JÚL
09
2018

Színház

családi, testvérek

- Eliza! Örülök hogy látlak! - köszöntött Pete amikor beléptem a nézőtérre.
Ragyogó mosollyal közelebb jött és kezet nyújtott. Néhányan még voltak ott rajta kívül. Megfordultak és megnéztek.
- Én is örülök! - feleltem és valóban így volt.
Jó volt újra New York-ban és még jobb volt újra színházban dolgozni. Még akkor is ha egy off-Broadway produkcióról volt szó.
- Milyen volt az út?
- Sohasem tudtam repülőn aludni, úgyhogy Tokiótól idáig maga volt a pokol. - mondtam, ő pedig megértően bólintott.
Egy kisebb szerepet játszottam egy Tokióban játszódó viszonylag komoly filmben. Nem volt különösen ragyogó lehetőség, de a számlák fizetésére megfelelt.
- Mindannyian örülünk hogy elvállaltad ezt a szerepet. - mondta Pete miközben a színpad felé tartottunk.

*  *  *

Különös barátság

hetero, szűz, tini

Péntek délután, integetés a távolodó autó után, de már tele izgalommal, hogy csak a maguk urai lehetnek újra egy egész hétvégén. A szülők már máskor is egyedül hagyták őket, tudták, hogy 22 évesen fiúk, Áron már nem gyerek és rábízhatják a házat. Lilla pedig, a 19 éves lány, olyan volt nekik, mintha a lányuk lenne. Ők ketten a legjobb barátok voltak, együtt nőttek fel, minden szabad percüket együtt töltötték. Igazán akkor kerültek közel egymáshoz, mikor Lilla édesanyja meghalt egy balesetben és ezért apja inni kezdett. Ő akkor még csak 7 éves volt. Időközben apja alkoholista lett és rendszeresen bántotta. Sokszor menekült Áronékhoz. Talán az ő viselkedésének hatására volt kissé tartózkodó a fiúkkal is és soha sem ivott. Áron volt az egyetlen, akit igazán közel engedett magához és az egyetlen, akiben megbízott. A fiú is érezte ezt a bizalmat és sosem élt vissza vele, mindig a kishúgát látta a lányban. Óvta még a széltől is.

*  *  *
JÚL
06
2018

Szex anyámmal

családi, anál, leskelődés, anya-fia

Ádám vagyok, 17 éves, szüleimmel egy kisvárosban lakom, a szomszédos városban lévő szakközépiskolába járok. Édesapám 47 éves, egy tengerjáró hajón hajóskapitány, édesanyám 42 éves, kimondottan csinos nő, szép mellekkel, egy butik tulajdonosa.
Édesapám a munkájánál fogva sokat van távol, két három havonta jön haza egy hétvégére.
Nem volt még barátnőm, de a szexről az internetnek köszönhetően jártas vagyok, gyakran nézek pornófilmet, és erre szoktam esténként maszturbálni.
Egy családi házban lakunk, a földszinten nappali, étkező fürdőszoba, az emeleten vannak a hálószobák. Amikor apám itthon van, akkor éjszakánként szoktam hallani, hogy szexelnek, de nem foglalkoztam vele, mert mégiscsak a szüleim.
Apám már régen távol volt, amikor egyik nap az utolsó két tanóránk elmaradt.

*  *  *

Violatiprás 1. rész

hetero, közlekedés, szűz, tini

A metró a szokottnál is büdösebb nyáron. A nyári szünet előtti időszak a legrosszabb, a diákok még nem maradtak ki, de a turisták már megérkeztek. Péntek délután?! Felejtsd el, tömegnyomor! Nekem mégis haza kellett jutnom, ha már előbb végeztem a munkahelyemen, nem fogok az irodában ülni, hogy kevésbé legyen zsúfolt a tömegközlekedés! A vonal kezdete utáni második állomáson szálltam fel és már nem volt ülőhely.
Idelent sötét volt, mégsem vettem le napszemüvegemet, így tekintetem feltűnés nélkül vándorolhatott kivillanó lábakra, hívogató dekoltázsra vagy megmarkolni való fenékre. Épp egy lenge virágos nyári ruha loknis szoknyája alá nyúltam gondolatban, mikor a nevem hallottam.
- Bence! Tényleg te vagy? - szólt hozzám az imént gondolatban fogdosott lány.

