JAN
09
2018

A "legjobb" barátnő

hetero, iroda, anál

Történetem ott kezdődik, hogy a párommal összeköltöztünk és ő elkezdett dolgozni egy helyi kávézóban. Itt ismerkedett meg új barátnőjével Adriennel. Teltek múltak a napok, hetek és hónapok a két lány egyre közelebb került egymáshoz, mire észbe kaptak már elválaszthatatlanok voltak....
Ekkor történt az az eset, hogy párom úgy döntött ideje bemutatni minket egymásnak, így tehát szervezett egy vasárnap délutáni találkozót a barátnőnél. Átmentünk ahol megismertem egy húszas évei közepén járó nagyon csinos, kedves és aranyos két gyermekes anyukát és családját. Leültünk beszélgetni míg a két gyerek eljátszogatott.... Ekkor Adrienn megszólalt, hogy koccintsunk és hoz be poharat meg italt, de segítsek már neki. Természetesen utána mentem a konyhába ahol megmutatta, hogy melyik üveget vegyem le a szekrény tetejéről, levettem, majd kinyitva a szekrényt látta, hogy nem éri fel a felső polcot és hozni kellene egy létrát.

*  *  *

Kanári kaland 2. rész

homo

Ebédelünk. Kicsit furcsán érzem magam. Nem a tanga miatt, amit viselek (az mintha rám szabták volna, még a farkam és golyóim is kényelmesen elfértek a számukra készített kiöblösödő részben), nem ezért mert Márk a combomon tartja a kezét, hanem étel miatt, amit a számba lapátolok. Minden egyes kanál arra emlékeztet, hogy alig múlt el dél. Annyi minden történt e pár óra alatt. Mintha kicseréltek volna. Megváltozhat az ember ilyen rövid idő alatt?
- Holnap este bulizunk egy jót a haverokkal. – töri meg a csöndet Fred. – Nem akarsz eljönni?
- De, hogyne – mosolyodok el.
- Mondtad – simogatja meg a hajamat Mark – hogy valamilyen vendéglátó ipari suliba jársz. Amúgy szükségünk lenne még egy pincérre.
- Vavavagyis …..én… - dadogok döbbentem.

JAN
08
2018

Az én kis Szeretőm 2-3. rész

családi, tini, anya-fia

Az óra csörgése fájdalmasan juttatta eszembe hogy reggel van és mennem kell dolgozni. Felkeltem, még sötét volt. Ahogy a kislámpát felgyújtottam és megpillantottam a foltot, amit hagytam, kicsit elszégyelltem magam, de máris jöttek az emlékek, de most nem volt ilyesmire idő. Felöltöztem tehát, és elindultam dolgozni. Induláskor, még benéztem a fiamhoz, hogy adjak neki egy puszit, mielőtt elmegyek. Ahogy beléptem nem semmi látvány fogadott. A fiam hanyatt fekve aludt az ágyon betakarva egy vékony pléddel, ám a pléd közepén egy nagy kitüremkedés volt. Állt a cerkája szegényemnek álmában. Kedvem lett volna ott azonnal megfogni, de szorított az idő. Adtam neki egy puszit aztán elindultam dolgozni. Bent csendes nyugodt nap volt, így felmentem az internetre egy kicsit ötletelni.

*  *  *

A borosgazda 7. rész

hetero, munkatárs

Az elkövetkező napokban többször eszembe jutott Márti, és az is mit művelt velem a fürdőszobában. Összeszedtem a bátorságom, eldöntöttem végére járok a dolognak. Tudtam, hogy Vali dolgozik egész nap, így egyik délelőtt meglátogattam Mártit.
- Helo Norbi - üdvözölt mikor ajtót nyitott. - Vali nincs itthon, egész nap dolgozik.
- Nem baj, én hozzád jöttem.
Meglepődött, és beljebb tessékelt, mielőtt bármit kérdezhetett volna már mondtam is a magamét.
- Tudod a múltkor félbe hagytál valamit, és én az óta sem tudok másra gondolni csak rád.
Eljöttem, hogy befejezzük, amit akkor ott nem sikerült.
- Nagy franc vagy te Norbi - nevette el magát. - Titokban számítottam rád, rögtön jövök, addig vesd le a nadrágodat, és foglalj helyett abban a fotelban.

