ÁPR
04
2018

Swinger, kicsit másként - Negyedik hétvége

gruppen, nyaralás, férj-feleség

Ahogy teltek a napok, úgy fokozódott az izgatottság a párokban.
Szinte minden éjjel egymást kényeztetve-, ölelkezve aludtak el és a napjaik is derűsen teltek.
A hétvégén az újdonság-, a kaland izgalmával indultak a tengerhez.
Berendezkedtek és beszerezték a szükséges dolgokat, mikor megcsörrent a nyaraló telefonja.
Zsu jelentkezett és üdvözölte őket.
Elmondta, hogy ha nekünk is megfelelő az időpont, akkor meglátogatnának bennünket délután 3 órakor.
Megemlítette, hogy Károllyal megbeszélte a történeteinket és szeretnék ha semmiben sem korlátoznának minket.
Ők, mindenben igazodni fognak hozzánk.
Fanni köszönte meg Zsu kedvességét és biztosította arról, hogy barátok között lesznek.
Mikor Fanni letette a kagylót, a társaság felé fordulva mondta:

*  *  *

A megváltozott életem 3. rész - Nyári sporttáborban: A fordulatokban gazdag ráadás

homo

Tollaslabdatáborban
Alig néhány órával az előző rész végén említett aktust követően harmadmagammal, de sajnos Zsolti nélkül elhagytam a focitábort, és útba vettem a 2 hetes tollaslabda tábort, amelyet egy 1 hetes versennyel zártunk mindig le. Míg a focitáborban edzők nélkül nagyjából 200-210 fő fiú volt, addig itt edzőkkel és a ”csapatorvossal” valamint a lányokkal együtt 240-260 fő. Majdnem ugyanannyi emberre kétharmada volt a faházak száma, így általában 4, elvétve 6 személyes ’szállásokat’ kaptunk.
Nekem a faházon Krisztiánnal (Krisz) és Mikivel, a két legjobb haverommal, valamint az utóbbinak a két öccsével, vagyis Ricsikével és Janikával (akik egyébként kétpetéjű ikrek voltak) továbbá egy leendő másodévessel (Isti) kellett osztoznom. Egyébként Krisz az osztály-, míg Miki az évfolyamtársam volt, vagyis akkor nyár elején fejezték ők is be a másodévet. Az ikrek pedig a nyár végén kezdték az első évüket.

ÁPR
03
2018

Barbara 1. rész

családi, apa-lánya

A nyári szünidő elején kezdődött.
Apával az évzáróról tartottunk kocsival hazafelé, kezemben a bizonyítványomat szorongattam. Kinyitottam és próbáltam elolvasni a leírtakat, ami nem mindig sikerült.
- Ügyes vagy Barbi, látod sikerült befejezned az iskolát - nyúlt át Apa, és megsimogatta a fejem.
Igaz nem volt könnyű, százig el tudok számolni, az összeadás is megy, és szótagolva tudok olvasni is. Ezt az iskolát a hozzám hasonló gyerekeknek találták ki. Jártak ide nálam butább, és nálam kicsivel okosabb gyerekek is. A bizonyítványból egy pecsétes papír csúszott ki, amin a következő állt nagy nyomtatott betűkkel:
„ A gyermek értelmi fogyatékos, továbbtanulása nem ajánlott.”
Hamarosan haza értünk, amíg Apa bejárt a garázsba én bezártam a kaput, mert nálunk mindig zárva kellett lenni kapunak, és ajtónak is. Azért, hogy csúnya idegenek nehogy be tudjanak jönni.

*  *  *

Fogadás

hetero, anál, tini

Hanna letette a lapjait az asztalra:
- Full. Hármasok és kilencesek. - jelentette be magabiztosan.
Samantha egy pillanatig csalódott arcot vágott, majd szélesen elvigyorodott.
- Négy ici - pici kettes. - mondta a kártyáit kiterítve.
Ezzel kinyúlt és a zsetonkupacot maga elé húzta.
- Csaltál. Nem tudom hogyan, de csaltál.
- Duzzogj csak! Becsületesen győztelek le. Ami pedig a nyereményemet illeti... - mondta Samantha, majd egy kis drámai szünet után folytatta:
- ... holnap este az öcsém a városba jön a hétvégére.
- Ne! Kérlek ne Pete-et! - nyögte Hanna.
Samantha ügyet sem vetve rá, vigyorogva folytatta:
- Hármasban elmegyünk vacsorázni, azután visszajövünk az albérletbe, ahol engeded hogy megdugjon...