*  *  *
JÚL
05
2018

Vetélytársak 7. rész

hetero

Kibékülésünk … de azt mondhatnám, hogy megbékélünk első jeleként anya megengedte, hogy elmenjek velük a „Klubba”. A zártkörű intézményben olyan férfiak és nők fordultak meg, akik sokszor és szívesen vétenek a hatodik parancsolat ellen. Miközben ők az évfordulójukat ünnepelték (itt ismerkedtek meg pontosan egy éve) én a bárpultnál sertepertéltem.
A kopasz férfi, fekete öltönyt viselt fekete inggel és fekete nyakkendővel. Ahhoz képest, hogy inkább az ötvenhez járt közel, mint a harminchoz, olyan ruganyos volt, mint egy futballista. Odahajolt hozzám, és nekem szegezte a kérdést:
- Levetted már?
Döbbent arckifejezésem láttán elmosolyodott, majd kortyolt egyet a whiskyjéből, letette az üres poharat, és a keze fejével megtörölte a száját.

*  *  *

Az első szerelem

homo

Bevezető: Ez a történet egy kamasz fiúé, aki nagycsaládban nevelkedett.
A rettentően széles baráti társaságomnak hála, ezen történetet is az egyik haveromtól kaptam meg. (Itt megjegyzendő, hogy természetesen vannak hetero barátaim is, de úgy vagyok evvel, hogy az „általánosnak” mondott párkapcsolati formából sokkal könnyebb történetet megosztani és a társadalom is sokkal jobban el is fogadja, mint a meleg, leszbikus, biszexuális kapcsolatokról szóló történeteket.)
Sziasztok! A történetem elején pár szó rólam. Engem Bencének hívnak és 18 leszek októberben. Három bátyám, egy húgom és két öcsém van. A legidősebbik (37 éves) bátyámnak van két fia, míg a középső (32) bátyámnak van egy kislánya. A legfiatalabbik bátyám 5 évvel idősebb, ezzel ellentétben a húgom 6, míg az öcséim további 3 és 5 évvel fiatalabbak Nálam. Jelenleg van egy tartós párkapcsolatom.

JÚL
04
2018

Nyári tábor a Balatonon

hetero, tini, diák

Egy szép nyári napon a balaton déli partjára utaztunk egy általam félig ismert középiskolai osztállyal. Szingliként indultam neki a nyaralásnak. Már a vonaton szemezgettem, ismerkedtem a „felhozatallal”, amire barátomtól kaptam is a választ kinél lehet esély és ki az akinél abszolút nem, mert párja van. Ahogy haladtunk menetközben folyt az iszogatás a kabinokba, így egyre bátrabb lett mindenki, amiből kifolyólag dőlt a hülyeség a társaságból, na meg, hogy nekünk fiúknak melyik lány jön be a leginkább ( persze ezt csak szolidan magunk között ).
Nekem személyszerint egy 17 éves lány tetszett meg már ott útközben, akin igazából semmi extra nem volt és korához képest elég molett is volt, de nagyon pozitívan érintett a kisugárzása meg az igazat megvallva sosem vágytam a „tökéletes” cicababák után.

*  *  *

A lecke

s/m, anál, vibrátor, bilincs

Sonya tudta, hogy most nagyon mellé lőtt. Voltak ám szabályok, és ő most épp a legfontosabbat szegte meg.
Pár hónappal korábban ismerkedtünk meg a FetLife-on. Volt már tapasztalata a domináns/alávetett játékban, bár még sosem csinálta folyamatosan napokig. De azért mindig is ki akarta próbálni. Meg voltam lepve, hogy ennyire illettünk egymáshoz. Még csak huszonkét éves volt, de korához képest nagyon is motivált. Mindketten tudtuk, hogy ez nem fog örökké tartani, mivel egy nagyon konzervatív muszlim családból származott, ami engem sosem fogadna el, hiszen fehér voltam és nem muszlim. Ráadásul ott volt még a nagy kor- és tapasztalatbeli különbség is, de mindezektől eltekintve próbáltuk kihasználni a közös időt. Pajzán kis hölgy volt, 160 centi magas, alig 60 kiló. Kis melle volt, de feszes, kemény feneke. Bőre mélybarna volt, a feneke félgömbjei pedig hihetetlenül érzékien mutattak hátulról.