DEC
06
2017

Leszbi lányok

leszbi

Még egész fiatal lány voltam akkoriban, és épp több hónapja munkanélküli, mikor végül sikerült elhelyezkednem egy ügyvédi irodában titkárnoként. Bár munkaköröm szerint az ügyvédurak és - asszonyok mindegyike hozhatott nekem gépelnivalót, ha épp sürgos volt, és más nem ért rá, de azért alapvetoen csak egy ügyvédno beosztottja voltam. O volt Judit. Judit rendkívüli no volt, már az elso pillanattól kezdve nagyon szimpatikusnak találtam, sot csodáltam ot. Kedves volt, türelmes, barátságos és elozékeny. Engem is olyan közvetlenül fogadott, hogy rögtön feloldódott a bemutatkozás közbeni zavarom. Úgy beszélt és viselkedett, mintha már évek óta ismernénk egymást, és természetesnek vette, hogy jól ki fogunk jönni egymással. És ez - mint egy önbeteljesíto kívánság - így is lett. Nagyon hamar összebarátkoztunk, holott azt hittem, hogy ez lehetetlen egy olyan kapcsolatban, amikor az egyik fél a másik fonöke.

DEC
05
2017

Hófehér

híresség

Hol volt, hol nem volt… Így kezdődik a mese, volt egy tündérszép királyné. Szépségét csak szíve jósága haladta meg. De a királyné szomorú volt, mert nem teljesült leghőbb vágya, nem születhetett gyermeke. Önmagát hibáztatta, napokat sírt át a kertjében megbúvó magányos padon. Gyermektelenségük a férjét is aggasztotta, végül oly annyira, hogy habfehér bőrű, gömbölyű keblű felesége helyett friss, fiatal ágyasokat válogatott magának a vár hajadonjai közül. Férfiasságát rajtuk bizonyította. Aztán egy nap, amikor a királyné a frissen hullott hóban sétált, rátalált egy szál rózsára, mely a hideggel dacolva még mindig virágzott. Kínozta nehéz bánata, de a virág szépsége és kitartása ámulatba ejtette. Kinyújtotta kezét, hogy megsimítsa. A rózsa tövise megszúrta zsenge húsát, vére csöppent a szűz hóra. A királyné fájdalmas kiáltására hollók ijedtek fel az egyik fáról, a nemes nő csodálta őket és sóhajtva mondta:

*  *  *

A felismerésem és az első kapcsolatom

homo

Bevezető: Ez egy furimányos történet, ami egy iskolai szerelemről szól, ami a „jellege” miatt egyáltalán nem volt egyszerű.
A történetet az egyik legjobb haverom öccsétől (akivel szintén jóban vagyok) kaptam meg.
Előre jelezném, hogy a neveket megváltoztattam. Matyi vagyok és 18 éves múltam. A történetem teljes megértéséhez egy kicsit vissza kell, hogy menjek az időbe. Azaz kb. olyan 2. osztályos lehettem, amikor új fiú jött az osztályomba. Jocónak hívták. Mindenkivel jól eltudtam játszani, viccelődni, de az új fiúval mindenkinél jobban összhangba kerültem és ezáltal nagyon gyorsan, nagyon jó haverok lettünk. Ekkor még volt egy nagyobb baráti társaság, akikkel szünetekben elhülyéskedtünk. A társaság tagjai rajtunk kívül még 3 lány (Meli valamint Juli, Kriszti) és 5 fiú (Ábel és Zoli valamint Karcsi és Nándi továbbá Istike) volt.

DEC
04
2017

Szombaton mostunk

családi, anya-fia

Átlagos szombat délután van, ez az a nap, amikor a fiam cuccait ki szoktam mosni mivel ilyenkor szokta haza hozni főiskoláról a heti szennyesét is. Általában ilyenkor szoktam én is kimosni a ruháimat, mivel ilyen korra időzítem a mosást. Itthon elég lengén vagyunk öltőzve az ilyen napokon. Általában fehérneműben és egy régebbi póló van rajtunk.
Alexen a fiammal élünk ketten, az apja már nagyon régen elhagyott minket és a kapcsolatunk is megszakadt, nem tudjuk, hogy mi van vele.
Focizástól és a birkózástól elég izmos testet tudott magáénak a fiam. Nem utolsó sorban csinos is volt.
Nagyon kényelmesen éltünk egymás mellett. Egyikünket sem zavart, ha a másik meztelenül járt kelt a házban. Sokszor találkoztunk a fürdő vagy a hűtő felé menet meztelenül.

