ÁPR
25
2018

Iphigenia Klub

hetero

- A mai este nagyon fontos a számomra. Tudod, hogy egyszer szenátor szeretnék lenni. Akikkel ma találkozom, azoknak megvan a hatalma ahhoz, hogy hatékonyan támogassanak, de akarnak cserében valamit tőlünk...tőled...mielőtt segítenének.
- Tudod hogy bármit megtennék érted. - mondta Chrissy.
Rob oldalranézett az anyósülésen mellette ülő barátnőjére. A lány feltétlen odaadással van iránta, de vajon megteszi amit kérnek? Chrissy gyönyörű lány volt. Apró termet, hatalmas barna szemek amiktől riadt kiscicának tűnt akit babusgatni kell. A valóságban egyáltalán nem volt gyámoltalan. Nagyon is önálló volt és Rob-nak kétségei voltak afelől, hogy elfogadja-e a felkérést.
A céljuk egy két irodaház közé ékelődött régi épület volt. A hatalmas fa ajtó mellett diszkrét réztábla hirdette: Iphigenia Klub. Az épület belsejét drága szőnyegek és fafaragások díszítették. Az elegáns vendégseregben nem egy közismert arcot is fel lehetett fedezni.

ÁPR
24
2018

A szopósmalac

hetero

Miután kitanultam az alapokat – erről talán majd később beszámolok – úgy gondoltam, hogy valami könnyű prédával kellene kezdenem. A szopósmalac hirtelen bukkant elő, ahhoz képest, hogy milyen nehéz és eleinte mennyire döcögős útra számítottam a célom megvalósításához. Ezt a csajt mintha csak beavatási szertartásként dobták volna le elém. Tessék, készen állsz, kezdj vele, amit akarsz!
Mivel az alapszabály az volt, hogy egy bizonyos szint felett minden lehetőséggel élni kell, ezért én is éltem vele. A szopósmalacot, vagy nevezhetjük Verának is, interneten ismertem meg, egy besörözött este után, amit Tamással követtem el, a napsugár kocsmában, a panel alatt. Részegen felregisztráltam egy chat oldalra, és elfogott a kísértés, hogy kipróbálom, hogy tényleg olyan hatékony-e, ha provokálni és cikizni kezdek egy csajt.

*  *  *

Hihetetlen történetem 1-2. rész

homo

Megismerkedésünk
Azzal kezdeném, hogy egy huszonegynéhány éves, teljesen átlagos ember voltam, átlagos nemi identitással egészen addig, amíg össze nem hozott minket a sors a világhálón.
Rögtön bocsánatot is kérek az előző fogalmazásom miatt, de mindenki értse jól, amit ezzel mondani szerettem volna! Igazából nem mondhatom, hogy ettől a történettől átlag feletti vagy urambocsá! átlag alatti lettem, mert ez sem igaz, de ha kimaradt volna az életemből, úgy érzem, most sokkal kevesebb lennék.
Most megkérem a hetero beállítottságú olvasót, hogy itt hagyja abba ennek a történetnek az olvasását, mert olyan dolgok lesznek benne, amik biztosan kiverik a biztosítékot! Megjegyzem, hogy nem sokkal ezelőtt én sem folytattam volna tovább az olvasást. Sőt! Kifejezetten elítéltem azokat, akik saját nemük felé vonzódnak.

ÁPR
23
2018

Az én kis szeretőm 5. rész

családi, anya-fia

A reggeli nap sugarai ébresztettek. Hosszú évek óta először ébredtem úgy hogy ki voltam elégülve. Elégedetten néztem a mellettem alvó ifjú kis szeretőmre, aki történetesen a fiam volt. Mélyen aludt még mellettem. Nem is csoda, szegény kicsikém egy maratoni éjszakán volt, túl mely alatt többször sütötte el élete nőjét, mint addig bárki. Igaz nem voltak olyan sokan előtte, de akkor is, büszkén néztem az én alvó kincsem.
Miközben néztem, a hátára fordult, de ahogy fordult a takaró lent maradt és előbukkant az a csodás szerszáma. Ahogy megláttam szinte rögtön beleborzongtam. Finoman végig simítottam a kezem a testén, a hasától a mellkasáig, és láttam, ahogy finoman meg - megrándul a teste és a bőre tiszta libabőrös lesz a kezem után. Odabújtam hozzá, és ő finoman a karomba bújt. Adtam egy csókot a homlokára, és finoman elkezdtem simogatni a fejét. Fáradt volt, mert éreztem, hogy nagyon gyorsan újra mélyen alszik.

