MÁJ
10
2018

Zongoraóra

leszbi, tini

Angela kezdetben egy másik tanárnőtől vett leckéket, de az elköltözött. Az édesanyja talált Miss Kessler-re és örült hogy a tanárnő viszonylag közel lakott a házukhoz. Miss Kessler alacsony termetű volt, a haját kontyba fogta és kicsit ódivatú ruhákat hordott. Lassan, minden szót gondosan kiejtve beszélt. Legfeltűnőbb jellemzője az átható kék szeme volt.
A testtartást igen fontosnak tartotta a zongorázás tanulása során és Angela tartását siralmasnak ítélte. A lány csípőjére és vállára téve kezeit igazította be a lányt a zongoraszéken ülve a megfelelő pózba. A harmadik találkozásukkor valami mást tett. Az egyik kezét Angela derekára, a másikat pedig a lány rekeszizmára helyezte és azt mondta hogy a helyes tartás mellett a megfelelő légzés is fontos. Elvégeztetett a lánnyal néhány légzőgyakorlatot, miközben kezeit rajta tartotta.

MÁJ
09
2018

Síelés 1. rész - A felvonóban

hetero

Panni 10-es, biológia szeretete, odaadó és gondoskodó személyisége tökéletes leendő orvostanhallgatóvá teszi. Kissé keleties arcvonásait, sötét haját, mandulavágású szemét nádszálvékony alakja koronázza meg. Márton egy évfolyammal párja felett jár ugyanabba a középiskolába. Érettségi, utána műszaki vonalon szeretne továbbtanulni. Barátnőjét első találkozásukkor rögtön megfogta férfias arca és kisportolt teste, intelligenciája, illetve határozottsága pedig már több, mint másfél éve megtartotta.
Iskolájuk hagyományosan minden évben rendez sítábort Ausztriába, ők sem szerettek volna lemaradni az utolsó lehetőségről, hogy együtt járják be a síterepet, illetve egymást.
A párosról sok mindent el lehet mondani, de azt, hogy prűdek lennének biztos nem. Együttléteiket nem korlátozták hálószobáik falai közé, szívesen lettek egymáséi a legváltozatosabb helyeken, ahol kettesben lehettek.

*  *  *

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 20. rész

hetero

Lorena a munkahelyén szabadságot intézett magának vasárnapra, de szombat délután dolgoznia kellett, így meló után egyből hazasietett, villámgyorsan elkészült, és ahogy végzett, már csörgött is a telefonja, ami Vivi nevét jelezte. Pár perccel később beszállt a házuk előtt parkoló autó hátsó ülésére, majd két barátnőjével, illetve Tomival együtt elindult Budapestre.
A városban betértek egy kínai étkezdébe, aztán meg sem álltak a Jam Pubig. A szórakozóhelyen Lorena jaigert ivott energiaitallal, hogy végleg elűzze fáradtságát. A második kör után a másik két lánnyal karöltve, Tomit a bárpultnál hagyva, táncolni igyekezett a tömeg közepére. Később, mikor már harmadjára rendelt, akkor a pultnál várakozva megismerkedett egy Beni nevű sráccal. A fiúnak fekete szemei voltak, a szintén fekete haját pedig elöl felzselézve hordta. Lorena az alkoholtól oldottan, mosolyogva flörtölt a tőle egy-két évvel idősebb sráccal.

MÁJ
08
2018

Ismeretlen vágyak

hetero

Két és fél hét múlva ismét egyedül fogom tölteni a születésnapomat három év után, ami Lénának köszönhető. Bánatomat egy üveg, jéghideg whiskyvel próbáltam enyhíteni a Karolina Bárban, ahol egyedül ülve a sarokba helyezett asztalnál lógattam orromat. Három hete egyfolytában oda járok, amióta Léna szavai nem mennek ki fejemből, ráadásul a képzelőerőmnek köszönhetően a fejemben megjelennek azok a pózok, emberek, helyszínek, ahol Léna szétnyitotta lábait másoknak, ezzel megcsalva engem. Szívemet nyomó hatalmas súlyokat szavakba öntve tudom csökkenteni, amit Hektor füle hallgat már vagy másfél hete és kezdem sajnálni, hiszen minden este a problémáimat hallgatni elég unható dolog. Hektorral középsuli óta vagyunk barátok, főleg akkor mélyült el a kapcsolatunk, amikor kiderült: mindketten a saját nemünkhöz vonzódunk, bár Hektor többször is kipróbálta a szexet nőkkel, de mint ahogy látszik, nem győzte meg magát,

*  *  *

Anyám, a nagy farkú shemale és a feleségem

bizarr, hermafrodita

Az esküvő után nem költöztünk el az anyám házából, mivel a fizetésem nem fedezte a kiadásainkat és a feleségem pedig nem dolgozott. Anyu persze szívesen megengedte, hogy vele éljünk, hisz ha mi elköltözünk, akkor egyedül maradt volna.
Nekem, ezzel nem voltak problémáim. Spóroltunk a kiadásokon, és időről időre a nejem tudtán kívül leszophattam anyu farkát és meg is dughatott. Ezeket az alkalmakat ő is élvezte, úgy gondolom.
Már 60 éves kora felé járt, de még mindig vonzó külsővel rendelkezett, ami valószínűleg azoknak a tesztoszteron tartalmú szereknek volt köszönhető, amivel a menopauzás tüneteit késleltették. Még mindig jók bánt a farkával is, ami a legutóbbi együttlétünkkor elérhette úgy a 26-27 centit is.
Két évvel ezelőtt egészségügyi okokból körülmetélték. Az orvos, aki a műtétet végezte teljes sokkban volt, hogy ilyet kell végeznie egy felnőtt nőn, aki egyébként a legnagyobb mérettel rendelkezik, amit valaha látott.

