A+ A-

Egy kiéhezett anya története 5. rész

Aki olvasta az előző történeteimet, annak nem újdonság amikor azt írom le, hogy az 52 éves anyám mennyire szexőrült. Miután közösen átéltük az első szexuális élményünket, onnantól kezdve lángra robbantottam benne valamit, mert amikor itthon vagyok, minden alkalmat megragad arra, hogy az éhes pináját kielégítse farkammal. Többször megdugtam már a pináját, a száját a seggét, volt olyan, hogy egész éjszaka keféltünk. Köszönhetően a nyári szünetnek minden nap dugással telik, amikor az öcsém elmegy valahova itthonról, vagy bezárkózik a szobájába. Ez a mi nagy szerencsénk, hogy a számítógép mellett ül órákat, így anyámmal a fenti szobámban kellemes órákat tudunk eltölteni egymással. Nemrégiben egy újabb perverz ötlete támadt anyámnak, melyet természetesen véghez is vittünk. A szomszéd házban családi összejövetel volt, mely egy esti bográcsozással, szalonnasütéssel volt összekötve. Anyámnak az a gondolata támadt, hogy a sötét éjszakában menjünk hátra a kertbe, és kint az udvaron dugjam meg. A szomszédban szólt a zene, az udvaron sötét volt így kivittünk egy plédet, amit leterítettünk a garázs elé. Senki nem láthatott meg minket, hiszen a garázs takart mindent. Leültünk, majd nagyon lassan, finoman kezdtük egymás testét simogatni. Az ajkaink épphogy csak érintették egymást, a farkam már egyre keményebben állt, és szabadult volna a rövidnadrágból. Anyámon is egy sztreccs rövidnadrág volt, én pedig folyamatosan centiméterről centiméterre toltam a kezem egyre lejjebb a nadrágon belül. Bugyi nem volt rajta, ami tőle nem meglepő, így a helyzet számomra még könnyebbé vált. A nedves pina, ahogy simogattam egyre jobban csalogatott magához, közben a lágy csókok egyre vadabbá váltak. Teljes erővel egymás szájában forgattuk a nyelveinket. Anyám már nem bírt magával és elkezdett követelőzni.
- Vedd le a nadrágom és ujjazd szét a pinám!
- Hova sietsz? előttünk az egész éjszaka.
- Azért akarom, hogy ne vesszen kárba egyetlen perc sem, amit a pinám izgatásával tölthetsz el.
- Oké, akkor gyere fordulj meg, és mehet a 69-es.
Anyám felállt lehúzta magáról a nadrágot, én meg a saját nadrágomtól szabadultam meg. Felém feküdt és szinte rámerült szájjal az álló farkamra. Csupasz pináját rányomta a fejemre és körkörösem mozgott az arcomon.
- Nyaljál ki jó mélyen! - súgta halkan az éjszakába, közben egyik kezével a heréimet markolta és próbálta betolni őket a szájába a már torkában eltűnt farkam után.
Megemeltem a combjait és elkezdtem nyalni a pináját, majd három ujjamat könnyedén toltam a hüvelyébe tövig. Anyám ennek hatására, egyre hangosabb lett, így féltem, hogy a szomszédokhoz esetleg áthallatszik, ezért elkaptam a haját hátra húztam, lefordítottam magamról és farkamat a pinája vágatába vágtam. Kezemmel fogtam be a száját, hogy ne lehessen hallani, ahogy élvezkedik. Fölé hajoltam és a fülébe kezdtem el sugdolózni.
- Anya, szeretnéd ha jó keményen kúrnám rommá az éhes pinád?
- Ahogy csak akarod, azt csinálsz velem, amit akarsz drága kisfiam.
- Akkor mondd, ki kúr jobban meg téged, apám vagy én? Ki bassza szét a legjobban a faszra éhes pinád?
- Te vagy a legjobb, a faszod már örökre az enyém. Úgy örülök neki, hogy nincs most már barátnőd és így csak az enyém ez a jó fasz. Bárcsak örökre bennem lenne.
- Tied anyám, most már mindig a tied lesz.
Fogtam a boxerem, és anyám szájába tömtem, így mindkét kezem szabaddá vált. Az egyik kezemmel elkaptam a torkát, és a nyakát szorítottam, a másikkal húztam a haját.
- Szeretnéd ha mocskosul bánnék veled? – megszólalni nem tudott a szájáéban lévő boxer miatt, de fejével bólintott.
- Szétdugjalak te faszra éhes ribanc, hm? - közben pofon vágtam 2-3 alkalommal. Tetszett neki, mert olyan jelzéseket adott a fejével ami erre utalt.
Leszálltam róla, majd ráparancsoltam, hogy állj négykézláb te szajha! Anyám engedelmeskedett, majd rögtön bepucsítva tolta hátra nekem a pináját és a seggét. Rögtön a pinájába vágtam a farkam, közben egyik kezemmel csapkodtam a seggét, másikkal húztam hátra felé a haját. Anyám rendesen hörgött, miközben keféltem a pináját, majd benyomtam a farkam mellé két ujjamat, melyre először megugrott és el akart lépni, azonban erősen vissza rántottam a hajánál.
- Ne mozgolódj, azt kérdted kúrjalak szét. Most olyat kapsz, hogy nem kell majd egy ideig fasz beléd. Kezével kivette szájából a boxerem és azt mondta halkan:
- Azt te csak hiszed, nem tudok betelni a faszoddal olyan jó. Egy öt perc kemény kutyapóz után megfordítottam és az arcára élveztem.
- Nyald le mindet! - parancsoltam rá, ő pedig készségesen csepegtette az arcáról a nyelvélre és nyelte lefelé.
- Jajj fiam, ez nagyon jó volt mondta majd felállt és szájon csókolt. Felöltöztünk és bementünk a fürdőbe lezuhanyozni, majd a hálóba aludni, ahol éjszaka még tovább keféltünk.
(...)
Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes történet?
Válts te is VIP tagságit, és lépj be vele! Klikkelj ide!
A szavazáshoz VIP szükséges!

Átlag: 8.27 pont (88 szavazat)

Szakértői szavazás!
Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
Eddigi hozzászólások
#12 joe013
2018. 11. 10. szombat 18:29
egész jó.... Válaszolok rá!
#11 jonhsmith
2018. 11. 5. hétfő 08:04
Alakul... Válaszolok rá!
#10 sunyilo
2018. 08. 31. péntek 21:44
Halad a történet... Válaszolok rá!
#9 sztbali
2018. 08. 31. péntek 16:31
Nagyon perverz. Válaszolok rá!
#8 Bizse42
2018. 08. 31. péntek 13:47
Teljesen bebizseregtem... Válaszolok rá!
#7 cscsu50
2018. 08. 31. péntek 11:17
Egész jól sikerült! Válaszolok rá!
#6 listike
2018. 08. 31. péntek 07:45
Csak így tovább. Válaszolok rá!
#5 Andreas6
2018. 08. 31. péntek 07:39
Kezdek undorodni... Válaszolok rá!
#4 feherfabia
2018. 08. 31. péntek 06:30
Egész jól sikerült! Válaszolok rá!
#3 A57L
2018. 08. 31. péntek 03:52
Ez a rész nagyon jól sikerült. Válaszolok rá!
#2 zoltan611230
2018. 08. 31. péntek 03:01
Egyre jobb. Válaszolok rá!
#1 Törté-Net
2018. 08. 31. péntek 00:00
Mi a véleményed a történetről? Válaszolok rá!