FEB
05
2019

Kertvárosi fertő 3. rész

s/m, munkatárs

Másnap délután megcsörrent a telefonja. Türelmetlenül várta a hívást, már előre is élvezte, hogy fogja a sárba taposni volt barátnője, Evelin önérzetét. Egy idegen férfi szólt bele a kagylóba.
- Nagyon – nagyon rossz kislány volt Emma. – dorgálta a rekedtes hang – szexelni a legjobb barátnője gyermekével! Elcsábítani, egy ártatlan apróságot. Mondja, miért tette?
- Megkívántam – nyögte.
- Ez lehet. De miért most?
- Mmeeert – dadogta.
- Én megértem – folytatta zavartalanul az ismeretlen – tizenkilenc évesen férjhez ment, gyorsan szült két gyereket, minta anya, háziasszony és feleség lett. Nemsokára negyven lesz, és szép lassan rádöbben, igazából soha nem is élt igazán. Vágyik valamire, másra, izgalomra, rejtélyre, arra, hogy végre önző módon önmaga lehessen. Igazam van?

FEB
04
2019

29. születésnapom 2. rész

családi, anál, testvérek

Kábán kezdtem magamhoz térni. Huh, micsoda álmom volt. Aztán tisztulni kezdett a kép. Hangokat hallottam a konyha felől. Nem volt rajtam alsónadrág. Lehet, hogy nem is álmodtam? Most hogyan tovább? Egészen eddig még magamtól is meg tudtam védeni kicsi húgomat, most mit tettem vele?
Hirtelen eszembe jutott, hogy mennyire vágytam rá mindig, mióta nemiségem ébredezni kezdett, de tudatosan távol tartottam magamtól, nehogy árthassak neki. Ahogy meglestem fürdés közben, mindig igyekeztem a szoknyája alá látni, azt a csodálatos bugyiját, vagy a blúza alatt növekvő melleit csodáltam. Ahogy legtöbbször a vele való testi érintkezés képzetével elégítettem ki magam. Volt időszak, hogy úgy viselkedtem vele, mint egy pokróc, hogy nehogy közelebb kerülhessek hozzá. Cikiztem mindig és közben majdnem megőrültem érte. Mikor Zsu bekerült a körébe és a legjobb barátnője lett, közölte, hogy az ő barátnője tabu. Pedig érte is evett a fene.

*  *  *

Esküvő

hetero, illusztrált

Miranda hat év után úgy döntött hogy elég volt a pénzügyi tanácsadói munkából. Nem fizetett rosszul, de nem ez volt a szenvedélye. Az álommunkája mindig is valamilyen sütés-főzés volt, ezért egy kis vendéglátó/rendezvényszervező céget indított. A kezdeti időkben csak a barátai és előző munkatársai voltak az ügyfelei, de később beindult az üzlet és megnyithatta a saját éttermét. Az egyik napon a telefonján a beérkező leveleit nézegette amikor megakadt a szeme egy régi ügyfelének e-mail címén. Megnyitotta az üzenetet és olvasni kezdte:
“Helló Miranda!
Jenny Crossman vagyok és az egyik ügyfeled voltam még amikor tanácsadóként tevékenykedtél. Gondolom emlékszel még rám és Richard-ra. Úgy döntöttünk hogy összeházasodunk. Az esküvő élelmezéséért felelős vezető szakácsot kisebb baleset érte és ezért nem tudja elvégezni a munkát jövő szombaton.

*  *  *
FEB
01
2019

Kertvárosi fertő 1. rész

családi, anya-fia

Remegő térdekkel bámulja őket. Nem látnak, nem figyelnek rá, mert egymással vannak elfoglalva. A lánya a padlón térdel és két férfi farkát szopja. Az egyik egy hatalmas néger pasié, a másik az apjáé. Az ágyon a legjobb barátnője Evelin négykézlából őt a fia és egy ismeretlen lány kényezteti. A terem másik sarkában két fiatal lány öklözi városkájuk polgármester asszonyát.
- És ez még csak a kezdett – szólal meg valaki mögötte. Megperdül. Egy férfi áll előtte. Magas, izmos és teljesen meztelen. Ő az, de nem akarja felismerni.
- Hello anya. Csatlakozol hozzánk?
- Soha – akarta mondani – de a teste mást sugallt. Nem értette mi történik vele, a feje zúgott, egyik pillanatban libatőrös lett a hidegtől, a másikban elöntötte a forróság.

