A mostoha apámmal

Szavazás átlaga: 8.86 pont (369 szavazat)
Megjelenés: 2011. szeptember 14.
Hossz: 31 464 karakter
Elolvasva: 69 400 alkalommal
Már több mint hat éve nem tudtunk az apámról semmit, csak azt, hogy valahol Írországban dolgozik. Rendszertelenül küldte haza a pénzt és anyám folyton el akart válni, mivel volt is férje, meg nem is. Persze más már régen megtette volna a helyében, de ő kitartott, és a pénz sem volt kevés, ami a bankszámlánkra utalódott.
Aztán egy Vasárnapi reggelen hangos veszekedésre ébredtem, mert az apám se szó, se beszéd hazajött, de végleg!
Az első pillanatban furcsán méregettük egymást és a számomra idegennek tűnő férfi, csak a fejét rázta, hogy mennyire megváltoztam az alatt az időszak alatt mialatt távol volt.
Ő ugyanúgy nézett ki most is, egy jóképű macsó volt pontosan, ahogyan az emlékeimben élt, csupán egy – két kisebb szarkaláb a szeme körül mutatta az idő múlását. Ám neki még ez is jól állt. Fiatalosan nézett ki farmert, pólót és sportcipőt viselt. Anyám szerint mindig is farmer fetisben szenvedett.

Megszoktam, hogy újra van apám, még ha nem is vérszerinti, és anyám is vidámabbnak tűnt örült, hogy teljes a család és remekül alakultak a dolgok. Legalábbis én azt hittem.
Azt nem tudom, hogy a szüleim az ágyban is egymásra találtak-e újra, de nem veszekedtek és jónak látszottak a dolgok.
Nemsokára egyedül maradtunk apámmal, mivel az anyám egy "szépségkúrára" szánta rá magát, egy hétre elutazott az egyik munkatársnőjével. Naná, hogy apámhoz akart fiatalodni!
Próbáltam kerülni azt, hogy Gáborral egy helyiségben legyek, forrt bennem az indulat és a gyűlölet. Nem tudtam elfelejteni, hogy annyi éven keresztül felénk sem nézett, hogy legalább néha nem jött haza. Nem volt kíváncsi ránk, nem érdekeltem én sem, pedig két éves korom óta ő nevelt. Nem akartam kimutatni a fájdalmamat, ami belülről marcangolt miatta és alig szóltam hozzá pár szót, azt is csak akkor, ha nagyon muszáj volt.
– Mi az, talán valamit rosszul csináltam, vagy haragszol rám? – kérdezte tőlem az egyik este, amikor összefutottunk a konyhában. Amint észrevettem őt, egyből hátraarcot csináltam és már menekültem is volna fel a szobámba, de az acélos szorításával elkapta a vállamat és nem engedett.
– Hagyjál békén! Minek játszod magad? Te nem vagy az apám, csak egy szar alak! Eddig sem voltál rám kíváncsi, úgy hogy most se legyél! – Felpofozott én meg csak álltam egy pillanatig döbbenten, néztem az acélszürke, villogó tekintetét, és a széles vállait, amin fekete póló feszült. Egyáltalán nem nézett ki negyvenkét évesnek, inkább huszonnyolc éves macsónak tűnt, és ekkor jutott eszembe, hogy ott külföldön, biztosan összefeküdt
f
alf
űv
alf
el
– fával, ami alatt anyám idehaza hűségesen kitartott mellette.
Elöntötte az agyamat a vörös köd, úgyhogy vaktában elkezdtem ütni – vágni. Vertem ahol értem, ordítottam, ahogy csak a torkomon kifért. Válogatott szitkokat vágtam a fejéhez.
Tizennyolc évesen nem vagyok gyenge, de erős sem, így nemsokára ott feküdtem apám alatt, aki legalább nyolcvanöt kiló és több, mint száznyolcvan centi. A kezeimet kifeszítette és teljes súlyával rajtam feküdt, úgyhogy mozdulni sem bírtam.
– Te kis hülye fasz! Mégis mit képzelsz, hogy odakint kolbászból van a kerítés? Mit tudod te, hogy min mentem keresztül, talán más ki sem bírta volna! Küldtem elég pénzt vagy nem? És látod, hazajöttem te meg csak itt játszod a fejedet!
Újra megpróbáltam hadakozni, le akartam magamról vetni azt az alakot, aki az apámnak vallotta magát, de én sosem tartottam annak, csak valakinek, akivel anyám együtt él.
– Szar alak vagy akkor is! – itt már sajnos sírtam, az évek alatt felgyülemlett feszültség kitört belőlem, és nem tudtam megállítani a könnyeimet. Éreztem, hogy a nyomás csökken, az apám legurult rólam, az oldalam mellé és vigasztaló szavakat mormolt. Nem értettem őket, talán nem is akartam meghallani.
