MÁJ
18
2018

A buszon

gruppen, közlekedés, anál, leskelődés

Egy hosszú fárasztó munkanap után délután tartasz haza. Tél van, korán sötétedik és a borús bús hangulaton nem segít a délutáni forgalomban minimálisan araszoló forgalom, benne a busz ami éppen csak döcög s a buszon te, aki a tömött buszon nem hogy ülni állni is alig férsz el.
A sofőr szokás szerint spórol a benzinpénzzel, gondolod magadban s bár nem akarsz mégis a kimutatásokra gondolsz, áfára, adóra, kedvezményekre, juttatásokra amikor bent ragadták gondolataid az irodaasztal mellett hiába halad – halad? Jó vicc.... – épp hazafelé a tested. Tehát a buszsofőr éppen a benzinpénzen igyekszik spórolni... a fűtést ugyan nem meri lekapcsolni, még nyavalyognának az utasok, de a világítást azt igen is minimálisra veszi vissza, marad a biztonsági világítás, ami kinti szürkülettel párost alkotva épp csak halvány derengés a buszon...

*  *  *

Különös játszma 1. rész

leszbi

Cassandra Gaetani délután ötkor lépett be az irodaház kétszárnyú üvegajtóján. Mielőtt még belépett volna, gyorsan szemügyre vette a tükörképét és elégedetten nyugtázta, hogy a külsejével még mindig minden a legnagyobb rendben van. Erre nagyon büszke volt. Harminchat évesen is felvette a versenyt a huszonéves nőkkel. Tizenkét éves korától kezdve versenyszerűen táncolt és bár a versenyzést abbahagyta, mikor elkezdte az egyetemet, a tánc még mindig az élete részét képezte.
Jobban szerette volna, ha most is egy táncórára kellett volna mennie, de ezúttal a kiadójával találkozott. Cassandrát a kiadó igazgatója hívta be, hogy egy új regényről tárgyaljanak. A nőnek voltak ötletei, de egyiket sem találta annyira erősnek, hogy papírra is vesse őket. Manfred viszont azt akarta, hogy a lehető leggyorsabban egy új sikerkönyv lásson napvilágot. Nem mintha Cassandra nem ezt szerette volna, de tanácstalan volt.

*  *  *
MÁJ
17
2018

Robusztus

hetero

Mindennek ellenére kellemesen aludtam az éjszaka. Nem gondoltam volna, hogy lekötözött kezekkel is képes leszek kialudni magam. Habár az este után még állva is ugyanezt tudtam volna produkálni. Elmosolyodtam, amint a szalagokra néztem, amik erősen szorították egymáshoz a kezeimet. Eszembe jutott az a csodálatos óra, aminek a hatása kielégült testemen látszódik. Nincs olyan tagom, ami nem lenne nyugodt.
Egyszer csak kinyílt a hálószoba ajtaja és belépett rajta a kis rajongott emberem, Levi. Lassan és óvatosan jött be, bizonyára azt hitte alszom még, de mikor meglátta, hogy a meztelen barátnője ébren van, nagy mosoly ült arcára. A szobában hajnali fény uralkodott, szürkén láttam szinte mindent. Levi nem takarta el domborodó izmait egy pólóval - ha megpróbálta volna az biztos, hogy már nem lenne rajta. Ahogyan az ágy mellé sétált én is széles mosolyra derültem, viszont mikor letekintettem a kockahasára, alsó ajkamat máris harapdáltam.

*  *  *

Különös család 3. rész - A másolat

bizarr, anál, hermafrodita, férj-feleség

Mielőtt rátérnék a második kívánság körre, egy kisebb sztorit is megosztanék veletek.
Azt már írtam korábban, hogy én mérnökként dolgozom, de a lányok munkájáról még nem szóltam, pedig talán fontos lett volna. Na mindegy, majd most. Josy szüleinek volt egy cége, ami jelmezek tervezésével, készítésével és kölcsönzésével foglalkozott. Dolgoztak mind színházaknak, mind pedig kisebb rendezvények részére is. Ha volt valami olyan kérés, hogy olyan jelmezre lett volna szükség, ami még nem volt beszerezhető, ők megtervezték és le is gyártották. Josy ebbe a világba született bele és otthonosan is mozog benne mind a mai napig. Bár őt sohasem érdekelte a ruhák és egyéb hozzávalók gyártása, ő is megtalálta a helyét. Sminkesnek és maszkmesternek tanult, és elmondása szerint imádja is ezt a munkát. Azt hinnéd, hogy a nagy kihívást jelentő maszkok és azok sikeressége miatt imádja ezt a munkát, de tévedsz.

