Hírek

ÁPR.
6.
2024

Egy viharos éjszaka után 3. rész

Odaérve hozzá, ő zuhanyozott előbb, majd én mentem be, de közben a fáradság elbizonytalanított a leszbiben is, meg a Csabával felvetett dologban is. Perverz ötlet mindkettő. Törölközőbe bugyolálva üldögéltem még egy darabig a kád szélén. Jobb lesz, ha felöltözöm, és bemegyek a kórházba, hiszen nálunk ott van Tibi Letíciával.  

Kilépve az ajtón gyökeret vert a lábam. Egy vörös hajú démon állt velem szemben. Fekete melltartó, fekete, könyékig érő selyemkesztyű, fekete combfix, fekete harisnya és térd fölé érő, fekete, tűsarkú latex csizma. Egy bibi volt csak az egészben...

A bibi az a melltartó és a combfix között félúton felfelé meredező fasz volt. Csabának az alatt a közel...


Wendy 3.2

Reggel arra ébredt, hogy Mary nyelve ficánkol a puncijában. Teste orgazmusba rándult az ujjait a rövid, vörös hajába túrta. Nem sokat aludtak.
– Mmm, milyen tökéletes módja az ébredésnek – sóhajtott Wendy. – Fordulj meg, én is akarlak.
Több orgazmusig kényeztették egymást, mielőtt vonakodva felkeltek és együtt lezuhanyoztak.
– Nincs mit felvennem – mondta Mary. – Nem akarom ugyanazt viselni, amit tegnap.
– Menj haza és öltözz át. Megoldjuk, ha kicsit késel. Munka után áthozatjuk a cuccaid. Még az autót is megkérhetem, hogy elvigyen.
– Ezt még mindig nem hiszem el – Mary gyorsan öltözködött.
– Ne szólj senkinek az új helyről, kérlek – kérte Wendy már a liftben. –...


David és Daniel 4. rész - Mile High Club

– Mondtam már, hogy ízlik.   – Rám kacsintott, majd a hátam mögé nyúlt, hogy elzárja a vizet, és egy újabb látványos képet nyújtott át a fenekéről, ahogy széthúzza a függönyt és kilép a zuhanyzóból. Meztelenül maradtam, nedvesen és fázni kezdtem. Makkom réséből kicsöppent egy eltévedt szál saját spermámból. Néztem, ahogy Daniel megragad egy törölközőt, kinyitja az ajtót, és visszatér a hálószobába. Eltartott egy pillanatig, míg visszanyertem a mozgásképességemet, de hamarosan csatlakoztam hozzá.
– Jól nézel ki nedvesen és meztelenül  – ugratott. Nem törődtem azzal, hogy megpróbáljam elrejteni előle a meztelenségem, miközben megszárítottam magam. Minden figyelmemet lekötötte, hogy ne...


ÁPR.
5.
2024

80-as évek 23. rész - Aranyhíd

Én odahaza, Juti Pesten... úgy alakítottuk ki, hogy én kéthetenként nála töltöttem a hétvégét. Néha volt hogy csak a harmadikon találkoztunk, amikor neki vagy nekem elfoglaltságunk volt. Albérletben lakott egy volt gimis évfolyamtársával, és a csajok felváltva jártak haza, emiatt gyakorlatilag nem is ismertem a lakótársát.
Olyan hétvégeken kettesben voltunk egész idő alatt, akárcsak Évikénél, de itt most nem volt szobafogság. Ahogy egy (másfél) egyetemistához illett laza hétvégi bulikázásra álltunk be. Hol egy színház, hol csak egy nagy séta, hol meg egy kis E-klub. De az este/éjszaka mienk volt és épp eléggé kifacsartuk egymást. Ez szinte csak a szombatokat jelentette, mert a...


Csodás családi kapcsolatok 2. rész - Viktor és anyukája

Azt hiszem, hogy a legtöbb anya és fia közötti szexkapcsolat véletlenül történik meg. Az enyém viszont egyáltalán nem volt véletlen. Én eldöntöttem, hogy le fogok feküdni az anyámmal.
14 éves voltam amikor a részeges fateromat elgázolta egy teherautó. Nem igazán sajnáltam, soha nem volt igazi apa. Anyámmal ugyan sírtunk a temetésen, de azt hiszem inkább a megkönnyebbüléstől, mint a fájdalomtól. Mikor hazamentünk anya mondta, ha nem szeretnék egyedül aludni, most kivételesen alhatok vele, csak előtte elmegy tusolni. Gondolom az egész napos feszültség miatt hulla fáradt volt már és valahogy nem érdekelte, vagy nem is volt tudatában annak, hogy ott kuporgok a fotelben miközben ő vetkőzik....


ÁPR.
4.
2024

Egy viharos éjszaka után 2. rész

Tibi
Nem akartam Orsi orrára kötni, hogy Letícia igazából már nem jelölt, mert kb. két hete dugunk. Azon a bizonyos szombati napon, mikor a recepciós gép kékhalált halt és eltemették, nem harmadnapra támadt fel, hanem kb. 10 percen belül, mert annyi ideig tartott, míg rájöttem, hogy az egyik USB aljzatban egy „kici occó kínai” kütyü van beledugva. A számítástechnikai hulladékot eltávolítva újra indítottam a gépet, és az némi krahácsolás után működni kezdett.  
Csakhogy Letícia a műtét alatt és közben folyton látni akarta, amit nekem kellett volna látnom, így számtalanszor landolt a fejem a két melle között, vagy a könyökömmel értem a cicijéhez, vagy a puncijához. Amikor az...


Egy táncos illata - Az első alkalom egy sztriptízbárban

Ez volt a legintenzívebb szexuális élményem, amit eddig egy nővel éltem át.  
Mindössze egy hónappal korábban meséltem el a legjobb barátomnak a biszexuális érdeklődésemet, és ő úgy döntött, hogy itt az ideje, hogy színt valljak. Nem hiszem, hogy igazán hitt nekem, és arra volt kíváncsi, hogy meddig megyek el, mielőtt besokallok. Megtervezte az egész estét. Először egy kiruccanás a Hootersbe vacsorázni, aztán irány a sztriptízbár. Az egyetlen aggályom az volt, hogy mit tegyek, ha összefutok valakivel a munkahelyemről. Nyilvánvalóan nem tudnám megmagyarázni, hogy egy nő öltáncot ad nekem.
Ahogy beléptünk, az alárendelt oldalam vette át az irányítást. Követtem a barátomat, és hagytam,...


Vágy

Vágy Vágy Vágy

ÁPR.
3.
2024

Utazások a világban 8. (befejező) rész - A Lago Maggiore partján csodás a szex

Anna késésben volt. Megbeszélte Évával, hogy a város szélén levő bevásárló központban találkoznak és eltöltenek egy kellemes napot együtt.
Már két hónapja élnek itt Zürichben és most felhatalmazást kapott Pier Paolótól, hogy alakítsa a házukat olyanra, amilyenre szeretné. Szerette ezt a várost, szerette a férfit, szerette a házat is, de mégsem érezte magát igazán otthon. Vendég volt és tudta, hogy Éva is így érez, pedig mind a ketten őszinte szerelmet találtak.  
Kocsival ment, bár eléggé bizonytalanul vezetett. A Bellevue-nél nagy volt a forgalom, pedig tudta, hogy itt kell átjutnia és utána már szabad lesz az út, de beletört a bicskája a forgalomba, mert nem vette észre az oldalról...