JÚN
01
2018
MÁJ
31
2018

Egy házasság titkai 3. rész

gruppen, anál, férj-feleség

Éjfél már jóval elmúlt, mikor Laci lakására értünk. Erika főnökének barátja, és üzlettársa , egy elvált 55 év körüli és anyagilag nagyon jó körülmények között élő vállalkozó volt. Sokáig versenyszerűen sportolt, látszott rajta, hogy kiváló a fizikuma. A fürdőszobában, ahová Feleségemmel elvonultunk, és egy gyors szexet lenyomtunk szintén látszott a jólét, és a luxus. Biztos voltam benne, hogy kihallatszott a szeretkezésünk, mert Erika nem nagyon fogta vissza magát. A buliban Lacival való flört, a kisbuszban a főnökével történő szex, és a mostani hangos szeretkezésünk után szerintem egyértelművé tette a két fickónak, hogy a következő néhány órának mi lesz a programja.
- Hogy vagy? - kérdeztem a tusoló Feleségemet.
- Kitűnően. Nagyon bejönnek ezek az idősebb pasik. Tele vannak energiával, meg tapasztalattal. Úgy érzem, hogy még bizsereg odalent...– válaszolta

*  *  *

Hihetetlen történetem 4. rész

homo

Harmadik találkozásunk
Az első és a második találkozásunk között három hét telt el. Akkor sokat kellett várnunk a következő találkozásunkra. De most csak kettő nap telt el az előző óta. Bevallom, erős hatása alá kerültem az eseményeknek. Nem úgy éreztem irántad, mint a barátnőm esetében, mikor szerelmes lettem belé. Ez most teljesen más volt. Nem tartottalak a szerelmemnek, inkább olyan testi-lelki jó barátomnak, akivel mindenben megértjük egymást. Órákig mesélhetnék a közös dolgainkról, ami sokkal inkább összekapcsolt bennünket, mint a szex. De az kit érdekelne? Pedig kapcsolatunk törzsét ez adta, a testi kapcsolatunk ennek a fának csak a gyümölcse volt. De milyen ízletes gyümölcse! Még most is jól esik rágondolni, ahogy összebújva, meghitten feküdtünk a panzió kis szobájában egymás mellet és kezdtünk magunkhoz térni a játékunk utáni bealvásunkból. Én mozdultam meg hamarabb, de meg is bántam, mert abban a pillanatban felébredtél.

MÁJ
30
2018

Mozi

hetero, tini

Laura izgatott volt a film miatt - én nem annyira. A kritikák szerint nem egy kiemelkedő darab és a jelek szerint mások is így gondolták. A terem szinte üres volt és egy szombat este ez intő jel. A mozi régi, bár jól karban tartott épület volt. Úgy tippeltem, hogy valamikor a nyolcvanas években épülhetett. Még felkapcsolt világítással is viszonylag sötét volt. A székek a ma megszokottnál jóval szélesebbek voltak - majdnem ketten is elfértünk volna egyben, de a felhajtható karfa ezt szükségtelenné tette. Arra gondoltam, hogy ha már a film nem fog magával ragadni, akkor legalább egy kis összebújásban lehet részem.
Feltankoltunk üdítőből és pattogatott kukoricából, majd bementünk. Laura egyenesen a leghátsó sor felé indult. “Talán egy kis tapogatásra készül a vetítés alatt. Talán pont ezért öltözött ilyen vadítóan. Ha ez a terve, benne vagyok!”- gondoltam.

*  *  *

Bosszú forrón tálalva

s/m, bilincs

A langyos eső zuhogott, a fülledt éjszakban látni sem lehetett, de mindez a hasznomra volt. Ölni jöttem.
Nickyvel három évet nyomtunk le együtt a Citadella szolgálatában. Fiatalok és sebezhetetlenek voltunk, mindketten rövid, ám annál sűrűbb katonai múlt után léptünk át a magánszférába. Én a tengerészgyalogosoknál voltam Különleges anno, ő meg ejtőernyős, mesterlövész és még ki tudja. A legjobb páros voltunk: politikusokat, milliomosokat, tojásfejű tudósokat védtünk vagy öltünk, a szerződéstől függően. Aztán megszegtük a Citadella egyik alapszabályát, és egy adrenalintól bűzlő éjszakán, lángoló fegyverraktárak fényénél, bolíviai zsoldosok holttestei közt visszacsókoltam Nickyt.
A kapcsolatunk viharos volt és a legszigorúbban titkos. Őrült szex és őrült veszekedések váltakoztak, míg pár hónap titkolózás után újabb, még nagyobb hibát követtünk el.