*  *  *

Egy új maszturbációs élmény

leszbi

Egy évvel ezelőtt a férjem aki az egyetlen társam volt, tizenöt évi házasság után elhagyott. Igazából megkönnyebbültem, mert a kapcsolatunk már egy ideje
szétesett, és a szexuális életünk katasztrofális volt. Nem volt előjáték vagy közös maszturbálás. Csak annyit akart, hogy hetente egyszer-kétszer megdugjon a saját kielégüléséért, anélkül, hogy figyelembe vette volna az igényeimet is, így soha nem értem el az orgazmust. Mindig a sötétben voltunk, és soha nem
simogattuk vagy csókoltuk meg egymást.
Hogy ezt jóvátegyem, amikor üzleti úton volt, néha simogattam magam, de ritkán értem el a csúcspontot. De mindezek mögött ott volt a frusztráció, egy
meglehetősen magas libidó, ami kielégítetlen maradt.
Az elmúlt évben elkezdtem újjáépíteni az életem, de rájöttem, hogy többet akarok ,mint a maszturbálás. Puszta véletlen, hogy ez vezetett egy kiváló honlapra, amelyet rendszeresen látogattam.

*  *  *
JAN
31
2019

A Fizikatanárnőm

hetero, tini, diák

Amit most leírok, még nem mondtam el senkinek, de mivel nem bírom tovább, így megosztom másokkal. Tavaly augusztusban történt az eset, ekkor 16 éves voltam. Van egy nagyon dögös fizika tanárnőm, akit Tündének hívnak. Akkor 29 éves volt. A fizika sohasem volt a legszeretettebb tantárgyam, de ő tanította, így szerettem órára járni…
Korrepetálásra is jártam hozzá. Azon a bizonyos szerdai napon felhívott, és mondta, hogy 17.30-ra mennyek az iskola főbejáratához. Összepakoltam a cuccomat, és elindultam. Az iskolától pár méterre már meg is pillantottam. Gyönyörű volt. Fekte miniszoknyája alatt karcsú lábai, kis topja alatt, szép formás, kerek mellei, fekete vállig érő haja, feszes feneke volt. Mikor odaértem megszólalt: „szia, na felkészültél?”. Akkor még nem sejtettem mi fog velem történni. Amikor beértünk a portás szólt nekünk, hogy a termet felújítják, tele van szivacsokkal, de csak oda tudunk menni.

*  *  *

Intézeti rutin

homo

- De jó segged van! – Csapott rá a fenekemre.
- Tetszik? – Riszáltam meg az említett testrészemet.
- Aha – ölelt át hátulról.
A forró, gőzfelhős, félhomályban szinte semmit sem láttam, csak éreztem, hogy valaki letérdel, és a szájába veszi a farkamat. Miközben a mögöttem álló a fülemet csócsálta, ujja megkereste a lyukamat és pillanatnyi tétovázás után beléhatolt. A hosszú, isteni ujj egy forgatás után egyből megtalálta a gyenge pontomat, amitől az egész testem remegni kezdett, a farkam pedig megrándult.
- Nem tudok betelni veled! - közölte a reszelős hang a hátam mögül, és rám hajolt, hogy a derekam kis gödreit csókolgassa, míg a második ujját is belém vezeti, és akkurátusan kínoz, míg könyörögni kezdek a kielégülésért.

JAN
30
2019

Orgazmus mesterfokon

leszbi

A húszas éveim elején, miután túl voltam az első igazán komoly kapcsolatomon, egy ideig nem akartam újra férfiakkal ismerkedni.
Ahogy teltek a hetek, azon vettem észre magam, hogy egyre gyakrabban folyamodok az internetes leszbikus szexvideókhoz vágyfokozó gyanánt a maszturbálásaimhoz, egy-egy magányos estén. Azon belül is leginkább masszázsvideókat néztem. Nagyon megfogott az a kellemes, relaxáltságot keltő atmoszféra, ami ezekből a filmekből áradt.
Egy gyertyákkal... növényekkel... faliképekkel díszített szoba... Vagy éppen egy a természet lágy ölén fölvett videó, gyönyörű fákkal, bokrokkal a háttérben,
miközben hallani a patak csordogálását... Már évekkel azelőtt is tudtam, hogy a lányokat is szeretem, de a párom mellett háttérbe szorultak az efféle fantáziálásaim.