FEB
19
2018
FEB
18
2018

Kedves Látogatóink!

A folyamatban lévő fejlesztések eredményeképpen az oldalon jelentősebb háttér-fejlesztések történtek, aminek jelentős része közvetlenül nem látható (ezek az oldal további fejlődése miatt váltak szükségessé), viszont pár apróbb fejlesztés kívülről is észrevehető.
Ilyen például, hogy a manga- és rajzfilmek újra teljesen nézhetővé váltak, vagy hogy az írók oldalán feltűntettük az általuk használt leggyakoribb címkéket. Ezen kívül történt pár apróbb működésbeli vagy logikai hibajavítás, illetve jobban érthető hibaüzeneteket láthattok pár gyakrabban előforduló belépési és regisztrációs hiba esetén.
Kérjük, amennyiben bármilyen hibajelenséget, problémát tapasztaltok, jelezzétek az Ügyfélszolgálatunkon, és mi - ahogy az elmúlt majdnem 17 évben is - megoldást találunk rá.

További jó írást, olvasást kíván a Törté-Net Szerkesztősége!

FEB
16
2018

Holdfény

hetero, nyaralás, tini

Ott álltam a barnacsempés fürdőszoba tükre előtt, meztelenül. Vízcseppek gurultak le karomról és vádlimról, s ráfolytak a kék törülközőre, ami a lábam mellett feküdt. Kezemmel megtámaszkodtam a mosdókagylón, amin megcsillant a lámpa fénye. S belenéztem a tükörbe. Izgultam. Ez lesz az első ilyen romantikus alkalmunk, jóllehet, már egyikünk se szűz.
A szüleim adták ki nekünk a balatoni házunkat, ahol általában az augusztusunkat szoktuk tölteni.
De Petrával 1 éve vagyunk együtt, s mivel mára 37 fokot jósoltak, az esti időszakra csupán 7 fok hőingással, édesapám egyik este egy jó borozása után nyomta kezembe a vidéki kuckónk ezüstös kis kulcsát, azzal a jókívánsággal, hogy érezzük magunkat jól - és az öreg ekkor még kacsintott is. Mikor elmeséltem barátnőmnek, hogy mi is lesz a július 20-21-ei hétvégénk programja, nyakamba ugrott, egy édes csókot lehelt ajkamra és szeretetteljesen ujjongott. Te jó ég, egy éve.

*  *  *

A barátnő, az anyja, anyám és én

hetero, szűz, tini

Már gyerekkorunkban úgy éreztük, hogy szinte örökké egymáséi leszünk. Szinte nem múlhatott el úgy nap, hogy mi ne találkoztunk volna. Emlékszem - ezt soha nem felejtem el - egyszer, ő állt elő azzal, hogy mutassuk meg, mi van a másik lába közt. Akkor láttam igazán először tini puncit. Már kezdett szőrösödni neki, természetesen megsimogattam, amire az én szerszámom is úgy reagált, hogy meredezni kezdett.
Mivel egymással szemben meztelenül álltunk és gyönyörködtünk egymás testében, nem volt neki nehéz nem észrevenni, hogy meredezik a fütykösöm. Kissé zavartan elnevette magát, majd óvatosan a kezébe vette.
Ezzel talán véget is ért egy pár évig az egymás előtti meztelenkedés, de továbbra is kerestük egymás társaságát. Annyira össze voltunk nőve, hogy szinte lélegezni sem bírtunk egymás nélkül. Már középiskolások voltunk, mikor egyik nap mikor össze-vissza hebegett, habogott, tudtam, hogy valamit mondani akar.

*  *  *
FEB
15
2018

Leszbi kaland 1. rész

leszbi

Ma az egyik bevásárlóközpontba összefutottam Ilivel, az egyik kollégám feleségével, aki a férjem kolléganője és gyakran feljár hozzánk ha közös projekten dolgoznak. Két napja is fent volt nálunk, én éppen egy fejfájás utáni alvásból ébredtem és hallottam ahogy a férjemmel arról dumál, hogy másfél éve a férjével alig van közöttük szex pedig már nagyon kívánja és lassan a nők felé kacsingat hisz az nem megcsalás, meg amúgy is érdekli az is. Havonta talán két három alkalom, pedig Tibi a kollégám többször is azzal dicsekszik, hogy az asszonyt hányszor és hogyan döntötte meg.
Szóval Ilit már messziről kiszúrtam, és elkezdtem követni. Úgy hét éve ismerjük egymást és úgy tíz évvel idősebb nálam, de még most is vadítóan jól néz ki még női szemmel is és nem értem Tibit miért hanyagolja. Fekete csizmát, kosztümöt és fehér blúzt viselt. A kezei tele voltak szatyrokkal, a kabátja pedig a karjára volt dobva.

