OKT
12
2018

Vetélytársak 11. rész

gruppen, anya-lánya

Még anyám is észrevette, hogy megváltoztam, amikor egy hét múlva hazakerültem. Nem kérdezte, hogy hol jártam, talán elmondták neki, talán nem is érdekelte.
Hazaengedett? Vagy inkább kilökött az utcára? Van e különbség a kettő között? Marco azt mondta hagy egy kis gondolkodási időt, mielőtt végleg elkötelezem magam. Könnyes szemmel könyörögtem neki, hogy ne dobjon el. Vele akarok maradni, őt akarom szolgálni örökké. Mostanra már kicsit változott a kép. Tudom, hogy manipulált, talán be is drogozott, megvert, megalázott, de olyan földöntúli gyönyörökben is részesített, melyekről nem tudnák lemondani. Vagy mégis? Kétségek közt hányódtam. Pillantásom az éjjeliszekrényen álldogáló üvegecskére esik. Marco szerint pár csepp belőle és minden nő őrjöngő szukává változik. Lehet, hogy én is ebből kaptam? Mindegy. A kérdés az, hogy engedelmeskedem e neki. Megteszem, amit parancsolt?

*  *  *

Csalipali

hetero, anál

Nemrég egy érdekes pornóra bukkantam a neten. Sokféle kategóriájút megnézek, mostanában a rajzolt pornó filmek izgatnak.
Az film alap storyja az volt, hogy egy fiatal kiscsaj a neten keresztül ismerkedni próbált. Pechjére a jóképű fiatal pasi profilja mögött egy dagadt, idős fazon állt, akinek sikerült rávenni egy-két extrém dologra, hogy pl. küldjön magáról meztelen fotókat, meg menjen el hozzá. Ott persze aztán - ahogy egy rendes pornóhoz illik - jól meg is lett dugva.
Persze rohadtul felizgatott a téma, gondoltam én is nekifogok egy ilyen kis buta csajszi becserkészéséhez.
Egy társkereső oldalon kerestem egy külföldi, viszonylag jóképű fiatal ficsúr profilját, lementettem a képeit és létrehoztam Zsoltit, a huszonegy éves csali palit . Aztán persze nekifogtam a 18-22 éves csajszik profiljának lájkolgatásának. Nem kellett sok idő és jöttek is a viszont lájkok.

*  *  *
OKT
11
2018

Szolgáltatás kiadó szobával

hetero, nyaralás

Ha hosszabb utat kell megtenni nyaralásból haza fele, akkor mindig megszoktunk piheni 2-3 napot valahol és úgy folytatjuk az utunkat haza. Az idei nyáron sem volt másképp. Nyaralásból haza fele egy fürdő várost néztünk ki magunknak és eldöntöttük, hogy a nagy hegyek után egy kis fürdőzéssel egészítsük ki a pihenésünk. 4 éjszakát terveztünk el tölteni a fürdő városba. Lefoglaltam a szállást egy kis házban, amelyebben több apartmant alakított ki a tulajdonos.
A tulajdonos telefonon kereset az nap, amikor a szállást elkellet, hogy foglaljuk. Nagyon kellemes hangú hölgy volt a telefon másik oldalán, aki nekem rögtön szimpatikussá vált minden szinten. A hangja alapján egy szexis hölgyre gondoltam, akit szívesen elkapnák egy fordulóra. Az érkezésünk késő délutánra becsültem, mivel több határon is át kellet, hogy verekednünk magunkat. Ő elég jól fogata és megígérte, hogy megpróbál ott lenni az érkezésünkkor.

*  *  *

Adrienn, én és Jessi

bizarr

Egy szép napon történt mindaz amit most elmesélek nektek. Egy normális párkapcsolatban voltam akkor már úgy 3 hónapja. Jól megvoltunk barátnőmmel, Adriennel. A szex is jó volt vele, csinos is és szép is volt. Számomra hibátlan volt. Arcra egy gyönyörű kislányra hasonlított még így 20 évesen is. Nagyon sokat sportolt, aerobicozott, hogy a testét karban tartsa, mit mondjak látszott is rajta. Gyönyörű feszes has, ívelt, izmos comb és szép kerek popók. Mellei nem voltak egy óriásiak de azért olyan jó kis tenyérbe illő, fognivaló.
Én még suliztam (érettségi) Adrienn pedig már dolgozott egy irodában. Szeretett ott dolgozni mert rendesek voltak a főnökei és nem mint nő, hanem mint munkatárs tekintettek rá.
Egyik nap megyek haza a suliból, már alig várom, hogy végre találkozhassam a szerelmemmel fél napi különlét után. Adri mindig hamar hazaért.