MÁJ
07
2018

Családi dugás az unokatesómmal és a lányával 1. rész

családi, tini

Gyönyörű napsütéses hétvégre ébredtem egy péntek reggel a tavaszi szünetben. Szünet révén nem kellett az egyetemre utaznom a tanulás miatt így otthon maradtam és pihenhettem. Nagy kiabálásra és több női hangra ébredtem fel. Várakoztam kicsit, hogy ki jöhetett, majd mikor megismertem unokatesóm hangját lementem az emeletről egy rövidnadrágot felvéve, hogy mégse boxerban üdvözöljem őket. Rólam annyit kell tudni, hogy 27 éves vagyok, sportos testalkatú fiatalember. Az unokatesóm 40 éves, Anikónak hívják és két gyermeke van. Ma csak a lánya jött vele, aki 15 éves Vivien a neve. Anikó 160 cm körüli vállig érő szőkésbarna hajú nő, kissé teltebb hölgy. A lánya Vivien háta közepéig érő barna haj, barna ártatlan szem, és szépen kerekedő fenék, amit így első körben leírnék róluk.

*  *  *

Vicky és Emma 2. rész

gruppen, tini, diák

Vicky hallotta a szüleit felkelni. Csatlakozni akart hozzájuk reggelizni, de Emma átkarolta, visszahúzta magához és megcsókolta. A két lány visszaaludt. Amikor Vicky kilenc óra körül újra kinyitotta a szemét, a ház már teljes csöndben volt.
Felkelt és a konyhában narancslevet töltött magának.
- Milyen idő ígérkezik? -kérdezte a konyhába perdülő Emma.
Vicky kinézett az ablakon. A nap ragyogóan sütött és felhőknek nyoma sem volt.
- Szerintem kánikula lesz. -mondta.
Emma kinyitotta a hátsó ajtót és az áttetsző hálóingében kilépett a ház mögötti kertbe. Az arcát az ég felé fordítva és karjait oldalra kinyújtva azt mondta:
- Mesés ez a napsütés. El kell mennünk a tóhoz, mielőtt jönnek a felhők.
Vicky megpróbálta meggyőzni, hogy előbb reggelizzenek és azután döntsék el hogy mit csinálnak a nyári szünet első napján, de Emma nem hallgatott rá és felvonszolta a szobájába.

*  *  *
MÁJ
04
2018

Krisztina, az észveszejtő

hetero

Krisztina 35 éves, gyönyörű, mosolygós nő volt. Csodálatos alakja, mindig vidám, olykor titokzatos mosolya, közvetlensége, nagyon vonzóvá tette a férfiak számára. Én sem voltam kivétel.
Ritkán találkoztunk, akkor is inkább véletlenül. Ám egyszer egy rendezvényen valahogy egymás mellé keveredtünk. Mindketten nagyon örültünk ennek, mert egyikünknek sem volt közeli ismerőse, és az egész napos rendezvény szüneteiben sokat beszélgettünk, nevetgéltünk. Estére már sok mindent tudtunk egymás szokásairól, kapcsolatainkról. De aznap nem történt semmi sem. Haza érve egy baráti puszival búcsúztunk, és ennyi.
Eltelt két hét, nem is találkoztunk, de állandóan foglalkoztatott a gondolat, milyen lenne vele lenni.
Egy nap céges vacsorán vettem részt, s a hangulat egészen jól alakult. Éjfél előtt egy órával indultam gyalogosan haza, jókedvűen, dalolászva.

*  *  *

Angyali történet 13. rész - Judy története. 8. fejezet - Roy

gruppen

18.
Sajnos az otthoni problémák folytatódtak. Goni, a besúgómmá vált alkalmazottam, egyre gyakrabban tudott Berty valamilyen félrelépéséről beszámolni. Hol ővele, hol a bolt más eladóival (kezdetben tudatosan alkalmaztam minél csinosabb lányokat), néha pedig többnapos beszerző utakra utazott. Azokról nem tudott Goni olyan részletes leírást adni, mint a boltban történtekről, de lényeget gyakran kiderítette, ügyesen kifaggatta Bertyt.
Egyik nap éppen a beszámolóját tartotta az irodámban az elmúlt napok eseményeiről. Ebben volt olyan eset, amikor Berty őt kefélte meg (azt is őszintén elmondta, hogy milyen nagyon jóleset neki), volt, amikor két másik eladólánnyal szórakozott a raktárban, amíg az egyiket döngette, addig a másiknak a punciját nyalta, majd fordítva. Eközben robbant be az irodába egy másik lány: