MÁR
12
2019

Országos cimborák 3. rész

homo

Kimentünk a medencéhez és úsztunk egy ideig. Jó érzés volt lazítani és meztelenkedni. Nem gondoltam, hogy ennyit számít ez a kis ruhadarab, de nagyon más volt így, és tudtam, hogy a jövőben sokkal gyakrabban fogok meztelenül úszni.
Egyszerűen élveztem.
Lazítottunk, úsztunk és beszélgettünk. Semmi huncutkodás. Na jó, egyszer “véletlenül” úgy fordultam, hogy Kent farka nekidörzsölődjön a seggemnek, de nem volt semmi több. Egy idő után inni akartam egy sört, ezért kiszálltam a medencéből és bementem a konyhába. Ő is kért egy italt, ezért ő is kijött és leült mellém egy nyugágyra.
Nem írtam még arról, hogy néz ki ő. Biztos vagyok benne, hogy ő nem tartotta szexinek magát, de ennek ellenére soha nem szűköködött a csajokban. Nem olyan magas, mint én, de sokkal több izom van rajta. Ő sokat gyúr, én nem. 178-180 körüli magas lehet, és úgy gondolom, nagyjából 86 kiló.

MÁR
11
2019

Születésnapi ajándék

családi, leskelődés, apa-lánya

- Az ég áldjon meg Catherine! Nem jöhetsz elő ilyesmivel az utolsó percben! -morogta Jason.
- Ilyesmivel? A lányodról beszélünk! Egyébként emlékeztethetlek rá, hogy ezen a héten van a születésnapja? -sivított a volt felesége hangja a telefon apró hangszórójából.
Jason a fogát csikorgattam. Alicia mindig az ő lánya volt, amikor olyasmit akart, amit az anyja nem. A közös lányuk volt, amikor bekerült a szurkolólány csapatba. És megint csak Jason lánya volt, amikor a viselkedése miatt kidobták onnan. Nem arról volt szó, hogy nem szeretett volna a lányával lenni. Alicia fiatalkorában maga volt a készségesség és jól neveltség. Azután jött a kamaszodás, és... a krízis erős szó lett volna, de a lánynak sok fölös levezetendő energiája volt.

*  *  *

Júlia 5. fejezet

hetero

Előző nap gondosan szőrtelenített a biztonság kedvéért, ezenkívül aznap reggel elment futni is, hogy levezesse a benne lévő feszültséget. Futás közben már messziről észrevette a férfit, aki olyan előzékenyen segített neki, amikor kiment a bokája. Teli mosollyal az arcán lassított, integetett és megállította a fiatalembert, hogy beszéljenek pár szót.
A férfi szeme megcsillant a viszontlátás örömében. Mosolya őszintének tűnt amikor megállt, és a zenét lekapcsolva a füléből kivette a fülhallgatót, hogy Juliával beszélhessen.
Julia végre leróhatta hálálkodását, és megejtette a meghívást a kávézóba, hogy legyen a vendége. Bármikor nyugodtan jöjjön be hozzá, mert annyira hálás neki a gyors segítségért, amit a baleset miatt érte tett, továbbá, hogy ilyen fantasztikus ellátásban részesítették. Mert tudja ám, hogy azt neki köszönheti, és tényleg igazán nem kellett volna, de hálás köszönet érte.

*  *  *
MÁR
08
2019

Felvilágositás 5. rész - Családban marad és a középiskola

családi, illusztrált

Szóval ott tartottam, hogy hirtelen fel sem tudtam igazán fogni a történteket. Négy napja még azt sem tudtam, milyen egy nő. ( Na láttam azért fürdőruhában nőt, de az smafu ahhoz képest ami azután történt). Jött a "nagymosás", utánna a "takaritás" Loló néninél, és legvégül a nagynéni cselekedetei.Hát igen, ez az 50-s évek végén, amikor még az emberek kifelé, úgy tettek, mintha ilyen nem létezne. Akkor olyan képek, írások terjesztése komoly büntettnek számított. Anyámmal, mármint Jutkával megbeszéltük, hogy ami történt, az többet nem történhet meg, szépen be akartuk fejezni, amikor berobogott a Piri nagynéni, Jutka húga, aki akkor vált el és hát valami nagyon hiányzott a lábai közül. Ami azután történt, arra alig találok magyarázatot. Először is mivel zsarolta Jutkát, hogy az mindenben engedett neki. Nem értem, értettem akkor sem. Jött, az a, szaknyelven anális közösülés, magyarul seggbe baszás.

