JAN
24
2019

Alex újra mesél 3. rész

bizarr

Azon a héten, amikor megtudtam, hogy nagyi elutazik, a pénteki napon a barátnőimmel és barátainkkal elmentünk biciklizni a közeli dombokra. A srácok megtervezték az egész napunkat. Úgy éreztem, hogy azon a napon nagyon szép a táj és olyan különlegesen nyugtató. Egész délelőtt tekertünk, néha megálltunk kicsit pihenni, inni és mentünk tovább. Az egyik pihenőnk alkalmával egy kisebb ménes mellett álltunk meg. A fák árnyékából figyeltük a lovakat, ahogy az elkerített területem legeltek, szaladgáltak. Elég szelídnek tűntek, mert kis idő elteltével kezdtek közelebb jönni hozzánk. Ahogy nézegettük őket észrevettem, hogy az egyik csődörnek előjött a micsodája, és egyre csak nő. A többiek is meglátták, s a srácok azzal ugrattak minket, hogy biztos bemutatót tart nekünk. Linda, az egyik csaj erre rávágta, hogy az még semmi, mert sokkal nagyobb szokott lenni a lovaknak. Mint kiderült nekik is volt lovuk.

JAN
23
2019

Megcsalás?

gruppen, iroda, munkatárs

Nekem ez volt az első a céges karácsonyi partijai közül. Bent már mindenki nagyon várta, sokat meséltek róla, milyen jó bulik szoktak lenni. Mivel augusztusban érkeztem, így kíváncsi voltam, tényleg olyan jó, ahogy mondják. „Mindenképpen gyere el” – utasítottam a főnököm, Zsuzsa, egy csinos, 30-as nő. A buli délutánján kicsíptem magam, egy hosszú, bézsszínű egyberuhát vettem fel, mély dekoltázzsal. A barátom, Péter nem győzött bókolni egy kis szexért cserébe. De erre most nem volt időm, indulnom kellett, ha nem akartam elkésni.
Már elkezdődött a buli, mikor megérkeztem. Gyorsan elvegyültem, beszélgettem, iszogattam, és már éppen azon gondolkodtam, hogy táncolni kéne, mikor megjelent Zsuzsa, szinte a semmiből. „Szia! Csinálsz valami fontosat?” – kérdezte, és már húzott is magával. „Figyelj, ki kell segítened, gyere, majd elmondok mindent” – azzal egy kis terembe húzott a folyosó végén.

*  *  *

Egy durva menet a szomszéddal

gruppen, leskelődés, tini

Sziasztok! Egy csendes, visszafogott 18 éves lány vagyok. Nincsenek túl nagy melleim, épp hogy csak akkorák, hogy a pasik nyál csorgatva fantáziáljanak róla recskázás közben. Már 6 éves korom óta tornázok és 3 évesen kezdtem el az úszást, így igencsak jó alakom van. Több modellmagazin is megkeresett (Forbes, HVG stb.), hogy pár vakuvillanásig az övéik legyek. Amit most leírok, az életem legdurvább szex kalandja volt, ami szüzességem elvesztése előtt megtörtént velem. A neveket megváltoztattam, de a szereplők és a helyszín ugyanazok maradtak.
Egy fárasztó őszi nap volt, úszóedzésről jöttem haza és még éreztem hosszú, derékig érő hajamon az edzés után rákent sampon émelyítően édes illatát. Talán ezt szerettem legjobban az úszóórákban, a zuhanyzást, amikor több hasonló jó testű lánnyal nevetgélünk a gőztől fülledt zuhanykabinokban, és lopva oda-oda pillantunk egymás „csúnyájára”.

JAN
22
2019

A barátnőm szorult helyzete

leszbi, tini, diák

Ahogy leültem pisilni, rögtön kivágódott a fürdőszoba ajtaja és Niki lépett be rajta lelkendezve. Arca örömtől sugárzott és láthatóan valamit nagyon el akart újságolni. Én viszont nem voltam hozzászokva, hogy mások előtt WC-zek, így arcomra az enyhe szégyenlősség mellé némi rosszallás ült ki. Kezeimmel meg próbáltam magam takargatni, amennyire tudtam.
- Nem zavar, hogy pisilek?
- Hogy mi? Nem, nem! Pisilj csak nyugodtan. Nem fogod elhinni mi történt... válaszolt és már folyt is belőle a szóáradat. - Edzés után a buszmegállóban "véletlenül" összefutottam Robival. Kicsit beszélgettünk, csókolóztunk és elkísértem hazáig. Aztán a lépcsőházukban leszoptam.
- Mit csináltál? - azt tudtam, hogy egy ideje nézegeti ezt a végzős fiút, de tudomásom szerint most beszélgettek először. Nem jutottam szóhoz. Ismertem már Nikit annyira, hogy tudjam, nagyon is szereti a fiúkat.