MÁJ
29
2018

Lüszi

hetero

Hatalmas mellei voltak a csajnak és vállig érő szőke haja. Mosolygott rám, a szemei gyönyörűek, semmi fölényeskedő lenéző stílus, végig barátságos és kedves.Tökéletes sex partnernek találtam, valóban barátnőmnek érezhettem abban a félórában, amíg nála voltam.Mosolygott rám, a franciázás szünetében, mosolygott, mikor érezte,hogy rángat a nemi szervem. Végig maximálisan aranyos volt velem. A makktársamnak is ajánlom őt. Azoknak is akik még soha nem voltak hölgyeknél, Lüszi nagyon megértő, és végtelenül türelmes, és a hajának csodálatos illata van. Olyan nő, akit többször meg kel látogatni,még nekem is, pedig én egy nővel csak egyszer szeretkezek. De Lüszivel kivételt teszek mert a hatalmas formás két kezes melleit újra érezni akarom, a mell bimbóit is akarom még szívni, és a remek jó punciját is akarom újra. Van olyan csaj akit érdemes többször felkeresni. Lüszi véleményem szerint ilyen kategória. Örülök, hogy szeretkeztem vele .

*  *  *

Teadélután

homo

A körúton sétáltam és pisálnom kellett. Lementem az egyik nyilvános wc-be. Ahogy folyt a lé olvasni kezdtem a falfirkákat. Gyere le ekkor-akkor és leszoplak, hívd ezt a számot és nem bánod meg, gyere kúrj meg, szívesen lefotóznám a farkad...stb! Hát épp elég tele voltam és húztam párat a faszomon ami persze egyből felállt. Mellettem i állt egy nálam kb. tíz évvel idősebb hapi és ő is húzogatott. Átnézett a farkamra és azt mondta szép faszod van. Én is megnéztem az övét és azt mondtam a tied is szép és jó nagy makkos. Kérdezte mit csinálok éppen? Sétálok válaszoltam és edzésről jövök de nem sietek sehová. Ő is így van ha akarom sétáljunk együtt. Jó, válaszoltam.
Lassan andalogtunk a nőket nézve. Én lelkesen, ő közömbösebben. Három sarok után azt mondta, hogy fel kell ugrania egy barátjához, megvárom-e. Látta, hogy hezitálok és azt javasolta, menjek vele és ne álljak itt az utcán.

MÁJ
28
2018

A kislányom, Eliza 2. rész

családi, tini, apa-lánya

Másnap korán bementünk a kórházba, a feleségem Rita már kinn várt minket a folyosón.
- De jó, hogy jöttetek! Ádámnak lement a láza, ha minden jól megy, és ma éjjel nem lázasodik be, akkor haza szállíthatjuk. Nem lesz olcsó, azt ugye tudod? - kérdezte tőlem.
- Nem érdekel a pénz, a fiam érdekel és jobban bízok az otthoni orvosokban, mint az itteniekben.
- Menj csak be hozzá Elizával, én vissza megyek a szállodába, és megfürdök. Jövök is vissza, mert aludni már aludtam éjjel. Igaz, csak az ágyra dőlve, de megtette. Azon gondolkodtam, hogy ha már el lett rontva ez a nyaralás, Elizával ne csak a szállodába és a kórházba üljetek, menjetek el és csináljatok valami programot, hiszen ezért jöttünk. Ha hazavihetjük pár napon belül Ádámot, akkor úgy se lesz lehetőségünk kimozdulni idén már, legalább a ti nyaratok egy része legyen jó. Én szívesen itt vagyok vele.

*  *  *

Egy asszony élete lánya születésnapja után 5. rész

gruppen, leskelődés, férj-feleség, após

Az előzőekben történtek után kicsit hullámzóak voltak az érzéseim. Kalandjaimról csak Gyuri tudott, lelkiismeret furdalásom volt, ami általában nem sokáig tartott 2 okból sem. Az egyik az, hogy a férjem már nem is nagyon titkolta a szeretőjét, megalázott ezzel. Ő úgy gondolta mindent megtehet, mert én nem dolgozom, ő tart el, nem mehetek el. Alapjába véve igaza volt ezzel, csak minden alázás után jobban éreztem magam, a kalandjaim miatt. Másrészt egy idő után a testem is jelzett, hogy kényeztetésre van szüksége és egy idő után nem bírtam ellenállni. Erre mondta Gyuri, te egy nimfó csaj vagy, egy perverz ribanc, aki nem bírja ki, hogy ne basszák meg. Már nem tiltakoztam, mert ő tudott minden kalandomról. Sokszor találkoztunk, de Gyuri nem tudott kielégíteni.

*  *  *