*  *  *
ÁPR
01
2018

Különleges szexélményeim 42. rész

hetero, anál

Az állandó szeretőm továbbra is a hugom, de most akadt ismét mellette egy egész egyedi, és izgalmas kaland. Az egész úgy kezdődött, hogy épp végeztem egy építkezéssel, ezt kihasználva az öreg meg is talált egy speciális megbízással. Még a 2000 es években az egyik brigádunkban volt egy idősebb munkás kolléga, az öreg Pista bá. Rendes kisöreg volt, és a szakmát is eléggé vágta. Tőlünk ment nyugdíjba, aztán a felesége halálakor valamikor 2010 ben a gyerekei rábeszélték, hogy adódjon el a családi ház már most, és akkor ő a lányához, férjéhez meg gyerekeihez költözik , kap egy szobát. Mivel mindig a lánya volt a kedvence, meg a vejével is jól kijöttek, belegyezett.
Aztán a veje 2015 ben kapott az ország másik végén egy nagyon jól fizető állást, oda költöztek, persze vitték az öreget is. Aztán múlt évben az öregnél előrehaladott, már áttétes rákot diagnosztizáltak. Próbálták kezelni, de már nem lehetett mit tenni.

*  *  *

Macskajaj

hetero, közlekedés

A leeresztett redőny apró résein beszűrődő napfényre ébredtem, ami pont a szememre irányult. A hátamon feküdtem, és elfordítottam a fejem az ablak irányából, közben szokásomhoz híven a reggeli merevedésem kezdtem el masszírozni, csak hogy jól induljon a napom. Nem volt nehéz hozzáférni mert meztelenül aludtam kitakarózva és álltam mint a cövek. Próbáltam kinyitni a szemem annyira, hogy leolvassam hány óra lehet, és megörültem mert még csak 11 volt. A fejem tompa volt és a gyomrom émelygett, de így jár az aki átbulizza az éjszakát - gondoltam és elkezdtem határozottan húzogatni a bőrt a farkamon, hogy elterelje a figyelmem a másnaposággal járó kellemetlen tünetekről.
Hirtelen erős nyomás keletkezett a mellkasomban, majd a gyomrom is összerándult, ahogy elkezdtek bevillani a tegnap éjszaka emlékfoszlányai. A farkamból is elszállt az élet egy pillanat alatt. Erős szégyenérzetet éreztem ami egyre jobban elhatalmasodott rajtam.

*  *  *
*  *  *
MÁR
29
2018

Kettős élet

családi, apa-lánya

A történet kitalált, a valósággal egyezés csak a véletlen műve lehet.
A szívem a torkomban dobogott, mint mindig ilyen alkalmakkor. Megálltam az autóval a behajtón a garázs előtt és leállítottam a motort. Egy halk sóhaj hagyta el az ajkaimat, és egy pillanatra azt éreztem, hogy elájulok. A puncim lüktetett a nedves bugyimban. Összeszorítottam a combjaimat és arra gondoltam, hogy egy kemény fasz mélyed a kiéhezett hüvelyembe, és elönti belsőmet a forróságával. Végül mégiscsak kiszálltam az autóból. Magas sarkú cipőmben végigmentem a kavicson s felléptem a ház tornácára. Kicipzároztam a táskámat és megkerestem a neszesszerem. A tornácot megvilágító lámpa opálos sárgává varázsolta hófehér bőrömet. Kis rúzst tettem fel az ajkaimra.
Az ajtó nyitva volt, mint mindig. Lenyomtam a kilincset és beléptem a lakásba. Megálltam és figyeltem. A TV halk hangja töltötte be a házat. Keresztülmentem a konyhán és megálltam a nappali ajtajában.