*  *  *

Szingli pörgés 2. fejezet - Külföldi szeretők 28. rész

hetero, anál

- Szia! Jössz a központba vásárolni? - írt rá Timi Lorenára.
- Szia! Most nem terveztem új rucit venni - válaszolt vissza.
- Azt én sem
- Akkor mit akarsz venni? :D
- Harisnyát :P Neked se ártana…
- Minek? Van az is…
- És? Fehérneműből sosem elég, úgyhogy gyere! - szólította fel barátnőjét, aki pár perc után hagyta magát rábeszélni a közös shoppingolásra.
***
Az egyik ruhaüzletben állva, a különböző darabok között válogatva, Timi egy fekete, illetve egy testszínű, combfix típusú harisnya megvételére ösztönözte a lányt.
- Hidd el, minden szempontból jobb. Kényelmesebb, dögösebb és a kefélést is nagyban megkönnyíti - mondta, miután Lorena a megvásárlás mellett döntött.
- Remélem is, hogy így van. Néha elég fárasztó a hagyományossal szenvedni.

JAN
21
2019

Dupla ágy

családi, anya-lánya

Kayla az ajtóban állva figyelte ahogy anyja olyan dühösen szorítja a belső telefon kagylóját hogy kifehéredtek az ujjpercei.
- Jól figyeljen! Hetekkel ezelőtt lefoglaltam a szobát és két ágyas szobát kértem nem duplaágyast, úgyhogy azt is akarok!
Egy kis csend következett, amikor a vonal túlsó végén levő szerencsétlen alkalmazott mondhatott valamit, de a lány anyja csak még jobban felfortyant.
- Nem érdekel mennyire van tele a szálló! Azt a szobát akarom amiért fizettem!
Látva hogy mi lesz a beszélgetés végkimenetele, Kayla csak sóhajtott egyet, majd az ágyra tette a bőröndjét és elkezdett kicsomagolni. Bármennyire is fel van háborodva az anyja, a vita céltalan volt.
- Rendben! De visszakövetelem az ár egy részét! -fújta végül Cassie, majd lecsapta a kagylót.

*  *  *

Hotel 1. fejezet - 4. rész

hetero, iroda, munkatárs

A srác sejtette, hogy nem anyagigénylések étnézésére hívatta a nő, de nagyon furcsállotta, hogy a szabadnapján berángatja. Miss. Witting ezúttal a vörös köntös vajsárga párjában parádézott.
– Örülök, hogy sikerült időt szakítanod rám. Ismered a menetrendet, de most tölts magadnak egy italt!
Greg nem akarta visszautasítani a főnökasszonya felkérését, bár a fejében még enyhén érezte a tequila utóhatását. Ruha le, pohár a kézbe.
– Ne haragudj, hogy behívattalak, de amióta véletlenül meghallottam a beszélgetést, amit Lorraine-nel folytattál, egyfolytában az a téma motoszkál a fejemben. Beismerem, nem volt türelmem keddig várni.
– A beszélgetés melyik részéről van szó? – kérdezte óvatosan Greg és gyorsan nyelt egy nagy kortyot a jeges italból. Gyanította, hogy az elkövetkező percekben szüksége lesz rá.

*  *  *
JAN
18
2019

Bosszú

hetero, bilincs

Niki és Tom nem régóta ismerték egymást, de ezen rövid idő alatt többet tudtak meg egymásról mint előző kapcsolataikban bármikor is a másikról. Tom már egy hete passzív kommunikációt folytatott Nikivel. A nő ezt nem is értette, de úgy gondolta valami olyan van a háttérben ami valószínűleg neki nem fog tetszeni. Ezt meg kell „bosszulnom” gondolta. Niki előzetes bejelentés nélkül ment a férfihoz. Tudta most lesz vége a tenisz edzésének. Bekopogott. Tom szinte azonnal nyitotta az ajtót. Látni lehetett előtte ért haza pár perccel. Ajtó becsukódott. Niki nem tétovázott, és már adta is az első pofont. Tom nem csodálkozott , sejtette miért kapta, és tudta most egy olyan játék veszi kezdetét ami bár élvezhető lesz, de cseppnyi bosszú lesz amiért egy hete nem beszélt sokat a nővel. Ennek okát el is akarta mondani Nikinek, de csak hétvégén mikor amúgy is találkoztak volna. Látta Niki szemében a tűzet. Imádta ezt a nézést.

*  *  *

Nagynénémmel

családi, nagynéni/nagybácsi

Rólam röviden annyit, hogy Bálintnak hívnak, 26 éves vagyok. Vidékről járok be, egy multi cégnél vagyok elég jó beosztásban. Ezekben a hónapokban próbálok a karrieremre figyelni, így csajozás nem igazán fér most bele. Hónapok óta nem voltam nővel.
Szóval, Június első heteiben családunk egy közeli rokon esküvőjére volt hivatalos, egy kis faluba, Pesttől nem messze. Klári (42) nagynéném Németországból utazott haza, hogy ő is tiszteletét tegye. Kláriról annyit érdemes tudni, hogy 4 éve vált el, azóta csak keresi az igazit. Mi ketten nagyon egyformák vagyunk, a tágabb családban talán mi ketten hasonlítunk egymásra legjobban. Szeretünk mulatni, táncolni, jól érezni magunkat és néhanapján a jó magyar pálinkát sem vetjük meg.
Forró Szombat délután volt, 13:00 körül autóval indultunk a kis faluba. Megérkezvén kisebb bonyodalomba ütköztünk rögtön.