Hírek

ÁPR.
9.
2024

Soha többé nem lesz ugyanaz

Ian 19 éves volt, és frissen végezte az egyetem első félévét. Átlagos magasságú és súlyú volt, valójában egyáltalán nem volt rajta semmi különleges. Néhány sportot űzött, de a baseball volt az egyetlen, amiben nagyon jó volt – Szerette a történelmet, a kreatív írást, de többnyire átlagos diák volt. A történetnek ezt a részét senki sem olvassa, ugye?
Akárhogy is, Ian igazi képességek és munkatapasztalat nélkül, amikor csak ideje engedte, füvet nyírt és ételkiszállítást végzett. Egy különösen forró júniusi napon Ian válaszolt egy Mrs. Benedict nevű nő hívására, aki megkérdezte, hogy ráér-e eljönni kertészkedni.
Ian ekkor már bármit elvállalt, amit csak tudott. Volt egy lány, akivel még...


A tolvaj

Az álom óceánjának legmélyebb pontján jártam, amikor felriadtam. Kényelmes franciaágyam van, de akkor épp nem osztottam meg senkivel, mert a feleségem Budapestre utazott szakmai konferenciára, így enyém volt az egész ház. Tágas, kétszintes épület, nagy hálóval, nagy nappalival, nagy kerttel, távol a falutól. Kissé elszigetelt, de nekünk így felel meg, hogy nincsenek kíváncsi szomszédok. Szóval váratlanul felébredtem, első pillanatban azt sem tudtam, miért. A hálóban nem volt teljesen sötét, mert a redőnyt nem engedtem le, és a Hold éppen bevilágított a szobába. Aztán megpillantottam a betolakodót: nem túl magas, karcsú alak, de valahogy teljesen feketének láttam első pillantásra. Ahogy...


ÁPR.
8.
2024

Vallásos anyukák feláldozzák magukat a fiaik megmentéséért 4. rész

Marjorie-nak volt egy ötlete,  hogy mire van szüksége Luke-nak az anyjától, Elaine-től.  Luke egyidős volt Dave-jével és mindkét fiú éppen előző nap önbántalmazást követett el az otthonában. A lelkész arra utasította őket, az anyákat, hogy segítsenek enyhíteni a fiatalokra nehezedő nyomást és olyan módon, ahogyan azt ő elképzelte.
Egyáltalán nem volt tudatában annak, hogy olyan erős hatással lesz rá, ha azt teszi, amit a lelkész mondott nekik. Eltemetettnek és elfelejtettnek hitt érzéseket hozott fel belőle és mindössze egyetlen alkalomra volt szükség a fiával megtenni, hogy minden bosszúval térjen vissza.
„Hűséges feleség vagyok” – mondta magában. "Nem vagyok többé az...


Bármit meghallgatok

A harmadik álláskereső hirdetést adta fel; az első hirdetésben feltüntetett 250 000 forintos nettó bér igényét 200 000 forintra változtatta, s három képpel többet töltött fel, amiken a tükör előtt pózolt testéhez tapadó nadrágban. Több, mint egy hónapja keresett állást, s kezdte elveszteni a reményt. Egy-két ajánlattal keresték csak meg, ám vagy az ország másik felére kellett volna utaznia, vagy nagyon kevés fizetést ajánlottak neki. Hirdetésének szövegén is változtatott; amellett, hogy szakmájában keresett állást, hozzátette azt is: bármit meghallgatok.
A fiatal lány legnagyobb meglepetésére már másnap délután megcsörrent a telefonja; privát számról hívták, s a vonal túlsó végén egy...


Nyári szünet

Nyári szünet Nyári szünet Nyári szünet

ÁPR.
7.
2024

Testépítés

Egy vidéki kis kórházban láttam meg a napvilágot. Anyámat egyszer láttam, amikor a mamahotelből kibújva felpillantottam, azaz akkor is csak egy szőrerdőt láttam a szemérem dombon. Apai mamám hozott ki a kórházból. Előbb más anyukák maradék teje, majd tápszer, alma, máj volt a napi betevőm. Később, kis fogaim bírták a szalonnát, kenyeret, tepertőt. Így ovisként is már masszív kis vasgyúró voltam.
Apukám előbb súlyemelő, majd testépítő lett. Életem véglegesen megfertőződött a konditerem izzadságszagától. Apa nyolc éves koromban hozta haza a barátnőjét egy szintén testépítő nőt, az egyik versenyről. Nem sokra rá lett Zsófi előbb mostohaanyám, majd anyám, végül a bizalmas barátom. Megértett,...