Aztán éreztem, ahogy a fülem mellett puszilgatni kezd, és a puszik lassan az egész arcomat beborítják. Elkezdtem dacosan dobálni a fejemet, így véletlenül az egyik atyáskodó és vigasztaló ajakérintés pontosan a számra került! Egy pillanatig nem kaptam levegőt, mert áramütésszerű borzongás futott rajtam keresztül, és sajnos egy nyögés is elhagyta a számat. Persze a szememet azt nem mertem kinyitni, csak lélegzetvisszafojtva vártam valamiféle reakcióra, és szerettem volna, ha a padló megnyílik és elnyel a föld egészen, annyira szégyelltem a dolgot.
Aztán legnagyobb meglepetésemre újra a számon éreztem azokat a forró ajkakat és halottam, apám zihálását, akinek a keze ekkorra már a mellkasomon volt!
– Mit csinálsz? – kérdeztem döbbenten a kitágult pupillákba bámulva, de a válasz csak ennyi volt:
– Nem tudom, de jó! – Filmszerűen pörögtek az események innentől kezdve, mert a mostoha apám
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
osan
megfogta az államat és addig szorított, amíg végre kinyílt a szám. Ekkor benyomult a nyelve!
Próbáltam ellökni magamtól mindkét kezem a széles mellkasnak feszült.
– Nyughass már, látom, hogy neked is jó, akkor miért hagynánk abba?!
– Te buzi vagy? – kérdeztem tőle kétségbeesetten két nyelvsimítás között.
– Nem, de ami jó, az jó. Te sem vagy full heteró, ha ennyire felizgattalak! – és már vitte is le a kezét a farkamhoz, ami már alig fért el a nadrágomban.
Küszködtem belül és ezernyi nemet kiabáltam, de mégsem akartam, hogy vége legyen a dolognak, valami ismeretlen, új dimenziója volt ez a létnek és én mindig is szerettem felfedező lenni. Valahol undorító volt, hogy egy férfival, sőt a mostoha apámmal csókolózok a konyha padlóján, de igazából mégsem tettem ellene semmit, mert felkavaróan jó érzés volt.
Ám amikor elkezdett mogyorózni szégyelltem, hogy annyira felizgat vele, ezért egy határozott mozdulattal ellöktem magamtól és ő hagyta, hogy felszaladjak a szobámba. Még percekig remegtem a felindultságtól és a vágytól és egész másnap délelőttig le sem mertem menni, ahogy Gábor sem mert feljönni.
Amikor délután összefutottunk mindketten úgy tettünk, mintha mi sem történt volna, de mégis ennek ellenére feszült köztünk egy láthatatlan szál, ami ezer fokon izzott legalább.
Hogy minél kevesebbet legyek összezárva a faterommal, elfogadtam az egyik barátom meghívását, egy éjszakai kiruccanásra. Elkezdtem készülődni, hogy mielőbb belevethessem magam a szórakozásba. Jól akartam magam érezni ezért csak egy farmert és egy laza fehér, feliratos pólót vettem fel. A hajamat szokás szerint belőttem, kellett egy jó adag zselé, hogy a kissé hosszabb, szőke tincseimet beállítsam. Már a bejárati ajtó kilincsén volt a kezem, amikor apám hátulról elkapott és elkezdett rázni.
– Mégis mit képzelsz te magadról, kinek öltöztél ennyire ki, ugye nem gondoltad komolyan, hogy csak úgy kisétálhatsz? – A fenyegető hangtól kirázott a hideg, és amikor elkezdett
e
alf
alf
sz
alf
ak
alf
osan
vetkőztetni, komolyan nagyon megijedtem. Aztán, amikor megcsókolt már nem hadakoztam annyira, és amire pár perc múlva meztelenül eldőltem a kanapén, már élveztem, hogy a lábam között térdel és szopja a farkam.
Bántam is én már, hogy a mostoha apám, csak hagytam, hogy beszívja a golyóimat, hogy nyalogassa a farkam oldalát. Nagyon finom volt amikor bevett a szájába, majd bele haltam. Nem először csinált ilyesmit az biztos, ahhoz túl ügyesen mesterkedett, talán a lányok közül, akikkel eddig voltam, még nem volt annyira ügyes senki mint ő.
Nem kényeskedett és nem kérette magát, csak önzetlenül csinálta, szóval a mostoha apám nyilvánvalóan kétéltű életet élt, és eszembe jutott a kérdés, hogy anyám ezzel tisztában van – e.
Amikor ki mertem nyitni a szemem és ránéztem, láttam, hogy ő is élvezi a dolgot és az egyik keze lent van már a farkán, gyömöszöli a nadrágon keresztül. Ez a látvány még inkább felizgatott, és hamarosan elkezdtem lüktetni Gábor, pedig volt annyira elvetemült, hogy a spermám egy jó nagy részét lenyelje. Jó sok cucc volt bennem, talán még sosem jött ki belőlem egyszerre ennyi.
