Hírek


JÚN.
11.
2024

A Jégmadár röpte 2. rész

Ott tartottam, hogy hevertem, lustálkodtam a kanapén, a szoba pedig valósággal visszhangzott a kefélés műsikolyaitól. E ponton annyira már nem érdekelt, hallják-e a szomszédok. Ajna, drága kis jégmadaram keményen lovagolta meg a drabális, börtöntöltelék küllemű hapsit, ütemes csattogás hallatszott és nem tudtam eldönteni, mi adja ki. Ajna feneke, ahogy a fickó szétgyúrt, undorítóan eres és csupaszra borotvált combjaihoz verődik? Vagy a fickó szintén borotvált zacskója, amire a kamera valamiért újra meg újra ráközelített, ahogy himbálózik?

Ilyen gondolatok közepette meglestem, mennyi van még a videóból. 43 perc. 43 perc?? Mégis minek? Ajnát a pasas már kinyalta, persze úgy, hogy...


Sallay Gabi pálcázása 2. rész

Az ifjú tanárnő, ha egyszer már ilyen lehetetlen helyzetbe keveredett, nem akart lebukni. Az utasítás elhangzott, ám amit kér tőle az igazgató, az kifejezeten megalázó.   Lehet, hogy meztélen fenékre kapni az ütéseket, sokkal jobban fáj. Egyáltalán mit fog tenni ez a felfuvalkodott hólyag? Vagy mit fog mondani?
De hát sok tépelődni való idő nem volt. Gyorsan végiggondolta, milyen fehérneműt vett fel aznap reggel. Vajon Dr. Ridegh Lajos észrevenné-e hogy fehérneműként egy icipici kis fehér bugyit választott. Ez az erotikus szerepjáték adná a savát-borsát ennek a performansznak? Lehet, hogy felizgatja a látvány?
– Igyekezzél, fiú, vagy esküszöm, megduplázom az ütések számát –...


A szűz szellem 3. rész

Zoli elfoglalta a helyét a nappali kanapéján és tétován feszengett, amikor beértem.

– Nóri még nincs itthon? – kérdezte picit rémülten.
Zavaromban a lányra néztem, aki egy kicsit furán tekintett vissza rám, s akkor esett le a tantusz, hogy talán Zoli nem látja őt.  

– De, csak talán picit szégyenlős! – ütöttem el a kérdése élét, s közben biccentettem Nórinak, hogy jöjjön közelebb hozzám.
Vette az adást és kecsesen odajött hozzám, ekkor forrón és hosszan megcsókoltam, s elkezdtem a kezeimmel végig simogatni az egész testét. Benyúltam a köntöse alá, a pici tangán keresztül izgattam a punciját, amíg el nem kezdett nedvesedni, majd a cickóit kiemeltem a csipkés...


JÚN.
10.
2024

Részeg fiammal 1. rész

Amit most elmesélek, az véletlenül történt meg velem. Nem volt szándékos, nem volt tervbe véve, nem volt benne a napomban, de mégis megtörtént. Talán gyengeség, talán a magány, talán a kiéhezettség, nem tudom, de megtörtént, hogy egy nap lefeküdtem a fiammal.

Vasárnap kezdődött, amikor megünnepeltük a 18. születésnapját. Nagy ünnepség volt, Mi szülők, nagyszülők, és a barátai. Egy ideig jó volt. Fogyasztottuk is szépen, ami azt illeti. Bor, pálinka, rövidek. Jó kedvünk volt, ünnepeltünk. Nagyon bíztam benne, hogy ettől a sok italtól, megjön a férjem hangulata, és majd éjszaka folytathatjuk a dolgot kettesben. Akkor már egy ideje nem nagyon volt köztünk szex. Egy darabig, még megvolt...


Munka, szex, szerelem 1. rész

Balázs vagyok 22 éves, frissen végzett egyetemista. 190 cm. Magas, közel 100 kg. Ami szinte csak izmot jelentett rajtam, mert aktívan sportolok. Szőke rövid hajam, és kék szemem van. Közgazdaként végeztem, mellette angol, francia és német nyelvvizsgáim vannak. Szüleim vidéken élnek, mezőgazdasággal foglalkoznak. Az egyetem elvégzése után álláskeresésbe kezdtem. Budapesten a vasasban vízilabdáztam, ezért Pesten szerettem volna maradni. Felkeltette a figyelmemet egy ajánlat, Magyarország legnagyobb növényi termékeket feldolgozó üzemébe keresnek készletgazdálkodási vezető mellé asszisztenst, közgazdász végzettséggel.  
Elektronikus úton feltöltöttem a cég honlapjára az önéletrajzom, és pár...


Az igazság keze 1. rész

I.  
A három hold fényesen ragyogott a tiszta, kora őszi égbolton, mikor Marcus teherautójával áthaladt a kikötő kapuján. A bejáratot nem őrizték és a rozsdás kapuszárnyakat úgy benőte a folyondár, hogy becsukni sem lehetett volna őket. A szebb napokat látott Ókikötő hajdanán egy önálló, virágzó városka volt, melyet azonban a jelenkorra bekebelezett a metropolisszá duzzadó Wilburg. Idővel új, nagyobb, modernebb kikötőket építettek, ezzel pedig a környék elvesztette jelentőségét és a birodalmi főváros egyik nyomortelepévé züllött. Wilburgnak akadtak ennél rosszabb részei is, de a hely története valahogy mindig a saját sorsára emlékeztette Marcust. A kikötőben folyó kétes üzletek a korrupt...


JÚN.
9.
2024

Bodybuildinges lány (vagy inkább a testépítő csaj) 3. rész

Szombat délután az ebéd a sör meg a reggeli hancur után úgy gondoltam szundítok egyet. Már jöttek az álom manók amikor a két dög veszettül ugatott. Nehezen kászálódtam fel, de már szólt is a csengő. Ki a búbánatos fasz az, morogtam magamban. Lenke állt a kapuban egy alig takaró topban és a műbőr kabátjában. Sunyin vizsgálgatott.  Kispista már sugallta agyamnak,  hogy fáradt ő most egy kimerítő munkához megint.  De Lenke köszönt. Én a két kutyus nyakörvét fogtam, jöttek mellettem.. Bent a konyhában Lenke lesmárolt.  Belemartam a kemény seggébe, de ő eltolt magától.
– Sietek. Még dolgom van a teremben. De most Pisti legyél kérlek őszinte.  Bólintottam.
– Délelőtt voltál nálunk, ugye?...


A szexbomba pszichoterapeutát felizgatják a páciensek problémái 8. rész – Szendvicset kérek

Éva jókedvűen szállt ki a garázsban a gépkocsijából. Amíg sétált felefelé a lépcsőn, felidézte magában a mai nap indulását, amikor hajnali merevedésre ébredt, igaz nem ő volt megmerevedve, hanem a merevség hatolt belé, és okozott rövid időn belül légzéskimaradást, majd hatalmas sikolyt, ahogy elöntötte az orgazmus. A férfi az egyik volt a sok közül, aki ki tudta elégíteni. Az utána megivott kávé már csak hab volt a tortán. Közben az is eszébe jutott, hogy tartozik Juditnak egy alapos szexszel, amit megígért az előző kezelés előkészítéséért, és a kezelés során mutatott teljesítményéért. Viszont annyira jó kedve volt, hogy eldöntötte, megvicceli az asszisztensét. Komoly képet erőltetett...