*  *  *

Győzelemért bármit

hetero, tini

Kislányként mindig arról álmodoztam, hogy szépségkirálynő leszek, ha már nem lehettem valódi királynő. A gyönyörű húszéves nőket nézve a tévében megfogadtam magamnak, hogy meg fogok nyerni egy ilyenfajta versenyt. Kezdetben tini-kategóriában indultam, de ezúttal először felnőtt nőnek számítottam, hiszen már elmúltam tizennyolc éves. Minden vágyam az volt, hogy nyerjek. Még a kellő szépségem is meg volt hozzá; hosszú combjaim voltak, formás fenekem és karcsú derekam, amit a hullámzó vörösesbarna hajam csapdosott. Más igazán nem is kellett csak egy profi fodrász és egy sminkes és pár igen szexi öltözék.
Amilyen magabiztosan érkeztem a versenyre, olyan hamar kétségbe is estem, hiszen ezek a tizennyolc-húsz éves lányok egytől egyig gyönyörűek és kívánatosak voltak. Erős mezőny volt.

*  *  *
DEC
01
2017

Egy kiéhezett anya 2. rész

családi, anya-fia

Történetem ott fejeztem be, hogy anyámmal egy oltári nagyot keféltem éjszaka, ahol egymás után többször is elmentem. Engedjétek, meg hogy elmeséljem egy kis szösszenetet abból, ami azóta, körülbelül egy hónapja folyamatosan zajlik köztünk. Megjegyzem ez csak az első dugás utáni napot tartalmazza. Anyám az éjszakai kefélés után azzal kezdte a reggelt, hogy bejött a szobámba mellém feküdt az ágyba, és arra keltem, hogy valami meleg bizsergő érzés van a farkam körül. Kinyitottam a szemem alig láttam, de akkor már tudtam, hogy ez nem álom, hiszen tegnap anyámat dugtam, amíg bírtam. Istenien szopta a farkamat ismét, és nagyon örültem neki, hogy tartotta magát az ígéretéhez, hogy akkor fogunk dugni, amikor csak akarunk. Pár perc múlva beleélveztem a szájába.

*  *  *

Szertár

hetero, tini, diák

Mindenki arról álmodik, hogy a gimnáziumban menő, és sikeres lesz. Velem nem így volt. Visszahúzódó lány voltam, még 12. év közepén is csak némán figyeltem a cselekményeket körülöttem. Természetesen voltak barátaim csak iskolai körökön kívül. Nem szerettem az osztályomat.
Az évfolyamon volt egy fiú, akivel remekül kijöttünk, és sokat beszélgettünk. De nem mentem oda hozzá a suliban. Nem voltam vékony, és magas mint a többi korombeli. Sokan azt mondják, aranyos, mosolygós vagyok.
Egyszer testnevelés óra végén rakodtam be a labdákat a szertárba mikor bejött Márk, a fiú akivel jól kijöttem. Váltottunk néhány szót, elmondta, hogy neki is tesije volt, és a beszélgetés közepette egyszer csak egy nagy csapódás hallatszik, és egy kulcs csilingelése.

*  *  *
NOV
30
2017

Bűnbe esve 6-7. rész

gruppen, vibrátor

6. rész
Kívül rekedt a világ.
„Utolsó kör!” – ez lüktetett bennem, ahogy elhagytam a háromezer-hatszázas célvonalat. – „Most robbants! Gyerünk!”
Monoton ritmusomat nagyobb fokozatra kapcsoltam, tekintetem mereven előre szegeztem. Alig hallottam a tömeg üvöltését, ahogy elhagytam a ziháló miskolci versenyzőt, majd a csapattársamat. Csak éreztem, ahogy Levi a hátamat bámulja, és szinte kisulykolja remegő tüdejéből a gondolatot, belepasszírozva a kánikulától kocsonyássá lett agyamba: „Menj! Nyerd meg!”
Futottam. Háromszáznál még négyen, kétszáznál már csak egy ember volt előttem. A kanyarban nem is próbáltam előzni, csak amikor befordultunk a célegyenesbe. Újabb fokozat, combizmaim akár az izzó fémszálak, lüktető fájdalmat pumpálnak az agyamba. Nincs megállás.