ÁPR
12
2018

Új világ

hetero, szűz, tini

A dübörgő zene átitatja testemet. Kiskorom óta szeretek táncolni, egy ideig balettozni is jártam, majd átnyergeltem a ritmikus sportgimnasztikára. Sajna, jött a kamaszkor és a génjeim elárultak. Az alakom a sportosból átment nőiessé … nagyon nőiessé. A lüktető fények, a forróság, a kellemes illatok és a furcsa szagok egyvelege, a körülöttem vonagló testek látványa, a gyomromba lötykölődő pia mind – mind azt ordítják a fülembe, hogy: Vedd le! Vedd le! Vedd le! Nem bírom tovább. Egy mozdulattal lerántom a trikómat. Telt kebleim kibuggyannak. Valaki felüvölt. Ez az Laura! Gyönyörű csöcseid vannak! Hátulról átölnek. Az osztálytársam Anita az. Ő már teljesen meztelen. Miközben kemény mellbimbói szinte átdöfik a hátamat, kezei lassan csúsznak lefelé. Megérintik a köldökömet, majd besiklanak a farmeromba. Lassú szám következik. Szinte összeolvadva csendesen ringatózunk. A tarkómat csókolgatja, majd a fülcimpámat kezdi el csócsálni.

*  *  *

Nyaralás

gruppen, nyaralás, anál, vibrátor, férj-feleség

Feriékkel már évek óta ismertük egymást, a feleségeink egy osztályba jártak, és a kapcsolat megmaradt köztük. Gyakran összejártunk, együtt is nyaraltunk néha. Kati, Feri felesége csinos kis nőcske volt, alacsony, formás. Pont az ellentéte volt Szilvi, a feleségem. Vékony, apró, formás mellekkel, hosszú combokkal. Mindig ugrattuk is egymást Ferivel, hogy véletlenül nem fogjuk összecserélni egymás feleségét. Aztán egyik nyáron a Balatonnál nyaraltunk négyen. Napközben strandolás, esténként üdülő, iszogatás, ilyesmik. Itt ismerkedtünk meg Gézával és Eszterrel. Fiatal pár voltak, de nem házasok. Eszter roppant csinos volt, és ezt tudta is magáról, általában kifejezetten kacéran öltözködött. Géza aztán egyik este felvetette, folytassuk az italozást náluk, szereztek valami jó bort a környékről, kóstoljuk meg.

ÁPR
11
2018

Swinger, kicsit másként 6. rész - Ötödik hétvége

gruppen, nyaralás, férj-feleség

Szombaton 10 óra tájban már a nyaraló teraszán ültek és az italaikat itták, mikor Zsuzsannáék megérkeztek.
Boldogan ölelkeztek össze és rögtön vidám beszélgetésbe kezdtek.
Zsuzsanna Ágnes hasát simogatva csókolta szájon Károlyt.
Károly arca büszkeséget sugárzott!
Zsu:
- Nagyon de nagyon boldogok vagyunk, hogy sikerült a vágyatok!
Úgy érezzük ehhez a picihez egy parányit mi is hozzájárultunk!
Ugye, megengeditek nekünk ezt az érzést!?
Ágnes:
- Igen, jól érzitek és végtelenül hálásak vagyunk nektek is!
Hogy sikerült a vágyunk, az minden férjnek és minden feleségnek a közös sikere!
Köszönjük nektek az én párommal együtt!
Nem fogok apasági-tesztet végeztetni, mert azt szeretném ha mindnyájan a saját gyermekeként tekintene rá!

*  *  *

Gazdag Shavo 1. fejezet

hetero

Rajtam volt a sor, hogy a csodás, megnyugtató szavakért, amelyeket a fülembe suttogott, megjutalmazzam. Lassan széthúztam a selyemköntöst, ő azonban nem bírta ezt kivárni. Lerántotta a vizes karomról, elé tárult az áttetsző kombiné, amely rátapadt a testemre, és ez a látvány különös arckifejezést eredményezett. Vágyódást, őrült óhajtást láttam. Megragadta elöl a finom anyagot, ököllel megcsavarta, és egy gyakorlott mozdulattal letépte rólam. Cafatokra szakadt az a gyönyörű holmi. Megijedtem.
– Elég ebből! Hallod? Egy percet sem vagyok hajlandó tovább várni.
Látni akarlak! Most pedig meg foglak kapni. Nem tudsz tovább távol tartani magadtól. Mit gondolsz, meddig húzhatod még az idegeimet? – vágta hozzám a szavakat fújtatva, parancsolva. Más hanglejtése volt.