– Nagyon – nagyon jó ízed van! – jelentette ki, amikor mellém telepedett a kanapéra én meg azt sem tudtam, hogy hová nézzek zavaromban. Éreztem, hogy ég az arcom, az alig lankadt farkamon ott van apám keze még mindig és bámul engem, mint a moziban. Tudtam, hogy muszáj szembe néznem vele, és amikor megtettem ő odahajolt és összeért a szánk.
A csók ízében benne volt az ondó íze is, de nem érdekelt, mert még úgyse kóstoltam senkiét és furcsa módon izgatóan hatott rám a dolog. Csók közben Gábor megfogta a kezem és odavezette a farkára, erősen nyomta magát nekem, emelgette a csípőjét és olyan forróság áradt odabentről, hogy már azt hittem felgyullad az egész farmere.
– Aktivizáld már magad! – kérte, mielőtt lehúzta a cipzárt és a kezemet az alsónadrágja alá tolta.
Hű, először mozdulni sem mertem, amikor megéreztem a sima, forró bőrt, ami a keménységet borította aztán, csak picit mozdítottam a kezem, ő pedig azonnal felnyögött. Lassan felbátorodtam és elkezdtem simogatni, egyre beljebb hatoltam, de szűk volt a hely nagyon, így apám remegő térdekkel felállt és megszabadult minden ruhájától.
Én lopva figyeltem közben a testét, tetszett nagyon, ahogy kinézett, egy deka zsírfelesleg sem volt rajta, bámultam a bordás hasizmot, az erős kart, és az acélerősnek tűnő combokat! Szóval lenyűgözött egészen, jól esett néznem. Amikor pedig a lába közé siklott a tekintetem, majdnem elájultam a méretétől! Éreztem akkor is, amikor fogtam, hogy nagy van neki, de azt nem gondoltam volna, hogy annyira!
– Szép példány, ugye? – Kérdezte mellém bújva, én pedig, csak egy igent nyögtem válaszul.
A mostoha apám addig irányítgatott, amíg a lába között nem térdeltem és csillogó tekintettel nem bámultam a már meredező rudat.
Kezdtem anyámat érteni, miért is tartott ki mellette...
A mostoha apám ekkor megfogta a vastag farkát és oda érintette a számhoz. Nyeltem egy nagyot és lassan kidugtam a nyelvem hegyét, hogy megnyaljam egy kicsit a lilás színű makkot. Enyhén sós íze volt, de nem éreztem semmi különöset.
– Kapd már be! – parancsolta én pedig megtettem! Bevettem a számba és annyira izgatónak találtam az egész helyzetet hogy alig hittem el, hogy nem álmodom. Aztán Gábor megfogta a fejem két oldalát és elkezdte le – fel, mozgatni, egy idő múlva azonban, azt vettem észre, hogy már magamtól csinálom és élvezem azt, hogy szopat.
Jó volt nagyon, az apám nagyokat nyögött közben és simogatta a mellkasát.
E
alf
sz
alf
alf
le
alf
tlenül
izgató volt, egy igazi szex – királynak éreztem magam, pedig szégyellnem kellett volna az egészet, de nem tudtam. Egyre inkább élveztem, amit csinálok, belelovaltam magam a szopásba. Alig fért be a számba a fél farok és teljesen elzsibbadtam közben, de akkor sem hagytam abba, kitartóan szoptam.
Apám már a fejemet simogatta közben és – jó kisfiú vagy –, és hasonló szavak hagytál el a száját. Amikor a nyögések alapján és a döfködések gyorsulásából rájöttem, hogy apám nemsokára elélvez, még jobban rágyorsítottam és még magam is meglepődtem a reakciómon, mert eldöntöttem, meg fogom kóstolni apám nedűjét! Amikor a két hatalmas löket a számba érkezett igyekeztem az egészet lenyelni, persze a fele mellécsorgott és a mellkasomon folyt lefelé.
Amikor vége lett, az apám felhúzott magához és perverzül szájon csókolt ez volt a szex levezetése, legalább negyed óráig faltuk egymás száját.
A tusolóban azonban sírva fakadtam és a világ legbűnösebb és legmocskosabb emberének éreztem magam, mintha maga a pokol küldötte csábított volna el. Nem elég, hogy átéltem életem első homoszexuális élményét, de hogy ezt pont a mostoha apámmal kellett megtennem, ez emészthetetlennek tűnt! Nagyon bántott az egész, szerettem volna meghalni. Ráadásul ezt az is tetézte, hogy jobb volt apámmal, mint bárki mással ezelőtt! Súroltam a testem, magamra borítottam egy fél flakon tusfürdőt, szinte
v
alf
ér
alf
es
alf
re
vakartam magam, mintha ezzel meg nem történté tehettem volna a dolgokat.
Ezek után nevetséges volt, hogy úgy tettünk mintha még mindig semmi sem történt volna, ráadásul amikor másnap véletlenül hamarabb értem haza az iskolából és kénytelen voltam bemenni apámhoz, hogy pénzt kérjek tőle, nagy meglepetésben volt részem!