Egy ribanc esküvője

Mint az előbb-utóbb várható volt, teherbe estem Ernőtől. De ez nem ért minket váratlanul, mivel mindketten szerettünk volna családot alapítani. Azonban nem akartam, hogy a gyerek úgy szülessen meg, hogy még nem vagyunk házasok. Tudom, hogy akkor is a mi gyerekünk és nem ítélne el érte senki, ez csupán az én rögeszmés ötletem volt. Viszont az orvos szerint nyár elejére várható a születése, vagyis tavasszal a tipikus házassági időszakra, már nagy lenne a hasam, és úgy végképp nem akartam oltár elé állni. Így aztán Ernővel úgy döntöttünk, még ebben az évben egybekelünk. Nem vágyott egyikünk se világraszóló lakodalomra. Szűk családi és baráti kör jöhetett szóba, semmi egyéb. A kitűzött nap...


Pokoli nászút

Mielőtt afrikai nászútja rémálommá vált, Ágnes nevetgélve tűrte füle mögé szőke haját a kormány mögött, az anyósülésen pedig férje ült, aki épp újdonsült feleségét szórakoztatta. A nő arcáról azonnal lehervadt a vigyor, amint a három néger férfi körbevette az autót, majd egy kés a torkának feszült.
Mialatt Ágnest és férjét a hátsó ülésre kényszerítette egyikük, s beszállt melléjük, két támadójuk előre ült be, majd elhajtottak.
– Give me your purse and your mobile phone – szólt rá Ágnesre a mellette ülő afroamerikai férfi, miközben egy kést feszített a nyakának.
Ágnes tétovázás nélkül átadta a kért tárgyakat, majd férje is arra kényszerült, hogy megváljon telefonjától,...


ÁPR.
6.
2024

Egy viharos éjszaka után 3. rész

Odaérve hozzá, ő zuhanyozott előbb, majd én mentem be, de közben a fáradság elbizonytalanított a leszbiben is, meg a Csabával felvetett dologban is. Perverz ötlet mindkettő. Törölközőbe bugyolálva üldögéltem még egy darabig a kád szélén. Jobb lesz, ha felöltözöm, és bemegyek a kórházba, hiszen nálunk ott van Tibi Letíciával.  

Kilépve az ajtón gyökeret vert a lábam. Egy vörös hajú démon állt velem szemben. Fekete melltartó, fekete, könyékig érő selyemkesztyű, fekete combfix, fekete harisnya és térd fölé érő, fekete, tűsarkú latex csizma. Egy bibi volt csak az egészben...

A bibi az a melltartó és a combfix között félúton felfelé meredező fasz volt. Csabának az alatt a közel...


Wendy 3.2

Reggel arra ébredt, hogy Mary nyelve ficánkol a puncijában. Teste orgazmusba rándult az ujjait a rövid, vörös hajába túrta. Nem sokat aludtak.
– Mmm, milyen tökéletes módja az ébredésnek – sóhajtott Wendy. – Fordulj meg, én is akarlak.
Több orgazmusig kényeztették egymást, mielőtt vonakodva felkeltek és együtt lezuhanyoztak.
– Nincs mit felvennem – mondta Mary. – Nem akarom ugyanazt viselni, amit tegnap.
– Menj haza és öltözz át. Megoldjuk, ha kicsit késel. Munka után áthozatjuk a cuccaid. Még az autót is megkérhetem, hogy elvigyen.
– Ezt még mindig nem hiszem el – Mary gyorsan öltözködött.
– Ne szólj senkinek az új helyről, kérlek – kérte Wendy már a liftben. –...