ÁPR
10
2018

Gyönyörteljes romlásom 1. rész

hetero, szűz, tini, diák

Nemrég jöttünk fel Pestre. Nehéz volt otthagyni a mi kis házunkat, amelyben felnőttem, a falut, ahol születtem, a barátokat, de két okunk is volt a költözésre: anyám új férje és legújabb munkahelye. Szerencsére aránylag gyorsan beilleszkedtem a suliba, bár elsőre szinte lehetetlennek tűnt, hogy nem 14, hanem 29 osztálytárs rigolyáit kell elviseljem. A bátyámnak mindez nem sikerült, igaz, ő elég csendes, magának való, vékonyka srác, így a többiek rögtön elkezdték piszkálni. Amikor látták, hogy nem képes megvédeni magát a „viccek” egyre durvábbak, gonoszabbak lettek. Aztán tegnap kiborult a bili: sírva jött a szobámba: azzal fenyegették, hogy ha nem készít rólam, egy meztelen képet másnap beledobják a szemetes konténerbe. Hiába győzködtem arról, hogy úgyse merik megtenni, szinte már remegett a félelemtől, így aztán győzött a testvéri szeretett, a fejemre húztam a trikómat, hogy az arcom ne látszódjon és hagytam,

*  *  *

Unokabátyám és én - A lebukás

homo

A lebukás sajnos, vagy mégsem ?! :)
Életem következő fordulópontja Tízennégy évesen történt velem, amikor anyu meglátott az unokabátyámmal Tomival.
Az eltelt két évben sokszor szoptam le Tomit aki húszéves. Nem laknak messze tőlünk és a családi kapcsolat is nagyon jó így sokszor találkozunk. Amikor csak kettesben tudtunk maradni mindig meg is tömte a számat és mivel egy kis faluban laknak könnyű volt összehozni, hogy kettesben lehessünk.
Egyik hétvégén elmentünk két napra horgászni a közeli kis tóra. Kocsival kivitt minket anyum és segített bepakolni, mert az utolsó kilómétert gyalog lehetett megtenni egy kis ösvényen.
Miután kettesben maradtunk elkeztünk tábort állitani, szereléseket kipakólni. Tomi jól ismerte a helyet mondta, hogy erre senki nem jár és azért választotta a ezt a helyet, hogy kettesbe lehessünk.

ÁPR
09
2018

Hannah játéka

családi, bilincs, testvérek

- VALAKI! SEGÍTSÉG!
- APA! ROBBIE! SEGÍTSÉG!
- VAN ITTHON VALAKI?
Teljes csend. Én pedig csapdába esve fekszem a “börtönömben”. Teljesen egyedül. Az ágyamban. Meztelenül. A bokáim és a csuklóim bőrszíjakkal az ágy lábaihoz kötve. Már lassan több mint két órája. Carly - val, a barátnőmmel kihasználtuk, hogy egyedül vagyunk a házban és a szobámba jöttünk egy kis intim együttlétre. Az egyik kedvencünk egymás kikötözése volt. Először én csináltam Carly - val, és bejött neki. Idővel felvetette hogy én is lehetnék az alany. Kipróbáltam és nekem sem volt ellenemre. Onnan kezdve felváltva kötöztük meg egymást, amikor egy kis időt tudtunk együtt tölteni.
A mai délutánon Carly levetkőztetett, leszíjazott és alaposan bekent testápolóval. Készen álltunk egy kis zavartalan szexelésre. Sajnos egy kis utalásnak is érezhető megjegyzést sikerült tennem a húgára és ez igen érzékeny pontja.

*  *  *

Juli beavatása 4. rész

gruppen

Ez már farsang idején történt. A szilvesztert sajnos nem tudtuk együtt tölteni, és az év elején is csak néha sikerült néhány órát inkább csak délelőtt összebújnunk. Aztán eljött a nap. A férjemnek négy napra külföldre kellett utaznia. Majdnem fölsikítottam örömömben amikor elmondta. Hívott, hogy menjek vele, de én már lelki szemeimmel a Laci faszára gondoltam, és valami kifogással kibújtam a kérése elől. Persze alig vártam, hogy elmondjam a Lacinak, és remegtem, hogy vele tölthessem ezt a négy napot. Nem mondta rögtön, hogy rá ér, de én nagyon reménykedtem.
Aztán kb. egy héttel előtte, azt mondta, hogy leutazunk Szegedre, bemutat a barátainak. Végtelen boldogság öntött el. Sohase fogom elfelejteni, egy keddi nap délután találkoztunk, és kocsival mentünk Szegedre. Nagyon be voltam indulva. Menetközben lehúztam a sliccét, és számba vettem a farkát.

*  *  *
ÁPR
06
2018

Unokahugi 4. rész

családi

Másnap reggel egyedül ébredtem fel. Zsófi párnáján egy üzenet várta, hogy elolvassam:
A boltba mentem, a kávé még meleg. Szeretlek! Csók: Zsófi
- Szeretlek - ismételtem magamban ezt a bűvös szót. Ekkor rájöttem, hogy mit is érzek valójában az unokahúgom iránt: szeretem, de nem úgy, mint egy nagybácsi az unokahúgát. Olyan érzés kerített hatalmába, melyet ismerek, de sosem találkoztam vele ilyen mértékben: ez a szerelem. Hogy mit érzünk a másik iránt, még nem adtuk egymás tudtára, de megfogadtam, hogy színt vallok Zsófinak.
Kimásztam az ágyból, magamra kaptam a rövidnadrágomat és a pólómat, majd a konyha felé vettem az irányt.
- Jó reggelt! - köszöntött Kitti, Zsófi nővére. Elképedt arcomat látva felnevetett.
- Jó reggelt! - köszöntöttem én is, majd leültem az asztalhoz vele szemben.