollat amivel javított, felállt és Amy padjához sétált.
- Minden rendben? - kérdezte kedvesen mosolyogva lenézve Amy feladatlapjára.

ÁPR
04
2018

Swinger, kicsit másként - Negyedik hétvége

gruppen, nyaralás, férj-feleség

Ahogy teltek a napok, úgy fokozódott az izgatottság a párokban.
Szinte minden éjjel egymást kényeztetve-, ölelkezve aludtak el és a napjaik is derűsen teltek.
A hétvégén az újdonság-, a kaland izgalmával indultak a tengerhez.
Berendezkedtek és beszerezték a szükséges dolgokat, mikor megcsörrent a nyaraló telefonja.
Zsu jelentkezett és üdvözölte őket.
Elmondta, hogy ha nekünk is megfelelő az időpont, akkor meglátogatnának bennünket délután 3 órakor.
Megemlítette, hogy Károllyal megbeszélte a történeteinket és szeretnék ha semmiben sem korlátoznának minket.
Ők, mindenben igazodni fognak hozzánk.
Fanni köszönte meg Zsu kedvességét és biztosította arról, hogy barátok között lesznek.
Mikor Fanni letette a kagylót, a társaság felé fordulva mondta:

*  *  *

A megváltozott életem 3. rész - Nyári sporttáborban: A fordulatokban gazdag ráadás

homo

Tollaslabdatáborban
Alig néhány órával az előző rész végén említett aktust követően harmadmagammal, de sajnos Zsolti nélkül elhagytam a focitábort, és útba vettem a 2 hetes tollaslabda tábort, amelyet egy 1 hetes versennyel zártunk mindig le. Míg a focitáborban edzők nélkül nagyjából 200-210 fő fiú volt, addig itt edzőkkel és a ”csapatorvossal” valamint a lányokkal együtt 240-260 fő. Majdnem ugyanannyi emberre kétharmada volt a faházak száma, így általában 4, elvétve 6 személyes ’szállásokat’ kaptunk.
Nekem a faházon Krisztiánnal (Krisz) és Mikivel, a két legjobb haverommal, valamint az utóbbinak a két öccsével, vagyis Ricsikével és Janikával (akik egyébként kétpetéjű ikrek voltak) továbbá egy leendő másodévessel (Isti) kellett osztoznom. Egyébként Krisz az osztály-, míg Miki az évfolyamtársam volt, vagyis akkor nyár elején fejezték ők is be a másodévet. Az ikrek pedig a nyár végén kezdték az első évüket.

ÁPR
03
2018

Barbara 1. rész

családi, apa-lánya

A nyári szünidő elején kezdődött.
Apával az évzáróról tartottunk kocsival hazafelé, kezemben a bizonyítványomat szorongattam. Kinyitottam és próbáltam elolvasni a leírtakat, ami nem mindig sikerült.
- Ügyes vagy Barbi, látod sikerült befejezned az iskolát - nyúlt át Apa, és megsimogatta a fejem.
Igaz nem volt könnyű, százig el tudok számolni, az összeadás is megy, és szótagolva tudok olvasni is. Ezt az iskolát a hozzám hasonló gyerekeknek találták ki. Jártak ide nálam butább, és nálam kicsivel okosabb gyerekek is. A bizonyítványból egy pecsétes papír csúszott ki, amin a következő állt nagy nyomtatott betűkkel:
„ A gyermek értelmi fogyatékos, továbbtanulása nem ajánlott.”
Hamarosan haza értünk, amíg Apa bejárt a garázsba én bezártam a kaput, mert nálunk mindig zárva kellett lenni kapunak, és ajtónak is. Azért, hogy csúnya idegenek nehogy be tudjanak jönni.

*  *  *

Fogadás

hetero, anál, tini

Hanna letette a lapjait az asztalra:
- Full. Hármasok és kilencesek. - jelentette be magabiztosan.
Samantha egy pillanatig csalódott arcot vágott, majd szélesen elvigyorodott.
- Négy ici - pici kettes. - mondta a kártyáit kiterítve.
Ezzel kinyúlt és a zsetonkupacot maga elé húzta.
- Csaltál. Nem tudom hogyan, de csaltál.
- Duzzogj csak! Becsületesen győztelek le. Ami pedig a nyereményemet illeti... - mondta Samantha, majd egy kis drámai szünet után folytatta:
- ... holnap este az öcsém a városba jön a hétvégére.
- Ne! Kérlek ne Pete-et! - nyögte Hanna.
Samantha ügyet sem vetve rá, vigyorogva folytatta:
- Hármasban elmegyünk vacsorázni, azután visszajövünk az albérletbe, ahol engeded hogy megdugjon...

*  *  *
ÁPR
01
2018

Különleges szexélményeim 42. rész

hetero, anál

Az állandó szeretőm továbbra is a hugom, de most akadt ismét mellette egy egész egyedi, és izgalmas kaland. Az egész úgy kezdődött, hogy épp végeztem egy építkezéssel, ezt kihasználva az öreg meg is talált egy speciális megbízással. Még a 2000 es években az egyik brigádunkban volt egy idősebb munkás kolléga, az öreg Pista bá. Rendes kisöreg volt, és a szakmát is eléggé vágta. Tőlünk ment nyugdíjba, aztán a felesége halálakor valamikor 2010 ben a gyerekei rábeszélték, hogy adódjon el a családi ház már most, és akkor ő a lányához, férjéhez meg gyerekeihez költözik , kap egy szobát. Mivel mindig a lánya volt a kedvence, meg a vejével is jól kijöttek, belegyezett.
Aztán a veje 2015 ben kapott az ország másik végén egy nagyon jól fizető állást, oda költöztek, persze vitték az öreget is. Aztán múlt évben az öregnél előrehaladott, már áttétes rákot diagnosztizáltak. Próbálták kezelni, de már nem lehetett mit tenni.