Anyák könyve 3. könyv - Az éjszakai látogató

Szavazás átlaga: 7.92 pont (62 szavazat)
Megjelenés: 2023. október 16.
Hossz: 49 977 karakter
Elolvasva: 2 460 alkalommal
(Minden résztvevő a képzelet szülötte (így nincs vérségi kapcsolat közöttük), a valósággal való bármilyen egyezés a véletlen műve.)
Amber tudta, hogy ott van. A sötétben nem látta őt, de érezte a jelenlétét. Hallotta a légzését, bár megpróbálta kontrollálni, nehéz és mély. Nem volt elég hangos ahhoz, hogy felébressze őt vagy a férjét, aki mélyen aludt mellette, de ő még nem aludt, amikor besurrant a fia a szobába.

A fia, Vance volt. Tizenkilenc éves és mindig úgy nézett rá, ahogy egyetlen fiúnak sem kellene az anyjára néznie. Tudta, hogy kémkedett utána, figyelte, ahogy átöltözik, és a zuhany alatt. Bármikor, amikor megpillanthatta őt meztelenül, megragadta a lehetőséget. Mindent megtett, hogy ne adjon neki lehetőséget, de valahogy mégis mindig sikerült neki.

Most már felpörgette a játékát, és alvás közben érintette a nőt. Három nappal ezelőtt egy forró kéz érzése ébresztette fel csupasz mellén, amelyen gyengéden gyúrta a húsát. Aztán lassan lehúzta a takarót a testéről, és a punciját simogatta. A mellbimbói merevek voltak, a bugyija pedig nedves volt, amire felébredt, a teste reagált a láthatatlan simogató érintésére.

Először azt hitte, hogy a férje, de amikor elfordította a fejét, hallotta, hogy hangosan horkol. A sötétségbe nézett és megpróbált valamilyen alakot találni, rájött, hogy az egyetlen másik személy a házban a fia. Csak Vance lehetett az, aki tapogatta, miközben azt hitte, hogy alszik.

Az első ösztöne az volt, hogy kiabáljon és sikítson, hogy távozzon, de félt. Félt, hogy a férjét is megijeszti, és akkor ki tudja, mi történhet. Gerald hirtelen természetű volt, és az, hogy felnőtt fia megküzd a feleségével, senkinek sem lenne jó vége.

Attól is félt, hogy megsebezheti Vance-t. Félénk, gyengéd fiú volt, kevés barátja volt, és szinte semmilyen társadalmi életet sem élt. Alig hagyta el a házat, és csak iskolába ment, ahol magányosnak tűnt. Megszakadt a szíve, amikor ennyire elszigetelten látta őt, és egy része boldog volt, hogy megpróbál többet felfedezni a világból, bár torz módon.

Amber azt mondta magának, hogy másnap felhozza, egy olyan időben és helyen, ahol nem lesz olyan , de ez soha nem történt meg. Minden alkalommal, amikor úgy gondolta, hogy beszélnie kellene Vance-szel, nem tudta rávenni magát, hogy beszéljen vele. A zavar és a beszélgetés furcsa mondandója annyira összeszorította a torkát, hogy alig kapott levegőt.

Ez csak a történet eleje! Érdekel a teljes, 23 oldalas történet? És a több, mint tízezer másik?
VIP-tagsági váltásához válassz az alábbi csomagok közül!
Próbaidős
40 nap
960 Ft
Ezt választom!
telefonhívással
Kezdő
120 nap
2000 Ft */5.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
1 hónap
Haladó
180 nap
2760 Ft */7.2€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
2 hónap
A legjobb ár/érték arány!
Profi
365 nap
5380 Ft */14€
Ezt választom!
bankkártyával
ingyen:
4+ hónap
* 384 EUR/HUF árfolyammal számolva
A szavazáshoz VIP-tagsági szükséges!
Szavazás átlaga: 7.92 pont (62 szavazat)
Rakd a kedvenceid közé!
Oszd meg másokkal is! Facebook Twitter

A történethez való hozzászólás nem engedélyezett!