*  *  *

Munkatárssal

hetero

Semmi több. Nem voltak elvárásaim, csak boldogabbá szerettem volna tenni néhány férfit azzal, hogy könnyít rajtuk.
Igen, az után az eset után, nem tudtam másra gondolni, mint arra, hogy én mindössze arra vagyok jó, hogy egy hímnemű kiélje a saját szexuális vágyait a testemen. Mint egy rongy, amit a sarokba dobsz, mert annyira büdös és koszos. Amit csak akkor veszel elő, ha valamilyen gusztustalan dolgot kell feltörölni. Ha kész vagy vele, mehet vissza a sarokba. Csak egy célt szolgál, másra nem kell.
Azt az esetet elfelejteni talán soha sem fogom. Nem is arról volt szó, hogy nem érdemeltem volna meg, hiszen beismertem, hibáztam. Nem lett volna szabad engedem annak a fiúnak. De akkor sem úgy tekintem a szexre, hogy az egy olyan dologra, amit öröké csak egy emberrel végezhetek. A szex, csak egy tevékenység amit, ha jól csinálnak, földöntúli gyönyörben lesz részünk.

FEB
14
2018

Falusi románc 3. rész

leszbi, nyaralás, vibrátor, tini

Széttárt lábakkal fekszem az ágyamon. A behúzott függönyök közül néha rám kacsint a napsugár, de nem érdekel. Ahogy a tömény izzadtság és sperma szag sem, mely elborítja nyirkos testemet. Nézem a pókhálós plafont és a baszásra gondolok. Mert, amit nemrég csináltunk Ferivel az nem szeretkezés volt, szeretkezni Ákossal szoktam, aki kedves velem, finoman átölel, megpuszil, megkérdezi, hogy veszek-e be tablettát, vagy húzzon inkább gumit ... . Hoppácska! Anyám vajon mit szólna, ha bejelenteném neki, hogy terhes vagyok?
Te jó isten! – csapná össze a kezét
– Mit csinált veled az a kedves Ákoska?
Mire én:
- Nyugodj meg anya nem ő volt, hanem a Feri bácsi. Tudod ő az, aki megdugta a nagyit, majd engem is felcsinált. Csodálatos farka van. Kipróbálhatnád! Nem olyan kis ceruza, mint a papusé, hanem hatalmas, vastag és hosszú szerszám. Azt kérdezed, honnan tudom milyen az apué? Meglestem.

*  *  *

Ketten Katával

gruppen

Egy vidéki városban van cégem egy társammal. Nemrég Budapestre utaztunk üzleti ügyben, potenciális vevőkkel próbáltunk nyélbe ütni egy elég komolynak ígérkező üzletet. Egy csendes környéken lévő kellemes kis hotelben szálltunk meg. Kemény egész napos tárgyalások voltak, mindig reggelente elhagytuk a szállodát és csak késő délután értünk vissza, amikor is rögtön bezuhantunk az ágyainkba. Ráadásul, olyan hosszasan elhúzódtak, hogy a recepciós srác már jól ismert minket és magától adta a szobánk kulcsát, ha meglátott minket. Aztán végre sikerült megállapodnunk a partnerekkel, amivel biztosítottuk a cég jövőjét egy időre. Ünneplésként megvacsoráztunk egy jó étteremben, majd bedobtunk pár italt egy bárban, de mivel azért fárasztó volt az elmúlt hét, nem volt kedvünk átmulatni az éjszakát és késő este visszamentünk a hotelbe.

FEB
13
2018

Dóra

hetero, tini, diák

13:45
Csengőszó.
Máté feleszmélt gondolataiból. Ránézett farmernadrágjára, s miután a látott után érezte is az erekciót, lassan felcsúszott székében, majd körülkémlelt, remélve, hogy senki más nem vette észre izgatottságát. A barátnője (mint olyan, barát, aki lányból van), aki mi tagadás, egészen jól néz ki ma, talán ezért is gondolt rá az előbb úgy. Pulcsiját vette fel és barátnőivel beszélgetett. A tanár már kiment. A háttérben elhangzott "milyenóraleszúszás" után Máté felállt, elpakolt asztaláról, az úszáscucca felé nyúlt, majd elindult lefelé, ám mielőtt kilépett volna a földszinti ajtón az udvarra, egy érces férfi hang megállította azzal a kérésével, hogy tudna-e segíteni neki lehordani néhány zsákot az alagsorba.
A zsákokban valami keményporszerű dolog volt, 3 levitt adag után kiszáradt kezét nadrágjának szárához dörzsölte.