Csak néztem, mint a moziban és majd megőrültem a féltékenységtől, mert apámat a szobájában találtam, de nem egyedül! Egy izmos pasit dugott éppen, a fazon négykézláb térdelt az ágyon, apám mögötte foglalt helyet, a csípőjénél fogva szabályosan magára húzkodta a másikat.
Megsemmisülten, sóbálványként álltam az ajtóban, és hogy mi történt az után, hogy észrevettek, azt majd legközelebb mesélem el!

– - – -

Nem tudom pontosan mit éreztem ott, az ajtóküszöbön állva akkor. Fuldokoltam. Méreg, harag, düh és féltékenység kavarodott bennem. Pár másodperc múlva automatikusan mozdult a testem, jobb lett volna elszaladnom, de én inkább a kefélő párnak estem. A félretolt párnákkal kezdtem őket szétzavarni, ütni, ők pedig szét is ugrottak, apám abbahagyta az ismeretlen férfi dugását.
– Agyadra ment valami? Mit képzelsz magadról! – Apám üvöltött dühösen, vöröslő arccal, míg a másik férfi, csak lehajtotta a fejét és próbálta takargatni a férfiasságát.
– Homokos állatok vagytok! Undorító! – Kiabáltam, azt sem tudom milyen szitkokat vágtam a fejükhöz. De nem tartott sokáig a dolog, mert apám megfogott a pólómnál fogva és a másik kezével pofon vágott erősen.
– Te kis hülye, a legrosszabb pillanatban nyitottál be! Szerinted ezt csak úgy lenyelem. Takarodj ki a szobámból, és biztos lehetsz benne, hogy még később számolunk! Kimenekültem, akár egy riadt vad, égett az arcom a pofontól és a szégyentől.
Elszaladtam a szobámba és az ágyra vetődtem. Zakatolt a szívem, öklömnyire zsugorodott össze a gyomrom. A hányinger is elkapott és szörnyű állapotban vészeltem át az időt egész délutánig. Igazából az fájt, hogy Gábor nemrég még engem csókolt, és csináltuk azt a közös dolgot. És semmit nem jelentett neki! Mert úgy sokkal elfogadhatóbb lett volna, ha igen! De így, csak jobban erősítette bennem az áldozat szerepét. A megadó áldozatét!
Nem tudom folytatták – e, a dolgot a pasival, de délután apám bejött a szobámba. Karba tett kézzel állt és kibámult az ablakon. Fogalmam sincs mit nézett a vékony csipke függöny mögött. Akkor is hason feküdtem és a fejemet csak kicsit fordítottam felé. Frissen volt zuhanyozva, a haja még nedvesen csillogott. Farmer feszült a feszes hátsóján és hófehér póló emelte ki az izmos felsőtestét. Bosszantóan jól nézett ki! A csend nagyon zavaró volt és reméltem, hogy szó nélkül kimegy a szobámból, ha nem szólok hozzá. Persze nem volt szerencsém.
– Miért csináltad fiam?
– Nem vagyok a fiad, jó! Egyáltalán nem ismerlek el annak! Csak egy szemét mocsok vagy, egy meleg pasi, aki átverte anyámat egy életen keresztül! Útállaaaaak!
– Tényleg? Én azt hittem, hogy kívánsz! Anyádról meg annyit, hogy nagyon rendes kis nő, de nem volt kötelező rám várnia! Érted, fel tudod te ezt fogni? – Ekkorra már az ágy mellett állt, és hozzám hajolva erősen megszorította a vállamat.
– Figyelj rám, ha veled beszélek, nézz ide! – Elkezdett rángatni én meg, csak azért sem akartam rá nézni. Nyomtam magam az ágynak erősen. Végül is odamászott hozzám és a hátamra fordított. Első reakciómban beleharaptam a kézfejébe, mire ő felordított és a vállamnál fogva az ölébe rántotta a felsőtestemet. A kezeim kalimpáltak, akár egy szélmalom, az arcát szerettem volna megsebezni valahogy.
De. Lefegyverzett.
Egy nagyon – nagyon hirtelen csókkal. Annyira gyorsan és kiszámíthatatlanul csinálta, hogy a nyelve egy pillanat alatt a számba tolult. Azt hittem beleörülök, annyira felizgultam tőle és mindent elkövettem, hogy ne vegye észre. Pedig az elektromos izzást mindketten éreztük, mert a teste mindkettőnknek beleremegett a heves nyelvezésbe. Először küszködtem és próbáltam úgy tenni, mint aki nem élvezi, és ki akartam lökni a számból, az első meglepett pillanatok után. De ő szorosan nekem nyomta magát, ekkor már az oldalam mellett feküdt. Az egyik lába az enyémeken keresztben, félig behajlítva, a felsőteste pedig fölöttem. Kettőnk közé nyúlt, kicsit felemelkedve és a keze már is a pólóm alatt volt!