*  *  *
JAN
05
2018

Első kaland

hetero, nyaralás

Elhatároztuk, hogy elutazunk így nyár alkalmával közösen kettesben Németországba egy kellemes kis hegyi fogadóba közel a természethez hegyekhez erdőkhöz.
Egy kora reggel el is indultunk mivel szikrázó napsütést írt az előrejelzés és nem akartunk se melegben menni, se a nagy forgalomban. Minden jól ment amíg Németországban el nem tévedtünk, ezért félre álltunk egy nyugis csendes helyen az erdőszélén, hogy megnézzük a térképet.
Kiszálltál ráültél a motorháztetőre és nézted a térképet, amit nem értettem.
- Te meg a térkép? Sosem tudtad merre vagyunk rajta. De most kivételesen egyáltalán nem zavart, mert így szóltál:
- Megnéznéd, hogy hol vagyunk én totál nem tudom. (nem is csodálkozom gondoltam magamban). Közben ellejtettél egy kacér mosolyt ami nagyon hívogató volt.

*  *  *

A maradi család reggelije

családi, anál, anya-fia

Szombat reggel van, lassan kinyitom a szemem. A napsugarai a behúzott sötétítőn keresztül beszűrődnek, a fiam mellettem alszik még. Lassan kibújók az ágyból és a fürdőbe veszem az irányt. A fürdőben megállók a hatalmas tükör előtt és gyönyörködni kezdek a szép testemben. A melleimen még látszanak az esti sperma foltok, éppen ahogy a puncim felett lévő dús szőrzetemen is. A fiam spermája.
Egy fél éve kezdődött minden, amikor haza jött késő péntek este nagy dirrel – dúrral. Én meg akkor szeretem volna egyet masztizni, oda volt készítve mellém minden. Erre ő meg haza jön nagy duzzogva. Erre én akkor arra gondoltam már megint a szobámba masztizhatók titokba, és nem engedhetem el magam.
Összeszedtem magam és bekopogtam a szóbájába.

*  *  *
JAN
04
2018

Jelentéktelen nő

hetero, iroda, munkatárs

Az üvegkalitka irodán át az egész város látszott, a fények kinyúltak már, köd kúszott be az óceán felől. A főnök elgondolkodva bámult kifelé, mint aki nincs is jelen. Utáltam neki dolgozni, mert annak tetejébe, hogy mindig túlóráztam miatta, még bele is zúgtam, amint először találkoztunk, még a liftben, amikor interjúra jöttem. Felvett, de gonoszul kihangsúlyozta, hogy értékeli teljesen jellegtelen kinézetemet, nem fogom elvonni a figyelmét a munkáról. Azt hittem, elsüllyedek szégyenemben. Azonban hét hónap távlatból, igazat kellett neki adnom: az vagyok, a nőkhöz képest, akikkel randizni szokott. Azt nem mondanám, hogy lett volna zsánere, ha csak az nem, hogy a nő legyen tökéletes! Makulátlan bőr, karbantartott test, művészi frizura, mesteri smink. Azért a jó fizetés kezdte feljavítani a ruhatáram és igyekeztem legalább minimális sminket magamra kenni reggelente, mást nem a metrón, idefelé jövet.

*  *  *

Különleges szexélményeim 41. rész

hetero, anál, tini

Sziasztok. Ismét volt egy elég különleges, mondhatni mocskos szexuális élményem. Amit azért bevallom őszintén, némileg bánok is, és kivételesen azt sem bánnám, ha nem történt volna meg. Bár kétségtelen vérforraló volt, de elitélendő mindenképp. Na, kezdem az elején. Lehet emlékeztek rá, lehet nem, de a családunknak , konkrétabban a szüleimnek van egy közepes nagyságú gyümölcsöse. Na, nem kell azért nagy óriási területre gondolni, nagyjából húsz méter szer húsz méter gyümölcsfákkal, főleg barack, de van meggy és szilva is. Semmi különös, illetve van még egy kis vityilló is, funér falak, pala tető, bármelyik vidéki szőlőben láthatsz tucatnyi hasonlót.
Van benne egy régi kis heverő, egy asztal, illetve egy vaskályha. Apám szokott néha itt aludni a termést védve, vagy még a rügyeket a hirtelen jövő fagytól, olyankor egy gázos kézi forrasztó lámpával óvatosan melegítgeti körülöttük a levegőt.