MÁJ
16
2018

Tanulólecke 2. rész - Vágyakozás

hetero

Nagyon jó ötlet volt ez a dolog a lánnyal, hogy felkeressem, adjon egy kis leckét, mi kell a nőnek. Reméltem, ezzel javul egy kicsit a helyzet és visszaesünk a régi szexuális kerékvágásba, ismét élvezni fogjuk az együttlétet.
Megbeszéltem a feleségemmel, hogy este várom vacsorával. Felvezetem az egészet, legyen egy egésze a történetnek. De másképp alakult. 8-ra vártam haza. 8:15, nincs itthon, 8:30, nincs itthon, 9:00, nincs itthon, 10:00, nincs itthon. Hívom, nem veszi fel, 11:00, nincs itthon. Hívom, kinyom. Feladtam. Se sms, se hívás, kinyom és itt sincs.
Felhívtam a kis escortlányt, ismét, ha szabad, akkor felkeresem. Nagyon fel voltam pörögve, alig vártam az estét, elterveztem mindent, hogy fog történni az ágyban. Csalódott vagyok, de majd a lánynál enyhülnek ezek a fájdalmak. Felvette:

*  *  *

Hármasban

s/m, nyaralás, anál, vibrátor, bilincs

Erre a napra vártunk már hetek óta. Most, hogy mindhárman rendbe tettük a bringákat és úgy tűnt, az idő is tökéletes lesz egy közös kiránduláshoz, hajnalban indultunk útnak, hogy a perzselő napsütésben már pihenni tudjunk valahol, ahol akár együtt is játszadozhatunk.
Jól esett tekerni, kellemes volt az idő, és tudtam, hogy a bringázás mellett Uram már biztosan izgalmas feladatokat talált ki nekünk, amivel együtt eltölthetjük az időt és élvezhetjük egymás társaságát.
A Badacsonyi hegy lábától indultunk hármasban, végig, az északi parton, egyik faluból ki, a másikba be. Róttuk a kilométereket, és élveztük egymás társaságát, előbb csak a beszélgetésekben, aztán a pihenők alatt izgalmas dolgokba kezdtünk.
Balatonfüreden a hajóállomás mellett találtunk egy jó kis eldugott parkot, nyugodt, csendes és pont játékra való helynek tűnt. Itt pihentünk meg először.

MÁJ
15
2018

Egy házasság titkai 1. rész

gruppen, férj-feleség

Feleségemmel már elég régóta gyűrjük a lepedőt. Többnyire együtt, de az elmúlt években egy kicsit Neki többre lett szükség. Illetve az igazság az, hogy nekem lett egyre kevesebb energiám vele a szexre, ezért sokszor beszélgetünk arról, hogy az Ő örömére bevonunk plusz pasikat. Azt nem nagyon akartam, hogy félrekeféljen a tudtom nélkül, inkább úgy, hogy én is ott vagyok, vagy valamilyen módon részt veszek a dologban.
Kedvesem így a negyvenet épphogy elhagyva egy igazi dögös szexi MILF anyuci lett. A gyerekünk már kiröppent a családi fészekből, de kb. úgy néz ki, mintha a nővére lenne, nem az anyukája. A huszonéves fiatal srácok is eléggé rá bírnak kattanni a Drágámra, amit nem is csodálok. Egyrészt úgy is viselkedik velük mindig, mint aki azonnal levadássza az összest, másrészt pedig elképesztően jól néz ki. 175 cm magas, csinos alkat, nőies forma, szép vörös haj.

*  *  *

A megváltozott életem 5. rész - Kollégiumi évek

homo

Először is itt a kezdeteknél vissza kellene, hogy menjek az időben, mert nem akkor indultak a kollégiumi éveim, amikor az előző részek zajlanak, hanem évekkel korábban. Én 1985 és 1991 között, mint egy hatévfolyamos gimnázium tanulója, majd 1991 és 1994 között szakmunkás tanulóként voltam gimnazista. Talán első felfedezésem, hogy engem valahol érdekelhetnek a fiúk is, inkább a kollégiumi éveim legelejére tehetők, de végül focitáborban és a tollaslabdatáborban/tollaslabdaversenyen élesedett ki.
1989 augusztusának legvégén járunk. Tanévnyitó ünnepség a suliba és a kollégiumba. A korábbi 3 szobatársam elballagott. Isti esetében ez úgy nézett ki, hogy 2 elballagott, 1 pedig elköltözött. A megnyitó napjáig eltelt jó néhány nap a tábor/verseny után, amelyeket többek között arra fordítottam, hogy az érzéseimet tisztázzam magamban, hogy ezek után letudjak majd ülni beszélgetés céljából mindkét fiúval (de persze, mint iskolatárs,

MÁJ
14
2018

Közös fantázia

családi, anya-fia

Az utolsó percben törölt találkozó miatt Claire a szokottnál hamarabb ért haza. A ház előtt egy autó parkolt. Eszébe jutott hogy a fia jelezte hogy egy tanulótársa érkezhet az egyetemről. Amikor Claire belépett az ajtón, dübörgő zene fogadta. “Már nyilvánvalóan nem tanulnak”- mondta magában. Levette a cipőjét és a nappali felé indult. A fia a nappali kanapéján ült és egy fiatal lány térdelt előtte. A karfa és a támla eltakarta az eseményt, de a napnál is világosabb volt hogy a lány éppen orálisan elégíti ki a fiút. Claire csendben hátralépett, hogy ne vegyék észre.
- Ez isteni volt. Te vagy a legjobb! -mondta a fia a lánynak.
A lány felállt és lehalkította a zenét. A lejátszónál állva észrevett az asztalon egy családi képet. Felkapta és megnézte.