Levegőtlenül, szaggatottan lélegeztem, amikor elkezdte simogatni a hasamat. A csókolózás most nem volt annyira vad, inkább lassú és
r
alf
és
alf
ze
alf
alf
tően
finom. Beszívta az ajkaimat, hol felül, hol alul, és én már ekkorra kész voltam teljesen. Megadtam magam, akár egy sarokba szorított állat. A sarokban pedig semmi más nem létezett, csak a testek játéka.
Szétvetett lábbakkal, könnytől égő szemmel és éhes testtel vártam, hogy még többet kapjak.
És ő adott, de még mennyire! A csók abba maradt és én hagytam, hogy a mostoha apám lehámozza rólam a felsőt és rábukjon a mellkasomra.
– Nagyon finom vagy – hörögte – míg én csak elfordított fejjel élveztem a dolgot. Emlékszem felnéztem a plafonra, és esküszöm, hogy forogni láttam a csillárt! Elvesztem teljesen, mintha egy zsinóron rángatott volna az apám, és egyre erősebben húzott bele a saját vágytengerébe.
– Ezt akartad ugye? Te kis bestia! Féltékeny lettél a haveromra, igaz?
– Te minden haveroddal összefekszel? – Szaladt ki a kérdés a számon, amit egyből meg is bántam nagyon. Apám felemelte a fejét és az állam után nyúlt.
K
alf
én
alf
ys
alf
ze
alf
rített
arra, hogy belenézzek a szemébe. Azt hittem ki fog nevetni, de nem. Komoly tekintettel nézett, amikor azt válaszolta: Nem!
– Tudod, ez most így alakult. Régről ismerem Ivánt, és csak felelevenítettük egy kicsit a múltat. Anyád helyes kis nő volt, amikor megismertem, de megmondtam neki már akkor, hogy néha megkívánok egy – egy fiút is. Azt mondta majd mellette megfeledkezem az ilyen vágyaimról, és én nagyon akartam neki hinni. Hidd el! Sokáig ment is a dolog. De tudod odakint... szóval megtörtént az első, majd a második és már nem tudtam megállni. Meg hát nem is akartam, mert jól esett.
– Akkor most te meleg vagy totálisan? – A kérdésem reszketegen jött ki a torkomon, mert apám nyelve a köldököm alatti bőrt nyalogatta. Majd hirtelen a tenyerét a lábam közé szorította és elkezdett nyomogatni, masszírozni.
A hangok nyögve szakadtak ki belőlem és semmi másra nem voltam képes, minthogy saját kezemet rászorítsam apáméra, hogy együtt siklassuk a lábam között.
– Hagyd abba! – kértem elfúlt hangom, de ő csak mosolygott és válaszul egy csókot nyomott a hasamra, pont a cipzáram fölötti részen.
– Az ellenkezőjét mondod annak, amit akarsz! Az igazad mondd és kérd! Teljesítem minden vágyadat kicsi fiam.
– Perverz vagy apa! Perverz hülye, és még... szép is. Nagyon – nagyon szép! – Ki mondtam a bensőmben lévő dolgokat, kiszakadtak belőlem és ő ekkor sem nevetett ki. Elkomolyodott a tekintete, föltérdelt és engem is ugyanolyan testhelyzetbe húzott fel maga mellé. A két tenyere közé szorította az arcom és úgy csókolt. Ekkor vesztem el egészen, innentől kezdve már nem érdekelt semmi.
Én magam húztam le a cipzárt és vettem le a nadrágom. A bokszerem elöl sátorként tornyosodott és a mostoha apám keze kívülről a puha, fehér pamutanyagon keresztül fogta át a szerszámomat.
Belenyögtem a szájába annyira jólesett, és felkiáltottam a kéjtől, amikor végre belenyúlt oda, a jó meleg helyre. Fel – le siklott a keze, szorosan ölelték körbe a rudamat az erős ujjai. Előbb csak lassan csinálta nekem, de egy idő után gyorsabb ütemre váltott. Én közben tapiztam, simítottam, ahol csak értem és nemsokára a lába közé kúszott le a kezem.
Markolásztam, fogdostam a duzzadt szerszámát, nemsokára fel is állt és levett magáról mindent. Amikor visszajött az ágyra, hanyatt feküdt és én mellé helyezkedtem. Gyönyörködtem az izmos testében, áhítattal simogattam. Élveztem, hogy megérinthetem. Majd a szám önkéntelenül is elindult a tusfürdő illatú bőrön. Siklott a nyelvem jobbra – balra és végül kis idegenkedés után a mellbimbóját kezdtem lágyan és körkörösen nyalintani. Ő összerázkódott és rám szólt.
– Csiklandós vagyok, ne nyalogasd, szívd! – Finoman és csukott szemmel szívogattam, majd áttértem a másik oldalra is, hogy a másik mellbimbója is kis, merev gömböccé zsugorodjon.