*  *  *

A borosgazda 10. rész

hetero, munkatárs

Tíz előtt pár perccel értem le a kőkereszthez, Niki már ott várt. Beraktam a biciklit a csomagtartóba, és már indultam is. Nagyon vártam ezt a mai találkozást, egyrészt azért mert ilyen fiatal partnerem még nemvolt. Másrészt az adta a dolog pikantériáját, hogy eddig még nőnek nem fizettem szexért. Azt sem feledjük, hogy mára terveztem a videó rendszer próbáját, nagyon kíváncsi voltam, hogy válik be. Niki egész úton vihorászott, láttam zavarban van. Bevezettem a vendégszobába, és bezártam belülről az ajtót, hogy senki ne zavarjon bennünket.
Letettem az asztalra a száz márkát, bizonyítva komoly szándékaimat. Mögé álltam, belecsókoltam a nyakába, beleborzongott. Ruhán keresztül megmarkoltam a melleit, nem viselt melltartót. A fején keresztül gyorsan lehúztam róla a könnyű nyári trikót, és most már a meztelen kebleit vettem kezelésbe. Kemények, bársonyosak voltak öröm volt simogatni.

*  *  *
ÁPR
20
2018

Edző és játékosa 3. rész - Öt csillagos szórakozás

hetero

Eljött a tél alapozás kezdete és csapatommal a város egyik elit szállodájába voltunk hivatalosak. A kötelező protokoll rendezvények után a lányok, én és pár a csapat körül tevékenykedő emberke kipróbálhatta a szálloda nyújtotta élményeket a wellness részlegen. Egy laza kondi termi edzés után mindenki elvonult és fürdő ruhára öltözött, és indult a kötetlen program. Egy szaunával kezdtem, majd úgy gondoltam, hogy kimegyek az egyik kinti medencébe. Mivel halkan csöpögött az eső a fedett részre mentem, és ott találkoztam Laurával. Szó nélkül letelepedtem mellé, éppen bugyogott a víz alatta és a hátát masszírozta és látom, hogy élvezi. Én is átadtam magam a buborékoknak, majd egyre közelebb kerültünk egymáshoz. Simogattam a testét, de nem szóltunk, majd összenéztünk és lemásztunk a fekhelyünkről. Megöleltük egymást a vízben és úgy forogtunk tovább, majd megcsókoltam.

*  *  *

Segítség, elraboltak!

hetero, bilincs, szűz, tini

Neszeket hallottam. Mintha valakik a zárral babrálnak. Gyorsan felkaptam a selyemköntösöm. Leszaladtam az emeletről, felkapcsoltam a lámpát. A hang abbamaradt, de minden bátorságomat összeszedve kinyitottam a bejárati ajtót és körülkémleltem az éjszakai sötétségben. Visszazártam az ajtót, mikor valaki a szájamra tapasztotta a kezét és hátulról magához ölelt. Önkéntelenül is halk sikkantás bugyogott fel a torkomból. Szám, ami soha nem állt be, most elnémult. Szememmel pásztázni keztem a körülöttem lévő dolgokat.
- Kislány, most nyisd ki az ajtót. - motyogta a hajamba a férfi, aki tartott. Hangja halk és bársonyos volt, de annál több tekintély volt benne. Kicsit elméláztam, de a figyelmeztető morgásra előkaptam a kulcsom. Remegő kezekkel beillesztettem a zárba. Nem illett bele. A férfi kesernyésen felnevetett.

*  *  *
ÁPR
19
2018

Továbbfejlesztett szabályok

gruppen, játék

A lakás tisztán ragyogott. A vacsorát csak a sütőbe kellett tolni. Minden a helyén volt, de éppen csak időre. Dora és Peter leültek a kanapéra hogy egy kicsit fújjanak.
A pókerklub tagjai minden hónap első szombatján találkoztak. A három pár forgóban volt a találkozó házigazdája. Megszólalt a csengő és Peter ajtót nyitott Sara és Mitch számára. Pár perccel később Wanda és Phil is megérkezett és elkezdték előkészíteni a pókerasztalt. Az a forró délután volt, amikor az ember szívesen várt volna egy vihart, de az nem jön el. Wanda megjegyzést tett a párás hőségre.
- Te csak ne panaszkodj. Peter és én annyit rohangáltunk a takarítás során, hogy teljesen átizzadtunk és másodszor is le kellett zuhanyoznunk. Legszívesebben bikiniben játszanék! - mondta Dora.