*  *  *

Szakítani nem könnyű 1. rész

hetero

8 év együttlét után, szakítottam a barátnőmmel. A kapcsolatunk nem nevezhető épp hétköznapinak. Ő 48, én 22 voltam, amikor megismerkedtünk. Ám azóta eltelt egy pár év és beleszürkültünk és már nem bírtam tovább. Szakítottam. Őrjöngött, sírt, kiabált, mindennek elmondott, de már nem volt visszaút.
Nem sokkal később, hogy Ő elment, elkezdem beszélgetni egy másik nővel. Jól alakultak a dolgok, de Ő még vissza-visszatért. Sms-ek és különböző más üzenetek képében, mondta a magáét. De próbáltam kizárni az életemből. Persze nem hagyta magát könnyen. A végén könyörgött, hogy találkozzak vele, de csak a szex miatt, mert nagyon hiányzik neki.
Beismerem akkor már nekem se volt 2 hónapja semmi és csak reménykedtem benne, hogy a másik nővel lesz valami. Ám tiszta akartam maradni, tiszta lelkiismerettel belevágni abba a kapcsolatba és bár nehezen, de nemet mondtam neki. Tombolt, őrjöngött, mondta a magáét.

*  *  *
MÁR
07
2019

A megrekedt karrier 3. rész

gruppen, híresség, anál

Nicole Kidman lelki szemei előtt végig pörögnek az utóbbi napok eseményei. Lassan tíz éve házas már és néhány nappal ez elöltig teljesen hűséges volt a férjéhez, még csak a fejében sem fordult meg, hogy megcsalja. Viszont néhány napja kétségbeesésében elment Harry Millerhez, akinek gyakorlatilag felajánlotta magát, ha segít neki az álmai szerepét megkapni. A férfi kapva kapott az alkalmon és már rögtön ott az irodában ki is használta a lehetőséget, miután közölte, hogy csak akkor segít neki, ha négy héten át heti egy éjszakát vele tölt. Bele egyezett és ma az első éjszaka már a Limuzinjában le kellett szopnia, de ez ahhoz képest, hogy utána egy szex partira kellet elkísérnie, ahol kilenc társával akarja szex bábunak használni igazán semmiség volt.

*  *  *

Belehugyozok keresztanyám pinájába?

hetero

16 éves kis srác lehettem, amikor egyszer meglátogattam keresztanyámat, aki már évek óta egyedül élt és nem volt gyereke sem, így én voltam a kedvence a családban. Régebben gyakran feljártam hozzá, mert nagyon szeretett, folyton kényeztetett, ajnározott és vitt magával mindenhová. Ahogy nagyobb lettem, ritkultak a találkozások, így amikor ez a dolog történt, már vagy egy fél éve nem láttam. Engem pont akkortájt kezdett el érdekelni a szex és már a női test puszta gondolatától is merevedésem lett. Azelőtt sohasem gondoltam rá úgy, mint nőre, de a helyzet azóta alaposan megváltozott, így aztán, mikor ajtót nyitott, rögtön megakadt a szemem hatalmas, kerek mellein és ahogy bementünk, végig formás lábait és ringó fenekét bámultam.
Keresztanyám 40 év körüli, jó húsban lévő nő volt és a könnyű kis otthonka nem sokat takart bájaiból. Nem volt rajta melltartó és az áttetsző ruhán keresztül remekül kirajzolódtak súlyos, kerek mellei.

MÁR
06
2019

Régi szép emlékek

leszbi

Hadd meséljek el neked egy izgalmas szösszenetet a legszebb éveimből! Ha csak nem a legizgalmasabbat! Ha esetleg bárkiben erős gyanú ébredne, hogy rólam olvas éppen,
hát tessék vállalom! Azóta szerető feleség és két csodás gyermek anyja vagyok. Akkoriban persze azt hittem, ezt és az ehhez hasonló titkos kalandjaimat életem végéig megtartom
magamnak, de pont hogy nagyon is megfűszerezte a házaséletünket a férjemmel, amikor egy kettesben borozgatós romantikus esténk alkalmával elmeséltem neki. Persze nem tálalnám ki egy
rokonlátogató alkalmával, de már nem izgat, ha bárki megtudná. Izgalommal tölt el megírnom az akkor törénteket, és nem akarok a régi emlékek felelevenítése közben azon gondolkodni,
miként fogalmazzam meg őket inkognitóban maradva. Arról nem is beszélve, hogy ahhoz az előzmények jórészét meg sem említhetném, amik pedig a sztori egészét tekintve nélkülözhetetlenek.