– Erőssebben szívd, azt szeretem, ha fáj! – Úgy tettem, ahogy kérte, jó párszor megszívogattam a kicsi, sötétrózsaszín gömböket. Aztán lassan elindultam felfedezni a lentebbi részeket. Fokozatosan haladtam egyre közelítve a jókora péniszhez, aminek az lett az eredménye, hogy apám lába között kötöttem ki.
Megint megbámultam a nagyságát, a vastagságát, és nagyon szépnek találtam a selymes bőrrel borított rudat. Szőr, csak felette volt egy vastagabb csíkban, máshol a mostoha apám leborotválta magát. Sima és csupasz bőr vette körbe a heréi körüli részt, és az alatt sem volt szőr.
Elkezdtem kényeztetni, nyalogatni a farkát és nagyon finomnak találtam, örömmel buktam rá és szopogattam a felső harmadát. Nagyon élvezte, mert nyögött közben és simogatott, a hajamban turkált vagy a nyakamat csiklandozta. Éreztem a sperma elő cseppjeit, a sóz íz szétáradt a számban. Felvillanyozódtam, hogy ennyire jól csinálom és egészen gyors ritmusra váltottam. Szinte nem is láttam semmit, csak járt az egész fejem, le – föl, csak szoptam apámat rendesen, és vertem is neki egy picit közben.
Szinte megugrottam az ijedségtől és a szívem majd kiszakadt a helyéről, mert valaki volt még a szobában rajtunk kívül! Egy enyhén csiklandós, nedves nyalást éreztem a fenekemnél! Ám a hirtelen mozdulatomat, a derekamra erősen ráfonódó kéz akadályozta meg. Pont megfelelő pozíciót nyújtottam a nyaláshoz, ahogy ott térdeltem az ágy közepén.
– Csak nyugalom, nagyon jó lesz! Vagy mit gondoltál, hogy én kimaradok a játszmából! – Iván volt, apám barátja, pedig én azt hittem rég hazament! Óriási méreg kerített a hatalmába, úgy éreztem elárultak, becsaptak és ugrottam volna fel, hogy elfussak, de nem tudtam. Apám fogta a vállamat, Iván a csípőmet.
– Szopj tovább, nagyon ügyesen csináltad! Ivántól nem kell félni, nagyon kedves ember. Finom lesz minden, majd meglátod! – kénytelen voltam elhinni, amit a mostoha apám mondott, folytattam a szopást, de már kissé kiábrándultabban. Tele voltam félelemmel és gyanakvással.
Iván valóban finoman nyalt. Először megfeszítettem magam ott hátul, dacból, de ahogy teltek a percek egyre lazábbá váltam. Amikor Iván feldugta a mutató ujját a lukamba, akkor apám csípőjére hanyatlottam, mert nem tudtam másra figyelni, csak arra, hogy nagyon – nagyon jó, ami hátul zajlik.
Apám ki is csúszott alólam, és Ivánhoz simult, nem tudom pontosan mit csinált vele, amíg a másik férfi nyalogatva ujjazott. Ám Iván lélegzete felgyorsult, és amikor nyögni is elkezdett akkor esett le, hogy apám valószínűleg éppen leszopja. A szemét!
Nem igen tudtam a féltékenységemmel foglalkozni, mert Iván már két ujjal volt bennem, és erősen dörzsölt belül, amitől soha nem tapasztalt kéjes hullámok kezdtek szétáradni bennem. Mindenhol éreztem még a kislábujjam is beleremegett.
Vissza akartam tartani a sikkantásaimat, mert szégyelltem a szajhához illő hangokat, de nem tudtam, sikongattam akár egy kismalac. A szoba levegője megtelt a piszkos szex illatával és ezer fokosnak éreztem a testemet. Neszezést hallottam, apám mászkált a szobában, ki is ment, ha jól sejtem. Aztán kis idő múlva visszajött.
Iván még mindig a fenekemen dolgozott, és figyelmeztetett, nemsokára el fogok élvezni, ha így folytatjuk. Mintha én nem tudtam volna! Bevallom, ekkor már a kezem sunyiban a hasam alatt volt és óvatosan simogattam magam.
Ekkor lépett apám oda az ágy mellé, és odahajolva szájon csókolt, miközben a hajamat borzolta. Arra ocsúdtam, hogy egy sötét kendő van kötve a szemem elé. Ezért smárolt le, hogy rám ügyeskedje azt a vacakot! Közben éreztem, hogy Iván felkel mögülem, és a fejem alá egy párnát tesznek. A kezemet a fejem fölé tolták és a csuklómnál fogva, jó szorosan – de nem fájóan – összekötötte valamelyikük!
– Ne! Mi a fenéért, csináljátok ezt! Azonnal oldozzatok el! – A hangom rémülten csengett, nagyon meg voltam ijedve.
– Nem kell betojni! Ez egy kis játék a részünkről. Izgalmasabbá teszi és talán te is jobban feloldódsz!
– Nem! – üvöltöttem apám felé.
– Én már fel vagyok oldódva! – Ekkor valamelyikük, elkezdte a hátamat csókolgatni, és ugyanakkor valami hűvös, a víznél sűrűbb állagú dolgot, éreztem elsimítani a lukamnál. Teljesen lemerevedtem, mert csak most értettem meg, hogy mi fog következni! Meg is ijedtem és vártam is, hogy elkezdődjön.
Éreztem, ahogy a csípőmnél fogva felhúzzák az alsótestemet, és egészen addig igazgatnak, amíg
k
alf
ut
alf
ya
pózba nem kerülök. A fenekem meredezett a levegőbe valamelyikük izmos, erős teste, pedig mögém helyezkedett.
Csak remélni mertem, hogy apám az.
Megkérdezni, már nem voltam ekkorra képes. Talán nem is akartam tudni. Beleremegtem abba a lehetőségbe is, hogy apám néz engem, figyeli a hátsómat, miképpen merül el majd a fenekemben a barátja farka. Remegtek a combjaim, és igazat adtam a mostoha fateromnak. Ugyanis, nagyon – nagyon felizgultam ettől az egész extrém dologtól, amibe "
b
alf
el
alf
ek
alf
én
alf
yszerítettek
"!
Kőkeményen állt a farkam, már feszített és éreztem, hogy akár pár húzástól is el tudnék élvezni. A farok először, csak a lukamhoz nyomódott, majd hosszában, a fenekem vágatában elkezdett előre – hátra csúszkálni. Egyszer feljebb csusszant, egyszer lejjebb, egészen a herém tövéig.
Apró nyögések szakadtak ki belőlem, és a csípőmet én is mozgatni kezdtem. Nagyon élvezetes egy csúszkálás volt! Viszont még lélegezni sem mertem abban a pillanatban, amikor éreztem, hogy a farok hegye neki nyomódik az ánusomnak. Pillanatnyi várakozás után a makk, nagy hirtelen becsusszant, ekkor felkiáltottam és fájdalmas grimaszba rándult az arcom. Nagyon – nagy volt az a makk. Feszített.
– Húzd kijjebb, nagyon fáj! Jaj ne, nem bírom ki! – Ugrottam volna ki a feszítésből, csakhogy a másik férfi készenléti állapotban volt. Erősen fogta át a lapát tenyereivel a derekamat.
Nem volt menekvés, a farok bennem maradt. Igaz, hogy nem mozgatta a gazdája, de akkor is ott feszített.
A könnyek pörögtek az arcomon és a kéj a vágy elszállt meg akartam halni.
– Csss, ne sírj, bírd ki fiam, elmúlik a fájdalom azonnal. Fogadj szót! – A hang hátulról érkezett, így bizonyosságot nyertem arról, hogy apám az, aki kefél. Ez egy picit megnyugtatott és igyekeztem szót fogadni. Apám simogatta a hátamat, és meg is puszilt. Majd hátulról rám döntötte magát és felhúzta a fejemet.
Megcsókolt.
Nagyon – nagyon finoman, és a fájdalmam akkor kezdett alábbhagyni. Hevesen csókolt, amikor nagy hirtelen a csípője előre lendült, és bevágta a méretes szerszámát tövig.
A hatalmas ordítás után, ami elhagyta a torkomat kiesett minden, talán egy pici időre elvesztettem az
e
alf
sz
alf
alf
le
alf
temet
is.
– Most nem állhatok meg, azonnal jobb lesz! – Apám lassan felvett egy ritmust és ütemesen mozgott. Valóban a fájdalom kezdett csillapodni, hozzá tágultam a nagy mérethez. Feszített nagyon, de kezdtem élvezni is a dugást, újra merevedésem lett. Apám megállt egy pár pillanatra és lejjebb húzott az ágy vége felé.
Ekkor a fejem elé térdelt Iván, kioldotta a kezemen lévő kötelet és belenyomta a számba a szerszámát! A kendőt, ekkor rántottam le a szemem elöl. A könyökömre támaszkodtam és elkezdtem szopni. Neki is friss illata volt és ez bizalmat keltett bennem. Nem tudtam a ritmust tartani, éppen ezért Iván elkezdte brutálisan a fejemet a farkára húzkodni.
Az elölről – hátulról érkező ingerek megtették a hatásukat. Mindhárman hörögtünk, lihegtünk és sodródtunk az élvezet felé. Apám az egyik kezével a csípőmet szorongatta és a lökései egyre hosszabbak lettek.
– Nagyon jó vagy fiam, imádom, ahogy a szoros popsid körülölel. Isteniiiiiiii! – Amikor elöntött belül az ondó én is felordítottam. Olyan élvezetes volt, mintha én is a csúcsra értem volna. A mostoha faterom lassan húzta ki a szerszámát belőlem, a sperma pedig azonnal megindult kifelé a tág nyílásomon.
– Mással sose csináld gumi nélkül! – Nagyot csapott a hátsómra és felállt. Ekkor Iván lekászálódott az ágyról és mögém helyezkedett. De én nem akartam, hogy ő is megdugjon!
– Apa ne engedd meg neki! Nem akarom! – Apám megfogta Iván karját és elhúzta mögülem.
– Hagyd, majd megoldjuk másképp!
Örültem neki, jól esett, hogy az én akaratom érvényesült Ivánéval szemben.
Gábor ekkor odajött hozzám és megtörölgetett hátul, majd a hátamra fektetett és gyors tempóban az élvezetig szopta a farkam. Beleélveztem a szájába, nagyon jó volt. Iván végig az ágy szélén állt és verte magának. Az apám, amikor végzett velem, Iván elé térdelt és ugyanazt csinálta vele, amit előtte velem.
Nem bírtam nézni, csak oda – oda pillantgattam, vad féltékenység fogott el. Iván szőke hajú, magas, harmincas pasi, őrjítően kék szemekkel és szoláriumozott bőrrel. Hogyan is versenyezhetnék vele! A százhetven centimmel, a nyifánca testemmel, a seszínű hajammal.
Iván hörgése jelezte az élvezetét, hamar a csúcsra jutott ő is.
Az ajtó nyílott és csukódott a "
k
alf
ín
alf
alf
im
" magamra hagytak. Csak feküdtem belefúrva a fejemet a párnába, és egy mocskos ribancnak éreztem magam. Talán könnyesre sírtam volna a párnámat, ha nem jön be apám.
– Gyere, zuhanyozni megyünk! – Hagytam had húzzon maga után a fürdőbe. Iván éppen kilépett a tusoló alól, amikor beléptünk.
– Ó a kis szerelmes pár! Tudjátok mit? Elmegyek, ha már annyira odavagytok egymásért! – Az ajtóból még visszakacsintott ránk mielőtt lelépett volna.
Olyan voltam akár egy dedós óvodás, csak álltam a víz alatt miközben apám mosdatott a habbal. Úgy bánt velem akkor mintha bármikor összetörhetnék. Nem szóltam hozzá egy büdös szót se, és csak reméltem, hogy a legördülő könnycseppeket a víz elmossa. Persze észrevette, hogy sírok, a testem egészen finoman rázkódott. Magához szorított erősen, és mielőtt elkezdett forrón csókolni, a fülemhez hajolt, hogy halljam amit mond.
– Szeretlek fiam!
Bot-ok részére nme engedélyezett a szavazás!
Szavazás átlaga: 8.86 pont (369 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

Hozzászólás írásához be kell jelentkezned!
t
t.555
2017. június 21. 07:43
#27
Jó kis történet!
1
T
Tori
2016. október 18. 20:44
#25
Nagyon jó :3 nekem nagyon bejött,bár én sem értem, hogy akkor most Gábor vérszerinti vagy mostoha apja-e a srácnak...
1
A
Adrién
2016. október 4. 13:59
#24
egyszeri alkalom volt?
1
barbi81
2016. június 18. 08:15
#23
Izgató 🙂
1
i
ivol
2016. május 24. 22:49
#22
Tényleg, mint egy filmszerűen megírt történet. Jó volt olvasni.
1
m
matx
2016. március 18. 18:24
#21
tetszet!
1
b
boyschwanz
2015. november 9. 21:20
#20
Én meg egy mostoha fiúra!
1
nathanblack95
2015. augusztus 21. 23:20
#19
Nekem is nagyon tetszett az egész. De egy dolgot nem igazán fogtam fel. Gábor moat a srác vérszerinti apja vagy tényleg csak a mostohaapja.

Amugy mellékesenén is (mostoha)apára vágyom 🙂
1
g
gabor210
2015. március 8. 19:17
#18
Nekem sem tetszik szekény fiú
1
Aelm
2014. május 20. 15:16
#17
Köszönöm.
1
s
szuszoka199601
2014. március 23. 14:24
#16
jó történet
1
p
papi
2014. március 12. 14:20
#15
Nem nagyon tetszik
1
Sierra
2014. február 13. 09:52
#14
Bár nem igazán az én témám, nagyon jól megírt történet!
1
F
Fuck89
2013. március 26. 16:06
#12
Nagyon jóóó 😉 😀
1
j
jake
2013. február 27. 17:19
#11
nekem nagyon bejött, várom a következőz
1
Aelm
2012. április 25. 14:25
#9
Köszönöm kedvesek vagytok!
Most egy kissé bizarr történetet küldök be, majd ha ráérek később, orvosi szext.(gay)Tibor doktor- avagy a prosztatamasszás.Remélem tetszik majd.Később pedig valami tőlem megszokott, érzelmest.
Puszzantás.
1
D
Dragonisa
2012. február 24. 20:29
#8
Belemerültem ebbe, mintha egy nagyon jó filmet látnék, jól írtad, várom a folytatást. Sok sikert a többi részhez.
1