OKT
10
2018

Ötven

hetero

Hetyke mellei voltak.
Egy bárban találkoztunk először. Sört rendeltem, de mindenki más bort, így én voltam a kívülálló. Egyébként is, mert mindenki más helyi volt, én pedig „vendég”. Nem odavaló, máshonnan való. Egy ideje már a városban voltam, már volt társaságom, akikkel rendszeresen eljártunk, már voltam másokkal is, belekostoltam a helyi ízekbe és lányokba, de még nem fogadtak be teljesen. Volt valami határ köztem és köztük, amin én akárhogy erőlködtem, nem tudtam változtatni. Ezt nem én határoztam meg, hanem ők. Nem is biztos, hogy akartam akkor, bár magamnak azt mondtam, nagyon elhatározott voltam, hogy itt legyek otthon.
Sofia mutatott be neki. Sofiával csak egyszer, nehézkesen szerettük egymást, inkább akartuk, mintsem csináltuk. Szerettem az apró melleit és a hasának az ívét, de hatalmasakat nyögött, mintha élvezné, de tudom, csak miattam csinálta. Mintha nekem erre lett volna szükségem. Nem szeretem, ha eljátszák.

*  *  *

Egy délelőtt a videokölcsönzőben

gruppen, anál

Ezt az írásomat férjemnek szánom, mert , Sándor, nem volt ott, amikor ez megtörtént.
A nevem Júli, egy harmincas évek közepén járó alacsony, vékony nő vagyok, nagy mellekkel és vékony derékkal. A barátnőimen keresztül hallottam, hogy sokan azt mondják műmellem van, de ez nem igaz.
Két évvel ezelőtt volt az első hármas szexkapcsolatunk.. Nem tervezetük, de fantasztikus volt. A férjem barátjának volt a legnagyobb farka, amit eddig láttam, több mint 17 cm-. Basztam és szoptam azt a hatalmas faszt.
Én háziasszony" és két gyermek anyja vagyok. Gyermekeim óvodában és iskolában járnak, és így van egy kis időm. Nincs jobb mit élvezni egy csendes délutánt otthon.
Nem tudom lehet-e azt mondani, hogy szexuális csúcsomon vagyok, de hallottam, hogy az asszonyok a szexuális csúcsot a harmincas évek közepétől a késő harmincig érik el, talán én sem vagyok kivétel.

OKT
09
2018

Szobatársam anyukáját zsaroltam

hetero

Kollégista vagyok már elég régóta. Most elmesélem, hogy hogy gazdagodtam meg a szobatársam anyukáján.
Előre leszögezném, hogy nem feministáknak való történet. Ha zavarnak az ilyen dolgok, kérlek, ne olvasd tovább.
Szóval, mivel elég régóta vagyok kollégista, így elég sokan ismernek. Én vagyok az a srác, aki beszerez ezt - azt, ha épp szükség van rá.
Idén kaptam egy új szobatársat, egy igazi sznob anyuka kedvence, újgazdag kretént.
Apuka megelégelte a kisfia modorát, és bedugta ide hozzánk.
Apuka jól menő üzletember, anyuka szintén egy sznob picsa, bár meg kell hagyni igen jól néz ki.
(Vékony, hosszú combú, szőke haj, zöld szemek, nagyon karban van tartva) De a modora...
Egyfolytában beszólogat, megjegyzéseket tesz, flegmázik, de a kiskaput az tette be, ki akart rakatni a saját szobámból.

*  *  *

Egy kamasz fiú és egy érett férfi - avagy Andor és én

homo

Ez a történet egy 36 éves középkorú férfi és egy tinédzser srác története.
Tomi vagyok és idén ünnepeltem az 50. születésnapomat. Akkor ott kezdeném a történetemet, hogy ekkortájt úgy 2004-ben jártunk időbe. Hétvégenként, amikor az időm is engedte, akkor mellékállásban egy diszkóba dolgoztam. Az egyik péntek este az egyik vendégsráccal végig szemeztünk. Nagyon helyes volt. Úgy 180-185 cm magas, 75-90 kg testtömegű srác, akinek a szeme gyönyörűen csillogó tengerkék, haja szőkésbarna középhosszú és göndör volt. A ruházata pedig igényességre utalt. Láthatóan frissen vasalt fehér ingének hála kissé látható volt (főleg közelebbről) a felsőteste, ami magáért beszélt. Arányos, és jól kidolgozott volt. Ezen kívül volt egy térdig érő farmer rövidnadrág, egy szépen megtisztított szandál. A rövidnadrágnak és a szandálnak (amibe szerencsére mezítlábasan volt) hála nagyon jól kivehető volt az, hogy milyen szexi és izmos lábai vannak.

OKT
08
2018

Motel

családi, testvérek

- Mi a további hétvégi program? - kérdezte panaszosan Noah a konyhaasztalnál ülve, miközben mindenféle unokaöccsök és - húgok rohangáltak a házban totális káoszt okozva.
- Időtöltés a családdal? - kérdezett vissza az anyja szarkasztikusan.
- Rossz öltlet volt ez az út.
- Nem volt az. Ritkán tudjuk összehozni a tágabb családot és ki kell használni az alkalmat.
- Ha Jack-nek nem kellene dolgoznia, biztosan nem tudnék itt lenni. - mondta a testvére, Holly és újabb adag pattogatott kukoricát öntött egy nagy tálba.
- Látod? Erről beszélek. - mondta az anyjuk.
A családtagok megkezdték a levonulást a nagyszülők alagsori moziszobájába. Az egykori ütött-kopott projektor helyett most egy vadonatúj ultra nagy képernyős tv volt a központi elem a szobában.