Hírek

ÁPR.
11.
2024

Megdugtam a lakótársam pasiját, miután szakítottak

Az egyetem második évében (22 éves voltam akkor) már egy nyíltan meleg diák voltam. Három másik emberrel közösen béreltünk egy lakás egy házban, az egyikük egy nagyon mogorva heteró lány volt, aki soha nem csatlakozott a bulikhoz, de azért alkalmanként lógtunk együtt.

Egyszer egy rövid ideig randizott egy szuper cuki bárpincérrel. Ő 19 éves volt, elég magas, talán 180 centi, sötét bőr, nagy, bájos mosoly. Sovány, de izmos, tetovált alkarokkal, és annyi energiája volt, mint egy Golden Labradornak. Nem úgy tűnt, hogy hogy a csaj annyira kedvelte őt, mivel gyakran gonosz és elutasító volt vele. Nyíltan beszéltek arról, hogy csak a csókolózáig jutottak és nem is akarnak tovább menni,...


ÁPR.
10.
2024

Angyali történet 14. rész - 6. fejezet - Ausztrália - Rockhampton

A történet folyamatossága érdekében elmondom, hogy a kész filmben milyen jelenet van a kilépésük és visszatérésük között, amit már előre felvettek.
Négyesben elmentek a zuhanyozóba. Ott egy széles zuhanyfülkében két zuhanyrózsa volt elválasztás nélkül. Páronként beálltak egy-egy rózsa alá. Egy gyors, felületes mosakodás után egymásra mosolyogtak és beszélgetni kezdtek. A fiú kezdte.
– Még be sem mutatkoztunk. Engem Dodinak hívnak, a barátnőm Elly. A Brisbane-i egyetemre járunk, Elly irodalomtörténetet tanul, én matematika szakra járok. Most csak egy hét szünetre jöttünk haza.
Roy és Lola a saját nevén mutatkoztak be. Roy javasolta, hogy ha már úgyis meggusztáltuk egymást...


Kertész voltam 4. rész

Ugyanebben a pózban ébredtem fel, csak akkor a farkam  félig kemény állapotában a lábai között volt. Simogattam a melleit, simogattam a farkammal a punciját. Amikor a farkam teljesen megkeményedett, megsimogattam Reni punciját, ami nedves volt. Beigazítottam a farkam és dugni kezdtem. Nem vettem észre, hogy felébredt, szemei csukva voltak, testéhez húzta a lábait, én lábaimmal követtem a lábait úgy fordultam egy kicsit. A farkamat igy egyre mélyebbre tudtam nyomni, és egyre gyorsabban nagyokat lökve basztam. Melleit simogattam, majd éreztem, hogy kicsit lazított a lábain, benyúlt közéjük,  a punciját és a farkamat simogatta, továbbra is csukott szemmel. Nem tudtam, hogy felébredt, vagy csak...


ÁPR.
9.
2024

80-as évek 24. rész - Esküvőn

Mivel családilag jelenésünk volt Évike és Zoltán esküvőjére, kénytelen voltam úgy csinálni mint aki jó képet vág hozzá. Juti persze örült, készült...

– Te tényleg nem szeretsz esküvőre járni?
– Temetésre inkább.
– Miért?
– Oda nem kell drága ajándékot vinni.
– Hülye!
– És kevesebbet kell táncolni is.
– Temetésen táncolni?
– Haláltáncról még nem hallottál?
– Te tényleg nem vagy komplett.
– Ráadásul ebben a felállásban még az sem izgat hogy vajon meg tudom-e dugni a menyasszonyt az esküvőn.
– Nem volt elég? Épp eleget hallgattam.
– De elég volt, és úgy mint Évát, úgy eszem ágában sincs, de a menyasszony megdugása a...


Soha többé nem lesz ugyanaz

Ian 19 éves volt, és frissen végezte az egyetem első félévét. Átlagos magasságú és súlyú volt, valójában egyáltalán nem volt rajta semmi különleges. Néhány sportot űzött, de a baseball volt az egyetlen, amiben nagyon jó volt – Szerette a történelmet, a kreatív írást, de többnyire átlagos diák volt. A történetnek ezt a részét senki sem olvassa, ugye?
Akárhogy is, Ian igazi képességek és munkatapasztalat nélkül, amikor csak ideje engedte, füvet nyírt és ételkiszállítást végzett. Egy különösen forró júniusi napon Ian válaszolt egy Mrs. Benedict nevű nő hívására, aki megkérdezte, hogy ráér-e eljönni kertészkedni.
Ian ekkor már bármit elvállalt, amit csak tudott. Volt egy lány, akivel még...


A tolvaj

Az álom óceánjának legmélyebb pontján jártam, amikor felriadtam. Kényelmes franciaágyam van, de akkor épp nem osztottam meg senkivel, mert a feleségem Budapestre utazott szakmai konferenciára, így enyém volt az egész ház. Tágas, kétszintes épület, nagy hálóval, nagy nappalival, nagy kerttel, távol a falutól. Kissé elszigetelt, de nekünk így felel meg, hogy nincsenek kíváncsi szomszédok. Szóval váratlanul felébredtem, első pillanatban azt sem tudtam, miért. A hálóban nem volt teljesen sötét, mert a redőnyt nem engedtem le, és a Hold éppen bevilágított a szobába. Aztán megpillantottam a betolakodót: nem túl magas, karcsú alak, de valahogy teljesen feketének láttam első pillantásra. Ahogy...


ÁPR.
8.
2024

Vallásos anyukák feláldozzák magukat a fiaik megmentéséért 4. rész

Marjorie-nak volt egy ötlete,  hogy mire van szüksége Luke-nak az anyjától, Elaine-től.  Luke egyidős volt Dave-jével és mindkét fiú éppen előző nap önbántalmazást követett el az otthonában. A lelkész arra utasította őket, az anyákat, hogy segítsenek enyhíteni a fiatalokra nehezedő nyomást és olyan módon, ahogyan azt ő elképzelte.
Egyáltalán nem volt tudatában annak, hogy olyan erős hatással lesz rá, ha azt teszi, amit a lelkész mondott nekik. Eltemetettnek és elfelejtettnek hitt érzéseket hozott fel belőle és mindössze egyetlen alkalomra volt szükség a fiával megtenni, hogy minden bosszúval térjen vissza.
„Hűséges feleség vagyok” – mondta magában. "Nem vagyok többé az...


Bármit meghallgatok

A harmadik álláskereső hirdetést adta fel; az első hirdetésben feltüntetett 250 000 forintos nettó bér igényét 200 000 forintra változtatta, s három képpel többet töltött fel, amiken a tükör előtt pózolt testéhez tapadó nadrágban. Több, mint egy hónapja keresett állást, s kezdte elveszteni a reményt. Egy-két ajánlattal keresték csak meg, ám vagy az ország másik felére kellett volna utaznia, vagy nagyon kevés fizetést ajánlottak neki. Hirdetésének szövegén is változtatott; amellett, hogy szakmájában keresett állást, hozzátette azt is: bármit meghallgatok.
A fiatal lány legnagyobb meglepetésére már másnap délután megcsörrent a telefonja; privát számról hívták, s a vonal túlsó végén egy...


Nyári szünet

Nyári szünet Nyári szünet Nyári szünet